رفتن به مطلب

cooler master nepton 280l test

اشتراک گذاری

Recommended Posts

sezq_max_prim95.jpgمن این خنک کننده رو به روشهای مختلفی تستش کردم تو 14ماه اخیر و چند تا نکته برخوردم وفهمیدم با کم خنک کننده ای روبرو نیستیم ولی بنا به دلایلی یک عده ازش روگردونند با گذاشتنه این مطالب امیدوارم مفید واقع بشم برای انتخاب کولرآیندتون.

اولین ایرادش خمیر خودشه که اصلا به سطح نا مسطح بلاک سی پی یو همخونی نداره و این یعنی اینکه هرچی خمیر سفت تر باشه بهتر جواب میده و من سه تا خمیر مرغوب مثل z9   noctua   chIIIرو تست کردم که chIII بهترین جوابو داد.

دومین ایرادش رادیاته عریضش هست که هرچقدرم که فنهاش دورش بالا باشه بازم از اونطرفه رادیاتور پرتاب خوبی نداره پس 4فن بودنش الزامیه از نظر بنده.

سومین ایرادش صدای پمپشه که با یک واشر لاستیکی زیر پیچهای بلاکه سی پی یوش نصبتا بهتر شد.البته فنه بهتر بذارید اصلا پمپش به صدا در نمیاد چون خنکه و نیازی نمیبینه رو ماکسیموم کار کنه.

چهارمین ایرادش صدای وحشتناکه فنهاش و ناکارآمد بودنه فنهاشه و تازه بعد یک مدت به دلیل نامرغوب بودنه فنهاش مستهلک شده و صدای وحشتناکی میدن انگار میخوان از جاشون دربیان .این ایراد بعد 200 ساعت کارکرد حتما پیش میاد که من با 4تا فنه 3000دور ناکتوآ عوضش کردم که خیلی بهتر کار میدن و تا 2000دور صداش اصلا آزار دهنده نیست.

بعد از همه این مراحل تبدیل به یکی از کم نظیرترین خنک کننده های روی زمین شده از نظر من .

همه واتر کولرها دفع حرارته پردازشگری با ولتاژ1.4 هم براشون دشواره ولی این کولرو ببینید که با چه ولتاژی اینقدر راحت کار میکنه و تو فول لود هنوز نیاز نمیبینه دور فنهارو100 درصد کنه

http://uupload.ir/files/ttw7_ariyan.jpg

ttw7_ariyan.jpg

ویرایش شده توسط gtx taitan II
لینک به دیدگاه

توی سنگین ترین تسته گیم و 3dmark دمای بیشترین هسته 72 و کمترین 59 بود.

البته با ولتاژ پایینتر هم استیبل میشه ولی من  هنوز دارم رو فرکانسهای بالاتر کار میکنم با این ولتاژ

اگه بتونم فرکانس5 رو طوری استیبل کنم که استفاده 7/24 ازش بتونم بکنم عالی میشه

لینک به دیدگاه

من توی عکس درست می بینم؟

ولتاژ هسته ها ۱.۵۲۰ ؟ !

آره .دوشبه نخوابیدم اونقدر باهاش تست میزنم .حال میکنم با این کولر. بدونه اور اگه فنهارو 100درصد بذارم زیر لود100درصد دماش از37 بیشتر نمیشه. البته اتاقم درش بستست که گرم نشه و خاک نیاد. تو شهر ماهم اینروزها هوا سرده. دمای اتاقم موقع تست 18درجه ساتیگراده

لینک به دیدگاه

6700kکه اینقدر راحت بالای 4.8 اور میشه چرا تو این سایت دروغ میگه به نظرتون؟

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-6700K-vs-Intel-Core-i7-4790K

لینک به دیدگاه

شما یه تست XTU بگیر با سی پی یو بعد ببین چه فرکانسی پاس میکنه! :cool:

5000 رو میخواین 24/7 استفاده کنید !!!؟؟؟ :eek:

مگه کارتون با سیستم چیه که نیاز به 5000 دارید !!!

