رفتن به مطلب

راهنمایی جهت خرید سیستم برای آزمایشگاه کامپیوتر دانشگاه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام لعنت خدا بر یزید

عزاداری همه اتون قبول  

من باید برای آزمایشگاه کامپیوتر دانشگاه مشخصات دوتا سیستم رو ارائه بدم . 

بودجه هر سیستم 3 میلیون و 500 هزار تومن هست ( یعنی جمعا 7 میلیون بودجه هست برای اینکار ) 

این سیستم ها باید تا چندسال بخوبی کار کنن (خودتون دانشگاه ها رو میشناسید ) و برای فناوری های آینده به مشکل برنخورن.

بیشتر کارهایی که انجام میشه اجرای چندتا شبیه ساز (vmware و...) با هم و اجرا سیستم عاملها وبرنامه های ... مختلف با هم هست . (باهم رو دقت کنید لطفا)

یک سری قطعات خودم پیدا کردم اما نمیدونم باهم قطعات مچ هستن یا نه . یا آیا انتخابهای بهتری هم هست یا نه 

کیس و مانییتور و موس و کیبرد و اینا لازم نیست . فقط قطعات داخلی کیس مهم هست . 

لیست قطعاتی که من در نظر گرفتم اینا س: 

سی پی یو : i7 6700k

رم : 2*8 bus 3000 gskill

مادربرد : asus z170 pro gaming 

هارد : وسترن دیجیتال 1 ترابایت (آبی )

گرافیک :asus gforce gt 630 

بنظر شما این قطعات خوب هستن یا نه ؟ یا با 3500 میشه چیز بهتری گرفت ؟ 

یه نکته در مورد گرافیک بگم . صرفا گرافیک برای رندر استفاده نمیشه . الان ازش برای موازی سازی استفاده میشه زیاد . و تو این زمینه هم CUDA nvidia خیلی مطرح هست که کارتهای گرافیک انویدیا فقط پشتیبانی میکنن ازش 

برای همین یک نمونه کارت گرافیک انویدیا اینجا قید شده . ولی خب تاکید بیشتر روی قدرت پردازشی اون هست که موقع اجرای چندتا vmware با هم کم نیاره اصلا . (سرور فک کنید هست هرکدوم از سیستم ها )

بعد سیستمها طوری نباشن که دو سه سال بعد دیگه هیچ چی رو نشه گیر آورد یا دیگه فناوریش بره کنار . این هم خیلی مهمه 

پیشاپیش خیلی ممنونم از همه اتون 

ویرایش شده توسط Master
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تجربه نشون داده سری workstation بازدهی بهتری برای مجازی سازی داره از سوکت 2011 استفاده کنید

این مادربرد شما هم گیمینگ و اورکلاک و ... vmware esxi اگه قرارباشه نصب کنید متاسفانه نصب نمیشه روش و دامپ میشه 

باید درایور اینجکت کنید و خیلی داستان های دیگه که بعدا پشیمون میشید

لینک به دیدگاه

سلام لعنت خدا بر یزید

عزاداری همه اتون قبول  

بودجه هر سیستم 3 میلیون و 500 هزار تومن هست ( یعنی جمعا 7 میلیون بودجه هست برای اینکار ) 

این سیستم ها باید تا چندسال بخوبی کار کنن (خودتون دانشگاه ها رو میشناسید ) و برای فناوری های آینده به مشکل برنخورن.

بیشتر کارهایی که انجام میشه اجرای چندتا شبیه ساز (vmware و...) با هم و اجرا سیستم عاملها وبرنامه های ... مختلف با هم هست . 

یک سری قطعات خودم پیدا کردم اما نمیدونم باهم قطعات مچ هستن یا نه . یا آیا انتخابهای بهتری هم هست یا نه 

چند پیشنهاد:

1: به هیچ عنوان به پردازنده i7 نیاز ندارید! یه i5-6400 کاملا کافی هست که قیمت 635 هست.(خودم کلا هر چی با vmware کار کردم، روی یه لپتاپ با پردازنده i3-2350m بوده)

2:گرافیک نیاز ندارید!(گرافیک داخلی این پردازنده ها تقریبا به اندازه همین gt630 قدرت دارند)!!!!

