رفتن به مطلب

مشکل آزار دهنده نمایش آیکن ها و فولدر ها در ویندوز 10

Trevor
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

شاید خیلی از دوستان بعد از نصب ویندوز 10 دچار مشکلی شدن که بعد از ریست یا رفرش دسکتاپ تمام آیکونهایی که چیدید به ترتیب اسم سمت چپ صفحه نمایشگر میرن یا هیچ فولدری جوری که میخواید نمایش داده نمیشه و همش تو حالت لیستی میمونه و قابل دستکاری نیست

خب تا اون جایی که توی نت جستجو کردم کاربرانی که آنتی ویروس ESET استفاده میکنن زودتر به این مشکل برمیخورن و خیلی ها مثل خود من برگشتن به نسخه محبوب و عالی ویندوز 7

خب بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب راه حل این مشکل طبق جستجو در فروم ESET  و tenforum در تغییر دو کلید در رجیستری هست!

رجیستری ادیتور رو با تایپ کلمه regedit در سرچ ویندوز باز کنید و دو مسیر زیر رو پیدا کنید:

HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\
and
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\

سپس در کلید InProcServer32 عبارت default رو دابل کلیلک کرده و مقدار آنها را به مقدار زیر تغییر بدید

SystemRoot%\system32\windows.storage.dll%

بعد از ریستارت کامپیوتر خود خواهید دید که تمام فولدر ها و آیکون ها به دلخواه شما تغییر نمایش و مکان میدهند

اما صبر کنید احتمال 99٪ وجود داره تغییرات کلیدها با اروری مواجه بشه و ذخیره نشه

چاره چیست؟ خب باید به کاربری خودتون این دستری رو بدید که کلید ها رو تغییر بده یا Full Control بشه

خب شما میباست روی کلید InProcServer32 راست کلیک کرده و گزینه permission رو بزنید و طبق آموزش تصویری زیر جلو برید تا سطح دسترسی Administrators روی این کلید داشته باشیم :)

023qboyavghypaqr2wrr.png

stmzd2s5u53weijg8plx.png

k7ndhcoar5l25fs3w95i.png

hdtdjdwtsl6o3y2ouoag.png

vsv4f06zmxmbf6mfc7s2.png

a5ros4u86ggilece2irf.png

txa5une59stmsj5tb9qp.png

fpheral25h8vjd0zlzu7.png

خب اگه درست پیش رفته باشید شما دسترسی Admin روی کلید دارید و میتونید با خیال راحت مقدار رو تغییر بدید

امیدوارم مشکل شما رو حل کرده باشه و اگر این مورد آزار دهنده با این ترفند حل شد یک لایک به این پست بدید و یه خاک بر سر جانانه نثار ماکروسافت نمایید! :D 

لینک به دیدگاه

عین همین مشکل رو داشتم و تمام روش ها از جمله این روش شما رو هم امتحان کردم متاسفانه با زیر و رو کردن اینترنت هم نتونستم درستش کنم و مجبور شدم دوباره ویندوز رو از اول نصب کنم.تا اونجایی که من فهمیدم کار یک ویروس بی پدر و مادره که فقط خراب کاریش رو انجام میده و بعدش هم خودش رو پاک میکنه.یعنی با هیچ آنتی ویروسی شناسایی نمیشه.رجیستری ویندوز رو به هم میریزه و بعدش هم خودش رو پاک میکنه.پیشنهاد من اینه که دنبال راه حل نباش چون نیست.من گشتم که میگم برو از اول ویندوز رو نصب کن

ویرایش شده توسط shahogamer
لینک به دیدگاه

درود

همین امروز ویندوزم اینجوری شد عزیز دل برادر با همین روش اوکی شد و دارم استفاده میکنم

یا مشکل شما واقعا ویروسه یا کلید رو اشتباهی تغییر دادید احتمال 50/50 هست

فعلا در حال حاضر 90٪ کاربرانی که به این بلا مبتلا هستن این روش مشکل گشا بوده

امیدوارم مشکل شما هم چاره ای داشته باشه مجبور به تعویض ویندوز نباشید (خیلی تو مخه)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود

فعلا در حال حاضر به نتایجی رسیدم که این مشکل دیگه رخ نمیده و مربوط به یک سری تنظیمات روی آنتی ویروس ESET هست

مشکل برای همیشه حل خواهد شد و باز نخواهد گشت فقط باید روی چند سیستم مختلف به روش آزمون و خطا جلو برم و نتیجه بگیرم

حیف ویندوز 10 با این سرعت و کیفیت که چنین مشکلی با ESET داره!

لینک به دیدگاه

واقعا اگر این روشت جواب بده جات تو بهشته.خیلی گشتم برا راه حل

لینک به دیدگاه

این کاری ک میگم انجام بده شاید گره از کار گشاید

برو داخل تنظیمات نود 32 قسمت آپدیت

کش آپدیت رو clear کن و تیک آپدیت رو بزار روی pre-release update اوکی کن و یک بار بزن آپدیت بشه اگر درست انجام بشه کنار عدد نسخه آپدیت یه P اضافه میشه

سیستم رو ریستارت کن و دوباره کش آپدیت رو پاک کن رو برگردونش به حالت regular update و بازم آپدیتش کن پس از تمام این کارا رجیستری رو طبق تاپیک دستکاری کن و سیستم رو ریستارت کن

اون دوتا علامت % باید دو طرف کلمه systemroot باشه ادیتور سایت فارسیه و یکم بهم ریخته موقع کپی یکیش میره آخر خط

جواب گرفتی خبرشو بزار اینجا @};-

فعلا من راحت شدم با این روش و مشکل برنگشته اما نیاز به چند بار تست دارم مطمئن بشم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...