رفتن به مطلب

مشکل با M.B ASUS P5KPL-SE

Mahyar Curious
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود .

من چند روز پیش رفتم خونه یکی از بچه ها مشکل سیستمشو حل کنم که به یه چیزه عجیب @};-غریب برخورد کردم=D> :

وقتی سیستمش رو خاموش میکنه چراقه سبز رنگه پاور روشن میمونه و باید کیسش رو خابون بعد از چند ثانیه بلند کرد بعد خاموش میشه چراقه ( موقعی که چراق روشنه سیستم روشن نمیشه )

لطفا راهنمایی کنیدtime%20out.gif

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزيز يه بار كل قطعات رو در بيرون كيس اسمبل كنيد البته با يه پاور استاندارد ديگه

اميدوارم مشكل پيدا بشه

يا علي

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست عزيز يه بار كل قطعات رو در بيرون كيس اسمبل كنيد البته با يه پاور استاندارد ديگه

اميدوارم مشكل پيدا بشه

يا علي

درود.

دوسته عزیز من این کارا رو چند بار کردم حتی بعضی از قطعاتم برای اطمینان جا نزدم ( اضافی ها رو ) ولی بازم همونجوریه=D>

اخه اینم شد مشگل@};- نمیدنم چیکار کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بعد از کلی تحقیق و پرسش تو ای فرومو تو اون فروم فهمیدم اینجا میزارم بقیم استفاده کنن :@};-

مشگل روشن ماندن led پاور یا همان چذاقه سبزه خودمون که معمولا در مین های ایسوز رخ میده اینه که مقداری از بار الکترکی داخل خازن های این مادربورد ها در هنگامه تخلیه شدن باقی می ماند و با تا دشارژ شدن باید منتظر ماند. اما راهه حل :

من وقتی کیس را میخوابوندم لامپ پاور بعد از چند دقیقه خاموش شده و خازن ها دشارژ شدن دلیلشم اینه که چو کیس دوست من روی میز چوبی بود و پایه هایه اونم پلاستیکی بود اتصال کوتاه با نقطه ای وجود نداشت ولی وقتی کیس خوبونده میشد مانند سیم ارت عمل میکرد و خازن ها دشارژ میکردن.

و اما راحه حله اساسی : بهترین راه اینه که یه سیم برداریم به زمین یا لوله اب متصل کنیم و سر دیگشم به محله کابل ارت رویه کیس اینطوری هم دیگه لازم نیست مثل من کیس رو بخابونید=D>;) rolling%20on%20the%20floor.gif

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...