رفتن به مطلب

مشکل با msi 5850 !!!

Xzero
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من حدود 4-5 ماهی میشه msi 5850 از سایت لیون و جناب اقای حسینی خریداری کردم البته 4-5 تا قطعه بود که با هم خریداری کردم

اما یه مشکلی که با این گرافیک دارم اینه که تو بعضی از بازیها روی صفحه یه موجهای بیرنگی میوفته مثل حالتی که v.synch خاموشه یا رفرش ریت بازی تنظیم نیست در حالیکه v.synch روشنه و رفرش بازی هم با رفرش desktop یکیه!!! بازیهایی که باهاشون مشکل دارم :

stalker:call of pripyat

metro 2033

call of juarez 2

اما با بازیهای دیگه همچین مشکلی ندارم

از کاربران انجمن و البته اقای حسینی و مدیران خواهش دارم تا اگه اطلاعاتی در این مورد دارند در اختیار بنده قرار بدن!!!

ویرایش شده توسط Xzero
لینک به دیدگاه

سلام

من حدود 4-5 ماهی میشه msi 5850 از سایت لیون و جناب اقای حسینی خریداری کردم البته 4-5 تا قطعه بود که با هم خریداری کردم

اما یه مشکلی که با این گرافیک دارم اینه که تو بعضی از بازیها روی صفحه یه موجهای بیرنگی میوفته مثل حالتی که v.synch خاموشه یا رفرش ریت بازی تنظیم نیست در حالیکه v.synch روشنه و رفرش بازی هم با رفرش desktop یکیه!!! بازیهایی که باهاشون مشکل دارم :

stalker:call of pripyat

metro 2033

call of juarez 2

اما با بازیهای دیگه همچین مشکلی ندارم

از کاربران انجمن و البته اقای حسینی و مدیران خواهش دارم تا اگه اطلاعاتی در این مورد دارند در اختیار بنده قرار بدن!!!

سلام دوست عزیز

می تونید از حالتی که گفتید عکس بگیرید و بذارید؟

احتمال اینکه مشکل سخت افزاری باشه بعید هست :-?

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

می تونید از حالتی که گفتید عکس بگیرید و بذارید؟

احتمال اینکه مشکل سخت افزاری باشه بعید هست :-?

عکس گرفتم ولی متا سفانه عکس چیزی رو نشون نمیده که بزارم !!!

گفتم که مثل حالتی میمونه که تو تنظیمات گرافیکی بازی گزینه ی v.synch یا vertical synch خاموشه یا رفرش ریت بازی درست تنظیم نیست !!!

لینک به دیدگاه

منم دو تا کارت گیگابایت 5770 دارم و از وقتیکه به دلیل مشکلم با ویندوز 7 روی سیستم ایکس پی زدم همچین حالتی در بعضی بازیها دارم و جالبتر اینکه من یه بازی دارم بنام nba 2k10 که وقتی از کاتالیست 10.8 استفاده میکنم 75 فریم در ثانیه دارم ولی با کاتالیست 9.4 و درایور قدیمی تر 90 فریم در ثانیه دارم و مشکل پرش تصویر ( نمیدونم چطور تعریفش کنم مثل همونیه که دوستمون در پست 1 داد ) هم حل میشه واقعاً نمیدونم چرا ... اما با این حال هم ترجیح دادم از کاتالیست 10.8 استفاده کنم .

بخاطر اینکه درسته با کاتالیست 9.4 و درایور قدیمی مشکل حل میشه اما کلاک به جای اینکه در حالت عادی به 157/300 برگرده ( کلاک در حالت بیکار برای 5770 157/300 و در حالت لود 850/1200 هست ) روی 600/1200 میره البته در حالت لود مشکلی نداره و به 850/1200 میره ولی همین امر باعث میشه که در صورت نصب درایور و کاتالیست قدیمی دمای کارت در حالت بیکار بالا بره

قبلاً که 7 داشتم توی بازی nba2k10 با کاتالیست 10.8 هم 90 فریم در ثانیه داشتم و مشکلی در تصویر نبود

این اشکال 100% نرم افزاریه

اگه ویندوز شما ایکس پی هست با نصب سون احتمالاً رفع میشه

لینک به دیدگاه

ممنون

نه من ویندوز 7 دارم 64bit !!

تا حالا رو این سیستم ویندوز دیگه نصب نکردم!!

اولین ویندوزی که رو این سیستم نصب شد ویندوز7 32bit بود و الانم ویندوز 7 64 bit روسیستم نصبه !!!

دیگه کسی از این مشکل اطلاعی نداره؟؟!!!

ویرایش شده توسط Xzero
لینک به دیدگاه

ممنون

نه من ویندوز 7 دارم 64bit !!

تا حالا رو این سیستم ویندوز دیگه نصب نکردم!!

اولین ویندوزی که رو این سیستم نصب شد ویندوز7 32bit بود و الانم ویندوز 7 64 bit روسیستم نصبه !!!

دیگه کسی از این مشکل اطلاعی نداره؟؟!!!

دوست عزیز stalker که مشکل بازی منم 5870 دارم فقط تو مترو توی d11 خطهای زرد نا منظم روی بازی میفته

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...