رفتن به مطلب

تست PCIe 3.0 x16 VS x8 (تست های جدید با گرافیک GTX 1070 اضافه شدند)

HK888
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت کاربران فروم لیون.خیلی وقت ها پیش اومده به دلایل متعدد (محدودیت های برد، چیپ ست و...) مجبور به استفاده از گرافیکمون روی حالت PCIe 3.0 x8 شدیم.حالا این بحث پیش میاد که با استفاده از کارت گرافیکمون روی حالت x8 چقدر توانایی گرافیکمون رو محدود کردیم.برای همین بنده با چندتا بنچ مارک و تست ساده این مسئله رو تست کردم تا ببینم تفاوتی بین  x16 یا x8 وجود داره و اگه این تفاوت وجود داره آیا میزانش محسوس هست؟

گرافیک استفاده شده : Gigabyte GTX 960 G1 4GB

برنامه های تست : 3D Mark Basic Edition - Heaven Benchmark 4.0

X8:

12om_gpuz.gif

تست اول تست Sky Diver هستش که برای گرافیک های Mid Range مناسبه که امتیاز کسب شده  19091 هستش :

sdqs_pcie_x8_thumb.jpg

لینک نتیجه :

http://www.3dmark.com/3dm/8685622

تست بعدی تست  Fire Strike هستش که تست نسبتا سنگینه و برای گرافیک های High End هستش که امتیاز کسب شده 6531 هستش :

bb0v_pcie_x8_2_thumb.jpg

لینک نتیجه:

http://www.3dmark.com/3dm/8685745

تست سوم تست Heaven Benchmark 4.0 هستش که برای اندازه زدن میزان فریم دهی هستش که امتیاز 837 با متوسط فریم 33.2، حد اقل فریم 18.9 و حد اکثر فریم 74 بدست اومده :

u90c_uhb_x8_thumb.jpg

X16:

cf8h_gpuz_x16.gif

تست اول تست Sky Diver هستش روی X16 و امتیاز 19213 هستش :

p4_pcie_x16_2_thumb.jpg

لینک تست:

http://www.3dmark.com/3dm/8694026

تست دوم تست  Fire Strike هستش روی X16 که امتیاز کسب شده 6579 هستش :

mjoq_pcie_x16_thumb.jpg

لینک تست :

http://www.3dmark.com/3dm/8693873

تست سوم تست Heaven Benchmark 4.0 هستش که برای اندازه زدن میزان فریم دهی هستش که امتیاز 837 با متوسط فریم 33.2، حد اقل فریم 18.8 و حد اکثر فریم 72.5 بدست اومده :

61y5_uhb_x16_thumb.jpg

تا اینجای کار فهمیدیم که بله تفاوت بین قرار گرفتن در حالت X8 و X16 وجود داره.ولی میزان این تفاوت در حد خیلی کوچیکی هستش بین 0 تا 2 درصد.نکته ای که در مورد میزان فریم دهی تست سوم در حالت X16 وجود داره گاهن این خطا پیش میاد که در حالت X8 کارت بهتر کار می کنه.این مورد رو بنده در تست های این سایت دیدم :

https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Impact-of-PCI-E-Speed-on-Gaming-Performance-518/

اما از نظر اورکلاک چطور؟ آیا تفاوت اورکلاکی اون ها هم به همین صورته؟

بنده کارتم بعد از اورکلاک با Core Clock 1356Mhz که به 1517Mhz boost می کنه و مموری کلاک 8170Mhz دوباره تست کردم

X8:

تست اول با امتیاز 20275:

py1d_pcie_x8_oc_thumb.jpg

لینک تست:

http://www.3dmark.com/3dm/8696579

تست دوم با امتیاز 7126:

hgvo_pcie_x8_oc_2_thumb.jpg

لینک تست:

http://www.3dmark.com/3dm/8695832

تست سوم با امتیاز 937 متوسط فریم 37.4، حد اقل فریم 20.2 و حد اکثر فریم 82.8:

t93e_uhb_x8_oc_thumb.jpg

X16:

