رفتن به مطلب

سرعت اینترنت رایگان کره جنوبی 500 برابر اینترنت پولی ایران

Recommended Posts

سلام.

دوستان یکی دو روز پیش از رادیو در تایید و پیرو صحبتهای جناب مسئول مخابرات و ارتباطات کشور که جزو چند کشور اولیم :D شنیدم:تازه ترین بررسی های سایت اسپید تست (Speedtest.net) نشان می‌دهد که ایران در زمینه بهره‌مندی از سرعت اینترنت در دنیا، در جایگاه ۱۷۵ قرار دارد!

این بررسی ها نشان می دهد، سرعت متوسط اینترنت در کره‌جنوبی ۱۴/۶ مگابیت برثانیه می باشد که این کشور را به‌عنوان کشوری که بالاترین سرعت اینترنت را به کاربران عادی عرضه می‌کند، معرفی کرده است. کره‌جنوبی سریع‌ترین اینترنت خود را با قیمت ۲۸/۵۰ دلار در ماه ارائه می‌کند در شرایطی که برپایه گزارش اداره ملی آمار در این کشور، متوسط درآمد کره‌جنوبی برای یک خانواده کارگر با حداقل تحصیلات ۲۷هزار و ۳۸۴ دلار است.

اما در ایران شرایط به طور کلی متفاوت تر از هر کشور دیگری است تا جایی که سرعت متوسط اینترنت در ایران ۶۱ صدم مگابیت بر ثانیه است ، و از این لحاظ جایگاه ۱۷۶ در میان ۱۸۵ کشور جهان از آن ماست . و شاید نکته جالب توجه نیز این باشد که افغانستان، با دارا بودن رتبه ۱۴۵ و میانگین سرعت ۱/۲۸ مگابیت بر ثانیه از ایران بالاتر است.

همچنین کاربران اینترنت در ایران برای خطوط مثلا پرسرعت ۱۲۸کیلوبیت بر ثانیه چیزی حدود ۱۵هزار تومان می‌پردازند که معادل تقریبی ۱۵دلار می‌شود در حالی که قیمت اینترنت ۴مگابیت بر ثانیه در همسایگی ایران چیزی حدود ۲۵دلار در سال است.

مقایسه بین سرعت و قیمت اینترنت در کره جنوبی و ایران نشان می دهد که سرعت اینترنت رایگان کره جنوبی حدود ۵٠٠ برابر اینترنت پولی در ایران است. در حالی که قیمت اینترنت ۱۲۸ کیلو بیت در ثانیه ای ایران بین ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان در ماه هزینه دارد قیمت اینترنت ۲۲۴ مگابیت برثانیه ای کشورهای چون مالزی تنها حدود ۱۵۰۰ تومان در ماه تعیین شده است. قیمت یک سرویس۲۵۶ در ایران تقریبا ۲ برابر امارات، ۳ برابر مصر و ۱۲ برابر ترکیه است! در قیمت های خرده فروشی، هزینه پهنای باند در ایران تا بیش از ۵۰ برابر قیمت جهانی می‌رسد و این یعنی فاجعه ای بزرگ در عصر فناوری اطلاعات.

اما در روزهای اخیر خبرهایی در خصوص گران شدن قیمت اینترنتت در ایران شنیده شد که از افزایش ۳ تا ۱۴ برابری قیمت اینترنت در ایران حکایت دارد. به طوری که شرکت‌های مخابرات استانی هزینه سرویس‌دهی به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ‌ای‌دی‌اس‌ال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده اند.

به نظر می سد این افزایش ناگهانی قیمت باعث حذف شرکت‌های بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت شود . زیرا افزایش ۱۴ برابری یعنی اعمال تعرفه‌های جدیدی براساس هزینه تمام شده و در نهایت افزایش هزینه برای مشترکان اینترنت ؟!

ارائه اینترنت پرسرعت در برخی کشورها می‌تواند نسبت به خدمات مشابه در سایر کشورها با قیمت بالاتری ارائه شود که در این مورد باید به سطح زندگی، میزان تورم و متوسط درآمد خانواده‌ها در آن کشور توجه کرد؛ به‌طوری که یک خانواده متوسط در کشوری با تورم ثابت به‌دلیل درآمد سالانه قابل توجه، قادر به پرداخت هزینه بالای ۳۰ دلار در ماه برای دریافت اینترنت بالای ۳مگابیت برثانیه باشد.

