رفتن به مطلب

درخواست آموزش اورکلاک کارت گرافیک HD 7950

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود خدمت دوستان

خوب بنده پس از 8 سال، از شر 9500GT و HD 5450 خلاص شدم و یه کارت گرافیک Sapphire HD 7950 Dual-X با سه گیگابایت رم GDDR5 خریدم و می خوام از نهایت پتانسیل کارت گرافیکم استفاده کنم، البته بدون اینکه مشکلی براش پیش بیاد...

کارت من در حال لود کامل دمای 66 درجه رو تجربه می کنه. از لحاظ پاور هم محدودیتی ندارم و یه 650 وات از سری UK GOLD گیرین هم روی سیستم نصبه. پردازنده ام غول نیست (Intel Pentium G3220). دوستان لطفاََ بنده رو در اورکلاک کارت گرافیکم راهنمایی کنند.

با تشکر  @};-

yhh78k1fi2jmtedtsrq.jpg

682.png

لینک به دیدگاه

مجتبی جان مبارکه @};-

شما چه بازی و یا چه کاری انجام میدی که گرافیک کم آورده؟! منظورم برای گرفتن پرفورمنس بیشتر میخواین اور کنید یا جهت تست فقط ؟

توی همون برنامه که الان شات گذاشتید مقدار کور کلاک رو روی 840 بزارید و تست پایداری بگیرید...دما رو هم مانتیور کنید ببینید افزایش کارایی چطوره و اینکه استیبل هست یا خیر!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

مبارکتون باشه

واسه اورکلاک اول باید کارت رو زیر لود قرار بدید

مثلا میتونید برنامه unigine heaven رو دانلود کنید و با حداکثر تنظیمات اجرا کنید

https://unigine.com/d/Unigine_Heaven-4.0.exe

بعد power limit رو روی حداکثر قرار بدید

بعد فرکانس هسته رو 20mhz افزایش بدید و 5-6 دقیقه صبر کنید , اگر مشکلی وجود نداشت ( مثل آرتیفکت - کرش کردن درایور - فریز شدن سیستم و...) , دوباره 20Mhz اضافه کنید و این کار رو انقدر تکرار کنید تا اینکه یکی از مشکلات بالا ظاهر بشه

حالا فرکانس رو 30 تا پایین تر ببرید و همیشه از همون فرکانس استفاده کنید

کلا بنظر من اورکلاک نکردن 7950 اشتباه محض هست

@};-  @};- موفق باشید  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

داداش با این cpu هیچوقت نمیتونید از نهایت پتانسیل کارت گرافیکتون استفاده کنید... اورکلاک گراف 7950 در کنار این cpu عملا هیچ فایده ای نداره

اگه الان میبینید فرم ِ کم میگیرید یا احساس میکنید نمیتونید از نهایت قدرت کارت استفاده بکنید، بخاطر cpu است

لینک به دیدگاه

سلام شما تا اخر اور هم کنین بعید میدونم 1 فریم هم بیشتر بگیرید. دلیلشم گلوگاهی هست که پردازندتون نه تهنا برای این گراف بلکه برای خیلی از گراف ها ایجاد میکنه. برای افزایش فرم خیلی بیشتر چاره ای جز خریدن یه i5 نداری. i3 تو یه بازی مثل gta v 100 در صد هم میشه چه برسه به دو هسته ای

لینک به دیدگاه

من قبلا این سی پی یو رو با 7790 امتحان کردم ..در اکثر بازیهای فضای باز فرم خوبی نمیگرفتم وبازی مدام تیک مینداخت ..این گرافیک که دیگه قویتره!

لینک به دیدگاه

باز یکسری از دوستان با فکر های فضاییشون میگن CPU ضعیفه :)))

HHUU

لینک به دیدگاه

باز یکسری از دوستان با فکر های فضاییشون میگن CPU ضعیفه :)))

HHUU

فکر فضایی نیست ~x(

شما گوگل رو باز کن سرچ بزن باتل نک کردن سی پی یو... میبینی که فضایی نیست زمینیه ....گود لاک :)

لینک به دیدگاه

تفکر دوستان کاملا صحیحه بلکه این تفکر برخی دوستان هست که فکر میکنن این سی پی یو مناسبه اون کارته.

