رفتن به مطلب

تایمینک این رم درسته؟ (کورسیر ونجنس)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

خواستم بدونم تایمینگ این رم درست هست یا خیر؟

7uin_snap_2015.10.04_12h40m35s_001.png

نمیدونم این حرفم درست هست یا خیر ولی

چون من شنیده بودم که تایمینگش باید 9.9.9.11 باشه

2*4=8

Corsair Vengeance 4GB 1600Mhz DDR3 Ram

دوتا چهار گیگه بصورت سینگل میشه 8 گیگ

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیزم

راستش ما رمی با تایمینگ دقیقا 

9-9-9-11 نداریم بصورت دیفالت(شاید رمتون بتونه 11 رو بزنه اما دیفالت همچین چیزی نداریم تا جایی که من دیدم) و رمهای 1600 و تایمینگ 9-9-9 عدد بعدیشون که تحت عنوان tRAS شناخته میشه معمولا 24 هستند در ماژول های 4 و 8 گیگ

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

تایمینگ که درسته ولی اگه دوتا چهار گیگ هست چرا دوال نیست؟

چون هر دو سینگل بودن. یعنی جفت نخریدم.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم

راستش ما رمی با تایمینگ دقیقا 

9-9-9-11 نداریم بصورت دیفالت(شاید رمتون بتونه 11 رو بزنه اما دیفالت همچین چیزی نداریم تا جایی که من دیدم) و رمهای 1600 و تایمینگ 9-9-9 عدد بعدیشون که تحت عنوان tRAS شناخته میشه معمولا 24 هستند در ماژول های 4 و 8 گیگ

یعنی این تایمینگ و اینا فرکانسش درسته دیگه؟

لینک به دیدگاه

مادر بردتون چندتا اسلات رم داره دوست من؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی این تایمینگ و اینا فرکانسش درسته دیگه؟

آره داداش کاملا درسته

فرکانس که روی 1600 مگاهرتز هست (بصورت 800 مگاهرتز نمایش داده میشه که به معنای فرکانس نهایی 1600 مگاهرتزه) تایمینگ هم که همون 24-9-9-9 هست که باید باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ربطی به تک و دوال خریدن نداره. بردتون هم صد در صد ساپورت میکنه. فقط رم هارو اشتباه جا زدین. احتمالا روی برد جفت به هم چسبیدن الان. اگه بردتون تیریپل یا کواد نیست رم هارو با فاصله یکی در میون نصب کنید.

لینک به دیدگاه

مادر بردتون چندتا اسلات رم داره دوست من؟

مادربرد 4 تا اسلات میخوره. مدل msi z77 g 45 هست. +

آره داداش کاملا درسته

فرکانس که روی 1600 مگاهرتز هست (بصورت 800 مگاهرتز نمایش داده میشه که به معنای فرکانس نهایی 1600 مگاهرتزه) تایمینگ هم که همون 24-9-9-9 هست که باید باشه

دمت گرم ممنونم +

ربطی به تک و دوال خریدن نداره. بردتون هم صد در صد ساپورت میکنه. فقط رم هارو اشتباه جا زدین. احتمالا روی برد جفت به هم چسبیدن الان. اگه بردتون تیریپل یا کواد نیست رم هارو با فاصله یکی در میون نصب کنید.

دمت گرم. اره کنار هم چسبیدن بردم 4 تا اسلات داره پس باید یکی در میون نصبشون کنم؟ 

لینک به دیدگاه

همونطور که دوستمون گفتن رمهارو داخل اسلاتهای همرنگ قرار بدید

یعنی بصورت یکی درمیان

Sent from my C6602 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

بازم دمت گرم که اینو گفتی. همین کارو کردم و الان دوئل شد.6f64_snap_2015.10.04_16h08m42s_001.png

حالا فرقشون چیه سینگل هم همون فرکانس و حجم و تایمینگ رو داشت دوئل هم همونه! چه فرقی دارن؟

همونطور که دوستمون گفتن رمهارو داخل اسلاتهای همرنگ قرار بدید

یعنی بصورت یکی درمیان

Sent from my C6602 using Tapatalk

ممنونم از شما. متاسفانه مین من رنگ بندی نکرده بود یکی در میان گذاشتم درست شد. از شما هم ممنون میشم فرق سینگل و دوئل بودن رم رو بگین.

لینک به دیدگاه

تفاوتشون تو پهنای بانده رمتونه، هر چی پهنای باند بیشتر باشه عملکرد بهتره، فرض کنید یک فرودگاه دو تا باند داشته باشه هواپیما های بیشتری می تونن در زمان کمتری فرود بیان نسبت به فرودگاهی که فقط یک باند داشته باشه

لینک به دیدگاه

تفاوتشون تو پهنای بانده رمتونه، هر چی پهنای باند بیشتر باشه عملکرد بهتره، فرض کنید یک فرودگاه دو تا باند داشته باشه هواپیما های بیشتری می تونن در زمان کمتری فرود بیان نسبت به فرودگاهی که فقط یک باند داشته باشه

هضمش یه کم مشکله ولی فهمیدمش. ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...