رفتن به مطلب

خرید SSD مناسب، و راهنمایی در مورد انتخاب مناسب و کارهای لازم قبل از خرید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

خسته نباشید.

مشخصات لپ تاپ من این هست:

Asus N46 vm  مشکی

CPU: intel core i7 3610qm

VGA:nvidia geforce gt 630m

RAM: 6 gig

خب دنبال انتخاب یک SSD مناسبم.

سه سقف قیمت دارم، 600، 700، 800.

ظرفیت هم چیزی در حدود 400 به بالا باشه.

چون برنامه های زیادی  باید روی سیستم نصب باشه.

و در کنارش هارد لپ تاپ رو می فروشم و یه هارد اکسترنال برای موسیقی و ... که روی هارد فعلی هست تهیه می کنم.

انتخاب های خودم:

Transcend SSD370K 512GB - حدود 800

Samsung SSD 850 EVO 500GB- حدود 660 با تخفیف

SanDisk Ultra II 480GB- حدود 700

دلیل انتخاب های بالا: سرعتی که توی مشخصاتشون نوشته بود بالا بود!!! :wacko:  :D

سوال هام اینه که:

-چقدر این سرعت های نوشته شده درسته؟

-آیا برای منی که سرعت هارد واقعاااا اذیتم می کنه، خرید SSD می تونه مشکل گشا باشه؟

-یا باز هم توی SSD هم دچار کمبود سرعت می شم؟( با فرض این که سرعت حقیقی پایین تر باش).

بهترین پیشنهاد، از دید شما؟

نظرتون در مورد کارهای Crucial چیه؟

اسشمون رو زیاد شنیدم توی SSD، نمی دونم چرا، چون توی برخی از بررسی ها، ثبات نداشت، یعنی مثلا باتست 4k  قوی نبود، برای یه سری متوسط بود، برای یه سری خیلی خوب. البته مدل 

Crucial BX100 SSD Drive - 500GB

.

بهترین برند چیه؟

بهترین مدل چیه؟

و این که دوباره مدل های پیشنهادی خودتون رو بدون توجه به برند، که اصلا رام فرقی نداره، بهم بگید ممنون می شم.

هر نکته ای که به نظرتون مهمه.

پ ن: سرعت فعلی هارد رو هم ضمیمه کردم.

post-8872-0-48543800-1444945760_thumb.png

ویرایش شده توسط miladna
لینک به دیدگاه

پیشنهاد من با توجه به کم کاربرد شدن درایو نوری این ه که جای درایو با استفاده از caddy درایو جامد بیافزایی. کدی یا یک ssd 120-128gb بین 300 تا 400 هزار هزبنه خواهد داشت و هارد اصلی رو هم در کنارش خواهی داشت، به علاوه درایو نوری رو هم می تونی بفروشی یا با یک تبدیل به شکل اکسترنال به کار ببری.

اس اس دی سامسونگ اوو با توحه به سرعت و قیمت مناسب و نیز مصرف کم گزینه ی مناسبی ه.

اینجا می تونی ssd ها رو مقایسه کنی، دقت کن که برای نوتبوک مصرف کمتر مهم ه.http://www.anandtech.com/bench/product/1395?vs=1143

بر اساس مشخصات فنی bx100 هم مصرف کمی داره. به طور کلی از نظر کارایی اختلاف ssd و hdd زیاد هست و اختلاف ssd های مختلف به نسبت کم، به ویژه الان که فناوری ساخت ssd ها به حد قابل قبولی رسیده و نیز کاربریت که نوتبوک هست. اینجا فاکترهای دیگه از جمله مصرف کمتر و قیمت و پشتیبانی بهتر اهمیت می یابند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

پیشنهاد من با توجه به کم کاربرد شدن درایو نوری این ه که جای درایو با استفاده از caddy درایو جامد بیافزایی. کدی یا یک ssd 120-128gb بین 300 تا 400 هزار هزبنه خواهد داشت و هارد اصلی رو هم در کنارش خواهی داشت، به علاوه درایو نوری رو هم می تونی بفروشی یا با یک تبدیل به شکل اکسترنال به کار ببری.

اس اس دی سامسونگ اوو با توحه به سرعت و قیمت مناسب و نیز مصرف کم گزینه ی مناسبی ه.

اینجا می تونی ssd ها رو مقایسه کنی، دقت کن که برای نوتبوک مصرف کمتر مهم ه.http://www.anandtech.com/bench/product/1395?vs=1143

بر اساس مشخصات فنی bx100 هم مصرف کمی داره. به طور کلی از نظر کارایی اختلاف ssd و hdd زیاد هست و اختلاف ssd های مختلف به نسبت کم، به ویژه الان که فناوری ساخت ssd ها به حد قابل قبولی رسیده و نیز کاربریت که نوتبوک هست. اینجا فاکترهای دیگه از جمله مصرف کمتر و قیمت و پشتیبانی بهتر اهمیت می یابند.