تست اول با امتیاز 20182:

wzp_pcie_x16_oc_thumb.jpg

لینک تست:

http://www.3dmark.com/3dm/8694980

تست دوم با امتیاز 7197:

ih8o_pcie_x16_oc_2_thumb.jpg

لینک تست:

http://www.3dmark.com/3dm/8695121

تست سوم با امتیاز 937 متوسط فریم 37.4، حد اقل فریم 20.3 و حد اکثر فریم 82.0:

eb9_uhb_x16_oc_thumb.jpg

بعد از اورکلاک هم می بینیم که همچنان تفاوت محسوسی بین حالت x8 و x16 وجود نداره و حتی به دلایل نا معلومی در حالت x8 کمی نتایج بهتره در برخی موارد( تست اول x8 رو دوباره چندین بار هم انجام دادم اما در هیچ حالت از حالت X16 پایین تر نبود).من با تست هایی که داشتم می تونم بگم که در حال حاضر تفاوت خواصی بین x8 یا x16 وجود نداره این خبر برای اون دسته از کاربرای که برد های AMD دارن خبر خوبیه چون این برد ها از PCIe 2.0x16 استفاده می کنن که پهنای باند اون ها با PCIe 3.0x8 به یک اندازه هستش.بنده در آینده اگر کارت های بیشتری به دستم رسید ممکنه باز هم این قضیه رو تست کنم برای اطمینان بیشتر ولی با این همه بعید می دونم که نتایج متفاوتی بدست بیاد.اینکه آیا استفاده از x8 و x16 برتری خواصی نسبت به هم دارن رو به عهده ی خود کاربر ها میذارم.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

دوست خوبم

شما بايد كارتهاى گرافيك خيلى قويتر از GTX 960 رو براى اين منظور تست كنيد. كارت GTX 960 يك كارت متوسط به حساب مياد، كه براش PCE Gen 3 16X‌ و 8X آنچنان تفاوتي نميكنه چون مصرف پهناى باندش كمه.

بايد با GTX 980 Ti و Fury‌ تست كنيد، اونوقت درصد اختلاف بيشتر ميشه.

لینک به دیدگاه

بسیار عالی

واقعا دیگه زمان اون رسیده از این درگاه کهنه بریم به سمت درگاه جدید مثل درگاه NVLink شرکت انودیا که قدرت پردازده های بیشتر به چشم بیاد انگار کنار آب سد باشی فقط از یک لوله ی آب 2 اینچ برای شهری آب بکشید

بی شک به پهنایی باند موثرتر و از همه مهمتر درگاه یک پارچه نه موازی هم - شکاف PCIEX بخاطر موازی بودنه که نیاز به SLI  و Corssfire هستش اما اگه چند درگاه یک پارچه بیاد اون وقته معنی sli و CorssFire رو میتونیم درک کنیم

حالا کارت ها موازی هم کار میکنند

لینک به دیدگاه

فکر کنم نتیجه پست این بود که درگاه های فعلی گلوگاه نمی شه و نیازی به پهنای باند خیلی زیاد نداره نمی دونم شما چطور نتیجه گرفتین که کنار سد با لوله آب خارج می شه، الان مثل یک رودخونه اس که تا نصفه پره و هرچی اب بریزی توش سرعت جریانش کم نمیشه

ویرایش شده توسط ata.ataei
لینک به دیدگاه

دوست خوبم

شما بايد كارتهاى گرافيك خيلى قويتر از GTX 960 رو براى اين منظور تست كنيد. كارت GTX 960 يك كارت متوسط به حساب مياد، كه براش PCE Gen 3 16X‌ و 8X آنچنان تفاوتي نميكنه چون مصرف پهناى باندش كمه.

بايد با GTX 980 Ti و Fury‌ تست كنيد، اونوقت درصد اختلاف بيشتر ميشه.

