رفتن به مطلب

پيش فرض سیستم روشن میشه اما بالانمیادبوقم نمیزنه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ی مادربرد گیگابایت 880ga-ud3hدارم ک بی اوات سیستم روبالانمیادوبادستکاری درست میشد ولی بعداینکه دیروز ازپادگان اومدم مرخصی تااول لوگوی ویندوز10بالامی اومد سیستم خاموش میکرد که دوبار بایدروشن میشد تاکارمیکرد تااینک امروزرفتم سروقتش که بینم مشکلش چیه وازکارت گرافیک وپاور شروع کردم ودرش اوردم وهمینطور رم هارو که دوتا 2 گیگ هستن رو دوبار جازدم باطری مادربرد روهم دراوردم چنددقیقه،ولی درست نشد البت کابل مانیتور روبه گرافیک انبرد مادربرد هم وصل کردم درست نشدپاور دیگه م تست کردم نشد
الان سیستم بالا نمیاد پاوروگرافیک روی یه سیستم قدیمی دیگه تست کردم بالامی یان ومشکل از پاورو گرافیکم نیست رم چون ddr3 س نتونستم روی سیستم قدیمیم تست بکنم ولی توی سرچ هایی که کردم فمیدم مادربردم احتمالا سوخته دلیل این اتفاق چی میتونه باشه؟سیستمم تقریبا نو هس مال 4 سال پیشه
نظرتونو بگین اگ راه دیگه ای هست که بشه دوبار سیستمم رودرست بکنم سیستم اصلیم بود هیچ نوع بوق هشداری هم نمیزنه
قطاتم ایناست
dvb card skystar2.8a
cpu:AMD Phenom II X2 555
ram:2*2g ddr3 kngmax
gafc:9500gt
power:green 330wat
motherboard:gigabyt 880ga-ud3h

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر سیستم روشن میشه و هیچ صدای بوقی نمیاد یعنی مشکل از پردازنده هست یا چیپست ولی اگر در کل روشن نمیشه یعنی مشکل از برق سیستم هست که شاید از روی خود مادربرد باشه نه از پاور

با یکی از دوستان هماهنگ کن تا بتونی تست کامل بگیری این راه بهتری هست من سیستمم Intel هست و نمیتونم زیاد کمک کنم

لینک به دیدگاه

بردم تعمیرگاه گفتن که مادربرد سوخته اونم بخاطرهوای رطوبتی مازندران.

همچین چیزی واقعیت داره که مادربردهای گیگاکه amd ساپورت هستن زودتر خراب میشن؟

الانم میخادگیگابایت وسی پی یواینتل ببنده  دوال کور.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...