رفتن به مطلب

سوال از سیستم انتخابی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. من میخوام یه سیستم خیلی خوب بگیرم برای بازی، برنامه نویسی و گرافیک. بودجه در حدود 9 میلیون هست.

مشخصاتی که در نظر دارم این هست به نظرتون چطوره؟

cpu corei7 6700k

cooling corsair h80i gt

mother board asus maximus viii ranger z170

ram ripjaws ddr4 2400mhz 8gig x2

vga gigabyte 980 ti g1

hdd Seagate 7200rpm 2tb 64mb

ssd Samsung 850 pro 128gb

power green 850b-oc

case green x8 raptor

keyboard mouse rapoo v100

monitor asus vg248qe

از اونجا سیستم من تا الان لپتاپ بوده با کامپیوتر زیاد آشنایی ندارم پس لطفا به سوالات من نخندید :|

1. سیستم خنک کننده برای cpu هست دیگه؟

2. اگه یه هارد با کش 128مگ بگیرم چقدر با این هاردی که گفتم فرق داره؟

3. همه میگن برای بالا بردن سرعت باید یه ssd داشته باشی. الان باید ویندوز رو روی ssd نصب کنم تا سریعتر بالا بیاد؟ یا برای سرعت بیشتر برنامه ها باید اونا رو روی ssd نصب کنم؟

4. راهنمای اسمبل کردن قطعات رو خود کیس داره؟ یا ... ؟

5. الان رم با سرعت بالاتر مثلا 3000mhz چه تاثیری توی سرعت سیستم داره؟

6. motherboard هم فن میخواد؟

7. خود مانیتور اسپیکر داره یعنی نباید براش اسپیکر بگیرم؟

8. موس و کیبوردش نسبت به قیمتش چطوره؟ گزینه ی بهتری سراغ دارید؟

9. اگه بیشتر صبر کنم قیمت ها باز هم میاد پایین؟

ممنون میشم اگه پاسخ بدید.

لینک به دیدگاه

1)اون

cooling corsair h80i gt برای خنک کردن cpu هست

2)دقیقا نمیدونم اما اگه پیدا هم بیتونین بکنین فک نکنم تفاوت آنچنانی داشته باشه

3)بله ویندوز و برنامه ها رو روی ssd نصب کنین

4)روی کیس نه اما ی سرچ توی you^^^tube بکنین کلی ویدیو میاره (البته اسمبل اول همیشه یکم سخت و تا حدی ترسناک هست که باتوجه به قطعات شما پیشنهاد میکنم یا بدین کسی اسمبل کنه و یا حتما ی آدم کاربلد بالا سرت باشه)

5)روی سرعت عمومی سیستم تقریبا هیچ اما توی کارهای گرافیکی تاثیر داره(البته نه آنچنان محسوس) همین 2400 ک انتخاب کردین همه کاراتون رو راه میندازه

6)برا مادربرد نیازی نیست که خنک کننده جدا داشته باشین(البته این بحث یکم مفصله)

7)از سایت سازنده چک کنین(اگه هم داشته باشه مطمئا باشین که اسپیکر بیکیفیتی داره و برای موسیقی گوش دادن اونم با حداقل کیفیت باید اسپیکر جدا بگیرین)

8)موس و کیبورد حرفه ای بخواین کلا rapoo پیشنهاد نمیشه باید برین به سراغ corsair & cougar & steelseries & razer & ...

9)هیچ انسانی نمیتونه جواب قطعی ب این سوال بده

لینک به دیدگاه

یه مشاوره هم برا قطعات دارم :

شما که پول اون خنک کننده رو میدین یه دفعه یکم بزارین روش بجا مدل 80 مدل 100 یا 110 رو بگیرین

برا مادربرد مدل های ارزونتر مثل asus z170 pro gaming هم کارتون رو راه میندازه

گراف رو بهتره zotac 980ti extreme ورداری (قویترین مدل 980 ti همین مدله ک گفتم)

حیفه رو این سیستم فقط یه ssd128 باشه پول بیشتر بزار کم کم یه 256 بگیرین

یکم وایسین ک کیس cooler master mastercase pro 5 بیاد بعد اونو بجا این کیس بگیرین

پیشنهاد من برا موس و کیبورد :

mouse : cougar 700m

keyboard : cougar 700k

اون مانیتور ک میخوای بگیری 3بعدی هستش و حتی اگه بخوای از قابلیت 3بعدیش استفاده کنین یه nvidia 3d kit میخوای ک تو ایران پیدا نمیشه و اگه هم کسی رو پیدا کنی که بتونه برات از خارج گیر بیاده کم کم 500 باید بابتش بدی