پنتیوم کاربردش آفیس هست 

کارت های ای ام دی به سی پی یو قوی ترین به نسبت کارت های رغیب نیاز دارن این رو دیگه همه میدونن 

همون طور که دوستان هم گفتن این سی پی یو مناسب نبوده و نیست.

در واقع با اورکلاک  این کارت  افزایش پروفمنس محسوس نخواهد بود چون سی پی یو لیمیت هست 

موفق باشین.

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا بنظر من اورکلاک نکردن 7950 اشتباه محض هست

سلام

بهترین جمله ای بود که این مدت شنیده بودم  :D

من حتی 2 تا 7950 ای رو که فروختم بصورت اورکلاک شده روی 1110 مگاهرتز فروختم  و مشتری داره حالشو میبره با کارایی بالا در کنار دمای مناسب :D

در رابطه با پردازنده هم حق با اکثریت دوستانه که گلوگاه میشه

برای استفاده مناسب از یک کارت گرافیک در حد 7950 حداقل باید یک Core i3 در اختیار داشته باشید... فرق کارایی این کارت روی یک core i7 به میزان خیلی زیادی با یک Core i3 یا Core i5 تفاوت نداره اما این تفاوت به هنگام استفاده از  پردازنده های 2 هسته ای کاملا محسوسه چون برای کارایی درست این گرافیک ها به 4 رشته پردازشی نیازه(حالا میخواد 2 هسته و 4 رشته پردازشی باشی یا 4 هسته و 4 هسته پردازشی یا بالاتر)

البته شاید منظور آقا مجتبی اینه که کلا میخوان بدونن کارتشون تا چه فرکانسی میتونه پایدار باشه و وقتی تست کردن در اینده هم پردازنده بهتری تهیه کنن

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

سلام

بهترین جمله ای بود که این مدت شنیده بودم  :D

من حتی 2 تا 7950 ای رو که فروختم بصورت اورکلاک شده روی 1110 مگاهرتز فروختم  و مشتری داره حالشو میبره با کارایی بالا در کنار دمای مناسب :D

در رابطه با پردازنده هم حق با اکثریت دوستانه که گلوگاه میشه

برای استفاده مناسب از یک کارت گرافیک در حد 7950 حداقل باید یک Core i3 در اختیار داشته باشید... فرق کارایی این کارت روی یک core i7 به میزان خیلی زیادی با یک Core i3 یا Core i5 تفاوت نداره اما این تفاوت به هنگام استفاده از  پردازنده های 2 هسته ای کاملا محسوسه چون برای کارایی درست این گرافیک ها به 4 رشته پردازشی نیازه(حالا میخواد 2 هسته و 4 رشته پردازشی باشی یا 4 هسته و 4 هسته پردازشی یا بالاتر)

البته شاید منظور آقا مجتبی اینه که کلا میخوان بدونن کارتشون تا چه فرکانسی میتونه پایدار باشه و وقتی تست کردن در اینده هم پردازنده بهتری تهیه کنن

ممنون بابت پاسخ دوستان

بله منظورمم همینه. ببینم اگه کارتم پتانسیلش رو داره، تا چه حدی داره.

مثل اینکه باید پول قرض کنم یه سی پی یو هم بخرم  :crying:

لینک به دیدگاه

ممنون بابت پاسخ دوستان

بله منظورمم همینه. ببینم اگه کارتم پتانسیلش رو داره، تا چه حدی داره.

مثل اینکه باید پول قرض کنم یه سی پی یو هم بخرم   :crying:

دقیقا همون طور که دوستان گفتن این کارت از قابلیت اورکلاک بالایی برخوردار هست.
با یک خمیر خوب و تهویه خوب میشه به راحتی روی کور 1150 استیبل کرد که افزایش کارایی کاملا محسوس خواهد بود.
ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

گلوگاه شدن پردازنده به عوامل زیادی وابسته هست و عمدتا وابسته به انجین بازی یا نرم افزار هست،دوستمون هم حرفی از اینکه بازی یا کار خاصی مد نظرشون هست به میان نیاورده

چطور حرف از گلوگاه شدن میزنید باز؟

HHUU

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...