رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید رم میکرو اس دی

Recommended Posts

سلام خدمت بچه های خوب لیون و اساتید محترم !!!

راستش بنده به دو عدد رم اس دی موبایل نیاز دارم .

اما تنوع محصولات و قیمت های متفاوتشون آدم رو به چالش میکشونه از اونجایی که بنده هیچ سررشته درستی از تفاوت رم ها ندارم برای انتخاب دچار مشکل شدم . راستش تا چند روز پیش فکر میکردم که رم ها فقط از روی کلاسشون متفاوت اند و کلاس های 2 و 4 و 6 و 10 وجود داره ( 8 هم هست ؟؟؟ ) اما انگار دو مدل دیگه هم هست که UHS-I U1 و UHS-I U3 هستند ( حالا مدل دیگه ای هم هست بنده اطلاعی ندارم ) .

حالا با توجه به این که به رمی با ظرفیت حدود 16 نیاز دارم شما دوستان چه رمی رو پیشنهاد میدید ؟؟؟

آیا خرید رم 32 به صرفه هست ؟؟؟ از کجا میتونم بفهمم که دو گوشی که براشون رم میگیرم چه حجم رمی رو ساپورت میکنن ؟؟؟ اصلا چند درصد گوشی های هوشمتد 2014 به بعد رم 32 یا 64 رو ساپورت نمیکنن ؟؟؟

منون از همه دوستان !

خریداری شد ! ختم تاپیک .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

سلام

دوست گرامی موبایل ها معمولا میکرو اس دی را پشتیبانی می کنند .

پیشنهاد می کنم به برند سن دیسک و توشیبا هم توجه داشته باشید .

سراغ برند وایکینگ هم نروید .

لینک به دیدگاه

سلام

دوست گرامی موبایل ها معمولا میکرو اس دی را پشتیبانی می کنند .

پیشنهاد می کنم به برند سن دیسک و توشیبا هم توجه داشته باشید .

سراغ برند وایکینگ هم نروید .

آره دیگه میکرو اس دی !!!

از برند ها هیچی نمیدونم ترجیحا از ای دیتا و سیلیکون پاور و توشیبا میگبرم مگر اینکه دوستان توصیه کنن !

ممنون از نظر سازندتون +1

لینک به دیدگاه

عذر میخوام اگه اسپم میشه!میشه یکی به من بگه که این سرعت مربوط به چیه?مثلا توی کارکرد تاثیر داره یا کپی تو پی سی?تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

به استاندارد دقت کنید نه سازنده یا برند

16 گیگ: Silicon Power Elite Color UHS-I U1 85MBs microSDHC With Adapter - 16GB

32: Kodak microSDHC 32GB UHS-I U3 90MBs With Adapter

این دومی رو خود من گرفتم سرعت اش از هارد لپ تاپ بیشتره!

U3 برای ویدئو فور کی عالیه که دومی U3 هست

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنظرم تو گوشی های امروزی(البته شاید تو چند مدل رده بالا مخصوصا تو فیلمبرداری) زیاد تفاوت کلاس 10 با یو3 محسوس نباشه مگه موقع رایت و کپی تو سیستم یا لب تاب.در مورد ساپورت گوشیتون هم مدل گوشی رو سرچ کنی میتونی مقدار ظرفیت نهایی رم واسش رو بفهمی.بین 16 و 32 هم بستگی به استفادت داره که 32 بگیری خیالت راحتتره.مارک هم زیاد وسواس بخرج نده...مارک معتبر و گارانتی مادام معتبرباشه فقط.

لینک به دیدگاه

عذر میخوام اگه اسپم میشه!میشه یکی به من بگه که این سرعت مربوط به چیه?مثلا توی کارکرد تاثیر داره یا کپی تو پی سی?تشکر

تا اونجایی که میدونم جواب میدم باقیش با اساتید .

تا یک حدی ( و اون هم بسته به گوشی متلا قابلیت تصویر برداری ) سرعت رم تاثیر جدی داره ! که کلاس 6 تا حد زیادی برای اکثر موبایل ها 10 برای بیش از 99 درصد موبایل ها کافیه و بیشتر از اون در کپی پیست تاثیر داره .

درود

به استاندارد دقت کنید نه سازنده یا برند

16 گیگ: Silicon Power Elite Color UHS-I U1 85MBs microSDHC With Adapter - 16GB

32: Kodak microSDHC 32GB UHS-I U3 90MBs With Adapter

این دومی رو خود من گرفتم سرعت اش از هارد لپ تاپ بیشتره!

U3 برای ویدئو فور کی عالیه که دومی U3 هست

اون مورد اول که اشاره کردی قیمت بسیار خوبی داره اما انگار سرعت رایتش کمه ( گمون نکنم در برابر سرعت رایت سرعت رید اهمیتی داشته باشه )

دومی هم که موجود نیست !