3:رم باس 3000 رو هم با یه رم معمولی تر با باس 2400 تعویض کنید.

4:فقط شدیدا پیشنهاد میکنم یه SSD با ظرفیت 250 گیگ تهیه کنید کنار هارد.

5:پاور هم فکر کنم یه 550 وات بگیرید، از سر این سیستمم زیادیه :D

خلاصه به هیچ عنوان نیاز به هزینه رقم های بالایی نیست! ^_^

(البته دوستانی هستند که جوگیر میشن و میگن بهتره پردازنده 16 هسته ای بگیرید و 64 گیگ رم و...  :laughing:  :laughing:  :laughing: )

لینک به دیدگاه

سلام لعنت خدا بر یزید

عزاداری همه اتون قبول  

بیشتر کارهایی که انجام میشه اجرای چندتا شبیه ساز (vmware و...) با هم و اجرا سیستم عاملها وبرنامه های ... مختلف با هم هست . 

جناب با توجه به قیمت وحشتناک 6700K که از 5820K هم گرون تره خرید سوکت 1151 اصلا صرفه نداره...شما یه 5820K بخرید خیلی به نفعتونه تا اینکه یه  6700K  بردارید. یه نکته ی دیگه ای هم که هست 6700K روی خودش CPU Cooler نداره و باید یکی براش بخرید و حواستون باشه که کولر و کیس هم خوانی داشته باشن.ولی اگه فقط قطعات اصلی کیس رو می خوایین 3500 خرج کنید براش این قطعات رو پیشنهاد می دم:

I7 5820K 1299

Gigabyte X99 UD4 980

Thermalright HR-02 144

Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400MHz CL14 2x8 500

MSI GT 730 238

Green GP650 UK 264

ASUS DVD-WR 63

WD blue 1TB 167

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.655.000

اگه یه پاور خوب 400 وات به بالا دارید احتیاجی به اون پاوری که نوشتم ندارید که خودش 264 تومن دیگه کم می کنه و دی وی دی رایتر هم همینطور خودش یه 63 تومن دیگه هزینه داره.اما توجه کنید که کیستون بتونه از اون کولر پشتیبانی کنه که اگه نمی کنه یه کیس مثل Green Mac 1 با قیمت 113 باید جایگزینش کنید.ولی کلا برای اون کار به همچین سیستمی احتیاج ندارید ولی اگه واقعا می خوایید 3500 هزینه کنید با 3500 می شه این قطعات رو برداشت که خیلی خیلی فراتر از نیاز کاریتونه...و شاید تا یه مدت خیلی طولانی مجبور به تعویض سیستم ها نشن.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

سلام پیشنهاد من:

CPU:Intel Core™ i7-4790 Haswell 993,000

519,000 MB:GIGABYTE Z97-D3H

VGA:Zotac GTX 750 Ti 2GB GDDR5 549,000

RAM:Kingston HyperX Savage 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10 480,000

270,000 SSD:Samsung 850 EVO 120GB

170,000 HDD:Seagate Barracuda 1TB

PSU:Cooler Master Thunder 600W 250,000

CASE:Green Magnum Pro 140,000

قیمت کل: حدود 3.3

کارت گرافیک جدا هم پیشنهاد دادم شاید خواستید کار های رندرینگ معمولی دیگه هم روی سیستمون انجام بدید که تا حدودی  با قسمت گرافیک هم مرتبطه

ویرایش شده توسط networker
لینک به دیدگاه

چند پیشنهاد:

1: به هیچ عنوان به پردازنده i7 نیاز ندارید! یه i5-6400 کاملا کافی هست که قیمت 635 هست.(خودم کلا هر چی با vmware کار کردم، روی یه لپتاپ با پردازنده i3-2350m بوده)

2:گرافیک نیاز ندارید!(گرافیک داخلی این پردازنده ها تقریبا به اندازه همین gt630 قدرت دارند)!!!!

