رفتن به مطلب

مشاوره جهت سرور برای دوربین مداربسته

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

جهت ساختمان اداره ای که دارای 32 دوربین مداربسته 2 مگاپیکسل هستش، می خواهیم سیستمی تهیه کنیم، که بتواند هم مانیتورینگ انجام دهد و هم ضبط تصاویر را بر عهده داشته باشد

البته مهم است که حداقل 32 ترابایت هارد را پشتیبانی کند، زیرا باید بیش از یک ماه قابلیت ضبط داتشه باشد

سخت افزار پیشنهادی شما دوستان چیست؟

CPU  ?

RAM  ?

Motherboard ?

Graphic  ?  (گرافیک مجزا نیاز است؟)

اگر سخت افزار با حدود قیمت را اعلام کنید عالی می شود

لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم برای این سیستم نیاز به رم بالا و سی پی یو داشته بهشی شما بیشتر هزینه رو روی مادربورد خوب جهت اتصال هارد و همینطور هارد خوب برای آرشیو مدنظر بگیر 

رم فکر کنم 4 گیگ کافی باشه یه سی پی و i5 و گرافیک هم 950 زیادشم هست فکر کنم اصلا با همون گرافیک روی اینتل شما کارت راه بیوفته 

البته به پاور خوب هم لاید انتخاب کنید چون باید 24 ساعت روشن باشه

ویرایش شده توسط pourya
لینک به دیدگاه

درسته، مادربورد چه پیشنهادی دارید که بتواند هارد تا 32 گیگ پشتیبانی کند؟

مثلا 8 تا 4 ترابایت باید پشتیبانی کند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببینید شما در این شرایط نیاز به ۲ ترابایت هارد برای هر یک ماه و نیم دارید یعنی برای استفاده ۳ ماه نیاز به ۴ ترابایت دارید 

و نکته مهم اینکه یک دی وی ار کار شمارو راه میندازه اصلا نیاز به سرور نیست چون ۲ مگ هستید 

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من برای مادربرد:

برای سوکت 1151 -> GA-Z170-D3H
برای سوکت 1150->GIGABYTE H97-D3H

ویرایش شده توسط networker
لینک به دیدگاه

ببینید شما در این شرایط نیاز به ۲ ترابایت هارد برای هر یک ماه و نیم دارید یعنی برای استفاده ۳ ماه نیاز به ۴ ترابایت دارید 

و نکته مهم اینکه یک دی وی ار کار شمارو راه میندازه اصلا نیاز به سرور نیست چون ۲ مگ هستید 

دوست عزیز به دلایلی نمی توانم از NVR استفاده کنم (بعضی دوربین ها قدیمی هستن، و nvr جدید دوربین قدیمی رو پشتیبانی نمی کند)

و ضبط یک ماهه حداقل زمان مدنظر ماست، اگر از این صفحه هم خودتان چک کنید می بینید که چه مقدار فضا نیاز است

لینک به دیدگاه

از اونجایی که گفتی نمیتونید از NVR استفاده کنید، فکر کنم دوربین ها IP هستند، درسته؟

با چه نرمافزاری قراره مانیتور کنید؟

بعضی از نرمافزار پهنای باند هر دوربین رو میتونه خودش تنظیم کنه!

ولی در کل:

بهتره هارد بجای 8 تا هارد 4 ترا، 5 یا 6 تا هارد شش ترا تهیه کنید.

درضمن بهتره برای سیستم عامل یه هارد جدا داشته باشید.

در مورد مشخصات یسیتسم هم فکر کنم همون i5 و 4 تا 8 گیگ رم کافی هست!

ولی در مورد مادربورد نمیتونم نظری بدم، چون تا حالا روی هیچ بردی 30~40 ترابایت هارد تست نکردم!

لینک به دیدگاه

بله دوربین ها IP هستن

قرار بود از NVR استفاده کنیم، اما به دلیل اینکه نیمی از دوربین ها قدیمی هستن، NVR پشتیبانی نمی کند، مجبور به استفاده از سرور شدیم

هنوز نرم افزار خاصی برای مانیتورینگ انتخاب نکردم

برای سیستم یک هارد جدا قرار می دهیم، پیشنهاد هارد 6 ترابایت هم خیلی خوبه

بله i5 و رم 8 هم کفایت می کند، مهم مادربورد هستش، که هنوز مدل خاصی نتوانستم انتخاب کنم

تشکر از همه دوستان که پاسخ دادن

لینک به دیدگاه

فکر کنم از این ذخیره کننده های تحت شبکه هم میتونید استفاده کنید!

کلا بودجه چقدر هست؟

لینک به دیدگاه

فکر کنم از این ذخیره کننده های تحت شبکه هم میتونید استفاده کنید!

