رفتن به مطلب

خبری بسیار عجیب اما واقعی

Logan2020
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

امروز دوشنبه ساعت 11/30 سازمان فضایی ناسا بالخره با اینکه اصلا چنین امکانی در این سیاره وجود نداشت توسط کاوشگری که در مدار مریخ کاوش میکند آب مایع در سطح مریخ را پیدا کرد این در حالی است که دانشمندان حتی فکر نمیکردند که در زیر سطح سیاره مریخ آب مایع هم وجود داشته باشد .

این خبر امروز یکی از بهترین خبرهای دنیای نجوم و فضا بود چرا که وجود آب مایع هم میتواند وجود موجودات زنده را در پی داشته باشد و هم برای فرستادن انسان به مریخ که تا 2020  خواهد بود بهترین گذینه است .

پخش زنده ناسا :

http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/#media

mars-e_1321805896_1353150062_1353150064_

تصاویر زمین از منظر کاوشگر مریخ :

mars_a2da-w500.jpg

490070_802.jpg

وعکس سلفی مریخ نورد کنجکاوی :

368876_286.jpg

ویرایش شده توسط Sasan.m
لینک به دیدگاه

کم کم مرز بین خیال و واقعیت باریکتر میشه و همونطور که مردم باورشون نمیشد انسان روزی بتونه در آسمان با سرعت صوت  پرواز کنه یا پا بروی ماه بگذاره ، شاید تصور زندگی در سیارات دیگر و وجود حیات فرازمینی و حتی تلپورت و همچنین عبور از سیاه چاله ها هم روزی برای ما امری عادی بشه.چیزی که مشخص هست ظاهرا نظریه پردازی در این زمینه ها به لطف کمپین های امثال stephen hawking با بازخورد مناسب تری استقبال میشه و سوی و جهت مناسب تری پیدا کرده.

لینک به دیدگاه

کسی میاد بریم انجا از نزدیک ببینیم آب چی هس اونو نشان بشر بدیم.تو این راه هچ دشواری نخواهیم داشت =))

میریخ چی هست نشان من بده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با وجود اینهمه پیشرفت هنوز انسانهای کوته فکر بسیار هستند و به فلسفه اصلی خلقت پی نبردند که همانا پیشرفت و تکامل مغز بشر هست

و هنوز در پی ازار و کشت و کشتار هستند

بهترین چیزی که انسان رو واقعا به فکر خدا میبره نگاه به اسمان هست. من که خودم واقعا علاقه دارم و مستند های فضایی رو نگاه میکنم 

وقتی سیاهچاله ها با وجود  کوچکتر تر بودنشون از اجرام کهکشان خودمون میتونن اونا رو ببلعند ادم مو به تنش سیخ میشه

شنیدم خورشید با اون حجم بزرگش براحتی میتونه توسط سیاه چاله بلعیده بشه

بیلیاردها ستاره و تعداد زیادی کهکشان که باز خودشون دارای بیلیاردها ستاره هستند چی میشه گفت جزء عظمت خدا

یکی از بهترین راه ها برای شناخت و سر تعظیم فرود اوردن در برابر خدا همین پیشرفت های فضایی هست

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

کسی میاد بریم انجا از نزدیک ببینیم آب چی هس اونو نشان بشر بدیم.تو این راه هچ دشواری نخواهیم داشت =))

میریخ چی هست نشان من بده

حیف تو پروژه ی "مارس وان" ثبت نام نکردیم! :D

ویرایش شده توسط Nima_2015
لینک به دیدگاه

بهترین چیزی که انسان رو واقعا به فکر خدا میبره نگاه به اسمان هست. من که خودم واقعا علاقه دارم و مستند های فضایی رو نگاه میکنم