3:رم باس 3000 رو هم با یه رم معمولی تر با باس 2400 تعویض کنید.

4:فقط شدیدا پیشنهاد میکنم یه SSD با ظرفیت 250 گیگ تهیه کنید کنار هارد.

5:پاور هم فکر کنم یه 550 وات بگیرید، از سر این سیستمم زیادیه :D

خلاصه به هیچ عنوان نیاز به هزینه رقم های بالایی نیست! ^_^

(البته دوستانی هستند که جوگیر میشن و میگن بهتره پردازنده 16 هسته ای بگیرید و 64 گیگ رم و...  :laughing:  :laughing:  :laughing: )

من هم با نظر دوستمون آقا بابک موافقم .

لینک به دیدگاه

خیلی ممنونم از همگی دستتون درد نکنه 

من یکسری اطلاعات به پست اول اضافه کردم که دقیقتر گفته باشم .

در مورد گرافیک و خود سیستم که این سیستم توسط چند نفر ممکنه در آن واحد استفاده بشه و بره تحت پردازش های خیلی سنگین و روزها و شاید ماهها فقط در حال پردازش داده و برنامه باشه 

باز هم از همه اتون خیلی ممنونم بخاطر لطف و وقتی که میزارید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنونم از همگی دستتون درد نکنه 

من یکسری اطلاعات به پست اول اضافه کردم که دقیقتر گفته باشم .

در مورد گرافیک و خود سیستم که این سیستم توسط چند نفر ممکنه در آن واحد استفاده بشه و بره تحت پردازش های خیلی سنگین و روزها و شاید ماهها فقط در حال پردازش داده و برنامه باشه 

باز هم از همه اتون خیلی ممنونم بخاطر لطف و وقتی که میزارید 

خب یک دست بیشتر بسته شد چون vmware هنوز درایور Direct path through رو برای x99 منتشر نکرده 

این قابلیت برای استفاده از کارت گرافیک روی هرماشین مجازی یا استفاده از cuda به صورت اختصاصی روی هر ماشین هست 

حالا به هرحال شما میتونید از x79 استفاده کنید یکمی قدیمی تره ولی قدرمتمند 

لینک به دیدگاه

دوستمون گفتند یه سیستم استیبل میخوان برا چهار پنج سال.پیشنهاد من اینه که طرف اس اس دی نرو چون عمرشون به سه سال نمیرسه و اصلا مورد اعتماد نیستند فعلا.

لینک به دیدگاه

دوستمون گفتند یه سیستم استیبل میخوان برا چهار پنج سال.پیشنهاد من اینه که طرف اس اس دی نرو چون عمرشون به سه سال نمیرسه و اصلا مورد اعتماد نیستند فعلا.

شما منبعی هم برای این حرفتون دارید ؟

ببخشید قصدم اصلا تخریب نیست ، فقط میخوام اطلاعات بیشتری کسب کنم در این رابطه .

لینک به دیدگاه

تا جایی که میدونم محدودیت در حجم رایت هست!

برای مثال من SSD خودم رو میگم:

630 ساعت کارکرده و حجم رایتش هنوز به 1TB نرسیده.

در حالی که مثلا SSD مدل سامسونگ 850 پرو 250 گیگ ، 150TB گارانتی داره!

اگه با میانگین، 2 برابر من، رایت داشته باشید، 150TB حدود 5.5 تا 6 سال طول میکشه این حجم تموم بشه!

تازه قرار نیست بعد 150TB منفجر بشه! فقط گارانتیش تموم میشه، ممکنه تا 2 برابر این مقدار کار کنه...

همون HDD هم چندان قابل اعتماد نیست!

تو 18 ماه اول، حدود 8% هارد ها خراب میشن!

حدود 22% از هارد ها قبل 3 سالگی خراب میشن.

البته خرابی سیگیت خیلی بیشتره! تو 36 ماه اول بیشتر از 26% هاردهای ساخت سیگیت خراب میشن...