این سری سی پی یو ها خنکتر از نسل قبلشون هستن که همون 4790k باشه ولی دیگه 1.5 دادن به سی پی یو کار جالبی نیست هر چند دماش رو هم کم کرده باشد

شما تست های Wprime  -  cinebench  و  XTU رو بگیرید بعد دما رو مانیتورینگ کنید :D

لینک به دیدگاه

ولتاژ ۱.۵۲۰، اون هم برای پردازنده ای با لیتوگرافی ۱۴ نانومتری، وحشتناک زیاده.

شرمنده دیگه

لینک به دیدگاه

شما یه تست XTU بگیر با سی پی یو بعد ببین چه فرکانسی پاس میکنه! :cool:

5000 رو میخواین 24/7 استفاده کنید !!!؟؟؟ :eek:

مگه کارتون با سیستم چیه که نیاز به 5000 دارید !!!

این سری سی پی یو ها خنکتر از نسل قبلشون هستن که همون 4790k باشه ولی دیگه 1.5 دادن به سی پی یو کار جالبی نیست هر چند دماش رو هم کم کرده باشد

شما تست های Wprime  -  cinebench  و  XTU رو بگیرید بعد دما رو مانیتورینگ کنید :D

تسته xtu گرفتم 4900مگاهرتز بیشتر نتونستم پاس کنم 4900رو با ولتاژ1.49 کمتر پاس نکرد ولی 4800رو با ولتاژ1.4 راحت پاس کرد ولتاژ کمتر هم جواب میده رو این فرکانس ولی بعد 4 ساعت کرش میده ولی 1.4 تا 13 ساعت هم جواب داده بیشتر هم مطمعنم جواب میده.

معمولا گیم  میزنم ولی افترافکت و کد هم کار میکنم.

تصمیم گرفتم رو همین 4.8 داءمی کار کنم باهاش چون 13 ساعت زیر تست جواب داد و بعد 13 ساعت تسته اورست دمای هیچکدوم از هسته هاش از 66 بالاتر نرفت.

لینک به دیدگاه

اگه مقدوره، با (Prime95 v28.7 (Small FFTs و LinX هم تست کنید و دما رو اعلام کنید.

(مراقب باشید که ولتاژ ها به صورت کاملاً دستی تنظیم شده باشند و نه Auto یا Adaptive)

حتما دوست عزیز .در اولین فرصت

لینک به دیدگاه

سلام 

بی زحمت یه تست دما با CPUID HWMonitor بگیر . 

چون من به نرم افزار Asus AI Suite شک دارم ... برای من که دما رو درست نشون نمیداد و کمی هم باگ داره ...

برای شما مشکل خاصی نداره !؟ مثلا بعضی اوقات کمی دیر باز میشه یا ... 

لینک به دیدگاه

لازم به ذکره که فنها 1800 دور بیشتر نمیچرخند و فقط زمانی به 2900دور در دقیقه میرسند که دما از 75 بیشتر بشه{اینجوری تنظیمش کردم}

ولتاژ1.44 هست تو تمام تستها

لینک به دیدگاه

سلام 

بی زحمت یه تست دما با CPUID HWMonitor بگیر . 

چون من به نرم افزار Asus AI Suite شک دارم ... برای من که دما رو درست نشون نمیداد و کمی هم باگ داره ...

برای شما مشکل خاصی نداره !؟ مثلا بعضی اوقات کمی دیر باز میشه یا ... 

آره همه ایسوزها باگ داره ولی خداروشکر اینیکی نداره

لینک به دیدگاه

دارم رو مدت زمان بالای ده دقیقه prim95هم کار میکنم تا شب میرسم بهش.

لینک به دیدگاه

sezq_max_prim95.jpgا

اینم یک عکس که به خاطرش شبانه روز زحمت کشیدم و بالاخره فهمیدم بهترین تایم برای این تست صبحه که اتاق حسابی سرده.

عکسه پایینی رو اولین استارت کاپیوترم امروز صبح گرفتم ببینید چقدر مینیموم دما عالیه

kbko_min.png

لینک به دیدگاه

خواستم به 15 دقیقه برسم ولی هر کار کردم از 13 دقیقه نتونستم رد شم هنگ میکنه سیستم.کرش نمیده خاموش هم نمیشه فقط هنگ میکنه.

ولتاژ دستی 1.425 هست ولی فقط لحظه ای نشون میده cpuz.