جناب شما 980ti بفرستید من تست می کنم! من فعلا با اون چیزی دارم و در توانم هست تست میزنم. خیلی از کاربرایی که سیستم های آنچنانی دارن یا مرتب قطعه عوض می کنن به خودشون زحمت این کارا رو نمی دن که خوب متقابلا وضیفشون نیست که اینکارو بکنن.بنده هم از روی علاقه گاها مقاله در مورد قطعاتی که دارم می زنم.وگرنه کسی به خاطر نوشتن و وقت گذاشتن روی اینها به بنده پول یا قطعه نمی ده.ضمن اینکه سایت های زیادی بودن که با تایتان تست گرفتن و نتایج به همین صورت بوده.منجمله همون سایتی که توی پست اول بهش لینک دادم که از 2 تا تایتان استفاده می کنن.

بسیار عالی

واقعا دیگه زمان اون رسیده از این درگاه کهنه بریم به سمت درگاه جدید مثل درگاه NVLink شرکت انودیا که قدرت پردازده های بیشتر به چشم بیاد انگار کنار آب سد باشی فقط از یک لوله ی آب 2 اینچ برای شهری آب بکشید

بی شک به پهنایی باند موثرتر و از همه مهمتر درگاه یک پارچه نه موازی هم - شکاف PCIEX بخاطر موازی بودنه که نیاز به SLI  و Corssfire هستش اما اگه چند درگاه یک پارچه بیاد اون وقته معنی sli و CorssFire رو میتونیم درک کنیم

حالا کارت ها موازی هم کار میکنند

جناب شما یه سری مسائل رو با هم قاطی کردید. NVlink تکنولوژی هستش که برای سوپر کامپیوتر های چندین میلیارد دلاری قراره ساخته و استفاده بشه.هیچ خبر یا حرفی از اومدن NVlink و جایگزین کردنش با PCIe برای مصرف کننده های معمولی نیومده و نخواهد اومد چون این یک تکنولوژی فوقالعاده گرون هستش.جدا از قیمتش همچین پهنای باندی حتی برای کسایی که WorkStation هم دارن زیاده چون هیچ کدوم با GPU کار محاسباتی انجام نمی دن اکثرا.مسئله ی دیگه هم اینکه درگاه PCIe فقط برای گرافیک نیست خیلی قطعات دیگه هم هستن که با این درگاه کار می کنن ضمن اینکه شرکتایی که CPU می سازن مثل Intel و AMD زیر بار همچین درگاهی نمیرن چون باید با پرداخت یه هزینه ی گزافی از Nvidia لایسنسش کنن.و بعد هم چون تحت انحصار nVidia هستش کارت های AMD احتمال زیاد باهاش هماهنگ نمی شن... خلاصه این مسئله اینقدر مشکل داره و نشدنیه ( و اگه بشه هم بدرد حتی Enthusiast ها با 3 تا TITAN نمی خوره )ضمن اینکه PCIe 4.0 در راهه برای 2017.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

جناب شما 980ti بفرستید من تست می کنم! من فعلا با اون چیزی دارم و در توانم هست تست میزنم. خیلی از کاربرایی که سیستم های آنچنانی دارن یا مرتب قطعه عوض می کنن به خودشون زحمت این کارا رو نمی دن که خوب متقابلا وضیفشون نیست که اینکارو بکنن.بنده هم از روی علاقه گاها مقاله در مورد قطعاتی که دارم می زنم.وگرنه کسی به خاطر نوشتن و وقت گذاشتن روی اینها به بنده پول یا قطعه نمی ده.

خدای ناکرده بد برداشت نشه، من منکر زحماتی که شما کشیدین نیستم. دست شما هم درد نکنه.

منتها بحث من اینه، برای تست سرعت 200KM درساعت، نمیشه از پراید استفاده کرد. پراید ذاتا" توانایی اثبات این سرعت را ندارد. بر همین منوال، GTX 960 هم توانایی اثبات تفاوت بین PCIE3-16X و PCIE3-8X نداره.

شما یک نتیجه گیری فرمودین:

"من با تست هایی که داشتم می تونم بگم که در حال حاضر تفاوت خواصی بین x8 یا x16 وجود نداره.."

