رفتن به مطلب

نویز خط تلفن

Erebor
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ... ما تازه خونمون رو عوض کردیم امروز مودم رو وصل کردم به پریز اتاق که مودم مرتب ری استارت میشد. snr 7 بود. اسپلیترهم کمکی نکرد.http://s6.picofile.com/file/8215924584/ffff.PNG . بعد به پریز پذیرایی که 10 متر به ورودی ساختمون نزدیکتر هست وصلش کردم درست شد و snr 9 شد و الان مشکلی نیست. حالا به نظرتون اگه یه سیم اختصاصی از سر خط برای مودم بکشم snr چه فرقی میکنه؟ http://s3.picofile.com/file/8215924542/ff.PNG                     

لینک به دیدگاه

درود

به احتمال زیاد سیم کشی پریز اتاق مشکل داره ..

از یک سیم با کیفیت استفاده کنید ... و از پریز پذیرایی یک انشعاب بگیرید ..

یا سیمکشی داخلی اتاق رو تعویض کنید.

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

درود

به احتمال زیاد سیم کشی پریز اتاق مشکل داره ..

از یک سیم با کیفیت استفاده کنید ... و از پریز پذیرایی یک انشعاب بگیرید ..

یا سیمکشی داخلی اتاق رو تعویض کنید.

درود و صبح بخیر همین الان پریز اتاق رو باز کردم دیدم سیم مسی کاملا سیاه شده حتی از چند سانت بالاتر هم سیمو قطع کردم همچنان سیاه بود.به نظر شما سیم اتاق رو عوض کنم یا یه سیم از سر خط بگیرم

لینک به دیدگاه

یه سیم از سر خط بگیر

شاید مشکل از سییم کشی دا نباش خل اتاقته بعضی وقتا اگه سیم برق از نزدیک تلفن رد بشه باعث این مشکلات میشه

مستقیما از سر خط یه سیم برای مودم بگیر 

اگه بازی انلان میکنی حتما مودم تو اتاقت باشه با لن به pc وصل باشه اگه نه مهم برات سیگنال تو کل خونست. بزارش تو جایی که تقرایبا وسط خونتون باشه

مودم بدون اسپلستر به تلفن وصل کن وتلفن خونتون رو با اسپیلتر به تلفن خونتنون وصل کن اگه گوشی بیسیم دارین سعی کنین از خط که مودم بهش وصله و خود مودم هم کمی فاصله داشته باشه

لینک به دیدگاه

درود و صبح بخیر همین الان پریز اتاق رو باز کردم دیدم سیم مسی کاملا سیاه شده حتی از چند سانت بالاتر هم سیمو قطع کردم همچنان سیاه بود.به نظر شما سیم اتاق رو عوض کنم یا یه سیم از سر خط بگیرم

درود . از سر خطی که وارد منزل شده بگیری که خیلی عالی میشه .. منزل بنده طبقه اوله دقیقا از خود کابل انشعاب خارج از جعبه تقسیم .. سیم کسی کردم به داخل منزل .. خیلی راحتم .. 9 مگابیت پارس آنلاین روی خط من هست .. SNR روی 16-17 .. 16 مگابیت هم میکشه ..

یه سیم از سر خط بگیر

شاید مشکل از سییم کشی دا نباش خل اتاقته بعضی وقتا اگه سیم برق از نزدیک تلفن رد بشه باعث این مشکلات میشه

اگه بازی انلان میکنی حتما مودم تو اتاقت باشه با لن به pc وصل باشه اگه نه مهم برات سیگنال تو کل خونست. بزارش تو جایی که تقرایبا وسط خونتون باشه

مودم بدون اسپلستر به تلفن وصل کن وتلفن خونتون رو با اسپیلتر به تلفن خونتنون وصل کن اگه گوشی بیسیم دارین سعی کنین از خط که مودم بهش وصله و خود مودم هم کمی فاصله داشته باشه

بهترین جواب ممکن رو ایشون دادن 

لینک به دیدگاه

درود . از سر خطی که وارد منزل شده بگیری که خیلی عالی میشه .. منزل بنده طبقه اوله دقیقا از خود کابل انشعاب خارج از جعبه تقسیم .. سیم کسی کردم به داخل منزل .. خیلی راحتم .. 9 مگابیت پارس آنلاین روی خط من هست .. SNR روی 16-17 .. 16 مگابیت هم میکشه ..

بهترین جواب ممکن رو ایشون دادن 

یه سیم از سر خط بگیر

تشکر از دوستان پس دیگه از سر خط یه سیم میگرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...