حال اگر هزینه اینترنت در کشور ما نسبت به میزان درآمد سرانه اشخاص ، بالا رود موجب جلوگیری از گسترش این سرویس در ایران و بالطبع باعث می شود در رابطه با میزان دسترسی به اینترنت ، رتبه مناسبی در جهان نداشته باشیم. و همه این عوامل دست به دست می دهند تا امکان اجرای طرح‌های دورکاری، پیاده‌سازی‌ طرح دولت الکترونیک و ارائه خدمات اینترنتی به شهروندان میسر نشود.

به هر حال خوش بینانه‌ترین اظهارات مقامات اجرایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حکایت از افزایش پهنای باند اینترنت کشور از ۱۲۸ کیلوبیت فعلی به ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه در سال پایانی برنامه پنجم توسعه یعنی سال ۱۳۹۴ و کاهش قیمت آن را داشت که با این وجود سال ۹۴ هم سالی است که احتمالا در آن ایران رتبه آخر جهانی را در زمینه سرعت اینترنت با بالاترین قیمت و با فاصله بسیار از آن خود خواهد کرد.

http://tnews.ir/news/18E049442834.html

منبع متن: خبرگزاری میزان

لینک به دیدگاه

خب خدا رو شکر... :Frustrated: :Frustrated: :Frustrated:

ماشا الله هر دم از این باغ بری میرسد... :mad: :mad: :mad:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

اقا شما دیر به این خبر دست پیدا کردید :D ول کنید بابا تا میاد غصه ش از یادمون بره دوباره داغ دل رو تازه میکنید :(​ 

لینک به دیدگاه

...

همچنین کاربران اینترنت در ایران برای خطوط مثلا پرسرعت ۱۲۸کیلوبیت بر ثانیه چیزی حدود ۱۵هزار تومان می‌پردازند که معادل تقریبی ۱۵دلار می‌شود در حالی که قیمت اینترنت ۴مگابیت بر ثانیه در همسایگی ایران چیزی حدود ۲۵دلار در سال است.

http://tnews.ir/news/18E049442834.html

منبع متن: خبرگزاری میزان

دلار ارزون شده ؟!

چطور 15 هزار تومان معادل تقریبی 15 دلاره؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

اقا شما دیر به این خبر دست پیدا کردید :D ول کنید بابا تا میاد غصه ش از یادمون بره دوباره داغ دل رو تازه میکنید :(​ 

سلام.رتبه بندی که جدیده.راستش پریروز از رادیو شنیدم. یه سرچ کردم این مقاله رو دیدم که البته اینم جدیده مثلا... اما بنظر تحلیلش زیاد جدید نیست ولی خب اصل قضیه تو همین مایه هاست :D  

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

دلار ارزون شده ؟!

چطور 15 هزار تومان معادل تقریبی 15 دلاره؟

شکی نیست که اینترنت ایران نسبت به قیمتش وضعش خرابه.اما در کل این آمار هم زیاد درست نیست.

چند وقت پیش سایت یاهو آمار درست رو از میانگین سرعتها تو جهان نوشته بود.

لینک به دیدگاه

درسته فکر میکنم الان به مدد نرخ تورم و قیمت حبابی دلار که از دو سه سال پیش حبابش نترکید :laughing:  از 500 برابر رسیده به 200 برابر خداروشکر... :D

لینک به دیدگاه

یعتی الان بین کل 160 تا :D کشور که روی کره زمین وجود داره، ما تو جایگاه 175 ام از لحاظ  سرعت هستیم، باز هم جای شکرش باقی است!rolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gif تازه من شبانه رایگان 2 مگ گرفته بودم، یک ماهی میشه که در راستای بالابردن سرویس دهی به کاربران عزیز، سرعت شبانه رو از 200 به 25 تقلیل داده اند این عزیزان بزرگوار! یعنی با این وجود جایگاه 175 ام خیلی خیلی هم خوبه و از سرمون هم زیاد! :clapping: :clapping: :clapping:

لینک به دیدگاه

بابا همینم بدن خیلی خوبه

انقدر قطع وصل می شه یادت بره سرعت چی هست :laughing:

لینک به دیدگاه

درسته فکر میکنم الان به مدد نرخ تورم و قیمت حبابی دلار که از دو سه سال پیش حبابش نترکید :laughing:  از 500 برابر رسیده به 200 برابر خداروشکر... :D

:clapping:

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ما هزار مشکل داریم تو این مملکت این یکی هم روش 

بیکاری. بیپولی. فساد بدبختی الان 12 میلیون جوان سن ازدواجشونه ولی نمیتونن ازدواج کنن  فکر میکنی اگه ما هی بیایم از این تاپیکا بزنیم که فلان مشکلو داریم فلان بدبختیو داریم مشکلی حل میشه ؟

با این کار فقط خودمونو بیشتر سرخورده میکنیم!

والا به خدا اینترت همینه که هست با همین قیمت همین وضعیت هیچ نظارتی روش نبوده نه هست و نه خواهد بود چون خود ناظر داره از این قضیه سو استفاده میکنه

لینک به دیدگاه

بیکاری. بیپولی. فساد بدبختی الان 12 میلیون جوان سن ازدواجشونه ولی نمیتونن ازدواج کنن  فکر میکنی اگه ما هی بیایم از این تاپیکا بزنیم که فلان مشکلو داریم فلان بدبختیو داریم مشکلی حل میشه ؟

والا به خدا اینترت همینه که هست با همین قیمت همین وضعیت هیچ نظارتی روش نبوده نه هست و نه خواهد بود چون خود ناظر داره از این قضیه سو استفاده میکنه

حق با شماست...ولی خب مطمئن باشین بی تاثیر نیست.همین وضع خودرو و کمپین نخریدن خودرو تاثیر نقدها و بحث های مجازی هست(حالا کار به اینکه نخریدن چقدر درسته نداریم!).به هر حال تو این فروم بیشتر میشه در مورد این چیزها صحبت کرد و البته نقد وقتی فراگیر بشه تاثیرش رو خواهیم دید و مطمئنا اینترنت ایران نمیتونه اینجوری بمونه...و تا وقتی صدا و اعتراضی باشه میشه به تغییر امیدوار بود و اگه سکوت و بیخیالی باشه اوضاع شاید بدتر بشه اما ...

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کره جنوبی اینترنت نداره که ! 

لینک به دیدگاه

حق با شماست...ولی خب مطمئن باشین بی تاثیر نیست.همین وضع خودرو و کمپین نخریدن خودرو تاثیر نقدها و بحث های مجازی هست(حالا کار به اینکه نخریدن چقدر درسته نداریم!).به هر حال تو این فروم بیشتر میشه در مورد این چیزها صحبت کرد و البته نقد وقتی فراگیر بشه تاثیرش رو خواهیم دید و مطمئنا اینترنت ایران نمیتونه اینجوری بمونه...و تا وقتی صدا و اعتراضی باشه میشه به تغییر امیدوار بود و اگه سکوت و بیخیالی باشه اوضاع شاید بدتر بشه اما ...

بله امید چیز بدی نیست اینترنت هم 100% اینطور نخواهد ماند ولی فک نکنم اینقدر خوش شانس باشیم که تو نسل ما این اتفاق بیوفته شاید یک یا چند نسل بعد !

لینک به دیدگاه

بله امید چیز بدی نیست اینترنت هم 100% اینطور نخواهد ماند ولی فک نکنم اینقدر خوش شانس باشیم که تو نسل ما این اتفاق بیوفته شاید یک یا چند نسل بعد !

بنظرم قطعا کمتر از سه سال دیگه وضع اینترنت نسبت به امروزمتحول میشه....البته نه اینکه دست اندرکاران همتی بکنن بلکه پیشرفت تکنولوژی و اوضاع جهانی چاره ای براشون نمیزاره.

مسئله ی اصلی هم اینه که لااقل بفهمن ما فهمیدیم و ...خلاصه فقط میشه بهشون گفت ای شیطونا :D

لینک به دیدگاه

همین که هست کافیه دیگه بیشتر از این اصرافه (حرف یه بنده خدایی )

واقعا گرسنه نگه داشنن ایرانی ها در تمام اعصار خوب جواب داده که شما هنوز هم طرز فکرت اینجوریه !