لینک به دیدگاه

ببینید چیزی که استاد راهنما میخواد :

یه cpu   نسل جدید 6700k و 16 گیگ رم با latencyمناسب  و مادربرد با کیفیت که از قابلیت یو اسبی 3.1 پشتیبانی کنه و یه هارد حداقل یک ترابایت با سرعت و ماندگاری مناسب و یه پاور مناسب که اینا رو خوب ساپورت کنه.

راستش با این شرایط شما چی پیشنهاد میکنید یعنی حتما 6700k و 16 گیگ رم تو لیست باشن . یکی از دوستان گفت 6700 فن نداره ؟ خوب برای بست این سیستم که این نیاز ها رو داره دقیقا چیا باید گرفت

الان تو آزمایشگاه فقط مانیتور و موس و کیبرد و هستش الباقی که نیاز هست میشه لطفا پیشنهاد بدین چیا بگیرم ؟ بودجه الان 3500 برای کل باقی قطعات شامل پاور و هارد و مینبورد و 16 گیگ رم و یه 6700k و کیس و فن 6700 هستش

کلا جمعا 7 میلیون تومن هست که باید دوتا از هرکدوم از قطعات فوق گرفته بشه که بودجه پس هر کیس میشه 3500

خیلی ممنونم

....................

نکته ای که تو سایت اینتل دیدم نمیدونم دقیقا چجوریاست :

http://ark.intel.com/products/88195/Intel-Core-i7-6700K-Processor-8M-Cache-up-to-4_20-GHz

P

-
Memory Specifications Max Memory Size (dependent on memory type) 64 GB Memory Types DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V Max # of Memory Channels 2 Max Memory Bandwidth 34.1 GB/s ECC Memory Supported
search-glass.png
No

یعنی عملا رم با باس بیشتر از 2133 دی دی ار 4 ساپورت نمیکنه ؟ و دوتا اسلات رم هم حداکثر ساپورت میکنه؟

.......................

درباره هارد هم نظرتون درباره هارد های سی

یت نوع hybrid  چیه ؟ مناسبتر از وسترین بلو هستن؟

ویرایش شده توسط Master
لینک به دیدگاه

ببینید چیزی که استاد راهنما میخواد :

یه cpu   نسل جدید 6700k و 16 گیگ رم با latencyمناسب  و مادربرد با کیفیت که از قابلیت یو اسبی 3.1 پشتیبانی کنه و یه هارد حداقل یک ترابایت با سرعت و ماندگاری مناسب و یه پاور مناسب که اینا رو خوب ساپورت کنه.

راستش با این شرایط شما چی پیشنهاد میکنید یعنی حتما 6700k و 16 گیگ رم تو لیست باشن . یکی از دوستان گفت 6700 فن نداره ؟ خوب برای بست این سیستم که این نیاز ها رو داره دقیقا چیا باید گرفت

الان تو آزمایشگاه فقط مانیتور و موس و کیبرد و هستش الباقی که نیاز هست میشه لطفا پیشنهاد بدین چیا بگیرم ؟ بودجه الان 3500 برای کل باقی قطعات شامل پاور و هارد و مینبورد و 16 گیگ رم و یه 6700k و کیس و فن 6700 هستش

کلا جمعا 7 میلیون تومن هست که باید دوتا از هرکدوم از قطعات فوق گرفته بشه که بودجه پس هر کیس میشه 3500

خیلی ممنونم

....................

نکته ای که تو سایت اینتل دیدم نمیدونم دقیقا چجوریاست :

http://ark.intel.com/products/88195/Intel-Core-i7-6700K-Processor-8M-Cache-up-to-4_20-GHz

P  
-
Memory Specifications Max Memory Size (dependent on memory type) 64 GB Memory Types DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V Max # of Memory Channels 2 Max Memory Bandwidth 34.1 GB/s ECC Memory Supported
search-glass.png
No

یعنی عملا رم با باس بیشتر از 2133 دی دی ار 4 ساپورت نمیکنه ؟ و دوتا اسلات رم هم حداکثر ساپورت میکنه؟

post-4580-0-57246600-1445364881_thumb.jpg

*پردازنده I7-6700k در لیون موجود نبود به همین دلی لنتونستم به لیست اضافه کنم.