این نتیجه گیری اشتباهه، چون با قطعه ای تست گرفته شده که ذاتا" نمیتونسته این میزان پهنای باند رو اشباع کنه. مگر اینکه نتیجه گیری خودتون رو وییرایش - و محدود به کارت گرافیکی که دارید و باهاش تست زدین کنید. یعنی در نتیجه گیری بفرمایید دوستانی که GTX 960 و یا کارتهای رده پایینتر دارند، تفاوت خاصی بین X8 و X16 در اسلات PCIE3 براشون وجود نداره. اونوقت این نتیجه گیری صحیح خواهد بود.

لینک به دیدگاه

به هر حال کسی که کارتی در حد 980ti داره مادربرد مناسبی هم داره و از این جور محدودیت ها نداره.

لینک به دیدگاه

خدای ناکرده بد برداشت نشه، من منکر زحماتی که شما کشیدین نیستم. دست شما هم درد نکنه.

منتها بحث من اینه، برای تست سرعت 200KM درساعت، نمیشه از پراید استفاده کرد. پراید ذاتا" توانایی اثبات این سرعت را ندارد. بر همین منوال، GTX 960 هم توانایی اثبات تفاوت بین PCIE3-16X و PCIE3-8X نداره.

"من با تست هایی که داشتم می تونم بگم که در حال حاضر تفاوت خواصی بین x8 یا x16 وجود نداره.."

این نتیجه گیری اشتباهه، چون با قطعه ای تست گرفته شده که ذاتا" نمیتونسته این میزان پهنای باند رو اشباع کنه. مگر اینکه نتیجه گیری خودتون رو وییرایش - و محدود به کارت گرافیکی که دارید و باهاش تست زدین کنید. یعنی در نتیجه گیری بفرمایید دوستانی که GTX 960 و یا کارتهای رده پایینتر دارند، تفاوت خاصی بین X8 و X16 در اسلات PCIE3 براشون وجود نداره. اونوقت این نتیجه گیری صحیح خواهد بود.

درود

بله آقا آرمین کاملا درست می فرمایند.

ضعف Pcie x8 در کارت های High End‏ مشخص میشه.

و تشکر میکنم از دوست عزیز که در این تست مشخص کرد که کارتهای رده متوسط همچون 960 نیازی جدی به Pcie x16 نداره.

پاینده باشید.

ویرایش شده توسط اشک سیاه
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سايت تکپاورآپ هم همچين تستي دره البته براي کارت 980!

http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GTX_980_PCI-Express_Scaling/3.html

لینک به دیدگاه

درود

بله آقا آرمین کاملا درست می فرمایند.

ضعف Pcie x8 در کارت های High End‏ مشخص میشه.

و تشکر میکنم از دوست عزیز که در این تست مشخص کرد که کارتهای رده متوسط همچون 960 نیازی جدی به Pcie x16 نداره.

پاینده باشید.

بنده هم اشاره کردم خیلی از سایت ها از TITAN استفاده کردن نتیجه ی یکسانی داشتن...بنده درواقع دارم برای یه مسئله ی حل شده تست و مدرک بیشتری میذارم.وگرنه داخل اینکه بین x16 و x8 تفاوت 1 درصد و کمتر هست ( حتی با کارتهای High end مثل 980ti ) شکی ندارم و نداشتم.اینم نتایج Techpower up  که با GTX 980 تست کردن و نتایج مشابه رو ارائه دادن...همچنین Guru3d :

https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GTX_980_PCI-Express_Scaling/1.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/pci_express_scaling_game_performance_analysis_review,1.html

بنده چیزی رو نمی خوام اثبات کنم که در موردش اشتباه کرده باشم.چون این یه مسئله ی تموم شدس...پس احتیاجی هم به ویرایشش نمی بینم.ضمن اینکه  پهنای باندGTX 980 روی 224 گیگ بر ثانیه، تایتان 288 گیگ بر ثانیه و 980ti روی 337 گیگ بر ثانیه هستش اگر تایتان با 288 گیگ بر ثانیه تفاوت 1 درصدی و کمتر داشته خودتون چقدر احتمال میدید که 980ti که فقط 49 گیگ بر ثانیه بیشتر از اونه تفاوت بیشتر از 1 درصد داشته باشه؟

