رفتن به مطلب

مشکل با آپدیت ویندوز 7

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. دیروز ویندوز عوض کردم و آپدیتش هم فرمودم (اتوماتیک خود ویندوز)

و بعدش دیشب سیستم رو خاموش کردم آپدیت ها رو نصب کرد امروز صبح هم که روشن کردم چنتا عملیات انجام داد( نصب اپدیت و اینا)

ولی متاسفانه ارتباط اینترنت رو کلا قط کرد و علامت هشدار زرد رنگ رو روی نتورک اکسس نشون میداد. ( نت از روی مودم وصل بود و هیچ مشکلی نداشت تمام کابل و اینار رو بررسی کردم همه چیز اوکی بود....

هیچ فکری به ذهنم نرسید جز اینکه system restore انجام بدم و رفت به زمانی که ویندوز رو نصب کردم خوشبختانه درست شد الان نت وصله!

1- حالا مشکل اصلی اینه که اصلا نباید ویندوز رو آپدیتش کنم؟!

2- چطور میشه از لحظه ای که تمام نرم افزارا  و آپدیت ها رو نصب کردم  بک آپ بگیرم و چطور بعد از بک آپ گرفتن ازش استفاده کنم؟ بعد از تعویض ویندوز هم به کارم میاد؟ یعنی میشه استفادش کرد؟

ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدین.

دیروز gta v رو خیلی بردم جلو ولی امروز ری استور کردم سیوش رفته! دردسری شده واسم

ویرایش شده توسط بی بهار
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اپدیت ها تو مسیر c:/windows/SoftwareDistribution/download ذخیره میشن. اپدیت ها رو قبل از اینکه نصب بشه یه جا دیگه کپی کن تا بعدا بتونی دوباره استفتده کنی :)

لینک به دیدگاه

در ضمن سیو اکثر بازی های جدید تو درایو C:\Users\your user\AppData\Local ذخیره میشه البته تو بعضه بازیها به جای local تو پوشه ی roaming ذخیره میشه.

همیشه قبل از هرکاری از سیوهات کپی بگیر :D

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اپدیت ها تو مسیر c:/windows/SoftwareDistribution/download ذخیره میشن. اپدیت ها رو قبل از اینکه نصب بشه یه جا دیگه کپی کن تا بعدا بتونی دوباره استفتده کنی :)

یعنی فقط پوشه download رو یه جا نگهدارم بعد تعویض ویندوز دوباره سرجاش بذارم کار تمامه دیگه اره؟

در ضمن سیو اکثر بازی های جدید تو درایو C:\Users\your user\AppData\Local ذخیره میشه البته تو بعضه بازیها به جای local تو پوشه ی roaming ذخیره میشه.

همیشه قبل از هرکاری از سیوهات کپی بگیر :D

آقا دمت گرم خیلی راهنمایی بجایی کردی ممنون. ولی میترسم باز ویندوزو آپدیدت کنم نت قط بشه!

ویرایش شده توسط بی بهار
لینک به دیدگاه

اول باید گزینه never check for update رو انتخاب کنی.بعدش گزینه check now رو بزنی.(به اینترنت وصل نباش) بعدش وقتی ببینه فایلها همه هستن گزینه نصب میاد.و به جای دانلود نصب میکنه

میتونی اپدیتها رو از سایت مایکروسافت بگیری :)

لینک به دیدگاه

اول باید گزینه never check for update رو انتخاب کنی.بعدش گزینه check now رو بزنی.(به اینترنت وصل نباش) بعدش وقتی ببینه فایلها همه هستن گزینه نصب میاد.و به جای دانلود نصب میکنه

میتونی اپدیتها رو از سایت مایکروسافت بگیری :)

دمت گرم. میشه لینک دانلود بدی برم دان کنم؟

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

داداش من این لینک رو دنبال کردم اخرش که به دانلود کشید یه فایل iso هست که حجمش 4.5 گیگه!!!!!!!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با فایرفاکس برو. با اعداد 1 2 3 4 بزرگ نشون داده که جداگانه هستن .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...