این تنها یکی از هزاران نشانه تفکر به وجود خداوند هستش نزدیکترین و بهترینش که خیلی هم تاکید شده وجود خود انسان هستش از نوک انگشتمون تا فرق سرمون در ظاهر و باطن شگفتی هایی رو میبینید که متحیر و انگشت به دهان میمونیم شما عملکرد کبد رو بخونید بیشتر شبیه یک معجزست این فقط یک نمونه و یک کاه از کوهی از نشانه هاست من همیشه میگم آیا میشه انسانی در وجود خودش و خلقت و هستی نگاه کنه تفکر کنه و منکر وجود پروردگار و خالقی قدرتمند  قادر  عالم و یکتا و بی نظیر باشه؟ به نظر من دانشمندان و محققان بیشتر از هر کس دیگه ای باید به وجود پروردگار و خالقی قادر و توانا معترف باشن واسم غیرقابل هضم هستش چطور دانشمندی مثل استیون هاوکینگ منکر وجود خالقی واسه هستی و آفرینش میشه؟!!!

ویرایش شده توسط apple2070
لینک به دیدگاه

زمانی که فیلم در میان ستارگان رو دیدم و به خاطر اینکه فیلم و موضوعش رو بهتر درک کنم درباره سیاه چاله و کهکشان و افق رویداد و نسبیت و غیره جستجو و مطالعه کردم فوق العاده بود واقعا از این همه شگفتی حیرت کردم خیلی دوست دارم بدونم حکمت این همه میلیاردها ستاره و سیاره و کهکشان چی هستش که انسان ها بعد از این همه مدت و پیشرفت تنها یک درصد خیلی ناچیزش رو پی بردن و کشف کردن :-? :wacko:

ویرایش شده توسط apple2070
لینک به دیدگاه

هر ستاره ای باید جرمش 3 برابر خورشید بشه تا زمان مرگش تبدیل به سیاهچاله بشه اون بحث فضا زمان که حرف نداشت :crying:

لینک به دیدگاه

یعنی الان قیمت قطعات میره پایین یا میره بالا؟ :|

ههه ههه.....

فکر کنم قیمت زمین ها پایین بیاد و اینکه نرخ بیکاری کمتر بشه

لینک به دیدگاه

ههه ههه.....

فکر کنم قیمت زمین ها پایین بیاد و اینکه نرخ بیکاری کمتر بشه

باز خبر خوبیه و به همون دلایل که گفتی خوشحال شدم از چنین اکتشافی :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فیلم Interstellar 2014 رو ببینید جالبه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ادم واقعا به فضا و کرات و ستاره ها نگاه می کنه لذت میبره اما این سیاه چاله ها شبیه باگ می مونند تو خلقت خدا هرچی میره سمتش میکشه بالا، شاید یه راه باشه تو زمان، بری توش یهو از اونور تو زمان دایناسورا ظاهر شدی یدونه از این کرگدنیاش دنبالت کرد  =))

اما بعیده به عمر ما قد بده  شاید دست داد  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

آقا خوب سشود این خبرو گذاشتی !!!

اگه میرفتیم مریخو مایو با خودمون نمیبردیم چه خاکی باید اونجا تو سیاره غریب به سرمون میریختیم ؟!؟! :D

از کی باید مایو میگرفتیم اون وقت !!!!!

لینک به دیدگاه

این تنها یکی از هزاران نشانه تفکر به وجود خداوند هستش نزدیکترین و بهترینش که خیلی هم تاکید شده وجود خود انسان هستش از نوک انگشتمون تا فرق سرمون در ظاهر و باطن شگفتی هایی رو میبینید که متحیر و انگشت به دهان میمونیم شما عملکرد کبد رو بخونید بیشتر شبیه یک معجزست این فقط یک نمونه و یک کاه از کوهی از نشانه هاست من همیشه میگم آیا میشه انسانی در وجود خودش و خلقت و هستی نگاه کنه تفکر کنه و منکر وجود پروردگار و خالقی قدرتمند قادر عالم و یکتا و بی نظیر باشه؟ به نظر من دانشمندان و محققان بیشتر از هر کس دیگه ای باید به وجود پروردگار و خالقی قادر و توانا معترف باشن واسم غیرقابل هضم هستش چطور دانشمندی مثل استیون هاوکینگ منکر وجود خالقی واسه هستی و آفرینش میشه؟!!!