لینک به دیدگاه

بسيار عالي بود، دستت درد نكنه، سوال من هم بود چند وقت اين مساله، همين كه وقت گذاشتي تست كردي خيلي عاليه و دمت گرم

لینک به دیدگاه

بنده هم اشاره کردم خیلی از سایت ها از TITAN استفاده کردن نتیجه ی یکسانی داشتن...بنده درواقع دارم برای یه مسئله ی حل شده تست و مدرک بیشتری میذارم.وگرنه داخل اینکه بین x16 و x8 تفاوت 1 درصد و کمتر هست ( حتی با کارتهای High end مثل 980ti ) شکی ندارم و نداشتم.اینم نتایج Techpower up  که با GTX 980 تست کردن و نتایج مشابه رو ارائه دادن...همچنین Guru3d :

https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GTX_980_PCI-Express_Scaling/1.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/pci_express_scaling_game_performance_analysis_review,1.html

بنده چیزی رو نمی خوام اثبات کنم که در موردش اشتباه کرده باشم.چون این یه مسئله ی تموم شدس...پس احتیاجی هم به ویرایشش نمی بینم.ضمن اینکه  پهنای باندGTX 980 روی 224 گیگ بر ثانیه، تایتان 288 گیگ بر ثانیه و 980ti روی 337 گیگ بر ثانیه هستش اگر تایتان با 288 گیگ بر ثانیه تفاوت 1 درصدی و کمتر داشته خودتون چقدر احتمال میدید که 980ti که فقط 49 گیگ بر ثانیه بیشتر از اونه تفاوت بیشتر از 1 درصد داشته باشه؟

دوست خوبم

من سعی کردم با دلیل توضیح بدم از نظر علمی نمیتوانید تست محدود داشته باشید اما نتیجه گیری نا محدود. منتها شما قبول نفرمودین، بنابراین ادامه ی بحث هم بی فایده خواهد بود.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

جناب شما 980ti بفرستید من تست می کنم! من فعلا با اون چیزی دارم و در توانم هست تست میزنم. خیلی از کاربرایی که سیستم های آنچنانی دارن یا مرتب قطعه عوض می کنن به خودشون زحمت این کارا رو نمی دن که خوب متقابلا وضیفشون نیست که اینکارو بکنن.بنده هم از روی علاقه گاها مقاله در مورد قطعاتی که دارم می زنم.وگرنه کسی به خاطر نوشتن و وقت گذاشتن روی اینها به بنده پول یا قطعه نمی ده.ضمن اینکه سایت های زیادی بودن که با تایتان تست گرفتن و نتایج به همین صورت بوده.منجمله همون سایتی که توی پست اول بهش لینک دادم که از 2 تا تایتان استفاده می کنن.

جناب شما یه سری مسائل رو با هم قاطی کردید. NVlink تکنولوژی هستش که برای سوپر کامپیوتر های چندین میلیارد دلاری قراره ساخته و استفاده بشه.هیچ خبر یا حرفی از اومدن NVlink و جایگزین کردنش با PCIe برای مصرف کننده های معمولی نیومده و نخواهد اومد چون این یک تکنولوژی فوقالعاده گرون هستش.جدا از قیمتش همچین پهنای باندی حتی برای کسایی که WorkStation هم دارن زیاده چون هیچ کدوم با GPU کار محاسباتی انجام نمی دن اکثرا.مسئله ی دیگه هم اینکه درگاه PCIe فقط برای گرافیک نیست خیلی قطعات دیگه هم هستن که با این درگاه کار می کنن ضمن اینکه شرکتایی که CPU می سازن مثل Intel و AMD زیر بار همچین درگاهی نمیرن چون باید با پرداخت یه هزینه ی گزافی از Nvidia لایسنسش کنن.و بعد هم چون تحت انحصار nVidia هستش کارت های AMD احتمال زیاد باهاش هماهنگ نمی شن... خلاصه این مطئله اینقدر مشکل داره و نشدنیه ( و اگه بشه هم بدرد حتی Enthusiast ها با 3 تا TITAN نمی خوره )ضمن اینکه PCIe 4.0 در راهه برای 2017.