**این رم با قیمت زیر 1 میلیون تومن بهترین زمان تاخیر رو داره(فقط یک مورد بهتر از این هست که قیمت 16 گیگش بالای 1100 هست)

***مادربورد 3 تا USB3.1 داره.

****هارد یکی از بهترین و با دوام ترین سری هارد ها هست.

توضیح در مورد اون مطلب از سایت INTEL :

این مربوط به فرکانس پایه هست.

در سری هاسول هم حداکثر فرکانس 1600 بود! که خیلی راحت میشد افزایشش داد.

در مورد تعداد کانال هم باید بگم که 2 کاناله هستند با 4 اسلات رم!

یعنی هر 2 اسلات روی یک کانال هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

attachicon.gifUNI.jpg

*پردازنده I7-6700k در لیون موجود نبود به همین دلی لنتونستم به لیست اضافه کنم.

**این رم با قیمت زیر 1 میلیون تومن بهترین زمان تاخیر رو داره(فقط یک مورد بهتر از این هست که قیمت 16 گیگش بالای 1100 هست)

***مادربورد 3 تا USB3.1 داره.

****هارد یکی از بهترین و با دوام ترین سری هارد ها هست.

توضیح در مورد اون مطلب از سایت INTEL :

این مربوط به فرکانس پایه هست.

در سری هاسول هم حداکثر فرکانس 1600 بود! که خیلی راحت میشد افزایشش داد.

در مورد تعداد کانال هم باید بگم که 2 کاناله هستند با 4 اسلات رم!

یعنی هر 2 اسلات روی یک کانال هست.

ترکیب خیلی خوبیه

فقط به نظرم کیس ایکس 2 بردارین بهتره با همون قیمت امکانات بهتری داره نسبت به ایکس 1

لینک به دیدگاه

چندتا سوال :

با توجه به قیمت و ویژگی جرا اینا را پیشنهاد دادید؟آیا مزیتی دارن؟

1.مثلا به هارد   wd 1 t blue   7200rpm  فرقش با این wd 1t black  7200rpm  تو چیه؟من شنیدم هارد های بلک صدای بیشتری نسبت به بلو دارن و اینکه تفاوت سرعت چندانی هم ندارن شاید چند مگ، مگر اینکه از نوع 1000 دور باشن.

2.به جای مادربورد z170 pro gaming  فرقش با z170-k  تو چیه؟ من چیزی که تو قیمت دیدم تقریبا 50 تومن اختلاف داشتن اما pro  به نظر بهتر میومد؟ اینجوری هست یا نه؟

3.به نظرتون بجای 16 گیگ رم 3000 بهتر نیست این مدل که 32 گیگه و فقط 200 تومن بیشتره رو بگیرم؟ آخه دوبرابرشه و فق 200 تومن فرق دارن اما باسش 2400ه  http://lioncomputer.ir/product

/5320/Gskill+Ripjaws+4+32GB+8GBx4+2400Mhz+CL15+DDR4+Ram/#prettyPhoto

؟باس 2400 و 3000 تفاوتشون خیلی محسوسه؟ این رمه با مادربردهای بالا میخورن؟

4.کیس  x2  گرین کوچیک نباشه یه وقت؟اینا با این فن و ... توش جا میشن؟ من خوشم اومد از این کیسه x2

من واقعا موارد فوق برام سواله یه موقع سوتفاهم نشه

با تشکر از همه تون که دارین کمک میکنین

لینک به دیدگاه

4 تا 4 برای ۵۸۲۰ بهتر از دو تا هشت نیست؟ آخه quad channel رو پشتیبانی می کنه

لینک به دیدگاه

4 تا 4 برای ۵۸۲۰ بهتر از دو تا هشت نیست؟ آخه quad channel رو پشتیبانی می کنه

عزیز 5820 کجا بود؟ 6700K هست پردازنده.

