رفتن به مطلب

فروش تبلت لپ تاب samsung smart pro 128gb مشابه surface

Recommended Posts

این تبلت لپ تاب دقیقا مشابه surface microsoft هست اما با مزیت های بیشتر که مدل دقیقشم در انتها لینک گذاشتم

این تبلت در ایران هیچ وقت در ایران عرضه نشد منم از خارج از ایران دو عدد از این ها رو تهیه کردم که به همین خاطرم یکیش بدون جعبه اوردم که گمرک بهش نخوره. پس دستگاه جعبه نداره اما شارژر با قلم با داک ایناش کامل هست جاش 1 عدد کیف زیپ دار به خریدار تقدیم می شه بر چسب lcd هم داره. دستگاه اول که برای خودم هست قصد فروششم ندارم حقیقتا دستگاه خوبی هست برام خیلی کار راه بندازه همه چیم داره اما مزیت دستگاه دوم اینه که عملا استفاده ی خاصی ازش نشده خیلی کم باهاش کار شده مشابه اکبندش هست.

مزیت های این تبلت اینه که:

نسخه ی windows 10 اصلی

دارای cpu قدرتمند core i5 ivy bridge با قابلیت turbo تا فرکانس 2.6

دارای gpu intel hd 4000

صفحه نمایش pls با کیفیت تصویر بسیار بالا 11.6 اینچ

دارای قلم اسمارت با داشتن خانه برای قلم در پشت دستگاه

باتری فوق العاده عالی

دارای 128 گیگ ssd samsung sata 3 با سرعت 520 مگ بر ثانیه(لود تنها 4 ثانیه ای ویندوز)(بهترین ssd دنیا برای سامسونگ هست)

دارای 1 عدد usb 3.0 با 2 عدد usb 2.0

دارای داگ کاملا فلزی با کیبورد کامل که در هنگام نصبش کاملا عین لپ تاب می شه 2 عدد usb هم بهش اضافه می کنه.

دارای mous pad اسمارت با قابلیت تشخیص 4 انگشت و تنظیم حالت های مختلف به دلخواه برای ان که روی داک کیبورد قرار دارد.

پشتیبانی از micro sd

پشتبانی از سیم کارت

دارای gps

خروجی micro hdmi با قابلیت تبدیل به hdmi یا vga

باریک تر و سبک تر از رقبا

دارای بایوس ufei با قابلیت برگشت و نصب مجدد ویندوز یا بوت انواع دستگاه یا نصب بک اپ گرفته شده

دارای دوربین 2 مگا در جلو با دوربین 5 مگا در پشت(خیلی دوربین جالبی نداره اما کار راه بندازه)

دارای سنسور تنظیم روشنایی صفحه متناسب با محیط

4 گیگ رم ddr3 باس 1600

دارای نرم افزار نحصاری سامسونگ جهت نصب کلی برنامه های اصلی خود تبلت یا اپدیت ان ها اچدیت بایوس یا گرافیک

پشتیبانی رسمی از windows 10 که اپدیت هاش هم از همین برنامه بالا قبل نصب هست.

دارای اسپیکر stereo با صدای 3d(کارت صدای realteck)

2 عدد انتن با گیرایی بسیار بالا برای wi-fi (بردش خیلی عالی هست بهترین بردی هست که تا به حال مشاهده کردم بی نظیره)

دارای bluetooth 4.0

دارای wi-di intel

شناسایی قلم در فاصله ی 1 سانتی بدون تماس قلم

لینک محصول:

فروش دستگاه در پرشین تولز هم هست اونجا امتیاز بازارچه هم دارم جهت اطمینان سازی تهرانم هستم

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D8%A8-samsung-smart-pc-pro-128gb-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%A8%D9%87-surface.737496/

قیمت دستگاه 2100 1950 مقطوع

post-8055-0-76763600-1445359763_thumb.jpg

post-8055-0-89038800-1445359780_thumb.jpg

post-8055-0-14965700-1445359827_thumb.jpg

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

الان 1 تبلت اندرویدی این قیمته که یک چهارم کارایی این تبلت هم نداره

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 3 هفته بعد...
  • 3 هفته بعد...

