رفتن به مطلب

Alt+f4 صفه ابی

Soroosh.3d
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من تويه بازی که ميخوام بيام بيرون الت اف 4 که میزنم بعضی وختها هنگ ميکنه صفحه ابی مياد رست ميده مشکل از کجاس؟

رم 8 گیگ ocz باس 1600 . ولتاز 1.65 الان باسشو رو 1333 گذاشتم قیره این سیستم ریست می ده هالا مشکل از کجاس ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

چرا الکی تاپیک میزنی ؟ من مشکل شمارو دست کم توی 2 تا تاپیک دیگه دیدم

سعی کن 1 تاپیک بزنی و مشکلاتت رو اونجا مطرح کنی و صبر داشته باشی و اینقدر هم تاپیک زیادی ندی

اما در رابطه با مشکلت میتونه از رم باشه در تاپیک دیگه ای کهبا همین نام زدید گفتید رمتون ocz هست و 8 گیگ

من از رم ocz و 6 گیگ استفاده میکنم . راستش منم اوائل خیلی با این صفحه آبی مشکل داشتم.. اینمبگم مشکلتون در بازیها هم میتونه از تایمینگ غلط رم باشه ( چون میگفتی قبلا بازیها درست بود و الان خراب شده حدس میزنم رمهات رو جدیداً تعویض کردی یا بایوس مادربردت رو آپدیت کردی )

شما یه عکس از cpu-z و از تبهای memory و SPD اینجا بزار تا ببینیم تایمینگ رو اصلاً درست دادی یکی از علتهای این کرش ها همینه

پارت نامبر رمت رو هم بگو مثلاً مال من اینه ocz3p1333lv6gk

اطلاعات بالا رو قرار بدید تا بتونیم بیشتر کمک کنیم و شما هم از زدن تاپیکهای زائد خودداری کن چون هم به ضرر خودتونه و هم به ضرر سایت

با تشکر

لینک به دیدگاه

چشم حتما اینم عکس الان 4 تا رم گزاشتم انگار بهتره هالا ببین درسته تایمینگ ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یک عکس هم از تب SPD بزار

اولاً فکر میکنم باید 7 ، 7 ، 7 ، 20 باشه البته اگه رمتون cl7 باشه

مقدار bank cycle time یکم مشکوکه

بازم میگم شما یه عکس از تب SPD هم بزار

اصولاً باید مشکل رو کلاً حلش کنی شما 8 گیگ رم داری پس نباید به اندازه 4 تا استفاده کنی اگه قرار بود که از همون اول فقط 4 گیگ میگرفتی نه 8 گیگ

باز هم میگم عکس از تب SPD فراموش نشه !

انشاا... درست میشه

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

حواستون نیستا گزاشتم دیگه تب مموری

لینک به دیدگاه

خوب اول از همه باید یه چیزی جالبی رو عرض کنم

راستش منم رم ocz دارم با باس 1333 و جالبه که cpu-z اونو 1066 ( pc3-8500f ) میشناسه و دارم میبینم مال شما هم که 1600 هست داره 1066 ( pc3-8500f ) میخونه در حالیکه برای من باید بزنه ( pc3-10666) و برای شما بزنه ( pc3-1280 ) البته من یه چیزایی خیلی وقت پیش خوندم که گفته بود دلیلش تنها اینه که رمهای ocz ، طوری هستند که dimm registered نیستند و واسه همینه که مادربورد یا برنامه ای مثل cpu-z باس رو پایینتر نشون میدن ( البته شخصاً خوشم نیومد و دیگه ocz نمیگیرم ) و شما باید بری در بایوس و دستی تایمینگ رو تنظیم کنی ..

از عکس تب Spd که گذاشتی و از پارت نامبر رم معلومه که 1600 cl9 هست و عکس تب مموری نشون میده تایمینگ کاملاً غلطه

تایمینگ و متغیرهای زیر رو بصورت زیر قرار بدید ( البته اگه اشتباه نکنم گفته بودی مادربوردت ایسوز هست ) ::

FSB : DRAM : عددی رو انتخاب کنید که سرعت باس رم بشه 1600

CL : 9

TRCD : 9

TRP : 9

TRAS : 24

TRc : 40

dram command rate : 2t

dram voltage : 1.65

AI Overclock Tuner : Manual

CPU/NB VOltage : 1.2 or 1.3 volts

CPUand PCIE Spread Spectrums both : Disabled

Memory Hole Remapping : Enabled

Set DCT Unganged Mode : Enabled

متغیرهای بالا رو در بایوس بصورت دستی وارد کنید انشاا... حل میشه

لینک به دیدگاه

پست تکراری

حذف شود

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

سلام ببینید درسته ؟

تصویر پیوستی: CaptureWiz011.jpg

خدا رو شکر با 1600 سیستم رو بالا آوردی و ریست نشد ( فکر کنم گفته بودید به غیر 1333 سیستم بوت نمیشد )

بله درسته فقط مقدار command rate (CR)رو دادید 1 که میتونید 2 هم بدید البته الزامی نیست ( برای بعضی ها 1 جوابگو هست و برای بعضی دیگه 2 ) اگر سیستم با این مقادیر استیبل هست خوبه و احتیاجی به انجام تغییرات نیست

امیدوارم مشکل بهبود پیدا کنه

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

بلههه خیلی بهتر شده مرسی بازم !:|@};-:-?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...