لینک به دیدگاه

ممنون بابت پاسخ گویی. چند سوال دیگه برام پیش اومد. اون motherboard که معرفی کردین چه فرقی با این که من نوشتم داره؟ کیفیت ساخت zotac میگن خوب نیست آیا درسته؟

از قابلیت 3d استفاده نمیکنم مانیتوری با قیمت کمتر و این مشخصات بدون 3d موجود هست؟

لینک به دیدگاه

کیفیت ساخت zotac میگن خوب نیست آیا درسته؟

هر کی گفته، اشتباه فرموده :D

لینک به دیدگاه

داداش می خواهی موشک هوا کنی :D

سیستم خیلی خوبی می شه

ویرایش شده توسط eshgh3000
لینک به دیدگاه

لطفا توضیح بدید مادربوردی که معرفی کردید با مادربوردی که معرفی کردید با مادربورد انتخابی من چه فرقی داره؟

یه سوال دیگه اسپیکر خوب چی بگیرم؟ نمیخوام صدا رو تا آخر بالا بزنم میخوام صدا در حد متوسط باشه کیفیتش هم خوب باشه.

موسی که معرفی کرده بودید خوب بود. در مورد کیبورد Logitech G19 Backlight Gaming Keyboard چطوره؟

ویرایش شده توسط LaptopOrPc
لینک به دیدگاه

مادربردی که انتخاب کردی نسبت ب اونی ک من گفتم حرفه ای تره اما مساله اینه که شما از قابلیت هاش استفاده چندانی نمیکنی ... در اصل اگر میخوای اورکلاک حرفه ای انجام بدی با همون یکی خودت برو وگرنه برا گیم تفاوتی باهم ندارند واگر اهل اور نیستی با اونی ک من گفتم برو چون قیمت کمتری داره

اسپیکر اطلاعی ندارم... اون موس و کیبوردی ک من گفتم از بهترین مدل های لاجیتک هم سرتره

برا مانیتورهم چقد بودجه دارین ؟؟

لینک به دیدگاه

یک سوال دیگه کیبوردی که پیشنهاد دادید چند کلید همزمان میتونه بشناسه و چه مزایایی نسبت به اون لاجیتک که من گفتم داره؟

در مورد مانیتور نمیخوام قطعات بیشتر از 10میلیون بشه و برای مانیتور حدود 1.5 تا 2 میتونم بودجه در نظر بگیرم.

لینک به دیدگاه

یک سوال دیگه کیبوردی که پیشنهاد دادید چند کلید همزمان میتونه بشناسه و چه مزایایی نسبت به اون لاجیتک که من گفتم داره؟

در مورد مانیتور نمیخوام قطعات بیشتر از 10میلیون بشه و برای مانیتور حدود 1.5 تا 2 میتونم بودجه در نظر بگیرم.

700k بهترین کیبورد از همه نظر هست ولی 100 تا کیلید هم هم زمان میشناسه در کل محدودیت نداره.

لینک به دیدگاه

این مانیتور فوقالعاده هست :http://lioncomputer.ir/product/5576/BenQ+XL2730Z+27inch+1ms+Gaming+Monitor/

فقط برای اینکه بتونین از تمام قابلیت هاش استفاده کنی باید کارت گرافت freesync داشته باشه (یعنی amd باشه)

لینک به دیدگاه

سلام به نظرم با این بودجه بهتره از پلتفرم X99 سیستم تهیه کنید چون به مراتب X99 از Z170 قویتر هست تو پردازش و...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قطعات خوبی انتخاب کردین ولی اگر من بودم به جای h80 از nepton 280l استفاده میکردم و اگر کارتون گرافیک حرفه ای هست از رم با فرکانس بالا استفاده کنین بهتره و ssd رو هم 250 گیگ بگیرید آینده نگرانه تره به نظرم. در مورد پاور هم، برا سیستمهای های من به گرین اعتقاد ندارم

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از همگی که راهنمایی کردید.

