رفتن به مطلب

عینک 3 بعدی nvidia

evani
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان کسی می دونه Nvidia 3D vison 2 رو از کجا میشه تهیه کردو قیمتش چنده ؟

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان کسی می دونه Nvidia 3D vison 2 رو از کجا میشه تهیه کردو قیمتش چنده ؟

علیک سلام.

این کیت به سختی در ایران گیر میاد و اگر گیر بیاد چیزی حدود 500 تومان آب میخوره!

بنده یک نفر میشناسم که شاید بتونه براتون از اون ور آب بیاره!

مدیر سایت www.Pcmaxhw.com‏ که در پرشین تولز هم فعالیت میکنند و بسیار مطمعن هستن.

لینک به دیدگاه

ایشون قیمتشون 700 تومن بود !!!

جالبه که این همه مانیتور 3بعدی تو بازار هست ولی دریغ از عینک و ایمیتر.

لینک به دیدگاه

خب بله دیگه وقتی هیچ وارد کننده ای نباشه برای وارد کردن یک محصول خاص کسی که میتونه اون محصول رو وارد کنه هر قیمتی که خودش بخواد متأسفانه میزاره روش!

موفق باشید.

ویرایش شده توسط اشک سیاه
لینک به دیدگاه

متاسفانه، اگر کسی بفروشه از این قیمت کمتر نمیفروشه، بهترین کار اینه که اگر آشنایی اونور آب دارین بگین واستون مسافرتی بیاره، و گرنه این جنس هرگز به صورت انبوه وارد ایران نخواهد شد.
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به فکر اینکه کسی دستی براتون بیاره نباشین. چون تشخصی نسل اول و دوم این محصول برای افراد عادی کمی مشکله + انتظار اینو که زیر 400 تومان براتون دربیاد رو هم نداشته باشید چون بحث ارزش بسیار کم ارز ما که بهش میگن ریال هست.

اما دلیل اینکه کسی انبوه وارد نمیکنه ... خود محصول هست. جدا از محدودیت های این کیت مثل مانیتور، نرم افزار و ... کاربرد کم اونه. بنده این کیت رو دارم از هر دو نسلش. از 215 بازی که رو سیستمه شاید 5 تاش خوب جواب میده و فیلم های 3D هم دردسر خودشونو دارن. وقتی ملت بگیرن میفته یه گوشه خاک میخوره. به همین خاطر کسی نمیره با گونی همچین چیزیو با اون قیمتش وارد کنه. حتی اگه 400 هم قیمت بخوره یه SSD که 240 گیگ حجمشه واجب تر از این کیته (مثال).

لینک به دیدگاه

به فکر اینکه کسی دستی براتون بیاره نباشین. چون تشخصی نسل اول و دوم این محصول برای افراد عادی کمی مشکله + انتظار اینو که زیر 400 تومان براتون دربیاد رو هم نداشته باشید چون بحث ارزش بسیار کم ارز ما که بهش میگن ریال هست.

اما دلیل اینکه کسی انبوه وارد نمیکنه ... خود محصول هست. جدا از محدودیت های این کیت مثل مانیتور، نرم افزار و ... کاربرد کم اونه. بنده این کیت رو دارم از هر دو نسلش. از 215 بازی که رو سیستمه شاید 5 تاش خوب جواب میده و فیلم های 3D هم دردسر خودشونو دارن. وقتی ملت بگیرن میفته یه گوشه خاک میخوره. به همین خاطر کسی نمیره با گونی همچین چیزیو با اون قیمتش وارد کنه. حتی اگه 400 هم قیمت بخوره یه SSD که 240 گیگ حجمشه واجب تر از این کیته (مثال).

خوب من الان مانیتور و عینک نسل اول رو دارم ولی ایمیتر رو ندارم. میدونم نسبتا قیمت این تجهیزات گرونه ولی وقتی بازار پر از مانیتور سه بعدی هست که فقط هم با این عینک کار میکنن نبودن این عینک اذیت کننده است. در ضمن شما که مانیتور حرفه ای دارید از کجا تهیه کردین؟ تفاوت خاصی بین نسل اول دوم این کیتا نیست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده از آقای آشوری یا همون PCMAXHW تهیه کردم.

تفاوت در راحتی نسل دوم - تفاوت شارژر (نسل اول مینی USB / نسل دومو میکرو USB) - لنز بزرگتر برای مانیتور های بزرگ تر در نسل دوم - روشنایی بیشتر نسل دوم - جنس بدنه نسل دوم مات هست که کم تر اثر انگشت میگیره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...