کلا بودجه چقدر هست؟

بودجه برای سرور بدون هزینه هارد تا 3  یا 3.5 میلیون

البته اگه کمتر باشه که بهتر

اگه یک سیستم کامل با هزینه پیشنهاد بدهید عالی می شود

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز چون در این زمینه اطلاعی نداشتم براتون پرسس و جو کردم ولی بازم کسی نتونست راهنمایی کنه و گفتند که برای این کار پردازنده باید قوی باشه و دارای therd و core های زیادی باشه و پیشنهاد کردن از کسی که دوربین هارو خریدین بپرسین که خودشون یه سیستم پیشنهاد بدن

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

با اطلاعاتی که از اینجا بدست اوردم، و پرس و جویی که انجام دادم

برای سرور رم 4 تا 8 کفایت میکنه

CPU i5 مناسبه اما اگر دوربین ها بالاتر 32 باشه بهتره i7 استفاده بشه

از چندین نفر سوال کردم گفتن نیاز به کارت گرافیک جدا نیست، اما یکی دو مورد هم گفتن که بهتره کارت گرافیک جدا با رم 2 بزارید!!

نظر شما در مورد گرافیک چیست؟

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

با اطلاعاتی که از اینجا بدست اوردم، و پرس و جویی که انجام دادم

برای سرور رم 4 تا 8 کفایت میکنه

CPU i5 مناسبه اما اگر دوربین ها بالاتر 32 باشه بهتره i7 استفاده بشه

از چندین نفر سوال کردم گفتن نیاز به کارت گرافیک جدا نیست، اما یکی دو مورد هم گفتن که بهتره کارت گرافیک جدا با رم 2 بزارید!!

نظر شما در مورد گرافیک چیست؟

دوست عزیز بنده در جریان یه پروژه ای یک هتا رو حدود 100 تا دوربین نصب کردیم و وصل شدن به سرور جهت مانیتورینگ

اگر کیفیت دوربین هاتون بالاست رم بیشتری نیاز دارید اگر حجم فایل ها  بالا باشه باس بیشتر نیاز هست (البته برنامه استفاده شده برای مانیتورینگ هم ملاکه) بعضا بعضی برنامه ها رم زیادی رو میکشن

شما برای سی پی یو یک core i5 هم کفایت میکنه ولی برای برد باید بردی بگیرید که اسلات pci زیادی داشته باشه برای dvr کارت هاتون

گرافیک هم از اجراء اصلی حساب میشه ولی یه نکته اینکه گرافیک توی این کار حجمش زیاد مهم نیست بیشتر قدرت پردازش کارت مهمه چون توی سرور اگر بعدا یه gpu-z باز کنید و ببینید میبینید که کور کلاک کارت ماکس هست و بیشتر کارت زیر لود میره

یه موضوع دیگه اینکه شما میتونید بدون سرور و با DVR هم  ببندید این کار رو و فکر کنم هزینش هم کمتر بشه

هارد هم حتما از این هارد تهیه کنید که مخصوص همین سیستم ها هستش

http://lioncomputer.ir/product/4713/WD+Purple+4TB+64MB+Buffer+HDD/

ویرایش شده توسط metall_hero
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده در جریان یه پروژه ای یک هتا رو حدود 100 تا دوربین نصب کردیم و وصل شدن به سرور جهت مانیتورینگ

اگر کیفیت دوربین هاتون بالاست رم بیشتری نیاز دارید اگر حجم فایل ها  بالا باشه باس بیشتر نیاز هست (البته برنامه استفاده شده برای مانیتورینگ هم ملاکه) بعضا بعضی برنامه ها رم زیادی رو میکشن

شما برای سی پی یو یک core i5 هم کفایت میکنه ولی برای برد باید بردی بگیرید که اسلات pci زیادی داشته باشه برای dvr کارت هاتون

گرافیک هم از اجراء اصلی حساب میشه ولی یه نکته اینکه گرافیک توی این کار حجمش زیاد مهم نیست بیشتر قدرت پردازش کارت مهمه چون توی سرور اگر بعدا یه gpu-z باز کنید و ببینید میبینید که کور کلاک کارت ماکس هست و بیشتر کارت زیر لود میره

یه موضوع دیگه اینکه شما میتونید بدون سرور و با DVR هم  ببندید این کار رو و فکر کنم هزینش هم کمتر بشه

هارد هم حتما از این هارد تهیه کنید که مخصوص همین سیستم ها هستش

http://lioncomputer.ir/product/4713/WD+Purple+4TB+64MB+Buffer+HDD/

عزیز دوربین های IP هستند و نیازی به کارت DVR و ... ندارند! 

با کابل شبکه به سیست وصل میشن...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...