دوست عزیز فکر کنم زیاد سایت های مستر رو نمیرید نگاه کنید کلیپ رسمی nvidia برات آپلود کردم دقیقا بجای PCIEX قراره نه شکلش اما طراحی معماری رو تغییر خواهد داد

http://uplod.ir/m9wsgzt537q2/NVIDIA_NVLink_High-Speed_Interconnect-_Maximizes_throughput_for_Superior_Application_Performance.mp4.htm

DirectX 11 vs DirectX 12 - 3DMark Api Overhead Test - GTX 770

http://uplod.ir/gr59l0d9neqo/DirectX_11_vs_DirectX_12_-_3DMark_Api_Overhead_Test_-_GTX_770.mp4.htm

لینک به دیدگاه

دوست خوبم

من سعی کردم با دلیل توضیح بدم از نظر علمی نمیتوانید تست محدود داشته باشید اما نتیجه گیری نا محدود. منتها شما قبول نفرمودین، بنابراین ادامه ی بحث هم بی فایده خواهد بود.

موفق باشید.

منم زیاد علاقه ای ندارم به بحث با شما.نتیجه ای که من گرفتم مثل خیلی از سایتای دیگه که این تست رو انجام داده بودن نتیجه ی یکسانی بود...و بنده گفتم با توجه به یکسان بودن نتیجه ی من مثل سایت های دیگه در حال حاضر بین x8 و x16 تفاوت خواصی دیده نمی شه.(یعنی با اومدن نسل بعدی شاید این قضیه صدق نکنه!) این چطوری نتیجه گیری نامحدوده من نمیدونم!

دوست عزیز فکر کنم زیاد سایت های مستر رو نمیرید نگاه کنید کلیپ رسمی nvidia برات آپلود کردم دقیقا بجای PCIEX قراره نه شکلش اما طراحی معماری رو تغییر خواهد داد

http://uplod.ir/m9wsgzt537q2/NVIDIA_NVLink_High-Speed_Interconnect-_Maximizes_throughput_for_Superior_Application_Performance.mp4.htm

DirectX 11 vs DirectX 12 - 3DMark Api Overhead Test - GTX 770

http://uplod.ir/gr59l0d9neqo/DirectX_11_vs_DirectX_12_-_3DMark_Api_Overhead_Test_-_GTX_770.mp4.htm

بنده سر می زنم و خوبم مطالب رو می خونم. داخل اون ویدئو دارن از سرور ها حرف می زنن(ثانیه 14) هیچ حرفی از اینکه این تکنولوژی برای گیمر ها و یا مصرف کننده های معمولیه نزدن.

Nvidia claimed that IBM is currently integrating it into future POWER CPUs, and the U.S. Department of Energy announced that it will utilize NVLink in its next flagship supercomputer.

http://www.tomshardware.com/news/nvidia-nvlink-boosts-performance,28989.html

Performance improvement could be even more significant in systems that completely rely on NVLink instead of PCI Express. IBM plans to add NVLink to select Power microprocessors for supercomputers and the technology will be extremely useful for high-performance servers powered by Nvidia Tesla accelerators.

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/anton-shilov/nvidia-pascal-architectures-nvlink-to-enable-8-way-multi-gpu-capability/

من هنوز نمی دونم کجا گفته که کلا قراره PCIe از میون برداشته شه روی همه ی برد ها و NVlink جایگزینش بشه...گفتن برای سرورها و سوپر کامپیوترها اینکارو انجام می دیم اونم نه همشون فعلا فقط IBM علاقه نشون داده به این پروژه.