بهترین پاسخ رو استاد بهمنیان ارائه دادند !

لینک به دیدگاه

1-چقدر این سرعت های نوشته شده درسته؟

2-آیا برای منی که سرعت هارد واقعاااا اذیتم می کنه، خرید SSD می تونه مشکل گشا باشه؟

3-یا باز هم توی SSD هم دچار کمبود سرعت می شم؟( با فرض این که سرعت حقیقی پایین تر باش).

4-بهترین پیشنهاد، از دید شما؟

5-نظرتون در مورد کارهای Crucial چیه؟

6-بهترین برند چیه؟

7-بهترین مدل چیه؟

8-هر نکته ای که به نظرتون مهمه.

1- تقریبا" هیچ کدوم. سرعت واقعی SSD در شرایط مختلف متفاوته. چون در لحظه در پشت صحنه یا Background سیستم کلی اتفاق ممکنه بیفته که هر کدوم تاثیر متفاوتی بر روی سرعت SSD داره. شما هر مدل SSD بخرید و با بنچ مارک سرعتش رو بسنجید، اگر پس از چند لحظه دوباره بنچ مارک رو تکرار کنید، نتایج متفاوتی از بار اول دریافت میکنید. بنابراین سرعت های تبلیغ شده بر روی SSD لزوما" منطبق بر واقعیت در روی سیستم شما نخواهد بود. اما خبر خوش اینه که در حال حاضر SSD هایی در بازار هستند که حداکثر پهنای باند SATA 6Gb/s را اشباع می کنند. بنابراین نگران این مسئله نباید باشید.

2- بله صد در صد.

3-اگر SSD که می خرید درست و حسابی باشه، به هیچ وجه دچار کمبود سرعت نمی شوید.

4- بهترین پیشنهاد با توجه به نسبت قیمت به سرعت، و صد البته دوام و کیفیت، Samsung 850 Evo هستش.

5- بهش فکر نکن.

6- بهترین SSD های SATA رو شرکت Samsung میزنه.

7- مدلهای Samsung 850Pro بهترین SSD است. بعد از Pro، مدلهای Samsung 850Evo.

8- به نظر منم Samsung 850 Evo هم بهتره و هم مناسب شماست. ضخامت این SSD در حدود 7 میلیمتر است که برای لپ تاپ های باریک یا اولترا بوکها مناسبه. مصرف بسیار پایینی داره، از حالت Hibernate در لپتاپ پشتیبانی میکنه. میتوانید هارد دیسک سیستم خود را با SSD عوض کنید و هارد دیسک را در یک باکس هارد USB3 وسترن دیجیتال بگذارید و به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنید. باکس هارد USB3 وسترن دیجیتال حدود 30 تومن اینطورهاست و در بازار یافت میشه و بسیار با کیفیته.

لینک به دیدگاه

من خودم لبتاپ سونی multi flip دارم ، هاردشو به SSD adata تعویض کردم .

تفاوت سرعت به شدت محسوسه .

در ضمن میتونین یه باکس تهیه کنین و از هازد فعلی لبتاپ به عنوان هارد اکسترنال با پورت usb3 استفاده کنین ، بنده اینکارو کردم .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

با هزینه خیلی کم میتونید SSHD هم تهیه کنید!

تو اینترنت ویدیو هایی از مقایسه سرعت SSD و HDD و SSHD موجود هست!

خیلی سریعتر از HDD هستند و کمی از SSD کندتر!

ولی از نظر قیمت شدیدا اقتصادی هستند...

*من 750 گیگش رو 1~2 ماه پیش گرفتم حدود 165 تومن!

خیلی خیلی بهتر و سرحال تر از HDD هستند.

لینک به دیدگاه

ممنون آقای سعید. خیلی لطف کردید.

1- تقریبا" هیچ کدوم. سرعت واقعی SSD در شرایط مختلف متفاوته. چون در لحظه در پشت صحنه یا Background سیستم کلی اتفاق ممکنه بیفته که هر کدوم تاثیر متفاوتی بر روی سرعت SSD داره. شما هر مدل SSD بخرید و با بنچ مارک سرعتش رو بسنجید، اگر پس از چند لحظه دوباره بنچ مارک رو تکرار کنید، نتایج متفاوتی از بار اول دریافت میکنید. بنابراین سرعت های تبلیغ شده بر روی SSD لزوما" منطبق بر واقعیت در روی سیستم شما نخواهد بود. اما خبر خوش اینه که در حال حاضر SSD هایی در بازار هستند که حداکثر پهنای باند SATA 6Gb/s را اشباع می کنند. بنابراین نگران این مسئله نباید باشید.