درود

میدونی چرا؟!

چون همیشه دانشمندان خردمند نیستند!

این استیون هاوکینگ اگر به وجود درماده خودش و عکس ماجرا نبوغ خودش نگاهی بندازه وجود خدا رو درک میکنه!!!

همه بشرند، اما بعضی ها انسانند!!!

لینک به دیدگاه

دوستان استیون هاوکینگ یکی از معدود نبوغ دنیاست  با وجودیکه مشکلی به اون بزرگی داره

اگر کسی شبیه جنازه چندین سال روی ویرچلر باشه بدون اینکه بتونه خودش رو تکون بده به نظر شما

همه کاسه کوزه ها رو سر خدا نمیشکنه که چرا من ؟؟؟؟؟؟ و همیشه دنیا ثابت کرده بشر در برابر مشکلی که

هیچ امیدی به خوب شدن آن ندارد به وجود خدا ایمان ندارد در حرف ! ولی در باطن همیشه با خدا مشکل بزرگش

را بیان کرده و یا آرزوی مرگ یا خوب شدن را دارد .

فکرش رو بکنید بنده خدا چندین ساله شبیه تکه گوشتی رو صندلی افتاده اگر ما یک روز مریض باشیم زمین و زمون رو بهم میزنیم

ویرایش شده توسط my lion
لینک به دیدگاه

تور 6 شب و 7 روز مریخ هتل 6 ستاره همراه با مترجم و ترانسفر فضاپیمایی و بازدید از اثار تاریخی فقط 20000000000000000000000000000000000000$

لینک به دیدگاه

490070_802.jpg

چقدر ترسناکه این همه از زمین دور باشی :ph34r:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میگن هرکشوری یه سهم داره رو مریخ، این عربا هم پول دادن خریدن  یعالمه، راسته ؟؟؟؟؟ چجوریه قضیش؟؟؟  :-?

لینک به دیدگاه

با وجود اینهمه پیشرفت هنوز انسانهای کوته فکر بسیار هستند و به فلسفه اصلی خلقت پی نبردند که همانا پیشرفت و تکامل مغز بشر هست

و هنوز در پی ازار و کشت و کشتار هستند

با توجه به این قسمت متنتون ترس از روزی دارم که سر تصاحب سیاره مریخ و منابعش هم روزی بشر زیاده خواه جنگ و کشتار براه بیندازه درحالی که فضای کافی برای همه هست.

یعنی الان قیمت قطعات میره پایین یا میره بالا؟ :|

منظورم شما نیستین و امیدوارم سوی تفاهمی پیش نیاد اما اگه alexander graham bell ,isaac newton,thomas edison,nikola tesla,albert einstein و امثال اینها هم بجای نگاه به افق و ساختن آینده ای بهتر  تمام روز رو به قبض آب و برق و

قیمت خودرو و مسکن و تعداد لایک در فیسبوک فکر میکردن به عنوان مثال الان برقی نبود که دقدقه ی قبضش رو داشته باشیم. شاید اینگونه موارد مانند کشف سیاره ی قابل سکونت الان بنظر شما کم اهمیت باشه اما دور نیست روزی که بشر سر منابع بازهم دست به کشت و کشتار بزنه و تاریخ تکرار بشه همان بلایی که بر سر سرخپوست ها اومد و اونجاست که اگه سیاره ای قابل سکونت یا جایی که بشه منابع ازش استخراج کرد در دسترس باشه جان بسیاری از انسان ها رو نجات میده و شاید با همچین مثال هایی بشه بیشتر به اهمیت این مباحث پی برد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

mars-e_1321805896_1353150062_1353150064_

تصاویر زمین از منظر کاوشگر مریخ :

mars_a2da-w500.jpg

490070_802.jpg

وعکس سلفی مریخ نورد کنجکاوی :

368876_286.jpg

عکس دوم و سوم فوق العادست ادم خودش رو اونجا احساس میکنه .فکرش رو بکنید زمینمون رو از یه کره دیگه نظاره کنیم

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...