رفتن به مطلب

کمک در انقال ویندوز به درایوی در هاردی دیگر

POURIA.G
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید
من در سیستمم یک هارد 500GB و یک 1TB دارم و از طریق تست HD Tune که انجام دادم فهمیدم که سرعت خواندن در هارد 500 خیلی کمتر از یک ترابایتیه هست...
ویندوز روی یک درایو 100 گیگی در هارد 500 نصب هستش. من یک درایو با همین حجم در هارد یک ترابایتیه ساختم. میخواستم ببینم آیا راهی هست که تمام محتویات درایوی که ویندوز داخلش نصبه رو با خود ویندوز از هارد 500 گیگیه به هارد یه ترابایتیه انتقال بدم؟

خیلی ممنون و متشکر

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

امکانش نیست

شما اول از ویندوز فعلیتون یه ایمیج بگیرید(همه چی اعم از برنامه های نصب شده -درایورها و ...ذخیره میشن) بعد مثل نصب ویندوزکه همیشه پیش میرید اقدام کنید و یکبار روی هارد500 ویندوز بزنید.بعد دوباره راه نصب ویندوز رو پیش برید فقط وسط راه گزینه repaire رو بزنید و فایل ایمیج ساخته شده رو روی هارد 500 ریستور کنید

تمام ویندوزتون با تمام برنامه ها مثل اول بر میگرده 

کل این پروسه زیر یکساعت طول میکشه و زیاد زمانبر نیست .

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

پاراگون گزبنه ی migrate os داره. فقط هارد مقصد رو باید کلا خالی کنی. سیستم عامل رو با کل برنامه ها منتقل می کنه.

گزینه ی copy hard dsik هم داره که کل یک هارد رو می توتی به یک هارد دیگه منتقل کنی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود

یه سرچ با عنوان Migrate OS  بزنید .. برنامه های بسیار زیادی در این مورد هستند ..

من خودم EaseUS استفاده کردم ..

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون دوستان :)

در جواب دوست عزیز MEHDI-GTX که گفته بودن نمیشه هم باید بگم که بالاخره تونستم با نرم افزار AOMEI Backupper Professional بدون هیچ بک اپ گیری و تهیه ایمج , کل ویندوز و محتویات اون رو با چند کلیک ساده به یک درایو دیگر در هاردی دیگر انتقال بدم :)

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون دوستان :)

در جواب دوست عزیز MEHDI-GTX که گفته بودن نمیشه هم باید بگم که بالاخره تونستم با نرم افزار AOMEI Backupper Professional بدون هیچ بک اپ گیری و تهیه ایمج , کل ویندوز و محتویات اون رو با چند کلیک ساده به یک درایو دیگر در هاردی دیگر انتقال بدم :)

درود

آفرین

پیشنهاد میکنم حجم درایو SYSTEM RESERVED رو هم چک کنید .

اگر امکان داشت اعلام کنید.

لینک به دیدگاه

درود

آفرین

پیشنهاد میکنم حجم درایو SYSTEM RESERVED رو هم چک کنید .

اگر امکان داشت اعلام کنید.

سلام بله حتما :)

حجم این درایو 368MB هستش که 259 مگابایتش پرشده البته من در هارد جدید فقط یه درایو برای ویندوز ساخته بودم که بعد از عملیات انتقال , درایو System Reserved در هارد جدید به صورت خودکار ساخته شد.

فقط تنها کاری که باید انجام بدیم اینه که بعد از عملیات انتقال , بوت ویندوز رو روی هارد جدید تنظیم کنیم. به این ترتیب ویندوز با تمام محتویات و مثل قبل از روی هارد جدید بوت میشه و بعد از این میتونیم درایو هارد قبلی که ویندوز توش بود رو فرمت کنیم :)

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

سلام بله حتما :)

حجم این درایو 368MB هستش که 259 مگابایتش پرشده البته من در هارد جدید فقط یه درایو برای ویندوز ساخته بودم که بعد از عملیات انتقال , درایو System Reserved در هارد جدید به صورت خودکار ساخته شد.

فقط تنها کاری که باید انجام بدیم اینه که بعد از عملیات انتقال , بوت ویندوز رو روی هارد جدید تنظیم کنیم. به این ترتیب ویندوز با تمام محتویات و مثل قبل از روی هارد جدید بوت میشه و بعد از این میتونیم درایو هارد قبلی که ویندوز توش بود رو فرمت کنیم :)

درود

ممنون از پاسخ ..

برای من انتفال از HDD به SSD .. اذیت کرد..

ویندوز 10 64 بینی بود .. دفغه اول درایو System reserved حچمش شد 39 گیگ ...

مجبور به فرمت و انجام دوباره مراحل شدم ..

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...