ویدوئو دوم API Overhead چه ربطی به پهنای باند گرافیک داره دقیقا؟تعداد Draw call ها یه چیز نرم افزاری هستش که برای چیپ باید کد نویسی شده باشه که از اون API پشتیبانی بکنه و بعد هر API یه تعداد محدودی Draw Call داره که اون بستگی به قدرت چیپ و خود API داره.پهنای باند گرافیک یه بخش خیلی کوچیکش برای این مسئله استفاده می شه.عمده استفاده کارت از پهنای باند برای لود کردن Texture، Polygon ها افکت ها و AA ها و غیره هستش...ضمن اینکه ایشون بین DX 11 و DX 12 این قضیه رو تست کردن و به این نتیجه رسیدن که تعداد Draw Call ها روی DX12 خیلی بیشتره اما این به تفاوت پهنای باند بین x8 و x16 دقیقا ارتباطش چیه من نمی دونم.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

toranj دوست من واقعا تلاش شما براي فعاليت در فروم ستودني هست ولي باز هم داريد مثل قبل زحمت مديران رو زياد مي کنيد!

لینک به دیدگاه

toranj دوست من واقعا تلاش شما براي فعاليت در فروم ستودني هست ولي باز هم داريد مثل قبل زحمت مديران رو زياد مي کنيد!

دوست عزیز کمال احترام برای شما دارم

دوست عزیز برای ناظر محترم توضیح دادم که بنده به نمایندگی از شرکت S.M.A.R.T Systeam اومدم

خود بنده به توصیه پسر عمو بنده گوش ندادم و پست گذاشتم ما فقط برای خرید و فروش اومدیم نه فعالیت در فرم

ممنون میشم از مقامتون برای توهین استفاده نکنید اگه جرمه پسر عموی مهندس بودن بفرمایید تا جز جرم های قضایی قرار بدیم  اگه گناه بنده پسرعموی مهندس بودنه و اگه قراره به این جرم اخراج بشم بفرمایید

ممنون میشم اگه مشکلی دارید در پ خ بفرمایید تا به مهندس منتقل بکنم و ممنون میشم این تایپک و بنده رو به حاشیه نبرید سپاس گذارم

ویرایش شده توسط Toraj
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز کمال احترام برای شما دارم

دوست عزیز برای ناظر محترم توضیح دادم که بنده به نمایندگی از شرکت SMART SYSTEAM اومدم خود بنده به توصیه پسر عمو بنده گوش ندادم و پست گذاشتم ما فقط برای خرید و فروش اومدیم نه فعالیت در فرم

ممنون میشم از مقامتون برای توهین استفاده نکنید اگه جرمه پسر عموی مهندس بودن بفرمایید تا جز جرم های قضایی قرار بدیم

ممنون میشم اگه مشکلی دارید در پ خ بفرمایید تا به مهندس منتقل بکنم و ممنون میشم این تایپک و بنده رو به حاشیه نبرید سپاس گذارم

من هم مثل ساير کاربران اين فروم هستم و به هيچ وجه قصد توهين به کسي رو ندارم و فکر مي کنم اين برداشت شماست! ولي ظاهرا شما از پسرعموتون مهندس تر هستيد و رو دست ايشون پست مي دهيد!

اين تاپيک رو هم شما به حاشيه کشيديد با دانشتون که مديران زحمت کشيدند دانش آشکار شما رو به دانش پنهان بدل کردند!

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

من هم مثل ساير کاربران اين فروم هستم و به هيچ وجه قصد توهين به کسي رو ندارم و فکر مي کنم اين برداشت شماست! ولي ظاهرا شما از پسرعموتون مهندس تر هستيد و رو دست ايشون پست مي دهيد!

اين تاپيک رو هم شما به حاشيه کشيديد با دانشتون که مديران زحمت کشيدند دانش آشکار شما رو به دانش ضمني بدل کردند!

