رفتن به مطلب

افزایش قیمت وحشتناک پردازنده i7‎ ‎6700K

ایمان شادکام
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان لیون

راستش من که هنگیدم!!!

قیمت پردازنده i7‎ ‎6700K‏ در هنگام ورود حدودا 1/200 تومن بود،

چند وقت پیش شد 1/300 که فکر میکردم این قیمت حبابی هست و بزودی ارزون میشه ولی.....

الان که نگاهی به قیمش کردم دیدم اون حبابه نترکیده که هیچ حتی بزرگتر هم شده!!!

قیمت روز این پردازنده در لیون شده 1399 که همون 1400 هست که وحشتناک هست!!!

دوستان به نظر شما دلیل این گرونی بی سابقه چی هست؟!

تشکر.

لینک به دیدگاه

تا بوده همین بوده وضع قیمت گذاری ها هیچ ربطی هم به قیمت دلاریش نداره .

لینک به دیدگاه

شیراز تا دیروز 1220 بود.

لینک به دیدگاه

تا بوده همین بوده وضع قیمت گذاری ها هیچ ربطی هم به قیمت دلاریش نداره .

اتفاقا  تمام قیمتها به دلار ربط داره _دیشب اخبار گفت دلار 200 تومن گرون شده

لینک به دیدگاه

بخاطر کمبود در بازاره خیلی جاها که فقط با مادربرد میفروشند

با واردت دوباره قیمتش به قبل برمیگرده

لینک به دیدگاه

یه چیز جالب تو مملکت ما اینه که وقتی مثلا قیمت دلار میاد پایین فروشنده ها میگن که قیمت پایین نمیاد چون اصلا ربط نداره به قیمت ارز ولی به محض اینکه دلار یک ریال بالا بره به صدم ثانیه نمیکشه که قیمت ها رو بالا ببرن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به صورت کلی عرض میکنم 

حال : خودتونو ناراحت نکنین با کمی صبر درست میشه

5 سال دیگه : صبر کنین و ناراحت نشین درست میشه 

10 سال بعد : چرا ناراحت میشین صبر کنین درست میشه 

20 سال بعد : کمی صبر کنین دیگه داره درست میشه 

30 سال بعد : انالله و انا علیه راجعون 

و ما همچنان در انتظار .... 

لینک به دیدگاه

یه چیز جالب تو مملکت ما اینه که وقتی مثلا قیمت دلار میاد پایین فروشنده ها میگن که قیمت پایین نمیاد چون اصلا ربط نداره به قیمت ارز ولی به محض اینکه دلار یک ریال بالا بره به صدم ثانیه نمیکشه که قیمت ها رو بالا ببرن

حرف دل ما رو زدی رفیق-خدائیش این فروشنده ها خیلی زرنگن تا دلار میاد پایین -مثلا کارت گرافیکی  که 510 قیمتشه نهایت میشه 500 ولی تا دلار میره بالا گرافیکی که  510 قیمتشه میشه 700 !!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

اینجا ایران است :clapping: 

تا چند روز دیگه برای همه و استارتر محترم این قیمت عادی میشه :D

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان یه طوری حرف میزنن انگار اولین باره اینجوری میشه 

والا همیشه همین بوده و هست و خواهد بود

ویرایش شده توسط Majid_Rezaie
لینک به دیدگاه

یادتون رفته بعد از انتخابات دلار با کله داشت میومد پایین که با مصاحبه رییس بانک مرکزی جلوشو گرفتن فکر کنم تا 2700 اومد پایین ولی دوباره رفت بالا...

لینک به دیدگاه

سلام بر دوستان عزیزم

با توجه به صحبت های شما بنظر میاد دلیل اول گرونی این پردازنده کمیاب بودن اون باشه!

حالا باید اینقدر صبر کنیم تا......

خدا میدونه!

ویرایش شده توسط اشک سیاه
لینک به دیدگاه

راستی دوستان شک دارم افزایش قیمت i7‎ ‎6700K ربطی به ارز داشته باشه!

آخه اگر ربطی به قیمت ارز داشته باشه باید مدلهای i5 هم گرون می شدن!

لینک به دیدگاه

بنده Z170 خریدم چند روز پیش دارم صفا میکنم سیستمم تو امضام هست :D :x :x :x

مبارک باشه، ولی i7‎ ‎6700k‏ گرون شده نه i5‎ ‎6600k ‎‎!‎

ویرایش شده توسط اشک سیاه
لینک به دیدگاه

خب فک کنید من میام 5000 تا میخرم دوستو آشنا هم که زیاده انام مثل من میخرن(رابطه ی دلال ها) بد زیاد هم نه یک هفته کفایت میکنه همه اعلام میکنن موجودی نیست فلان بسار خیلی راهت لم میدن چای شونم میخورن. هفته ی بد شروع به فروش میکنن 

خیلی هم پلن قشنگی به کار میبرن.من سه نفر میشناسم رفیقن کارشون اینه فقط قطه ی جدید میارن(نفری هم 80 ملیون میزارن وسط =))  ) بعد از ماس که بر ماس نه ماست. بانک ها هم اینطوری سود نمیدن :D

لینک به دیدگاه

مرسی 6700k داداش اشتب نوشتی

ممنون، اصلاح شد.

