رفتن به مطلب

فروش یک کیت رم حرفه ای Gskill Ripjaws 4 8GB 4GBx2 3400Mhz CL16 DDR4

Behzad Tak
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام 

یک کیت رم حرفه ای Gskill Ripjaws 4 8GB 4GBx2 3400Mhz CL16 DDR4  به همراه فن اصلی برای فروش ارایه میشود .

http://lioncomputer.ir/product/5600/F4-3400C16Q-16GRBD+-+Ripjaws+4+16GB+4GBx4+3400Mhz+CL16/

رمها دارای گارانتی آواژنگ میباشند.

هفته پیش یک پک کامل 16 گیگ از رم فوق خریداری کردم ولی الان به دلیل عدم نیاز 2 ماژول آن را برای فروش میزارم .(2x4g)

قیمت فروش مبلغ 450 هزار تومان میباشد .

vphtjqo3pdcps43xibj.jpg

im72wldoty8wruaxqlld.jpg

luo1f4j0afvdo3qqeff.jpg

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام داداش نکنه میخوای واسه خرید Trident Z بفروشی داداش :D چون منم منتظرشم :x

نه عزیز من علاقه ای به رمهای ترایدنت Z ندارم چون اینها که میاد اینجا معمولی ترین و ارزانترینشان هست و بالاتر از 2800 توش نیست که قیمت کیت 8 گیگش آن ورآب 70 دلاره ولی اینجا میشه 600 تومن  =))

اون سری فقط 3600 به بالاش چیپهای خوبی داره که قیمتش خیلی بالاست و کسی وارد نمیکنه .

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231923

در ابتدای تاپیک هم نوشتم چون مازاد هست میفروشم  ;)

اگر دنبال رم خوب میگردید زیر 3200 نگیرید که برای ترایدنت x بالای 3200  یا باید شخصی وارد کنید یا سال دیگه وارد میشه انشالله  8-}

هر چند که من معتقدم برای استفاده های معمولی فرقی بین 2666 و 3200 یا 3400 نیست  :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اولا عدم علاقتون به سری Z ترایدنت برام تعجبه دوما شما باس 2800 رو دیگه به رم حساب نمیکنید؟ :D داداش 3600 به بالا دیگه کی میخره؟ربطی نداره چیپ سری Z خود شرکت گفته مرغوب و همگی سامسونگ هست.

در مورد باس الان تمامی سایتهای بررسی و بنچمارک میگن 2400 کافی هست شما چطور میگید زیر 3200 به درد نمیخوره؟

دلیل او نوشته آبی رنگ بی سوادی من در زمینه سخت افزار و عدم شناخت انواع رم هست و اون نوشته قرمز شما هم حاکی ازاطلاعات بالای شما درزمینه رم هست !!!  :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نگفتید که قیمتش درچه حدوده؟

من که قرار نیست وارد کنم تا قیمتش را بدونم  :D

ولی تجربه نشون داده وقتی یه چیزی که الکی بزرگش میکنن مثل همین رمها، وارد میشه تا 1-2 ماه قیمتش نجومی هست و وقتی حسابی سود کردن روش اونوقت قیمتش تعدیل میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خداییش در زمینه RAM فکر نمیکنم کسی بیشتر از بهزاد تک علاقه و اطلاعات داشته باشه. این آقا بهزاد فوق تخصص RAM هستن و کلا کارشون تست کردن و بهینه کردن کارایی RAM با استفاده از تغییر ساب تایمینگ ها می باشد.  :D تا جایی که پیشنهاد میکنم مدیریت محترم عنوان کاربری ایشون رو 
Mr RAM قرار بدن  @};-  @};-  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خداییش در زمینه RAM فکر نمیکنم کسی بیشتر از بهزاد تک علاقه و اطلاعات داشته باشه. این آقا بهزاد فوق تخصص RAM هستن و کلا کارشون تست کردن و بهینه کردن کارایی RAM با استفاده از تغییر ساب تایمینگ ها می باشد.  :D تا جایی که پیشنهاد میکنم مدیریت محترم عنوان کاربری ایشون رو 

Mr RAM قرار بدن  @};-  @};-  :D

لطف دارید بهمن جان  @};-

من همیشه دوست دارم نهایت بهره وری از هر چیزی را داشته باشم حالا میخواد سخت افزار باشه یا ماشین باشه یا هر چیز دیگر  ;)

لینک به دیدگاه

دیگه چرا مدیریت خودش میتونه تو تنظیمات اسمشو بزاره MR RAM  :D

نهایت بهره وری عالیه داداش کی بدش میاد منتها تو ایران و جوان ایرانی؟ :D حالا ماشینت چیه داداش؟ :)

دوست عزیز شما باز هم داری در زمینه اسپم فعالیت میکنی . به خاطر همین موضوع اخراج شدی . الان دوباره که با تعهد رعایت قوانین برگشتی ، باز هم داری تخلف میکنی . این اخطار رو به عنوان آخرین اخطار میدم . اگر هر جای دیگه ، کوچکترین خطایی ببینم ، دوباره اخراج میشی .

لینک به دیدگاه

می گم اقا بهزاد باس رم در اورکلاک cpu چقدر تاثیر داره؟ برای full stable?

اینقدر هم تاپیک خرب نکنید دنبال باس بالا هستید برید 4266 که قراره عرضه بشه بخرید پای قیمتش هم بشینید هر چند عمرا ایرانم بیاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

می گم اقا بهزاد باس رم در اورکلاک cpu چقدر تاثیر داره؟ برای full stable?

مهمتر از باس ساب تایمینگها هست  :)

البته اصولا رمهای باس بالا را از چیپهای بهتر و دست چین شده تهیه میکنند که توانائی بالاتری نسبت یه رمهای فرکانس پائینتر داشته باشد .

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

به دلیل کاهش قیمت آکبند رم از 1170 به 1070 قیمت فروش رمها از 450 به 400 کاهش پیدا میکند .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود در زمینه تایید فرمایش دوستان فقط کافیه به تاپیکهای فروش رم آقا بهزاد نگاهی بشه روزی یه نوع رم برا فروش دارن.با عکسهای تکشون فقط دل ما رو میبرن. ☺

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...