رفتن به مطلب

خبری بسیار عجیب اما واقعی

Logan2020
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

امید وارم یه روزی بشه که اکثر مردم دنیا بخاطر اینکه مریخ آب داره  :cool:  و سیاره ای تازه و تمیز هست، کاسه کوزه هاشون رو جمع کنن و برن اونجا و به امید زندگی جدید، کلا زمین رو ترک کنند. 

اون وقت، زمین خیلی خلوت میشه و آلودگی ها به مراتب کاهش پیدا میکنه و خیلی راحت تر و بهتر و ... از قبل در زمین زندگی میکنیم. 

البته به شرطی که همه این جوری فکر نکنن ...

لینک به دیدگاه

دوستان استیون هاوکینگ یکی از معدود نبوغ دنیاست  با وجودیکه مشکلی به اون بزرگی داره

اگر کسی شبیه جنازه چندین سال روی ویرچلر باشه بدون اینکه بتونه خودش رو تکون بده به نظر شما

همه کاسه کوزه ها رو سر خدا نمیشکنه که چرا من ؟؟؟؟؟؟ و همیشه دنیا ثابت کرده بشر در برابر مشکلی که

هیچ امیدی به خوب شدن آن ندارد به وجود خدا ایمان ندارد در حرف ! ولی در باطن همیشه با خدا مشکل بزرگش

را بیان کرده و یا آرزوی مرگ یا خوب شدن را دارد .

فکرش رو بکنید بنده خدا چندین ساله شبیه تکه گوشتی رو صندلی افتاده اگر ما یک روز مریض باشیم زمین و زمون رو بهم میزنیم

من خودم یکی از طرفنداران استیون(یا استفان هم میگن انگار) هاوکینگ هستم و به شخصه به نظریاتش که فکر میکنم مغزم درد میگیره و تصورش برام کمی سخته.

ولی شواهد برعکس اون جمله قرمز که هایلایت کردم هست:

uarho6385rfzk8avbpjl.jpg

مزاح کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...