رفتن به مطلب

quad chanel ur dual

Recommended Posts

دوستان من مادربرد زد ۱۷۰پرو گیمر دارم با اینتل۶۷۰۰کا که فول اور شده رمهامو فروختم به دوستم الان میخوام رم بگیرم بینه این دو تا مدندم. اولیشevexire blitz 3200cl15 2x8gb هست دومیشgskill 4x8gb 2400cl15سرعته اولی بیشتره ولی با ۱۶۰تومن بیشتر۳۲گیگ رمه مورد دوم ولی بعضیها میگن پر کردن اسلته رم مشکل پیش میاره چند موردش هم پیش اومده برامتو کار ولی بعضی ها میگن چون رمهاش یک پک هستند مچند مشکل نداره

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

باید بگم که هیچ مشکلی نداره و کار درستی میکنی اگر ظرفیت بیشتری را تهیه کنی

وقتی شما رم را در یک پک میخری و نصب میکنی تنها فرقی که با رمهای دیگر دارن شماره سریال رمها هست که همشون یکی هستن

لینک به دیدگاه

ممنون دوسته عزیز ولی میگن اصطلاحی به اسمه بتل فگ یا همچین چیزی پیش میاد که من هم عملی بارها تجربش کردم که ۴تا رم یکسان بودن ولی کوآد چنل نبودن

لینک به دیدگاه

والا من هم خودم ۳۲گیگو ترجیح میدم چون میخوام با تکنولوژیه رم کش ایسوز ۱۰گیگشو بدم به هارد

لینک به دیدگاه

با سلام.

دوست من پردازنده ی شما 6700K هست و از DUAL CHANNEL پشتیبانی میکنه.نیازی به QUAD CHANNEL ندارین و تفاوت خاصی ایجاد نمیکنه.در ادامه باید عرض کنم 32GB رم در بیشتر موارد نیاز نیست، بستگی به کاربریتون داره و اونهم در موارد پیچیده و سنگین و در گیمینگ که اصلا نیازی بهش نمیشه و تنها مزیتش اگه سرعت SSD براتون کم باشه که برای گیمینگ زیاد هم هست اما در شرایط و کاربری های دیگه میتونین از ramdisk استفاده کنین اگه واقعا سرعتی بیش از ssd نیاز دارین البته به حجم محدودش هم توجه داشته باشین.بنظر بنده 8*2 gskill تهیه کنین اگه کاربریتون بیشتر گیم هست.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

سیستم شما در نهایت دو کاناله است، هرچند به نظرم 32 گیگ رم برای Ram Disk که براش برنامه دارید مناسبتره.

لینک به دیدگاه

با سلام.

دوست من پردازنده ی شما 6700K هست و از DUAL CHANNEL پشتیبانی میکنه.نیازی به QUAD CHANNEL ندارین و تفاوت خاصی ایجاد نمیکنه.در ادامه باید عرض کنم 32GB رم در بیشتر موارد نیاز نیست، بستگی به کاربریتون داره و اونهم در موارد پیچیده و سنگین و در گیمینگ که اصلا نیازی بهش نمیشه و تنها مزیتش اگه سرعت SSD براتون کم باشه که برای گیمینگ زیاد هم هست اما در شرایط و کاربری های دیگه میتونین از ramdisk استفاده کنین اگه واقعا سرعتی بیش از ssd نیاز دارین البته به حجم محدودش هم توجه داشته باشین.بنظر بنده 8*2 gskill تهیه کنین اگه کاربریتون بیشتر گیم هست.

موفق باشین.

اینکه پردازندم کوآد رو ساپورت نمیکنه در جریانم فقط برای اینکه مشکلی پیش نیاد و مچ باشن کوآد میخوام بگیرم بعدشم قیمتش مناسبه ۸۶۰تومن ۳۲گیگ رمه ddr4 خیلی خوبه. کاربریمم گیمه ولی کم کم دارم افترافکت شروع میکنم که ۱۶گیگ اصلأ کافی نیست

لینک به دیدگاه

سیستم شما در نهایت دو کاناله است، هرچند به نظرم 32 گیگ رم برای Ram Disk که براش برنامه دارید مناسبتره.

برای رم کش میخوام نه رم دیسک دوست گرام

لینک به دیدگاه

برادران اهل فن به نظرتون سرعت رم مهم نیست؟چون اون رم اولیه با توجه به تایمینگش و فرکانسش محشره!

لینک به دیدگاه

سرعت رم هم مهم هست ولی نه در این حد که بخوای 16GB را نادیده بگیری

شما برای سیستم فعلی 16GB رم داشتی و اگر 16GB لنگه همین رمها را میخریدی 32GB داشتی چرا خودت را تو خرج میندازی

فرکانس 2400Mhz سرعت کمی نیست فقط تکنولوژی چون در حال پیشرفت هست همچنان سرعت پردازش و سرعت رم هم بالا میره

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

ممنون از کمکه دوستان، تونستم با خیال راحت ۳۲گیگو ببندم برای خودم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...