سلام.

دوست عزیز اگه مقدوره لینک دقیق مشخصاتش رو بدین ...

لینکی که شما دادین من از توش چیزی پیدا نکردم.

بعد میخاستم ببینم قدرت cpu و رم این دستگاهها در چه حدیه ؟

من میتونم نرم افزارهای ریاضی و آماری مثل آفیس /میپل / متلب / eviews / spss / gams و امثال اینا رو راحت نصب کنم و باهاشون کار کنم ؟ البته میخام خیلی روون و نرم کار کنه نه با مصیبت ...

من چون برای کارای دانشگاهیم میخام ، خیلی مهمه این دستگاه به ویدیو پروژکتور وصل بشه . با توجه به اینکه پورت vga نداره ، اون کابل تبدیلی که شما فرمودین قیمتش چقدره و چقدر میشه روش حساب کرد !؟

( قطع و وصل نشه پای تخته ضایع شیم  :wacko:  :D   )

چون من تجربه خوبی از تبدیلات تبلتی ندارم . نمونه اش همین کابل otg که پدر ادمو در میاره فلش رو بخونه با هزار با قطع شدن !!

بعد با توجه به گرافیک ضعیفش برای پخش فیلم بلوری واقعی مشکلی نداره ؟

این مورد اخر هم که پرسیدم خیلی برام مهمه .

چون تلویزیون 3d داریم ، اگه این مورد رو تبلت جواب بده با کابل mini hdmi to hdmi وصلش میکنم به تلویزیون و استفاده میکنیم ...

این کابل هم اگه قیمت دارین ممنون میشم بگین .

با تشکر ...

لینک به دیدگاه

سلام.

دوست عزیز اگه مقدوره لینک دقیق مشخصاتش رو بدین ...

لینکی که شما دادین من از توش چیزی پیدا نکردم.

بعد میخاستم ببینم قدرت cpu و رم این دستگاهها در چه حدیه ؟

من میتونم نرم افزارهای ریاضی و آماری مثل آفیس /میپل / متلب / eviews / spss / gams و امثال اینا رو راحت نصب کنم و باهاشون کار کنم ؟ البته میخام خیلی روون و نرم کار کنه نه با مصیبت ...

من چون برای کارای دانشگاهیم میخام ، خیلی مهمه این دستگاه به ویدیو پروژکتور وصل بشه . با توجه به اینکه پورت vga نداره ، اون کابل تبدیلی که شما فرمودین قیمتش چقدره و چقدر میشه روش حساب کرد !؟

( قطع و وصل نشه پای تخته ضایع شیم  :wacko:  :D   )

چون من تجربه خوبی از تبدیلات تبلتی ندارم . نمونه اش همین کابل otg که پدر ادمو در میاره فلش رو بخونه با هزار با قطع شدن !!

بعد با توجه به گرافیک ضعیفش برای پخش فیلم بلوری واقعی مشکلی نداره ؟

این مورد اخر هم که پرسیدم خیلی برام مهمه .

چون تلویزیون 3d داریم ، اگه این مورد رو تبلت جواب بده با کابل mini hdmi to hdmi وصلش میکنم به تلویزیون و استفاده میکنیم ...

این کابل هم اگه قیمت دارین ممنون میشم بگین .

با تشکر ...

صلا من هم برای کارای دانشجوییم گرفتم چرا که هم اسکرین خیلی راحتی داره می شه ساعت ها باهاش کار کرد هم اینکه خیلی روان هست من 1 سیستم گیم حرفه ای هم دارم قطعا اگر مشکل داشت 1 لحظه هم نگهش نمی داشتم سرعتش برای همه ی این کار ها بی نهایت عالی هست این تبلت قطعا برای گیم های حرفه ای اصلا مناسب نیست چرا که intel hd نهایت فوتبال هست یا بازی های سبک یا بازی های store که تاچ هستن. تازه شما می تونید نرم افزار اندروید هم روش نصب کنید bluestack یا androidware به راحتی به خاطر صفحه ی تاچش باهاش کار می کنن.

