رفتن به مطلب

استفاده از فرکانس رم 1866 در مادربورد MSI 990FXA-GD65

BLACKYSG
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من 16 گیگ رم با فرکانس 1866 گرفتم

ولی مادربوردم تا 1600 رو به صورت معمولی ساپورت میکنه و فرکانس های 1866 و 2133 رو نوشته OC شده ساپورت میکنه

حالا میخواستم ببینم من باید ولتاژ بدم به رم ها که توی فرکانس 1866 پایدار بمونن؟

این ولتاژ Auto رم های من هست 1.472 چه قدر به نظرتون ولتاژ باید بدم؟ الان رم ها رو روی 1600 ست کردم ولی خب دوست دارم 1866 استفاده کنم از رم هایی که خریدم

fbdnsdqvjqivnqx1a51n.jpg

مدل دقیق رم هام هم اینه 

http://www.heartlandcomputers.com/kingston-hyperx-fury-8gb-1866mhz-ddr3-cl10-dimm-blue-hx318c10f-8/

ویرایش شده توسط BLACKYSG
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست من بريد تو سربرگ OC و يه قسمت فکر کنم Dram Frquency داره بذاريد روي 1866 و يه قسمت هم Dram Voltage هست بذاريد روي 1.65

با F10 ذخيره و ريست کنيد.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

ممنون

این کار رو انجام دادم

ولی توی تست ارور داد متاسفانه

لینک به دیدگاه

درود. یه سوال:

چه کولری استفاده مبکنی که دمای fx 8350 با اورکلاک توی بایوس 39 درجه هست ؟

احیانن فن استوک که نیست  ؟

برای اون مشکلت هم اگه Dram Frquency رو روی 1866 گزاشتی ولتاژ رو هم روی Auto بزار 90٪ مشکلت حل میشه

لینک به دیدگاه

درود. یه سوال:

چه کولری استفاده مبکنی که دمای fx 8350 با اورکلاک توی بایوس 39 درجه هست ؟

احیانن فن استوک که نیست  ؟

برای اون مشکلت هم اگه Dram Frquency رو روی 1866 گزاشتی ولتاژ رو هم روی Auto بزار 90٪ مشکلت حل میشه

سلام

کولر Thermaltake Frio

روی Auto هم استیبل نیست

لینک به دیدگاه

الان که نگاه کردم مشخصه ولتاژ cpu برای 4.4GHz خیلی کمه نمیتونی با 1.104V فرکانس 4.4Ghz رو استیبل کنی . بزارش روی  1.4100V به بالا. ترجیها 1.4125

لینک به دیدگاه

والا من با پردازندهای AMD اشنایی ندارم ولی برای پردازندهای اینتل XMP را تغییر میدی درست میشه....اگر رمهایی که تهیه کردی HyperX Fury 1866Mhz هستن توانایی خوبی در برابر ولتاژ دارن و تا 1.7 و 1.75 volt را هم تحمل میکنن جدا از اینکه 1.5 volt بصورت استاندارد در این رمها تعریف شده و با شناسایی قدرت پردازنده بصورت خودکار فرکانسش تغییر میکنه

وقتی فرکانسش را تغییر میدی Timing رمها را هم بصورت دستی تنظیم کن که BlueScreen نداشته باشی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا من با پردازندهای AMD اشنایی ندارم ولی برای پردازندهای اینتل XMP را تغییر میدی درست میشه....اگر رمهایی که تهیه کردی HyperX Fury 1866Mhz هستن توانایی خوبی در برابر ولتاژ دارن و تا 1.7 و 1.75 volt را هم تحمل میکنن جدا از اینکه 1.5 volt بصورت استاندارد در این رمها تعریف شده و با شناسایی قدرت پردازنده بصورت خودکار فرکانسش تغییر میکنه

وقتی فرکانسش را تغییر میدی Timing رمها را هم بصورت دستی تنظیم کن که BlueScreen نداشته باشی

خوبي AMD اينه که بدون محدوديت ميشه تا حتي بيش از 1.75 هم ولتاژ داد ولي براي رم و استفاده 24/7 خوب نيست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...