رفتن به مطلب

مشاوره برای ارتقا کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه Alienware Aurora R4 دارم با مشخصاتی که در پایین ذکر شده و میخوام کارت گرافیک رو ارتقا بدم. مهمترین چیزبرام اجرای بازی های جدید با بالاترین تنظیمات هست. فک میکنم با 6 گیگ تاچند وقت راخت باشم. تا 31 سانت جا دارم برای کارت. اولین گزینه ی خودم هم ASUS DCIII 6gb هست ولی ممنون مشم شما متخصصین هم نظرتون رو بگید.

CPU : i7 3930K

GPU : AMD 6870 Crossfire

RAM : 8Gb

Power : 850 W

لینک به دیدگاه

با سلام.

خودتون مورد خوبی رو انتخاب کردین . اگه 2 فن هم بخواین evga gtx 980 ti classified مورد خوبی هست و توان اورکلاک بسیار بالایی داره + نویز کمتر. همچنین از msi هم وارد شده با قیمت 2840 که نویز کمتری نسبت به 2 مدل قبلی داره البته مدل msi 980 ti رو خودم از نزدیک تست نکردم اما 980 داشتم msi بسیار بسیار نویز کمی داشت. بنده هم یک مورد evga gtx 980 ti classified در حد نو برای فروش گذاشتم  اما از اونجایی که مشکل بودجه ندارین پیشنهاد میکنم نو خریداری کنین و از این که پلمب و پلاستیک هاش رو خودتون باز میکنین لذت ببرین :). در هرحال اگه میزان اورکلاک بیشتر مهم هست evga classified .اگه نویز مهم هست msi twin frozr , اگه میانگینش رو مدنظر دارین strix dciii که کلاک دیفالت بالاتری هم نسبت به 2 مدل دیگه داره(درحالت oc mode بوسیله ی نرم افزار خودش)  . البته zotac رو هم میتونین مدنظر داشته باشین با قیمت مناسب تر اما بنده پیشنهاد نمیکنم در قیاس با این 3 کارت.یک نکته رو هم مدنظر داشته باشین با ورود پاسکال سال آینده شاید بازهم اشتیاق ارتقا پیدا کنین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

با سلام.

خودتون مورد خوبی رو انتخاب کردین . اگه 2 فن هم بخواین evga gtx 980 ti classified مورد خوبی هست و توان اورکلاک بسیار بالایی داره + نویز کمتر. همچنین از msi هم وارد شده با قیمت 2840 که نویز کمتری نسبت به 2 مدل قبلی داره البته مدل msi 980 ti رو خودم از نزدیک تست نکردم اما 980 داشتم msi بسیار بسیار نویز کمی داشت. بنده هم یک مورد evga gtx 980 ti classified در حد نو برای فروش گذاشتم  اما از اونجایی که مشکل بودجه ندارین پیشنهاد میکنم نو خریداری کنین و از این که پلمب و پلاستیک هاش رو خودتون باز میکنین لذت ببرین :). در هرحال اگه میزان اورکلاک بیشتر مهم هست evga classified .اگه نویز مهم هست msi twin frozr , اگه میانگینش رو مدنظر دارین strix dciii که کلاک دیفالت بالاتری هم نسبت به 2 مدل دیگه داره(درحالت oc mode بوسیله ی نرم افزار خودش)  . البته zotac رو هم میتونین مدنظر داشته باشین با قیمت مناسب تر اما بنده پیشنهاد نمیکنم در قیاس با این 3 کارت.یک نکته رو هم مدنظر داشته باشین با ورود پاسکال سال آینده شاید بازهم اشتیاق ارتقا پیدا کنین.

کامل و عالی. خیلی خیلی  ممنونم.

لینک به دیدگاه

مطمعنا هر کدوم از مدل های 980ti که تهیه کنید، از ارزونترین که ZOTAC AMP و تا بالاترین قیمت که DCIII OC STRIX GAMING هست، چیزی که شما انتظارش رو دارید رو بهتون میده!

980ti تا جایی که میدونم بیشتراز 2 برابر قویتر از کراسفایر 2 تایی 6870 جواب میده.

لینک به دیدگاه

مطمعنا هر کدوم از مدل های 980ti که تهیه کنید، از ارزونترین که ZOTAC AMP و تا بالاترین قیمت که DCIII OC STRIX GAMING هست، چیزی که شما انتظارش رو دارید رو بهتون میده!

980ti تا جایی که میدونم بیشتراز 2 برابر قویتر از کراسفایر 2 تایی 6870 جواب میده.

باباک عزیز خیلی ممنونم از کمکت.
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...