رفتن به مطلب

Ram 2*8GB vs 4*4GB ?

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

عزیزان میخواستم یه سیستم 1151 بگیر بعد به شک افتادم که آیا 2 تا رم 8 گیگ بگیرم یا 4 تا 4 گیگ؟

عزیزان هر کی بلده لطفا کمک کنه

ممنون...

لینک به دیدگاه

با سلام.

از DUAL CHANNEL پشتیبانی میکنه و توان استفاده از QUAD CHANNEL رو نداره برخلاف پلتفرم X99 و از 4 ماژول در حالت DUAL CHANNEL استفاده میشه ، در نتیجه 2عدد 8GB تهیه بفرمایین.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

در پلتفرم 1151 پرفورمنس 4 ماژول بالاتر از 2 ماژول هست .

البته بعضی سی پی یو ها که IMC ضعیفی دارند گاها رو XMP رمهای بالای 3000 با 4 ماژول به گیر و گوله بر میخورند ولی در کل پرفورمنس 4 ماژول بالاتر هست . 

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

2عدد رم 8GB به فرض اینکه از چیپ یکسان استفاده کنن توان اورکلاک بیشتری نسبت به 4 عدد 4GB دارن. شلوغی کیس+امکان ایجاد مشکل با ایرکولر  و همچنین قیمت بیشتر هم فکتورهای دیگری هستند که خرید 2عدد8GB رو منطقی تر میکنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

البته بعضی سی پی یو ها که IMC ضعیفی دارند گاها رو XMP رمهای بالای 3000 با 4 ماژول به گیر و گوله بر میخورند ولی در کل پرفورمنس 4 ماژول بالاتر هست . 

نکته جالبي شد! فکر مي کردم يه روز همچين حالتي رخ بده! :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

2عدد رم 8GB به فرض اینکه از چیپ یکسان استفاده کنن توان اورکلاک بیشتری نسبت به 4 عدد 4GB دارن. شلوغی کیس+امکان ایجاد مشکل با ایرکولر  و همچنین قیمت بیشتر هم فکتورهای دیگری هستند که خرید 2عدد8GB رو منطقی تر میکنن

شما تا به حال رم اور کردید ؟

اگر اور کردید یه شات از نتایج اورکلاک انجام شده را ارایه کنید .

شاتی که حاکی از بهتر اور شدن و پرفورمنس بالاتر 2 ماژول نسبت به 4 ماژول باشد .

منتظر هستم تا پس از ارایه شاتها درباره آنها گفتگو کنیم  :)

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

سري X99 از تکنولوژي 4 کاناله بهره ميبره . يعني مسير انتقال حافظه 4 بانده هست . ولي در SKYLAKE اين مسير دو بانده هست پس دو رم کفايت ميکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر من هم 4*4 بهتره تا 2*8 ، اونایی 2*8 می گیرن که بعدا بخواهند اضافه کنند، شما اگه کار خاصی نمی کنی که رم زیاد تر نیازت بشه 4*4 حالا حالا ها تو گیم و اکثر کارا کم نمیاره و پرفومنس بهتری هم بنظر باید داشته باشی...!  :-?

لینک به دیدگاه

سلام

درود

علت چی هست؟ یعنی ساختار این پلتفرم طوری طراحی شده که با چهار تا رم کارایی بهتری داره، یا از اثرات پیش بینی نشده پلتفرم ه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

علت چی هست؟ یعنی ساختار این پلتفرم طوری طراحی شده که با چهار تا رم کارایی بهتری داره، یا از اثرات پیش بینی نشده پلتفرم ه؟

سلام 

والا دونستن دلیلش در تخصص من نیست و من فقط تست میکنم و از آنجا که هر دو حالت را تست کردم نتیجه همین بود که عرض کردم و نمونه تستهائی که گرفتم هم موجود هست :) 

لینک به دیدگاه

شما همون دوئل چنل رو بگیر زیاد توفیقی نمیکنه در عملکرد، هر چند که شما کواد چنل هم بگیری در این پلتفرم به صورت دو تا دوئل حساب میشه!

با این احتساب که به IMC کمتر فشار میاری و دمای پردازنده هم بیخودی بالاتر نمیبری، برای اورکلاک هم کار راحت تری پیش رو داری، سعی کن رم های 3000 با تایمینگ 15 یا بالاتر بگیری که این رم ها پتانسیل افزایش RTL بهتری دارند.

