رفتن به مطلب

100درصد شدن cpu در بازی

Recommended Posts

سلام,چند روز پیش من گرافیک سیستمم رو ارتقا دادم اما دقیقا نمیدونم چرا وقتی وارد هر بازی میشم cpu100 درصد میشه مثلا داخل بازی Need For Speed Rivals چه گرافیک بازی پایین ترین حد باشه چه بالا ترین بازم 100درصده و کامپیوتر هنگ میکنه اما گرافیک قبلیم این چنین وضعیتی رو حتی سر very highهم نداشت

مشخصات سیستم:

cpu:AMD Athlon II X2 250

ram:2 2g ddr2

Motherboard:asus m4n78 se

PCIEX16

hard:500g 7200

vga:MSI AMD redion R7 250 1G DDR5

power:green 330w

گرافیک قبلی هم:

redion hd 5450 2g ddr3

حالا موندم مشکل از کم اووردن پاوره یا مادربورد کم میاره لطفا راهنمایی کنید,با تشکر

ویرایش شده توسط mohammad ansari
لینک به دیدگاه

تو تنظیمات مختلف چقدر فریم میگیرید ؟

شاید به خاطر فریم زیاد به پردازنده فشار میاد ، در اینصورت یه سری راه حل وجود داره .

لینک به دیدگاه

با نرم افزاری مثل fraps ببینید داخل بازی چقدر فریم میگیرید .

لینک به دیدگاه

bighero 7من بازی Mortal Kombat Komplete Edition رو با برنامه fraps سر گرافیک very high و very low اجرا کردم ولی باز هم نرخ فریم از  60هیچ تغییری نداشت  بازی اصلا هنگ نکرد ولی cpu درصد بود.

لینک به دیدگاه

MftFM این سی پی یو با توان 3.0 مگاهرتز واسه بازی های امروزی تقریبا کافیه.

ویرایش شده توسط mohammad ansari
لینک به دیدگاه

دوستام منم دقیقا همین مشکلو دارم. دقیقا تو بازی kombat سی چی یو همیشه رو 100 هستش اما با لین وجود هنگ نمیکنه.

لطفا دوستان بگید چطوری میشه گرافیک انبرد رو با وجود کارت گرافیک فعال کرد تا من و اقای انصاری امتحان کنیم ببینیم فرقی میکنه یا نه؟ :)

لینک به دیدگاه

MftFM این سی پی یو با توان 3.0 مگاهرتز واسه بازی های امروزی تقریبا کافیه.

من که شک دارم

لینک به دیدگاه

وقتی میگید هنگ میکنه یعنی دقیقا چه اتفاقی میافته ؟

شما نرم افزار msi afterbrnur رو بگیرید و فریم محدود کنید مثلا 20 فریم بعد ببینید پردازنده کاهش درصد داره ؟ اگه کاهش پیدا کرد یعنی بازی از تمام پردازش پردازنده برای فریم هاش استفاده میکنه و اصلا هم بد نیست که 100% بشه مگر اینکه باعث هنگ سیستم بشه که در این صورت پردازنده مشکل دار هست حالا به هر دلیلی مثل خنک کنندگی ناقص فن یا اورکلاک نامناسب .

لینک به دیدگاه

دوستام منم دقیقا همین مشکلو دارم. دقیقا تو بازی kombat سی چی یو همیشه رو 100 هستش اما با لین وجود هنگ نمیکنه.

لطفا دوستان بگید چطوری میشه گرافیک انبرد رو با وجود کارت گرافیک فعال کرد تا من و اقای انصاری امتحان کنیم ببینیم فرقی میکنه یا نه؟ :)

مدل سی پی یوت چی هست؟!

من خودم قبلا g3220 داشتم همش تو این جور بازیها صددرصد لود بود ولی الان که i3 گرفتم بیشتر از 50 60 درصد لود نمیشه.

با اینکه با آنبردم بازی میکنم.

