رفتن به مطلب

کمک در بازی Metal Gear Rising REVENGEANCE

alizavareh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستانی که این بازیو بازی کردن یه راهنمایی بکنن دکمه دفاع کردن واسه من کارنمیکنه توبازی کلیدشم چنبار عوض کردم بازم فرقی نکرد چجوریه کارکردنش?

لینک به دیدگاه

داداش این بازی اصلا دکمه دفاع نداره

برای اینکه شما بخای جلوی ضربه دشمنارو بگیری ب همون طرفی ک بهت حمله میکنن دکمه های حرکت رو نگه دار(WASD) بعد کلیک کلیک چپ موس (یا همون ضربه  سبک رو)

لینک به دیدگاه

سلام

دوستانی که این بازیو بازی کردن یه راهنمایی بکنن دکمه دفاع کردن واسه من کارنمیکنه توبازی کلیدشم چنبار عوض کردم بازم فرقی نکرد چجوریه کارکردنش?

اگه روی easy بری که خودش بلاک میکنه ولی دکمه ی دفاع اگه اشتباه نکنم Z هست ولی اینطوری نیست که نگهش داری از هیچ کس کاری بر نیاد باید همزمان با ضربه ی دشمن بزنیش @};- @};-

لینک به دیدگاه

اگه روی easy بری که خودش بلاک میکنه ولی دکمه ی دفاع اگه اشتباه نکنم Z هست ولی اینطوری نیست که نگهش داری از هیچ کس کاری بر نیاد باید همزمان با ضربه ی دشمن بزنیش @};- @};-

داش من بلاک کردم اتک دشمنارو

لینک به دیدگاه

اخه یه  کلیپ دیدم تو یوتیوب طرف با دسته ایکس باکس قشنک دفاع میکرد

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

سلام دوستان 

اواخر نبرد رایدن با ارمسترانگ ( سناتور) که تو باید با حالت blade mode ضرباتشو دفع کنی و بعدش شمشیری فرو کنی تو دلش.....

Blade mode من اونجا کار نمی کنه .دکمه رو عوض کردم باز جواب نداد کسی می دونه بابد چیکار کنم تا درست شه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...