لینک به دیدگاه

خب فک کنید من میام 5000 تا میخرم دوستو آشنا هم که زیاده انام مثل من میخرن(رابطه ی دلال ها) بد زیاد هم نه یک هفته کفایت میکنه همه اعلام میکنن موجودی نیست فلان بسار خیلی راهت لم میدن چای شونم میخورن. هفته ی بد شروع به فروش میکنن

خیلی هم پلن قشنگی به کار میبرن.من سه نفر میشناسم رفیقن کارشون اینه فقط قطه ی جدید میارن(نفری هم 80 ملیون میزارن وسط =)) ) بعد از ماس که بر ماس نه ماست. بانک ها هم اینطوری سود نمیدن :D

من میگم این دلالان محترم بسیار شریف هستند، اما کو گوش شنوا!

لینک به دیدگاه

سلام

قیمت این سیپیو در خارج 20 دلار گرانتر از 4790k هست ولی اینجا 300000ت اختلاف داره یعنی دلاری 15000ت :) 

cjtnchw2ekqcszpvtd4l.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده Z170 خریدم چند روز پیش دارم صفا میکنم سیستمم تو امضام هست :D  :x  :x  :x 

اون برند رمی که میخوای بگیری دلاری 7.5 میوفته! (هفت هزار و پانصد تومن)

امیدوارم از خرید ات لذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذت ببری :laughing: :laughing: :laughing:

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

با سلام و احترام به نظر دوستان.

جمله " چون موجودیش کم شده یا چون دلار گران شده قیمتش افزایش داشته  " بسیار بی منطق هست و نشان از ضعف نظارت و یا بکلی عدم وجود هیچ نوع نظارتی در قیمت گذاری ها هست و البته همیشه فروشنده ها مقصر نیستن چون خودشون هم ممکنه از جای دیگه تهیه کنن و همیشه همه ی قطعات رو در انبار موجود ندارن و بخش عمده ی مشکل واردکنندگان هستند.نکته اینجاست که آیا با کم شدن موجودی قیمت خرید جنسی که قبلا خریداری شده برای فروشنده بالا میره ؟ یا چون موجودی کم هست تا رسیدن بار بعدی واردکنندگان یا پخش کنندگان که البته باهم بی ارتباط هم نیستند با گرانتر کردن صرفا هدفشون سود بیشتر و به قولی ماهی گرفتن از آب گل آلود (عدم نظارت) هست؟ باور بفرمایین از لحاظ معنوی و انسانی این کار هیچ تفاوتی با احتکار نداره .یا اینکه آیا واقعا هرروز یا هرهفته واردات صورت میگیره و چون قیمت دلار فردا 200 تومان افزایش پیدا میکنه باید قیمت قطعاتی که با قیمت پایین تر دیروز وارد شدن و قیمت جهانیشون هیچ تغییری نداشته یا حتی در برخی موارد کاهش هم داشته فردا با قیمت بالاتری فروش برن؟

خرید کالا با این شرایط به منزله ی حمایت از این موارد هست و به نوعی تضمین کننده ی تکرار این مسایل در آینده. بهترین کار صبوری برای قیمت مناسب و منطقی هست و شخصا میشناسم فروشنده های منصفی رو که از این کار حمایت میکنن اما زیر دست و پا له میشن چون متاسفانه (درمورد پوشاک خارجی مثال میزنم که شخصا با همچین موردی برخورد داشتم مدت کوتاهی و به گفته ی سایرین تکیه نمیکنم ) با کمال تعجب در کشور با گرانفروشی بسیار کمتر از ارزان فروشی برخورد میشه و لازمه ی کار فقط یک شکایت کوچک از شخص ارزان فروش توسط سایر کاسب های منطقه هست .

موفق باشین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

درود

دوستان متأسفانه قیمت بادکنکی i7‎ ‎6700K‏ از 1399 تومان به 1420 تومان افزایش داشت!!!!!!

اگه همینطور پیش بره ارزش خریدش به 0 میرسه کما اینکه الان هم ارزش خرید نداره با این قیمت!

خب 500 دیگه روش بزاری میشه یک پردازنده فوق حرفه ای i7‎ ‎5930 خرید!

و نکته جالبش اینجاست که i5‎ ‎6600K‏ تعقیر قیمتی نداشته!

ویرایش شده توسط اشک سیاه
لینک به دیدگاه

وقتی میرفتیم تو خیابونا که حقه مسلم ماست حق مسلم ماست باید فکر اینجاش رو هم میکردیم .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...