رفتن به مطلب

درایور های مورد نیاز برای z170 چیست ؟

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

یک سیستم z170 اسمبل کردم حالا میخوام درایور های مورد نیاز رو بریزم چی باید بریزم ؟ تو سایت ایسوس هم خیلی درایور هست کدوما باید نصب بشه ؟

اگه درایورا نصب نشه مشکلی پیش میاد؟

لینک به دیدگاه

درایور برای چی میخوای عزیز ؟ اگر  برای مادربورد میخوای که تو دیسک همراهش هست . اگر برای قطعات دیگه میخوای ، به بورد و چیپ ارتباطی نداره . بستگی داره سیستم عامل شما چی باشه  .با توجه به سیستم عامل ، درایور مناسب رو دانلود و نصب کنید .

لینک به دیدگاه

مگه مادربورد CD همراهش نیست؟ همون کافیه دیگه! هر قطعه اگه درایور داشتنه باشه همراهش ارائه میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هرچی گشتم رایترم رو پیدانکردم  :D

الان منظورم برد و چیپ هست باید چیز خاصی دانلود بشه ؟ اجباریه ؟ الان درایور گرافیک رو ریختم و مشکلی ندارم ایا نیازه درایور چیپ ها و لن و درایور ساتا یا .. بریزم؟

لینک به دیدگاه

بله . اونها رو نصب کنید حتما . تو صفحه ساپورت کالا برید . قسمت درایور ، سیستم عامل رو انتخاب کنید و درایور ها رو دانلود و نصب کنید .

لینک به دیدگاه

بهترین حالت بعد از نصب درایورها اینه که جدیدترین درایورهای مورد نیاز رو با ویندوز آپدیت دریافت کنید.

توی سایت ایسوس هم اگر میبینید تعدد درایور برای یک چیپ وجود داره به مسائل مختلفی مربوط میشه، مثل 32 یا 64 بیتی بودن، تاریخ آپدیت ها، چیپ های مختلف مثلاً برای کارت صدا در همان یک مدل چندین درایور وجود داره و یا برای وای فای هم همینطور و غیره...

لینک به دیدگاه

سلام

یک سیستم z170 اسمبل کردم حالا میخوام درایور های مورد نیاز رو بریزم چی باید بریزم ؟ تو سایت ایسوس هم خیلی درایور هست کدوما باید نصب بشه ؟

اگه درایورا نصب نشه مشکلی پیش میاد؟

نه مشکلی پیش نمیاد. من خودم همیشه فقط درایور گرافیک رو نصب میکنم.

اما اگه خواستین بایوس مینتون رو اپدیت کنین حواستون خیلی جمع باشه که اشتباهی اپدیت یک مدل دیگه رو نصب نکنین :D

لینک به دیدگاه

خود ویندوز اکثر قطعات رو میشناسه و احتیاج یه نصب جداگانه درایور نیست مگر اینکه بخایید از امکانات بیشتری که کارخانه سازنده‌ به صورت نرم افزاری روش گذاشته استفاده کنید مثل کارت صدا که تا موقعی که درایورهاش رو به صورت دستی نصب نکنید صدا دارید ولی جلوه های صوتی فعال نمیشه و گرافیک که تا درایور مخصوصش رو نصب نکنید تصویر دارید ولی هیچ بازی رو اجرا نمی کنه.اگه نخاستین هیچ درایور رو به صورت دستی نصب کنید (غیر از کارت صدا و گرافیک) حتما از قسمتdevice manager رو چک کنید اگه قطعه ای با علامت سوال زرد دیدی یعنی ویندوز یک قطعه شناسایی کرده که نمیدونه چی هست و تا درایور رو نصب نکنید نمیتونید از اون استفاده کنید و اگه علامت تعجب زرد دیدید یعنی اون قطعه سخت افزاری رو شناخته ولی نمی تونه درایوری براش پیدا کنه و باز هم شما باید درایور رو نصب کنید.موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدل بوردتون چی هست؟

Sent from my C6602 using Tapatalk

viii gene

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ویندوز 10 ؟

بله ولی دراینده شاید ویندوز سرور نصب بشه

لینک به دیدگاه

بله ولی دراینده شاید ویندوز سرور نصب بشه

audio

AiSuite

Lan

Chipset

Sata

بدون نصب این درایورها هم شما کارایی رو خواهید داشت ولی با نصب این موارد از همه توان قطعه تون استفاده میکنید

بترتیبی که گذاشتم لینکش رو در اولویت هستن 

ویرایش شده توسط Operator
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

audio

AiSuite

Lan

Chipset

Sata

بدون نصب این درایورها هم شما کارایی رو خواهید داشت ولی با نصب این موارد از همه توان قطعه تون استفاده میکنید

بترتیبی که گذاشتم لینکش رو در اولویت هستن 

ممنون  @};-  :x

لینک به دیدگاه

ممنون  @};-  :x

خو کاری نداشت که  میرفتی توسایت ایسوس مدل مادربردتو میزدی بخش ساپورت ویندوز 10 رو انتخاب میکردی لیست درایورهای مورد نیاز مادربردو بهت میداد با کلیک رو هر کدومش میتونستی براحتی دانلود کنی .. به همین سادگی

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خو کاری نداشت که  میرفتی توسایت ایسوس مدل مادربردتو میزدی بخش ساپورت ویندوز 10 رو انتخاب میکردی لیست درایورهای مورد نیاز مادربردو بهت میداد با کلیک رو هر کدومش میتونستی براحتی دانلود کنی .. به همین سادگی

خب ولی تو سایت نمیدونم چی به چیه تو یک بخش چند تا برنامه مختلف بود و ورژن های مختلف من همینارو نصب کردم راحت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...