پس انتخابت دور بر 3000MHz cl15 یا بهتر از اون باشه

@};-

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

من هم چند وقت پیش بینه دوتا هشت باسه۳۲۰۰و چهارتا کوآد ۳۲گیگ باسه۲۴۰۰مونده بودم که در نتیجه۳۲گیگ خریدم و با تستهای رمه قدیمم که تا ۳۰۰۰اور کرده بودم مقایسه میکنم میبینم چهارتا رم پرفورمنسه بهتری بهم داده دوستمون راست میگن قبلاً اینطور نبود،من رو زد ۹۷خیلی با چهارتا مشکل داشتم

لینک به دیدگاه

من هم چند وقت پیش بینه دوتا هشت باسه۳۲۰۰و چهارتا کوآد ۳۲گیگ باسه۲۴۰۰مونده بودم که در نتیجه۳۲گیگ خریدم و با تستهای رمه قدیمم که تا ۳۰۰۰اور کرده بودم مقایسه میکنم میبینم چهارتا رم پرفورمنسه بهتری بهم داده دوستمون راست میگن قبلاً اینطور نبود،من رو زد ۹۷خیلی با چهارتا مشکل داشتم

بحث پلتفرم نیست همین الان در چیپست Z97 هم 4 رم پرفورمنس بهتری داره .

اما نکته ای که وجود داره مموری کنترلره

معمولا مموری کنترلر i7 ها بهتر از i5 ها هست اما با این حال دوستانی داشتم که با وجود استفاده از پردازنده i7 4790K، وقتی 4 اسلات رو پر میکردن با مشکل عدم پایداری سیستم مواجه میشدن.

در چنین مواقعی باید یا قید 4 ماژول رو زد یا با افزایش ولتاژ VCCIN و IO D یا IO A به بهبود مموری کنترلر کمک کرد که بستگی به کیفیت چیپ پردازنده داره که این ولتاژ رو قبول کنه یا نه.

ارور کد های بسیار مختلف صفحه آبی مرگ  از جمله این موارد هست.. اما این وسط نقش مادربرد هم بسیار پر اهمیت هست یعنی مادربردی که در فرکانس برابر و تایم برابر حتی پردازنده برابر میتونه باعث بهبود عملکرد مموری کنترلر بشه.

4رم برای کارایی خوبه اما به شرطی که ریسک ضعف مموری کنترلر رو به جون خرید. اینم در نظربگیرید که 4 رم فشار بیشتری به مموری کنترلر و از جمله مادربرد وارد میکنه .

اورکلاک 4 رم به جهت همین فشار بسیار سخت تر از 2 ماژول رم هست. حتی شده با کاهش یک رقمی CL مموری کنترلر فورا ضعف نشون داده و تست Hyper Pi32M به صورت رندم پاس شده.

این هم به خود رم بستگی داره هم به توانایی خود مادربرد و پردازنده.

از این جهت گفتم که هیچ وقت درصد کیفیت چیپ هر 4 ماژول یکسان نیست گاها شده یک ماژول از 4 ماژول کیفیت پایینی دارن و همون رم میشه لیمیته 3 رم باقی مانده .

از جهتی حجم رم بالاتر بر روی PCB رم هم معمولا باعث کاهش اورکلاک پذیری رم میشه. همون طور که رم های Single Side CFR فرکانس بالاتری میزنن.

منظورم حجم رم 4 گیگ نسبت به 8 گیگ هست. 

همه اینا به خود کاربر بستگی داره که اگر پروفمنس میخواد 4 رم میخره و باید ریسک ضعف مموری کنترلر رو هم در نظر بگیره.

اما اگر میخواد بعدا ارتقا بده و براش حجم رم در مقابل پروفمنس از اهمیت بیشتری برخوردار هست یا اینکه با مشکل کمبود فضا برای کولر مواجه هست میره 2 عدد 8 گیگ برمیداره 

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه

100% دو تا 8

به خاطر همین مشکلات احتمالی و رییسگ هایی که دوستان گفتند عرض کردم

در ضمن دو تا 8 هم قابلیت ارتقا داره هم چند سال دیگه اگه خواستید بفروشید بهتر فروش  میره

لینک به دیدگاه

با تشکر از تمامی عزیزان

با این کمک هایی که رسوندید یه چندتا سوال پیش اومد اونم اینکه در حالت 4 ماژول پرفورمنس چقدر بالاتره خیلی یا در حدی که نشه تشخیص داد؟

سوال بعد اینکه من اصلا قصد اورکلاک ندارم اصلا اعتقادی به اور ندارم با این حال ایا فرقی بین فرکانس بالا یا پایین رم وجود داره؟ مثلا فرکانس 2400 در برابر 3000

نکته بعد اینکه ممنونم از شما عزیزان

لینک به دیدگاه

میتونم بهتون قول بدم که هیچ تفاوت پرفورمنسی رو حس نمی کنید چه 4 تا رم باشه چه 2 تا

چه فرکانس 2600 مثلا چه 3000 و خورده ای.

