رفتن به مطلب

<< کدام یک ؟؟؟ (نظرسنجی) >>

کدوم مانیتور  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدوم مانیتور ؟؟

• Asus VX24AH
    • Samsung LS29E790CNS

Recommended Posts

درود خدمت همه

این سومین و آخرین تاپیکی هستش که بابت مانیتور میزنم :) :) :)

به کمک مشاوره ی دوستان لیونی میخواستم تا چن روز دیگه مانیتور  asus vx24ah رو بخرم که این مانیتور خمیده جدید سامسونگ همه محاسباتمو به هم زد : دوستان اگر برای بار آخر لطف کنن و باز هم ب من مشاوره بدن ممنون میشم

کدوم یکی :

asus vx24ah

http://lioncomputer.ir/product/5450/ASUS+VX24AH+24Inch+WQHD+LED+Monitor/

Samsung LS29E790CNS

http://lioncomputer.ir/product/6571/LS29E790CNS+-++%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1+%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF+29+%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AC+%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7+%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF+%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%87/

کارت گرافیکم r9 390 هست ... کارم گیم نیمه حرفه ای ، برنامه نویسی ، وب گردی ، فیلم و سریال و کلا همه مدل کار دارم من

بودجه جفتشم دارم بودجه رو درنظر نگیرین اونی ک بهتره رو بگین

لینک به دیدگاه

به نظر من ASUS ارزش خریدش بیشتر باشه ولی اگر تکنولوژی جدید برای شما احمیت داره Samsung را بخر که بعدا پشیمون نشی

خداییش سامسونگ هم مانیتورهای خوبی داره درضمن مانیتور سامسونگی که مد نظر شما هست بزرگتر از ASUS هست که این را هم باید در نظر داشته باشید

انتخواب دشواری هست ولی اگر من خودم را جای شما بزارم به احتمال زیاد سامسونگ را میخرم

بهتر هست شما برین بازار و هر 2 مدل را از نزدیک ببینید شاید هم مورد دیگری با قیمت بهتر پیدا کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من ASUS ارزش خریدش بیشتر باشه ولی اگر تکنولوژی جدید برای شما احمیت داره Samsung را بخر که بعدا پشیمون نشی

خداییش سامسونگ هم مانیتورهای خوبی داره درضمن مانیتور سامسونگی که مد نظر شما هست بزرگتر از ASUS هست که این را هم باید در نظر داشته باشید

انتخواب دشواری هست ولی اگر من خودم را جای شما بزارم به احتمال زیاد سامسونگ را میخرم

بهتر هست شما برین بازار و هر 2 مدل را از نزدیک ببینید شاید هم مورد دیگری با قیمت بهتر پیدا کنید

موافقم

لینک به دیدگاه

تو نت فقط و فقط عکس های مدل 34 اینچ سامسونگ رو پیدا کردم کسی عکس مدل 29 اش رو اگه پیدا کرد آدرش رو اینجا بگه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

مقایسه مانیتوری با سایز 24 اینچ و پنل ips با یه مانیتور خمیده 29 اینچ اولترا واید نمیتونه کار آسونی باشه 

چون توی هر دو مانیتور یک تکنولوژی جدید دیده میشه ، یکیش پنل و دیگری خمیدگی ( به استثنای 29 اینچ بودن یکی از مانیتورها )

شما باید ببینید میتونید با یه مانیتور اولتراواید ( فوق باریک ) کار کنید ؟ میتونید فاصلتونو با یه مانیتور 29 اینچ تنظیم کنید 

گاهی وقتا بزرگی مانیتور باعث خیلی مشکلات میشه که بعداز خریدش بهش پی میبریم و اینو باید در نظر داشته باشین 

مانیتور با اینچ بالا نیاز بیشتری میخواد که بررسی بشه و دید ایا با دیدتون و محیط و شرایطتون میتونه سازگار باشه یا نه 

وگرنه مدل ایسوس هم پنلش ips هست و هم دقت تصویر خوبی هم داره و در کنار سایز مناسبش میتونه راحت تر با سلیقه تون تطبیق پیدا کنه 

در هر حال منم پیشنهادم اینه به بازار تشریف ببیرین و از نزدیک یه بررسی اجمالی انجام بدین بین هردوشون 

امیدوارم این بار بتونید مانیتورتونو انتخاب کنید تا مام خوشحال بشیم 

لینک به دیدگاه

ایسوس ۲۴ از نظر رنگ به طور کلی ( شامل کنتراست و فام) ، وضوح و تنظیمات دقیق برای منظورهایی که نوشتی جز بازی نقصی نداره. به ویژه از نظر اصالت رنگ و وضوح نزدیک به نمایشگرهای حرفه‌ای هست. اگر با حوصله وقت بگذاری تصویر باکیفیتی ازش خواهی گرفت. به علاوه پایه و بدنه‌ی جذاب و محکم و انعطاف‌پذیری داره. برای بازی چندان سررشته ندارم، اما دو مورد بود که پیش از خرید نمایشگر ips رو آزمودند و رد کردند و در عوض نمایشگر با تاخیر کمتر و دارای فناوری‌ها مرتبط با بازی خریدند. تفاوتی که دیدم مربوط به ماشین بازی و توپ‌بازی بود، چیزی شبیه motion blur در نمایشگر ips هست که در نمونه‌های با تاخیر کم نیست. این طور بگم که بر اساس دیده‌هام کسانی که محو بازی می‌شن وضوح و زاویه‌ی دید رو چندان درک نمی‌کنند و بیشتر حس و حال براشون مهمه که با تاخیر‌های کمتر به دست می‌آد.

درباره‌ی نمایش‌گر خمیده و فرا‌عریض بهتره پیش از خرید چند دقیقه‌ای روی صندلی روبرو‌ش بنشینی. 

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...