کابل mini hdmi به همه چی متصل می شه همه رقم تبدیلش هست اصلا هم قیمتی نداره 3 دلاریشم هست من هم vga دارم هم hdmi خیلی هم راحت کار می کنه اما برای خودم می خوامش و الا تقدیم می کردم بیا این هست 4 تومن فقط اینم هست 37 تومن به راحتی قابل خریدن چرا سخت می گیرید

http://digik.ir/%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-Mini-HDMI-%D8%A8%D9%87-HDMI

http://emalls.ir/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA_%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-MINI-HDMI-%D8%A8%D9%87-VGA-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC%DB%8C-%D8%B5%D8%AF%D8%A7~id~149018

این در حقیقت لپ تاب هستش منم برای همین همچین چیزی خریدم چرا که اندرویدی ها داستان دارن اما با این همه کاری می شه کرد قدرت cpu هم به قدری بالا هست که شما تا 10 سال دیگه هم با سیستم عامل کنار میاد این cpu همین الانشم چند برابر snapdragon توانایی داره.

خلاصه اگر کسی دنبال این تبلت برای کار تحقیقاتی هست خوراکشه چرا که منم با همین هدف خریدم دارم استفاده می کنم

یعنی چی bluray اصل اکسترنال متصل کنی؟ من باهاش فیلم 17 گیگی avatar گذاشتم مشکلی نداشته intel hd 4000 درسته برای گیم مناسب نیست اما همینم از adreno 430 بهتر عمل می کنه که فیلم 4k می شه باهاش پخش کرد.

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون ...

راستش من برای بازی نمیخام . بیشتر برای کارهای دانشگاهی مخصوصا نرم افزارهایی که گفتم . بعد چون من پلیر مخصوص برای اجرای فایلها روی تلویزیون ندارم ، گفتم اگه این دستگاه کشش داشته باشه فیلمهای 3 بعدی بلوری با پسوند iso رو از طریقش پخش کنم و با کابل mini hdmi to hdmi بفرستم رو تلویزیون . یعنی بعبارتی این دستگاه کار یه پلیر رو هم برام انجام بده ...

این که گفتین دو تا ورودی usb2 داره ، این 2 تا ورودی از طریق داکت کیبورده دیگه ؟ یا نه 2 تا جدا رو خود تبلت داره ؟

کیفیت داکت چطوره ؟ من تو ریویو ها میخوندم بعضی ها میگن اتصال داکت خیلی عالی نیست و قطع و وصل زیاد میشه و اگر هم قطع بشه وصل شدن مجدد کیبورد فوری نیست و طول میکشه . شما تایید میکنید ؟

این مورد برام مهمه چون بیشتر نرم افزارهایی که کار میکنم باید کیبورد وصل باشه و مدام یک سری داده وارد کنم .

بعد در کل من چون تا حالا با تبلت ویندوزی کار نکردم می پرسم ...

نحوه ویندوز ریختن و عوض کردن تا بوت شدن و تنظیمات بایوس  اینا همش مثله همون کامپیوترهای خانگی و لبتاپه؟ 

ویندوزی که روشه میخام ببینم همونه که رو لبتاب و ... میریزیم یا اینکه نسخه خاص مخصوص تبلته ؟

از این بابت سوال شده برام جایی خوندم طرف به هیچ وجه نتوسته روش آفیس نصب کنه!  :wacko:

ممنون ...

لینک به دیدگاه

2 عدد روی داکت هست 1 عدد که نسخه 3 هم هست روی خودشه

اگر به داکت دست نزنید قطع نمی شه بید درست هم جا بندازید که تق کنه محکم بشه

هیچ فرقی نداره نسخه ی اصلی هم داره هر برنامه ی exe درش قابل اجرا هست مگه می شه افیس نداشته باشه من با افیس 2016 به شما می دمش

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...