رفتن به مطلب

سرعت اینترنت رایگان کره جنوبی 500 برابر اینترنت پولی ایران

Recommended Posts

در غیاب ناظران خوب جولان میدهید هاهاهاها  الان بسته میشه. :D  :D  :laughing:  :laughing:

نت یه منبع پر درآمد مثل نقت هست برای دولت ، ما هیچ گاه نت پر سرعت نامحدود تجربه نخواهیم کرد.

باز این که مای کامپیوتر و کنترل پنل بدون قنل شکن باز میشه جای شکر داره ^_^

لینک به دیدگاه

بنظرم قطعا کمتر از سه سال دیگه وضع اینترنت نسبت به امروزمتحول میشه....البته نه اینکه دست اندرکاران همتی بکنن بلکه پیشرفت تکنولوژی و اوضاع جهانی چاره ای براشون نمیزاره.

مسئله ی اصلی هم اینه که لااقل بفهمن ما فهمیدیم و ...خلاصه فقط میشه بهشون گفت ای شیطونا :D

:big hug:

دوستان پیشرفت بعضی چیزها و فراگیر شدنشون اجتناب ناپذیره...خیالتون راحت خیلی دیر نیست اونروزی که مثل الان که به دیال اپ میخندیم به وضع اینترنت الان هم بخندیم اما مسئله اینه که تا جا داره استفاده یا به عبارتی سوء استفاده میشه ازش... یادش بخیر چه کاسبی کردن با دیال اپ،یه جورایی از اب کره میگرفتن.

وقتی انحصار در کار باشه و سیاستگذار راحت ترین کار رو در پیش بگیره نه درستترین کار رو ،اش و کاسه همینه...ولی انتقاد قطعا بی فایده نیست مخصوصا اگه همه هم کلام باشن.

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

زنگ زدم صبانت میگم نا محدود میخام میگه اوکی فقط 10 گیگش سرعتش خوبه ها.....

اینجا ایران

Sent from my D5503 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

اینجا ایران

Sent from my D5503 using Tapatalk

آره این که دیگه جوک سال هست من هم زنگ زدم پارس انلاین میگم نت 512 نامحدود چطوری هاست قیمت و کاراییش میگه شما 10 گیگ رو با سرعت 512 دانلود میکنید بعد از اون با 64 دانلود میکنید!!! ماهی 40 تومن

دقیقا میخواید باز هم گیگی توی پاچه مردم کنن!

خوب من الان دارم با 512 مخابرات دانلود میکنم با سرعت 64 ماهانه 24 تومن  در ماه هم 100 گیگ دان میکنم.

اینترنت پرسرعت جوک قرن.

لینک به دیدگاه

من اینترنت شرکت اندیشه سبز خزر رو دارم اتفاقا دیشب هم تو سایت شکایت کردم ازش . من اینترنت 256 کیلوبایت نامحدود دارم حدود 40 ت میدم 16 گیگ با سرعت 100 کیلوبایت میبشه دانلود کرد بعد 16 گیگ سرعتت میشه 25 کیلوبایت این هیچ همین دیشب 50 بار قطعو وصل شد.محدود هم خریده بودم 1 گیگ حجممو خوردن :|

لینک به دیدگاه

باز این که مای کامپیوتر و کنترل پنل بدون قنل شکن باز میشه جای شکر داره ^_^

=)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

اینجا ایران

منم دقیقا همین مشکل رو با شاتل پیدا کردم !!!!

گفتم نامحدود میخام ، گفتن که تعرفه نامحدود داریم که بعد از دانلود 11 گیگ تبدیل میشه به محدود و سرعت 4 برابر کم میشه !!!!!

واقعا یه انسان عاقلی بیاد به من بگه چطور اسم این تعرفه میشه نامحدود ؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

میانگین و آمار و ارقام مهم نیست خودمون می دونیم که وضعیت اینترنت توی کشور ما اصلا خوب نیست چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کیفیت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...