این خنک کننده رو تازمانیکه خراب بشه ولش نمیکنم نگهش میدارم تو 13 سال اخیر حساب کردم 19 تا خنک کننده عوض کردم هرسری به یک چیزش وسواس میشدم ولی این معرکست :)

لینک به دیدگاه

البته فرکانس 4.9 فرکانس دائم من هست فقط در حین رندر تو ویندوز تن تنظیمش کردم برگرده 4.8 چون تو 8.1 با فرکانس4.9 تو بازی به هیچ مشکلی برنمیخوره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خواستم به 15 دقیقه برسم ولی هر کار کردم از 13 دقیقه نتونستم رد شم هنگ میکنه سیستم.کرش نمیده خاموش هم نمیشه فقط هنگ میکنه.

ولتاژ دستی 1.425 هست ولی فقط لحظه ای نشون میده cpuz.

این خنک کننده رو تازمانیکه خراب بشه ولش نمیکنم نگهش میدارم تو 13 سال اخیر حساب کردم 19 تا خنک کننده عوض کردم هرسری به یک چیزش وسواس میشدم ولی این معرکست :)

این ولتاژ و این دما برای اور کردن یه سی پی یو بالاست آن هم برای استفاده 7/24 !!!

وقتی سی پی یو و خنک کننده جوابگو نیست اصرار نکنید و سعی کنید در فرکانس های پائینتر با ولتاژ پائینتر استیبلش کنید جوری که وقتی نیم ساعت تست prime95 را پاس میکنه دما بالای 75 نره .

فکر نمیکنم آنچنان تفاوتی بین فرکانس 4700 با 4700 باشه حالا چه تو گیم چه تو کارهای دیگه که بخاطرش مجبور بشید اینجوری به سی پی یو فشار بیارید و .....

لینک به دیدگاه

این ولتاژ و این دما برای اور کردن یه سی پی یو بالاست آن هم برای استفاده 7/24 !!!

وقتی سی پی یو و خنک کننده جوابگو نیست اصرار نکنید و سعی کنید در فرکانس های پائینتر با ولتاژ پائینتر استیبلش کنید جوری که وقتی نیم ساعت تست prime95 را پاس میکنه دما بالای 75 نره .

فکر نمیکنم آنچنان تفاوتی بین فرکانس 4700 با 4700 باشه حالا چه تو گیم چه تو کارهای دیگه که بخاطرش مجبور بشید اینجوری به سی پی یو فشار بیارید و .....

دوست عزیز با فرکانس 4.8 و ولتاژ1.41 من رندر افتر افکت میزارم 4کی 60 فرم تا 18 ساعت زیر لود 100 درصده دماش از 72 بیشتر نمیشه چه فشاری.این نرم افزارهای تستند که دمارو بالا میبرند.

خواستید رندر 12 ساعته افتر افکت یا کد 3 بعدی بزارم ببینید به 72 نمیرسند.تازه دور فن رو دائمی 100 درصد کنم دماش از 68 هم بیشتر نمیشه

لینک به دیدگاه

والا من خودم هم به فکر قطعاتم هستم ولی وقتی خنک کننده به این ملسی هست یک کم اوور بد نیست که. تو تسته افتر افکت از سیستمه دوستم که پردازشگر 5930 داره و اور نکرده بهتر جواب میده چرا اورش نکنم اونوقت!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز با فرکانس 4.8 و ولتاژ1.41 من رندر افتر افکت میزارم 4کی 60 فرم تا 18 ساعت زیر لود 100 درصده دماش از 72 بیشتر نمیشه چه فشاری.این نرم افزارهای تستند که دمارو بالا میبرند.

خواستید رندر 12 ساعته افتر افکت یا کد 3 بعدی بزارم ببینید به 72 نمیرسند.تازه دور فن رو دائمی 100 درصد کنم دماش از 68 هم بیشتر نمیشه

دوست عزیز اولا که شما اختیار قطعات خودتون را دارید و هر بلائی که سرشون بیارید به من ضرری نمیرسه و اگر من چیزی مینویستم فقط در جهت کمک کردن به شما هست نه چیز دیگر!

شما شات تست prime95 را در پست 17 گذاشتید که بعد از 10 دقیقه دما رسیده به 85 و خودتون هم گفتید بعد از 13 دقیقه هنگ کردن و این حاکی از این هست که ولتاژ کم بوده و سیستم استیبل نیست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...