رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک ati radeon xfx 4870 1gb 256bit

vahid77
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.این کارتو میخوام بفروشم.اکبنده وتا برج 8سال 2012 گارانتی داره .گارانتیشم سازگاره.9 ماه هم گارنتی تعویض درجا داره

قیمت پایه 210000 هزار تومان.

لینک به دیدگاه

حاجی کارت من اکبنده قیمت نوشم 215 تومنه میتونی زنگ بزنی سازگار بپرسی البته اگه موجود داشته باشن

لینک به دیدگاه

قیمت خرید از مصرف کننده الان همین قدره، به هر حال آخرش 135 هستم، البته امیدوارم دوستان دیگه با قیمت بالاتری بخرن

لینک به دیدگاه

اقایون من از پشت کوه نیومدم.من خودم فروشندم با فروشنده هایی که مغازه دارن چه فرقی میکنم محض اطلاع اون اقایی که میگه من مصرف کنندم؟من کارتم اکبنده اخرشم 195 قیمت الکیم ندین چون میتونین زنگ بزنین سازگار قیمتشو بپرسین که فکر کنم 215000 تومنه .هرکی خواست میتونه به این شماره sms بده.

09187070577

لینک به دیدگاه

سلام. شما فروشنده و قیمت همونه که شما می گین اما همه می دونن جنس دست دوم چه 2 ماه چه 1 ساعت کار کرده باشه حداقل 30% کاهش قیمت داره.

لینک به دیدگاه

عزیز من بیچاره میگه کارت اکبنده و استفاده نشده

اونوقت شما میگی دست دومه؟!!!

لینک به دیدگاه

کاربران عزیز لطف کنن اطلاعات ارائه شده توسط فروشنده رو با دقت بخونن تا بعدا سوء تفاهمی پیش نیاد .....انشالله کارتتون با قیمت خوب فروش بره :|

با تشکر

لینک به دیدگاه

160 خریدارم هزینه پست هم با خودم... بهت sms دادم..:|

لینک به دیدگاه

اگر واقعا نو نو آک باشه من 180 می خرم... البته اینو بگم من با میکروسکوپ الکترونی چکش می کنماااااااا :-? اگر نو نبود پس می فرستم.

شما شرط می کنید 1 بارم رو اسلات نرفته یا تو ویترن نبوده ( یعنی کارتو در اورده باشی ار کارتون گزاشته باشی تو ویترین؟! :| )

شماره تماس 09375325569

لینک به دیدگاه

با سلام

من یه 5670 xfx در حد نو با گارانتی سازگار دارم تا وسطای2012 هم گارانتی داره اگه خواستی عوض میکنمI%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

اگه صد در صد تضمین کنید آکبنده 182 خریدارم

راستی کدوم شهر هستید؟

عکس از خود کارت و کارت گارانتی و مشخصات رو هم لطفا رو سایت بذارین

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...