لینک به دیدگاه

عزیز این پاور برای این کارت اصلا مناسب نیست  :eek:  :eek:  :eek:

لینک به دیدگاه

منظورم از هنگ تیک های کمی طولانی و یکدفعه گیر کردن بازیه که دیگه نمیتونم از اون بیرون بیام البته این وضعیت وقتی که داخل بازی need for speed rivals هستم اتفاق میوفته وگرنه من که بازی mortal cmbat و alan wake رو اجرا کردم این اتفاق نیوفتاد و فقط کمی لک داخل بازی مشاهده میشد به نظر شما از پاور میتونه باشه؟چون من داخل سایت گرین قسمت حسابگر مشخصات سیستمم رو دادم به من power green 430w رو پیشنهاد داد،واسه خنک کنندگی سی پی یو هم بگم که من همیشه دماش رو چک میکنم و از طریق برنامه قدرتمندی تست کردم با فشاری که روی سی پی یو بود دماش از مرز 50 بالا نرفت

لینک به دیدگاه

Mahziyar jafari

منم همین نظرو دادم فقط میخام مطمئن شم که از چیز دیگه. ای نباشه

لینک به دیدگاه

بعید نیست از پاور باشه یه امتحانی بکنید با پاور قوی تر ، فقط نمیدونم چرا پس با بقیه بازی ها که پردازنده میرفته روی 100 مشکلی نداشته ! 

لینک به دیدگاه

مثل اینکه بازی need for speed rivals کلا مشکل فریم داره سرچ کنید داخل گوگل نوشته

لینک به دیدگاه

مشکل فریم رو نمیدونم ولی محدودیت فریم رو خود سازنده ها گذاشتن روش که حداکثر 30 فریم اجرا بشه ولی با راه حل ساده ای میشه غیرفعالش کرد . من با پردازنده e5200 ارزون قیمت میتونم بین 20 تا 30 فریم بازیش کنم .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل شما از چند جا میتونه باشه !

1 توان کم cpu . شما قبل از این که گرافیکتون رو ارتقا بدید یک گرافیک بسیار ضعیف داشتید که cpu شما براش کافی بوده ( حتی زیاد هم بوده ) در واقع گرافیک در سیستم گلوگاه بوده ! و مانع از فول لود شدن cpu میشده به همین دلیل سیستم هنگ نمی کرده ( البته فریم زیادی هم نمیگرفتید ) حالا شما گرافیک رو چند برابر قوی تر کردید به همین دلیل cpu تبدیل به گلوگاه شده ! و در بازی فول لود میشه و سیستم هنگ میکنه .

2 توان کم پاور . پاور شما اصلا مناسب نیست بهتره سریع تر ارتقا بدید .

3 رم سیستم کافی نیست ( به علت ارتقا گرافیک قدرت گیمینگ سیستم زیاد شده و این موجب گلوگاه شدن رم میشه )

4 نقص نرم افزاری ! ویندوز قدیمی ، باگ شدن درایور گرافیک ، ویروس و .... میتونه روی توان سیستم تاثیر داشته باشه .

به امضا بنده مراجعه کنید .

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز.

منم همین مشکلو دارم.تو بازی kombat با تنظیمات ultra امتحان کردم چون فریمش به 30 رسید درصد سی پی یو هم تا 60 درصد پایین اومد.

اما عجیبه که تو بازی های دیگه مثل mafia 2 سی پی یو همیشه 100 هستش.

عکسی که گذاشتم از تسک منیجر حین اجرای مافیا 2 هستش.

سی پی یو من pentium g2020 هست که برای مافیا 2 واقعا کافیه!!!!!!!!!

لطفا کمک کنید دوستان

post-21267-0-70725300-1444570805_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستمتون چیه ؟

اگه فریم کافی میگیرید ولی لگ دارید به خاطر 100 شدن پردازنده چند راه هست که شاید درستش کنن : از طریق کنترل پنل کارت گرافیک انویدیا در قسمت manage 3d settings بازی مورد نظر رو انتخاب و در زیر گزینه vertical sync رو روی adaptiv ( half refresh rate ( بزارید . با این کار فریم بازی روی 30 قفل میشه .