خودتون هم که میگید بیخیال اورید پس دیگه خرج رو دست خودتون نذارید.

درست یا غلط این نظر من بود.

:|

بحت های تخصصی بسیار خوبه و آدم چیزهای زیادی یاد میگیره اما برای من نوعی ( مخصوصا وقتی میخوام برای مشتری رم ببندم و باید بگم چرا 2 تا 4 نه 4 تا 2 یا 2 تا 8 نه 4 تا 4 ) این پست بهترین راهنمایی بود !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از تمامی عزیزان

با این کمک هایی که رسوندید یه چندتا سوال پیش اومد اونم اینکه در حالت 4 ماژول پرفورمنس چقدر بالاتره خیلی یا در حدی که نشه تشخیص داد؟

سوال بعد اینکه من اصلا قصد اورکلاک ندارم اصلا اعتقادی به اور ندارم با این حال ایا فرقی بین فرکانس بالا یا پایین رم وجود داره؟ مثلا فرکانس 2400 در برابر 3000

نکته بعد اینکه ممنونم از شما عزیزان

فکر مي کنم براي کاربران معمولي محسوس و قابل تشخيص نباشه!

فقط براي کساني که دنبال ته کارايي يه قسمت رو پلتفورمشون هستن جالب ميشه که البته همين نامحسوس ها کنار هم خودش تاثير گذار هست در جاهاي مختلف!

نميخوام مسائل پيچيده رو باز کنم چون در مقال اين تاپيک نميگنجه!

ولي مثلا در DDR3 ها( و شايد در DDR4ها و چون تست نکردم نظري نميدم) تاثير سامسونگ بودن، DS بودن، تنگ شدن خوب تايمينگ و سابتايمينگ ها، بالا رفتن فرکانس , ... همه در کنار هم يه تفاوت معناداري ايجاد مي کنه و باز هم تاکيد مي کنم براي کاربران عادي به خصوص هر کدوم اين موارد به تنهايي شايد قابل تشخيص نباشه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میتونم بهتون قول بدم که هیچ تفاوت پرفورمنسی رو حس نمی کنید چه 4 تا رم باشه چه 2 تا

چه فرکانس 2600 مثلا چه 3000 و خورده ای.

خودتون هم که میگید بیخیال اورید پس دیگه خرج رو دست خودتون نذارید.

درست یا غلط این نظر من بود.

:|

درود

ایا بنظر شما این تفاوت و تاثیر هر چند کم ایا دلیل میشه قیدشو زد حتی اگه روی کاغذ باشه بعضی ها حاضر نیستن  بشخصه خود من وقتی فرقی نمی کنه دوتا 8 بگیرم یا 4*4 ، 4*4 رو اگه بدونم تاثیر بهتر میزاره از نظر روانشناسی حتی نه کامپیوتری باعث احساس قدرت بیشتری تو ادم میشه اونو انتخاب می کنم !!!  :-?  

فکر مي کنم براي کاربران معمولي محسوس و قابل تشخيص نباشه!

فقط براي کساني که دنبال ته کارايي يه قسمت رو پلتفورمشون هستن جالب ميشه که البته همين نامحسوس ها کنار هم خودش تاثير گذار هست در جاهاي مختلف!

نميخوام مسائل پيچيده رو باز کنم چون در مقال اين تاپيک نميگنجه!

ولي مثلا در DDR3 ها( و شايد در DDR4ها و چون تست نکردم نظري نميدم) تاثير سامسونگ بودن، DS بودن، تنگ شدن خوب تايمينگ و سابتايمينگ ها، بالا رفتن فرکانس , ... همه در کنار هم يه تفاوت معناداري ايجاد مي کنه و باز هم تاکيد مي کنم براي کاربران عادي به خصوص هر کدوم اين موارد به تنهايي شايد قابل تشخيص نباشه!

:clapping:

اصلا من دو تا رم رو سیستممه احساس کمبود می کنم و فکر می کنم یه چیزی کمه و هر وقت نگاش می کنم می گم اگه یه جفت از این مدل گیر بیاد سریع می خرمش پر شه...  :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...