رفتن به مطلب

مشاوره برای کیس تا6.5 میلیون برای کار با افتر افکت و تدوین فیلم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

دوستان تا 6.5 میلیون چی سیستی ÷یشنهاد مبدبن برای کار تدوین و خروجی 4kگرفتن؟؟؟???

لینک به دیدگاه

سلام

برای اینجور کارها حتما باید برین سراغ سوکت 2011 مخصوصا این سوکت 3-2011

مثل سی پی 5820k یا 5930k، که اگر بتونین همون سی پی 5820k رو اورکلاک کنین خیلی به نفعه خودتون و تو بودجه صرفه جویی میشه، درضمن کارایی تقریبا با اختلاف شاید 2 3 درصد فاصله بگیرین

برای خنک کردنش هم بهتره از واترکولر استفاده کنین مخصوصا اگر سری 240 یا 280mm باشن

بستگی به نوع مصرف و تعداد هارد یا وسایل جانبی وصل شده یا نوع گرافیک ها (با توجه به کم مصرف بودن گرافیک های حال حاظر و اینکه شاید شما سراغ sli یا کراس فایر برین پاور 1000 وات سری گرین OC یا پاور های در همین رنج انتخاب بسیار مناسبی هستش

گزینه بعدی باید روی خریدن رم هزینه کنین که خیلیا میگم باید 32 گیگ خرید و تو سایت تست هاش هستن و هزارتا حرف دیگه ولی خودم بشخصه که استفاده کردم همون 16 گیگ هم کافی بوده :)

گزینه بعدی خریدن یک عدد ssd هستش که انتخاب های بسیار زیادی وجود داره

خریدن یک عدد کیس خوب که مخصوصا بتونه سری مین های فول را ساپورت کنه که یکی از بهترین گزینه ها کیس x7 و x8 گرینه

گزینه اخر هم خرید گرافیک هستش که بین 970 و 980 یا r9 390 میتونه متغیر باشه که با توج به قدرت یکسان 980 و r9 390 اگر خودم بودم بخاطر مموری بیشتر و پشتیبانی از بعضی از ویژگی های جدید که تو سری gtx980 نیست سراغ r9 390 میرفتم

ویرایش شده توسط rasa.d
لینک به دیدگاه

سلام بنده هم کارم میکس و تدوین فیلم وvideo هست. اقا حمزه دقیق همین چیزی رو گفتن ک بهترین گذینه است . سوکت 2011 بهترین گذینه برای رندر و میکس هست گرافیک هم انویدیا یا کوادرو برای رندر و فیلمهای full HD گذینه خوبیه . هارد هم وسترن ۴ ترای سری بلک RE یا سری RED بگیرید .

لینک به دیدگاه

سلام داداش منم کارای انیمیشن و .. انجام میدم فقط 2011-v3

اگر sli میخوای باید 5930 یا 5960 بگیری در غیر اینصورت همون 5820 جواب میده با همون گرافیکایی که دوستان گفتن

لینک به دیدگاه

یک پیشنهاد برادرانه از من.طرف سری ۹۰۰ انویدیا اصلا نرو چون تا این تاریخ هم پشتیبانی نمیکنه ازش تو افترافکت و ... اگر واقعاً فقط برا کار ادیت میخواید و بازی نمیکنید کوادرو ها بهترین انتخاب هستش.پشتیبانی کامل و قدرت عالی تو نرم افزارهای بر پایه کودا و اپن جی ال

لینک به دیدگاه

الان من اینارو نظرم گرفته.

فقط چنتا نکته:

خنک کننده آبی یا بادی؟کدوم مدل برای یه اور متوسط؟

گرافیکو موندم چی بگیرم!!!

msi x99s sli plus

5820k

avexir core series 16GB 4x4GB 2666

samsung850 evo 250GB

Green 1050olatinium

WD 1TB black

green x3 viper

Deepcool Gamer storm120

لینک به دیدگاه

100% خنک کننده ابی

چون یکم قضیه سی پی های 2011 با سوکت 1155 یا 1151 فرق داره،اگر هم بتونی باید سری 24mm یا خیلی بهتره که 28mm ببندی,واترهای 12 سانتی با تجربه ای که داشتم حتی 14 سانتی هم بعضی مواقع از ایرکولر هم ضعیفتر هستن

گرافیک هم داداش اصلا سمت سری کوادرو نرو چون تو خیلی از تست ها واقعا معمولی کار دادن مگر کودارو های 7 میلیونی به بالا،شما بری سرچ کنی گرافیک های ati یجورایی بعضی مواقع واقعا بهتر در کار رندر پیشرفت داشتن

به قول معروف صلاح مملکت خویش خوسروان دانند

ویرایش شده توسط rasa.d
لینک به دیدگاه

سلام پیشنهاد من این قطعاته البته اگر که گیمینگ هم داشته باشید :

CPU:Intel Core i7-5930K 1,920,000
Motheboard:GIGABYTE X99-UD7 WIFI LGA2011-3 X99 1,280,000
VGA:GIGABYTE GTX 970 WF X3 OC 4GB GDDR5 1,445,000
RAM:GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 2666MHz CL15 Red 610,000

HDD:Western Digital Caviar Black 1TB 280,000

SSD:Samsung 850 EVO 250GB 270,000
CPU Cooler:Noctua NH-D15 360,000

PSU:Cooler Master Vanguard 750W Gold 410,000

و اگر هم که گیمینگ اصلا ندارید به نظرم کارت گرافیک PNY Quadro K2200 4GB با قیمت 1,670,000 انتخاب خوبیه برای کار شما +  GIGABYTE X99-UD4 LGA2011-3 X99 جایگزین مادربرد پیشنهاد شده در لیست بالا بشه.

ویرایش شده توسط networker
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...