رفتن به مطلب

مشکل در نصب بازی اندروید

Tommy Angelo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان

من دیروز بازی nfs most wanted رو دانلود کردم و هرکاری میکنم داخل بازی میگه که باید دینا دانلود بشه و انگاری دیتا رو پیدا نمیکنه!کسی میدونه چه باید بکنم?

لینک به دیدگاه

این بازی باید دیتا دانلود کنه . فکر میکنم این بازی محدودیت داره بخاطر پولی بودنش. یه سرچی بکن بعضی سایتا این بازی رو با دیتا گذاشتن. دیتا هم یه فولدر هست که باید تو پوشه android ریخته بشه اگه اشتباه نکنم. خودشون توضیح دادن که چکار کنی.

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

این بازی باید دیتا دانلود کنه . فکر میکنم این بازی محدودیت داره بخاطر پولی بودنش. یه سرچی بکن بعضی سایتا این بازی رو با دیتا گذاشتن. دیتا هم یه فولدر هست که باید تو پوشه android ریخته بشه اگه اشتباه نکنم. خودشون توضیح دادن که چکار کنی.

تشکر دیتا رو درست نصب کردم!ولی باز نمیشه!
لینک به دیدگاه

تشکر دیتا رو درست نصب کردم!ولی باز نمیشه!

تا جایی که یادمه باید دیتای مدل گوشی یا مدل پردازنده خودتو بگیری

لینک به دیدگاه

تا جایی که یادمه باید دیتای مدل گوشی یا مدل پردازنده خودتو بگیری

All cpu نوشته بود از apktops.ir دانلود کردم!
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

دو جا هست برای کپی کردن دیتای بازی

یکی داخل پوشه data از پوشه android

یکی هم داخل پوشه obb از پوشه android

گوشی هایی که دو نوع حافظه دارند (داخلی و مموری کارت ) هم باید بررسی کنی اگه جواب نگرفتی منتقل کنی رو حافظه دیگه

یک مورد هم هست که باید دیتایی رو که در اختیار داری پوشه در پوشه نباشه یعنی یک پوشه واحد باشه و داخلش فایلها باشن

اگه پوشه باشه داخلش یک پوشه دیگه باشه و فایلها داخل پوشه دوم باشه دیتا فراخوانی نمیشه

انتقال دیتا به دو پوشه ای هم که گفتم رو حتما بررسی کن

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

سلام 

دو جا هست برای کپی کردن دیتای بازی

یکی داخل پوشه data از پوشه android

یکی هم داخل پوشه obb از پوشه android

گوشی هایی که دو نوع حافظه دارند (داخلی و مموری کارت ) هم باید بررسی کنی اگه جواب نگرفتی منتقل کنی رو حافظه دیگه

یک مورد هم هست که باید دیتایی رو که در اختیار داری پوشه در پوشه نباشه یعنی یک پوشه واحد باشه و داخلش فایلها باشن

اگه پوشه باشه داخلش یک پوشه دیگه باشه و فایلها داخل پوشه دوم باشه دیتا فراخوانی نمیشه

انتقال دیتا به دو پوشه ای هم که گفتم رو حتما بررسی کن

مثلا این عکس ها رو نگاه کن بی زحمت.اینا از اول اینجوری بودند و منم دیتا رو تو obb کپی کردم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این پوشه com.ea.games.nfs13_row که برای دیتا باید باشه رو تو پوشه های data درون پوشه android تست کن روی هر دو حافظه داخلی و مموری کارت

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

این پوشه [/size]com.ea.games.nfs13_row که برای دیتا باید باشه رو تو پوشه های data درون پوشه android تست کن روی هر دو حافظه داخلی و مموری کارت

تشکر راه حلتون جواب داد!بعد کرک کردن با لاکی پچر وارد بازی شدم. ولی همه جا سیاه هست!و این مشکل بعدی ام هست!

ویرایش شده توسط Tommy Angelo
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...