فقط یک چیز مونده اون هم اسپیکر هست. اسپیکر آنچنانی نمیخوام یه اسپیکر که کیفیتش خوب باشه صدا هم زیاد بالا نمیزنم. به نظرتون Logitech multimedia speaker z200 کافیه؟ یا باید به فکر چیز بهتری باشم؟

به علاوه کارت صدا چیه؟ و برای این سیستم کارت صدا لازمه؟

لینک به دیدگاه

گرافیک رو زوتک بردار و مانیتور هم به نظر من 2k بردار

رم رو ۴x۴ بردار

اگه اورکلاک نمیکنی پردازنده رو 6700 بردار

مادربورد های گیگابایت بعد از ورود مدل های جدید قیمت بهتری نسبت به ایسوس پیدا کردن پیشنهاد من Gaming 5 هست

کیس هم کولر مستر یا کورسیر بردار و پاور هم ۷۵۰ کفایت میده (ترجیحا سمت گرین نرو)

برای اسمبل قطعات هم تو دفترچه راهنمای همراه محصولات میتونی ببینی البته یکی دوتا ویدیو توتوپ ببینی یا اسمبل خود لیون و یا سایر دوستان رو ببینی کفایت میده، خودم هفته گذشته برای اولین بار سیستم اسمبل کردم کلی هم حال کردم :) فقط چون سوکت ۶ پین مادربورد رو وصل نکرده بودم روشن نمیشد :)

اگه برای گیم میخوای بجای اسپیکر Razer Tiamat 7.1 بگیر، تنها مشکلش اینه که متوجه گذر زمان نمیشی :|

ویرایش شده توسط Zakhar
لینک به دیدگاه

سلام و درود

عزیز من هم برنامه نویسم.

برو سمت x99

لینک به دیدگاه

آیا x99 از skylake پشتیبانی میکنه؟

کارت صدا چیه و آیا لازمه؟

رم هم 2x8 برداشتم تا اگه بعدا خواستم ببرم 32 کم نیاد چون فقط 4 اسلات داره.

تا الان گرافیک رو به زوتاک تغییر دادم خنک کننده رو h100 و ssd 256 و mouse cougar 700m + keyboard cougar 700k

لینک به دیدگاه

X99 و z170 دو نسل مختلف هستن که z170 جدیدتر هست و هر دو از ddr4 پشتیبانی میکنن اما پردازنده z170 سری skylake هست که میشه 6700K با قیمت ۱،۲۰۰ که به دلیل کمبود بازار فعلا بالای ۱،۴۰۰ فروش میره و پردازنده برار با 6700K از لحاظ عملکرد برای سوکت x99 که haskell باشه  5930K با قیمت بالای ۱،۹۵۰ هست که تفاوت چندانی ندارن و تو بعضی موارد نسبت به هم برتری های جزئی دارن که به هیچ وجه این تفاوت قیمت رو توجیه نمیکنه 

کارت صدا هم جز اقلام ضروری نیست و اگه چیز خوب بخوای میره بالای ۳۰۰،۰۰۰ تومان که برای شما فعلا لازم نیست چون با این هدفون و اسپیکر های ارزان قیمت هم تفاوت چندانی حس نمیکنی و هزینه کارت صدا رو برای خود اسپیکر و یا هدفون استفاده کنید جواب بهتری میگیری 

ویرایش شده توسط Zakhar
لینک به دیدگاه

الان تا بودجه ی 250000 برای هدست یا هدفون این مدل خوبه؟

SteelSeries SIRBIA RAW Prism Gaming Headset​

.

بعدش هنوز توی کیبورد شک دارم مثلا  Logitech G19 Backlight Gaming Keyboard در برابر 700k مزیت هایی مثل کلید های بیشتر،نمایشگر و بک لایت تمام رنگ داره ولی بدیش اینه که فقط 5کلید همزمان نگه میداره یا مثلا SteelSeries APEX Gaming Keyboard. من خیلی جاها دیدم همه از 700k تعریف میکردند حتی توی لیون 700k پرفروش ترین کیبورده ولی چرا؟

لینک به دیدگاه

تا الان لیست قطعات کامپیوتر با قطعات جانبی که خودم انتخاب کردم(دسته،wifi usb adapter و...) با قیمتش شده این جدول

حداکثر بودجه هم ده میلیون هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...