چندتا سوال :

با توجه به قیمت و ویژگی جرا اینا را پیشنهاد دادید؟آیا مزیتی دارن؟

1.مثلا به هارد   wd 1 t blue   7200rpm  فرقش با این wd 1t black  7200rpm  تو چیه؟من شنیدم هارد های بلک صدای بیشتری نسبت به بلو دارن و اینکه تفاوت سرعت چندانی هم ندارن شاید چند مگ، مگر اینکه از نوع 1000 دور باشن.

2.به جای مادربورد z170 pro gaming  فرقش با z170-k  تو چیه؟ من چیزی که تو قیمت دیدم تقریبا 50 تومن اختلاف داشتن اما pro  به نظر بهتر میومد؟ اینجوری هست یا نه؟

3.به نظرتون بجای 16 گیگ رم 3000 بهتر نیست این مدل که 32 گیگه و فقط 200 تومن بیشتره رو بگیرم؟ آخه دوبرابرشه و فق 200 تومن فرق دارن اما باسش 2400ه  http://lioncomputer.ir/product

/5320/Gskill+Ripjaws+4+32GB+8GBx4+2400Mhz+CL15+DDR4+Ram/#prettyPhoto

؟باس 2400 و 3000 تفاوتشون خیلی محسوسه؟ این رمه با مادربردهای بالا میخورن؟

4.کیس  x2  گرین کوچیک نباشه یه وقت؟اینا با این فن و ... توش جا میشن؟ من خوشم اومد از این کیسه x2

من واقعا موارد فوق برام سواله یه موقع سوتفاهم نشه

با تشکر از همه تون که دارین کمک میکنین

1: هارد های بلک کلا یک کلاس از نظر قابل اطمینان بودن و سرعت و عمر مفید بالاتر از هارد های بلو هستند!

همانطور که گفتم قیمت بالاش، بیشتر بدلیل کیفیت بالای هارد های بلک هست و تفاوت خیلی زیادی در سرعت ندارند.

بله، صدای بیشتری دارند! ولی نه به اندازه ای که مشکل ساز بشه! مخصوصا تو این سیستم که چند تا فن قراره توش کار کنه، کلا فکر نکنم صدای هارد شنیده بشه...

2: pro gamer بهتر هست! مدار تغذیه پردازندش بهتره! چیپ صوتیش بهتره! و ... ولی خوب 70 تومن قیمتش بالاتر بود، به همین دلیل من پیشنهاد ندادمش!

اگه از این خوشتون میاد، اینو بگیرید :D

3:شما درخواست رمی با تایمینگ مناسب کردید، و رمی که من معرفی کردم با فرکانس 3000 حدودا 25% تایمینگ و زمان تاخیر مناسبتری داره در مقایسه با اون رم 2400 با CL15 .

*اگه به رم 32 گیگ نیاز دارید، حجم اولویت داره به فرکانس و زمان تخیر! ولی اگه 32 گیگ نیاز نداشته باشید، رمی که پیشنهاد دادم کارایی خیلی بهتری هم از نظر پهنای باند و هم از نظر زمان تاخیر به شما خواهد داد.

4:فکر نکنم با کیس X2 مشکلی داشته باشید! مخصوصا اینکه گرافیک و ایرکولر برای پردازنده ندارید.

لینک به دیدگاه

عزیز 5820 کجا بود؟ 6700K هست پردازنده.

1: هارد های بلک کلا یک کلاس از نظر قابل اطمینان بودن و سرعت و عمر مفید بالاتر از هارد های بلو هستند!

همانطور که گفتم قیمت بالاش، بیشتر بدلیل کیفیت بالای هارد های بلک هست و تفاوت خیلی زیادی در سرعت ندارند.

بله، صدای بیشتری دارند! ولی نه به اندازه ای که مشکل ساز بشه! مخصوصا تو این سیستم که چند تا فن قراره توش کار کنه، کلا فکر نکنم صدای هارد شنیده بشه...