دوست عزیز فکر کنم پسرعموی بندس و باید پشت ایشون باشم

بنده پیش ایشون هستم و اگه روزی یک کلمه حرف بزنیم از ایشون استفاده میکنم و واقعا افتخار میکنم

ممنون میشم بفرمایید منظور از زحمت مدیران رو بیشتر میکنید بفرمایید؟

ممنون میشم توهین نفرمایید و این قضیه همین جا تمون کنید بسیار سپاس گذارم

لینک به دیدگاه

درود

من اطلاعات خیلی خیلی تخصصی در این موضوع ندارم که بخوام بحث کنم

اما چون برای خودم خیلی سوال بود این موضوع خیلی تحقیق کردم و دیدم نهایت اختلاف بین کارت های قوی هست و فقط ۲الی ۳ درصد و این موضوع تموم شدس

این موضوع بر میگرده به دورانی که کارت ها داشتن با افزایش پهنای باند قدرت کارتشون بالا میبردند و pci 3 16x آینده نگری بود برای از بین بردن محدودیت ها ی پهنای باند اما ورق برگشت و همه چی عوض شد

کارت ها علاقه ای به بالا بردن پهنا نشون ندادند و همونطور که در سری های جدید میبینید از روش های دیگه ای برای بالا بردن قدرت استفاده کردن و عملا پهنای باند بیشتر به هیچ دردی نمیخوره

نمونه ای خیلی مشهود geforce gtx 960 128bit کارای بالاتر از یه کارت ۲۵۶ بیتی و خیلی مثالهای دیگه

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام به همه...این تاپیک تقریبا دیگه می شه گفت تبدیل به زیر خاکی شده ولی چون بنده وقت کردم یه سری تست جدید با کارت های High End تر بگیرم گفتم نتایجش رو برای کاربرا بزارم اینجا...نتایج همچنان زیر 1 درصد هستش.

گرافیک استفاده شده : Gigabyte GTX 980Ti Xtreme Gaming 6GB

X8:

m9kn_980_ti_x8_gpuz.gif

تست Skydiver با امتیاز 28816:

b1fg_skydiver_thumb.jpg

http://www.3dmark.com/3dm/17278180

تست Fire Strike با امتیاز 14250:

4aj1_firestrike_thumb.jpg

http://www.3dmark.com/3dm/17278268

تست Time Spy با امتیاز 5365:

yofc_time_spy_thumb.jpg

http://www.3dmark.com/3dm/17278471

تست Heaven Benchmark 4.0 هستش که برای اندازه زدن میزان فریم دهی هستش که امتیاز 2446 با متوسط فریم 97.1، حد اقل فریم 33.7 و حد اکثر فریم  202.7 بدست اومده :

48xt_x8_thumb.jpg

X16:

68p_980_ti_x16_gpuz.gif

تست Skydiver با امتیاز 29005:

fngf_skydiver_thumb.jpg

http://www.3dmark.com/3dm/17278824

تست Fire Strike با امتیاز 14398:

hyrq_firestrike_thumb.jpg

http://www.3dmark.com/3dm/17278922

تست Time Spy با امتیاز 5384:

gnv4_time_spy_thumb.jpg

http://www.3dmark.com/3dm/17279052

تست Heaven Benchmark 4.0 هستش که برای اندازه زدن میزان فریم دهی هستش که امتیاز 2473 با متوسط فریم 98.2 ، حد اقل فریم 33.2 و حد اکثر فریم  203.7 بدست اومده :

9gk9_x16_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

نمیدونم دوستان که 1080 دارن میتونن ببرسی کنن یا خیر.. منتهی نرخ تبادل داده اونقد بالاس که بنظر نمیاد با بهترین گرافیکها هم به مشکلی بخوره 8x...

نمیدونم یجا دیدم طرف حساب کرده بود با توجه به پهنای باند و سرعت کار کارتهای گرافیکی و سر انگشتی گفته بود که خیلی فاصله زیاده تا جایی که بخواد pcie3 x8 گلوگاه شه

ویرایش شده توسط hosseinskandari
لینک به دیدگاه

با تشکر از استاتر سوال من هم همین بود اما نمی دونستم چه طوری مطرح کنم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...