2- بله صد در صد.

3-اگر SSD که می خرید درست و حسابی باشه، به هیچ وجه دچار کمبود سرعت نمی شوید.

4- بهترین پیشنهاد با توجه به نسبت قیمت به سرعت، و صد البته دوام و کیفیت، Samsung 850 Evo هستش.

5- بهش فکر نکن.

6- بهترین SSD های SATA رو شرکت Samsung میزنه.

7- مدلهای Samsung 850Pro بهترین SSD است. بعد از Pro، مدلهای Samsung 850Evo.

8- به نظر منم Samsung 850 Evo هم بهتره و هم مناسب شماست. ضخامت این SSD در حدود 7 میلیمتر است که برای لپ تاپ های باریک یا اولترا بوکها مناسبه. مصرف بسیار پایینی داره، از حالت Hibernate در لپتاپ پشتیبانی میکنه. میتوانید هارد دیسک سیستم خود را با SSD عوض کنید و هارد دیسک را در یک باکس هارد USB3 وسترن دیجیتال بگذارید و به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنید. باکس هارد USB3 وسترن دیجیتال حدود 30 تومن اینطورهاست و در بازار یافت میشه و بسیار با کیفیته.

مممنون آرمین جان.

عزیز این باکس USB3، رو آنلاین می شه تهیه کرد؟

لینکی دارید که بدید؟ 

من خودم لبتاپ سونی multi flip دارم ، هاردشو به SSD adata تعویض کردم .

تفاوت سرعت به شدت محسوسه .

در ضمن میتونین یه باکس تهیه کنین و از هازد فعلی لبتاپ به عنوان هارد اکسترنال با پورت usb3 استفاده کنین ، بنده اینکارو کردم .

موفق باشید .

مممنون پیمان جان.

لینکی دارید که بدید؟ 

با هزینه خیلی کم میتونید SSHD هم تهیه کنید!

تو اینترنت ویدیو هایی از مقایسه سرعت SSD و HDD و SSHD موجود هست!

خیلی سریعتر از HDD هستند و کمی از SSD کندتر!

ولی از نظر قیمت شدیدا اقتصادی هستند...

*من 750 گیگش رو 1~2 ماه پیش گرفتم حدود 165 تومن!

خیلی خیلی بهتر و سرحال تر از HDD هستند.

SHDD هم گزینه مطلوبی هستن واقعا.

اما خب من چون تجربه افتضاح  یک HDD سرعت پایین رو دارم، دیگه می خوام یک ضرب برم سراغ یه دونه SSD مناسب.

خب نقطه مثبت راهنمایی هایی که دریافت کردم اینه که، دیگه نیاز نیست که هارد اکسترنال تهیه کنم و می تونم به جاش هارد خودش رو اکسترنال کنم که با توجه به این که هارد های اکسترنال هم از همین HDD های لپ تاپ بهره می برن، پس تفاوت زیادی ندارن.

فقط یه سوال دیگه این که، آیا SSD های فعلی، مشکل خاصی ندارن؟

لینک به دیدگاه

لینکی دارید که بدید؟

http://digik.ir/%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D8%AA%D8%A7-2-5-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86%DB%8C-USB-2-0

لینک به دیدگاه

Samsung evo/pro با توجه به کم مصرف تر بودنش مناسب تره برای لبتاب

تفاوت کارایی ssd ها در شرایط مختلف ناچیزه و احساس نمیشه مخصوصا در نوت بوک که مصرف انرژی از قدرت مهم تره

در کل بدترین نوع ssd از بهترین hdd

میانگین ۴ برابر بهتره

از این بابت خیالت راحت

لینک به دیدگاه

Samsung evo/pro با توجه به کم مصرف تر بودنش مناسب تره برای لبتاب

تفاوت کارایی ssd ها در شرایط مختلف ناچیزه و احساس نمیشه مخصوصا در نوت بوک که مصرف انرژی از قدرت مهم تره

در کل بدترین نوع ssd از بهترین hdd

میانگین ۴ برابر بهتره

از این بابت خیالت راحت

خیلی بیشتر از 4 براره!

مهم ترین چیز IOPS هست که در بدترین حالت هم 20~30 برابر سرتره... (در  SSD های رده بالا تا 100 برابر هم هست)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...