اگه امکان این کار رو ندارید ، با نرم افزار msi afterburner فریم بازی رو روی مقداری پایین تر از حالت عادی تعیین کنید مثلا اگه 40 فریم میگیرید بزارید روی 30 فریم . 

تعیین مقدار فریم دهی بازی توسط نرم افزار MSI در این مسیر قرار داره : ابتدا ریوا تیونر که به همراه آفتربرنر نصب میشه رو باز کنید ( گوشه دسکتاب نزدیک ساعت ویندوز به شکل یک مانیتور کوچک ) سپس در مقابل عبارت framrate limit مقدار عددی فریم مورد نظر رو بنویسید مثل 30 و اینتر رو بزنید . کمی بالاتر در همین پنجره تیک گزینه Show on-screen Display رو هم بزنید تا هنگام بازی فریم بازی نمایش داده بشه . اگه فریم بازی بالاتر از 30 یا 31 نرفت یعنی مراحل رو به درستی انجام دادین. 

فعلا این ها رو امتحان کنید ببینید به نتیجه ای میرسید و مقدار مصرف پردازنده کم میشه .

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستمتون چیه ؟

اگه فریم کافی میگیرید ولی لگ دارید به خاطر 100 شدن پردازنده چند راه هست که شاید درستش کنن : از طریق کنترل پنل کارت گرافیک انویدیا در قسمت manage 3d settings بازی مورد نظر رو انتخاب و در زیر گزینه vertical sync رو روی adaptiv ( half refresh rate ( بزارید . با این کار فریم بازی روی 30 قفل میشه .

اگه امکان این کار رو ندارید ، با نرم افزار msi afterburner فریم بازی رو روی مقداری پایین تر از حالت عادی تعیین کنید مثلا اگه 40 فریم میگیرید بزارید روی 30 فریم . 

تعیین مقدار فریم دهی بازی توسط نرم افزار MSI در این مسیر قرار داره : ابتدا ریوا تیونر که به همراه آفتربرنر نصب میشه رو باز کنید ( گوشه دسکتاب نزدیک ساعت ویندوز به شکل یک مانیتور کوچک ) سپس در مقابل عبارت framrate limit مقدار عددی فریم مورد نظر رو بنویسید مثل 30 و اینتر رو بزنید . کمی بالاتر در همین پنجره تیک گزینه Show on-screen Display رو هم بزنید تا هنگام بازی فریم بازی نمایش داده بشه . اگه فریم بازی بالاتر از 30 یا 31 نرفت یعنی مراحل رو به درستی انجام دادین. 

فعلا این ها رو امتحان کنید ببینید به نتیجه ای میرسید و مقدار مصرف پردازنده کم میشه .

دوست عزیز کاری که گفتید رو انجام دادم فرقی نکرد؟ هنوز 100 میشه و لگ میزنه.

یه مشکل دیگه هم هست.تو سیستم من اگه سنگین ترین بازی دنیا رو هم اجرا کنی حداکثر 2 گیگ رم استفاده میکنه. با این حساب چه نیازی هست که ادم رم 8 بگیره :-?

خواهش میکنم راهنمایی کنین.

لینک به دیدگاه

با توجه به مشکل رم حتما باید بررسی بکنید برای چی بالاتر از 2 گیگ نمیشه بازی هایی مثل ویچر حتی تو تنظیمات پایین هم حدود 4 گیگ رم میخوان یا بازی مثل cod advanced warfare رم پایینتر از 6 گیگ  بازی به شدت لگ میزنه . به نظر مشکل میتونه نرم افزاری باشه ، ببینید هنگام اجرای بازی چه نرم افزار دیگه ای در حال مصرف زیاد از پردازنده هست ( با نرم افزاری مثل تسک منیجر )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...