2: pro gamer بهتر هست! مدار تغذیه پردازندش بهتره! چیپ صوتیش بهتره! و ... ولی خوب 70 تومن قیمتش بالاتر بود، به همین دلیل من پیشنهاد ندادمش!

اگه از این خوشتون میاد، اینو بگیرید :D

3:شما درخواست رمی با تایمینگ مناسب کردید، و رمی که من معرفی کردم با فرکانس 3000 حدودا 25% تایمینگ و زمان تاخیر مناسبتری داره در مقایسه با اون رم 2400 با CL15 .

*اگه به رم 32 گیگ نیاز دارید، حجم اولویت داره به فرکانس و زمان تخیر! ولی اگه 32 گیگ نیاز نداشته باشید، رمی که پیشنهاد دادم کارایی خیلی بهتری هم از نظر پهنای باند و هم از نظر زمان تاخیر به شما خواهد داد.

4:فکر نکنم با کیس X2 مشکلی داشته باشید! مخصوصا اینکه گرافیک و ایرکولر برای پردازنده ندارید.

خیلی ممنون از توضیحات کاملتون

فقط یه کوچولو دیگه سوال بپرسم:

1.اون کولری که پیشنهاد داده بودین برای سی پی یو ، تو کیس جا میشه اگه نصب کنم دیگه؟ چون گفتین اگه ایرکولر بزاری مشکل شاید پیش بیاد :(

2. این پاور 550 وات ریل برای این مجموعه قطعات کفایت میکنه به خوبی؟

3. پس  اون 32 گیگ رم جی اسکیل قابل نصب روی مین برد هستش؟واینکه توسط سی پیو هم مشکلی ندراه باهاش/؟

ویرایش شده توسط Master
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از توضیحات کاملتون

فقط یه کوچولو دیگه سوال بپرسم:

1.اون کولری که پیشنهاد داده بودین برای سی پی یو ، تو کیس جا میشه اگه نصب کنم دیگه؟ چون گفتین اگه ایرکولر بزاری مشکل شاید پیش بیاد :(

2. این پاور 550 وات ریل برای این مجموعه قطعات کفایت میکنه به خوبی؟

3. پس  اون 32 گیگ رم جی اسکیل قابل نصب روی مین برد هستش؟واینکه توسط سی پیو هم مشکلی ندراه باهاش/؟

1: این کولر مشکلی خاصی نباید داشته باشه!

یعنی فن عقب کیس رو باز میکنید و مثل یک فن معمولی بجای اون نصبش میکنید.

ایرکولر ها ممکنه مشکل ساز بشن _برای تمام کیس ها اینطور هست)! مشکل هم اینه که بعضی مدل ها ارتفاع زیادی دارند و داخل کیش جا نمیشه و به درب کناری گیر میکنن.

2:این پاور از سر این سیستمم زیاده!

این سیستم حدود 300 وات مصرفشه، که خرید یه پاور 400~450 وات براش کاملا کافی و مطمعن هست!

ولی با در نظر گرفت احتمال اضافه کردن گرافیک، 550 وات پیشنهاد دادم!(خیلی راحت GTX960 و شاید GTX970 و GTX980 رو میتونه جوابگو باشه)

3: مشکلی با 32 گیگ نخواهد داشت.

لینک به دیدگاه

این فن روی سی پی یو باید سوار بشه  یا  سی پی یو خودش فن داره؟ :)

لینک به دیدگاه

این فن روی سی پی یو باید سوار بشه  یا  سی پی یو خودش فن داره؟ :)

این واترکولر هست!

یه قسمت داره که روی CPU سوار میشه.

یه قسمت هم داره که جای فن عقب یا بالای کیس بسته میشه.

این 2 قسمت هم با 2 تا لوله به هم متصل میشن.

اینم یه مثال:

zz490pluwc8a8rootv15.jpg

لینک به دیدگاه

خوب تو کیس ایکس دو چجوری باید مطمین شم که این فنه جل میشه

اخه دوتا کیس باید لیست بدم مسول خرید دانشگاه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...