رفتن به مطلب

نرم افزار سیستم عامل مجازی با گرافیک بالا

MohamadCm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان @};- 

نیازمند یک نرم افزار هستم که بتونم یک سیستم عامل مجازی رو برام اجرا کنه و داخل سیستم عامل مجازی قدرت گرافیکی بالایی قرار بده(اگه یک سوم قدرت کارت گرافیک خودم رو هم برام قرار بده مشکلم حل میشه)

نرم افزار VMware رو هم امتحان کردم یک هزارم کارتمم هم قدرت پردازشی نمیده :wacko:

@};- @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

از virtualbox استفاده کن و تیک 3D acceleration رو بزن و Guest Additions رو هم حتما داخل سیستمی که به صورت مجازی بوت شده نصب کن .

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی ،

از virtualbox استفاده کن و تیک 3D acceleration رو بزن و Guest Additions رو هم حتما داخل سیستمی که به صورت مجازی بوت شده نصب کن .

این کارارو کردم.صد رحمت به Vmware!

این که رسما والپیپر رو هم با لگ میاره! :eek:

ویرایش شده توسط MohamadCm
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این کارارو کردم.صد رحمت به Vmware!

این که رسما والپیپر رو هم با لگ میاره! :eek:

ابن نشون میده یه مشکلی هست .

سیستم عاملی که داخل ماشین نصبه چیه ؟ درایوری رو که گفتم رو نصب کردی ؟ سیستم عامل گرافیک رو چی میشناسه ؟

لینک به دیدگاه

ابن نشون میده یه مشکلی هست .

سیستم عاملی که داخل ماشین نصبه چیه ؟ درایوری رو که گفتم رو نصب کردی ؟ سیستم عامل گرافیک رو چی میشناسه ؟

داخل ماشین ویندوز XP 32bit نصب هستش.

اره Guest additions رو از safe mod نصب کردم.

منظور از شناخت گرافیک چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سخت افزارتون چیه عزیز؟ داخل مادربرد virtuation رو فعال کردید ؟

ببینید اگه نیاز به گرافیک فیزیکی داخل ماشین مجازی دارید یکم بحثش جداست ولی اگه یک گرافیک معمولی نیاز دارید راحت میشه چیزی درحدود کلش اف کلنز رو روی ماشین مجازی اجرا کرد

لینک به دیدگاه

سخت افزارتون چیه عزیز؟ داخل مادربرد virtuation رو فعال کردید ؟

ببینید اگه نیاز به گرافیک فیزیکی داخل ماشین مجازی دارید یکم بحثش جداست ولی اگه یک گرافیک معمولی نیاز دارید راحت میشه چیزی درحدود کلش اف کلنز رو روی ماشین مجازی اجرا کرد

سخت افزارم اینه:GTX 560 Ti ,i3 3220,ram:12GB

این گزینه ای که میفرمایید چی هست؟

والا من میخوام ماشین مجازی حدود یک سومیا حتی یک چهارم قدرت گرافیک و سی پی یو رو داشته باشه تا بتونم یک سری نرم افزار که با سیستم عامل اصلیم همخونی ندارن رو اجرا کنم @};- @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سخت افزارم اینه:GTX 560 Ti ,i3 3220,ram:12GB

این گزینه ای که میفرمایید چی هست؟

والا من میخوام ماشین مجازی حدود یک سومیا حتی یک چهارم قدرت گرافیک و سی پی یو رو داشته باشه تا بتونم یک سری نرم افزار که با سیستم عامل اصلیم همخونی ندارن رو اجرا کنم @};- @};- @};- @};-

وارد بایوس بشیدIntel VT-x این گزینه و اگر گزینه virtualtion هم بود جفتشون رو فعال کنید

داخل مجازی ساز هم باید این گزینه هارو برای پردازنده فعال کنید و اگر میخواین از گرافیک استفاده کنید باید  3d acceleration فعال کنید و guest additions هم نصب کنید و مشکل لگ هم شاید برای پردازنده باشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...