ویرایش شده توسط Hosein Amiri
لینک به دیدگاه

دقیقا

خدایی بدبختی یکی دو تا نیست که. به هر طرف مملکت نگاه میکنی یه طرفش میلنگه.

بعد دلخوش باشی که اره فقط وضعیت اینترنت اینطوریه.

الان جمعیت کشور نسبت به سال های قبل جوان تر هستن و و الان نیروی کار بیشتری داریم وضعیت اقتصاد اینه(اشاره به وضعیت دراماتیک :دی). وای به حال وقتی که این جمعیت جوان تبدیل به مصرف کننده بشه یعنی بازنشسته.

اونوقت کی باید تو مملکت کار کنه ؟  :D

الان من یک مگابیت نامحدود گرفتم خیر سرم گفتم کم کم با 100 میزنه دیگه .درحالی که بین 45 تا 60 نوسان میکنه ماهی هم 55 تومن پول زور میگیرن.

گفتن یک مگابیت ولی خدایی 0.6 مگابیت هم نیست :)

55 تومن رو به دلار 3.3 تومنی حساب کنیم یعنی ماهی 16 دلار به اینترنت 0.6 مگابیت میدیم.

ما الان تو کشوری زندگی میکنیم  که مشکلش فقط این اینترنت نیست.

ما هرچقدر کار کنیم 3.3 برابر بازم عقیبیم. اونم فقط به واسطه دلار. هرجنسی به ایران بیاد 3.3 برابر میشه حدودا.تازه اگر خوش شانس باشیم فقط به دلار ضرب بشه.

هنوز کاری به تورم نداریم. سرمایه گذار و مردم امنیت اقتصادی ندارن. همه دانشجو ها بیکار تشریف دارن :D

زیاد جدی نگیرین تا بوده همین بوده مملکت از ریشه مشکل داره. :D

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه

سلام

من همین یکماه پیش ترکیه بودم ، یکی از اقوام اونجا زندگی میکنه ، منم اونجا با لپ تاپ ایشون رفتم یکم دانلود کنم

فقط و فقط اینو بگم که من ارزون ترین اینترنت خانگی رو تو اونجا استفاده کردم که سرعتش 24 مگابایت و نامحدود بود که قیمتش 35 لیره هست که میشه حدود 40 تومن خودمون

نکته جالب تر این که ترکیه که همین بغل گوشمون هست داره با این قیمت و این سرعت اینترنت عرضه میکنه و اونجا اینترنت خانگی اصلا چیزی به نام تعرفه محدود وجود نداره !!!! تمام تعرفه های ADSL خانگی همشون نامحدود هستن.

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

سلام

من همین یکماه پیش ترکیه بودم ، یکی از اقوام اونجا زندگی میکنه ، منم اونجا با لپ تاپ ایشون رفتم یکم دانلود کنم

فقط و فقط اینو بگم که من ارزون ترین اینترنت خانگی رو تو اونجا استفاده کردم که سرعتش 24 مگابایت و نامحدود بود که قیمتش 35 لیره هست که میشه حدود 40 تومن خودمون

نکته جالب تر این که ترکیه که همین بغل گوشمون هست داره با این قیمت و این سرعت اینترنت عرضه میکنه و اونجا اینترنت خانگی اصلا چیزی به نام تعرفه محدود وجود نداره !!!! تمام تعرفه های ADSL خانگی همشون نامحدود هستن.

تو ایران خیلی چیزا که تو دنیا مرسوم نیست مرسوم میشه .

و وجود نداره ها و اصلا ها ممکن میشه.

از اول مهر هزینه آب هم  گرون تر شده :laughing:  =))

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه

من می گم اعتراض کنیم بنمها رو زیاد کنن کمتر معطل شیم. :D

لینک به دیدگاه

بیایین کمپین بزنیم کسی این تِر نت نگیره :D

کاری کنیم بیان درب منزل پول آب و برقشونو تو پلاستیک از ملت جمع کنن یا حدقلش اینه مثل قبل بانکها صف نون وایی بشن :laughing:

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...