از خودت رو نمی فروشی :D :D :D :D :D

دوست عزیز بنظرم تو گوشی های امروزی(البته شاید تو چند مدل رده بالا مخصوصا تو فیلمبرداری) زیاد تفاوت کلاس 10 با یو3 محسوس نباشه مگه موقع رایت و کپی تو سیستم یا لب تاب.در مورد ساپورت گوشیتون هم مدل گوشی رو سرچ کنی میتونی مقدار ظرفیت نهایی رم واسش رو بفهمی.بین 16 و 32 هم بستگی به استفادت داره که 32 بگیری خیالت راحتتره.مارک هم زیاد وسواس بخرج نده...مارک معتبر و گارانتی مادام معتبرباشه فقط.

ممنون از راهنمایی های مفید تون

ترجیحم به مارک های معتبر هستش . گرچه برام سرعت و قیمت مهمه !!!

لینک به دیدگاه

دوستان رم که خودم انتخاب کردم چه طوره ؟؟؟؟

حافظه ی مورد نظر شما اس دی است پس به درد موبایل نمی خورد .

Kodak U3

ویرایش شده توسط DR460N
لینک به دیدگاه

حافظه ی مورد نظر شما اس دی است پس به درد موبایل نمی خورد .

اوچ!!!!

ممنون !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خودم sandisk ultra 32g 48X گرفتم حدود 55 تومن، توصیه می کنم همین رو یا یچیزی تو همین مایه ها بخری...!

اگه قصد قرار دادن فیلم های ضبط شده بطور مستقیم رو مموری کارت داری اصلا این مموری ها و سرعت هایی که می فروشن تو ایران معمولا نهایت بدرد فول اچ دی می خوره، نه 4k... اگه سرعت بالا پیدا بشه حجم های بالای 64 و 128 هست که بدرد نمی خوره و توجیه اقتصادی نداره و یا مارک معتبری نیست خلاصه بیخیال 4k شو... توصیه اکید من این هست شما فیلم یا عکس رو بگیر رو حافظه ی گوشیت بعد کارت تموم شد یا فضا کم اومد و حافظت پر شد دستی از تو فایل منیجر انتقال بده تو sd کارتت و یک مموری در همین حدی که بهت گفتم بگیر...  ^_^

http://www.digikala.com/Product/DKP-48556/SanDisk-Ultra-UHS-I-U1-Class-10-48MB/s-microSDHC-With-Adapter-32GB/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87-%D8%B3%D9%86-%D8%AF%D9%8A%D8%B3%DA%A9-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%A7%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-10-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-UHS-I-U1-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-48MB/s-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D8%AF%D8%A7%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%D9%8A%D9%84-32GB

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

درود

خودم sandisk ultra 32g 48X گرفتم حدود 55 تومن، توصیه می کنم همین رو یا یچیزی تو همین مایه ها بخری...!

اگه قصد قرار دادن فیلم های ضبط شده بطور مستقیم رو مموری کارت داری اصلا این مموری ها و سرعت هایی که می فروشن تو ایران معمولا نهایت بدرد فول اچ دی می خوره، نه 4k... اگه سرعت بالا پیدا بشه حجم های بالای 64 و 128 هست که بدرد نمی خوره و توجیه اقتصادی نداره و یا مارک معتبری نیست خلاصه بیخیال 4k شو... توصیه اکید من این هست شما فیلم یا عکس رو بگیر رو حافظه ی گوشیت بعد کارت تموم شد یا فضا کم اومد و حافظت پر شد دستی از تو فایل منیجر انتقال بده تو sd کارتت و یک مموری در همین حدی که بهت گفتم بگیر...  ^_^

4k  ؟؟؟؟

4k نمیخوام که !

این رمی رو که اشاره کردید یه لینک برای خریدش میدید ؟

ممنون !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته میگن اصل و غیر اصل داره و یا در جایی دیگر  تایوانی و چینی ... !  :D

من گرفتم یارو گفت این اصله گرونتره تخفیف نداد بهم...  ^_^

...............

و این شایعه هست که می گن غیر اصلش انگار زودی عملکردش تحلیل میره بعد چندبار فرمت کردن... خلاصه هواست باشه با گارانتی بگیری که اگه عیب کرد تعویض کنند برات.   ^_^

.......................

نکته :

معمولا اشتباهی که دوستان می کنن این هست میرن گوشی با ظرفیت پایین می گیرن بعد یمدت ظرفیت کم میاد براشون حالا می خوان مموری بگیرین، اما نمیدونن اون حافظه اصلی داخلی که خود گوشی داره سرعتش کجا و این مموری sd ها کجا، اصلا قابل مقایسه نیستن از نظر من...  :-?

در واقع خرید گوشی های، های اند بقولی زیر 64 گیگ حماقت است ...  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

ممنون از دوستانی که راهنمایی کردند !

به جمع بندی رسیدم .

ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...