رفتن به مطلب

بازی Rust :)

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

کسی از دوستان این بازی رو کرده؟

جریانش چیه دقیقا ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این بازی و بازی h1z1 جز بیشترین دانلود هارو داشته تو این ماه کسی بازی نکرده؟

لینک به دیدگاه

یه بازی آخرالزمانی که توش باید با چیزایی که داری تا حد امکان دووم بیاری!

کرک آنلاینش هم هست ولی بازی به شدت مشکل فنی داره رو سیستم من فریم ریتم به 25 هم نمیرسه!

لینک به دیدگاه

درود

یه بازی Surviver هست مث خیلی بازی های دیگه مثل Dayz H1z1 که هنوز کامل نیست و با آبدیت کامل میشه خودم تجربه ی Rust رو نداشتم ولی H1z1 رو دارم کیفیت سروراش خوب نیست پینگ خیلی خوبی میخواد حداقل زیر 150 توی شهر خیلی لگ داره سبک بازیم طوریه که با غارت کردن و زامبی کشیو و ... باید زنده بموید اگر به صورت تیمی بازی کنید و کمپ یزنید و نت خوبی دارید ارزش خرید داره

لینک به دیدگاه

يه چيزي بين minecraft و dayz هست

اگه از سبك surviver خوشت مياد حتما بازيش كن

سرور ايراني هم من چندتا ديدم هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تقریبا 100 ساعت h1z1 رو با دوستام بازی کردم

متاسفانه بازی پر از چیتر شده اصلا دیگه ارزش وقت گذاشتن نداره

ما 4 نفر بودیم 2/3 ماه وقت گذاشتیم یه بیس عالی ساختیم و کلی ماشین و منابع هم جمع کرده بودیم چیترا جلوی چشممون از دیوار بیس رد میشدن می نشستن تو ماشین spawn می کردن یه جای دیگه! هرچی هم گزارش دادیم هیچی نشد

این بازیها آنلاین کلا چیترها نابودشون کردن! کافیه یه بازی یکم معروف بشه تا سیل چیترا بیان تو سرور

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تقریبا 100 ساعت h1z1 رو با دوستام بازی کردم

متاسفانه بازی پر از چیتر شده اصلا دیگه ارزش وقت گذاشتن نداره

ما 4 نفر بودیم 2/3 ماه وقت گذاشتیم یه بیس عالی ساختیم و کلی ماشین و منابع هم جمع کرده بودیم چیترا جلوی چشممون از دیوار بیس رد میشدن می نشستن تو ماشین spawn می کردن یه جای دیگه! هرچی هم گزارش دادیم هیچی نشد

این بازیها آنلاین کلا چیترها نابودشون کردن! کافیه یه بازی یکم معروف بشه تا سیل چیترا بیان تو سرور

این ضعف بازی و سرور رو نشون میده الان مثلا بازی های معروف انلاین کوچکترین چیت یا .. نمیشه روشون انجام داد مخصوصا سرور های بلیزارد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این ضعف بازی و سرور رو نشون میده الان مثلا بازی های معروف انلاین کوچکترین چیت یا .. نمیشه روشون انجام داد مخصوصا سرور های بلیزارد

تقریبا تمام بازی های آنلاین هک ESP براشون اومده

متاسفانه ESP هم چون به صورت Overlay اجرا میشه راه ساده ایی برای کانترلش ندارن چون اگر بخوان جلوی Overlay رو بگیرن همه نرم افزارهایی مثل steam و fraps هم دیگه کار نمی کنن

این سایت زیر فقط یک نمونه کوچیک از هک هاست

TmCheats.com

لیست بازی های پشتیبانی شدش رو ببینی پی به عمق فاجعه می بری

الان منو دوستانم خیلی وقته حتی توی GTA V هم فقط توی Session های خصوصی خودمون بازی می کنیم پابلیک ها پر از چیترن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تقریبا تمام بازی های آنلاین هک ESP براشون اومده

متاسفانه ESP هم چون به صورت Overlay اجرا میشه راه ساده ایی برای کانترلش ندارن چون اگر بخوان جلوی Overlay رو بگیرن همه نرم افزارهایی مثل steam و fraps هم دیگه کار نمی کنن

این سایت زیر فقط یک نمونه کوچیک از هک هاست

TmCheats.com

لیست بازی های پشتیبانی شدش رو ببینی پی به عمق فاجعه می بری

الان منو دوستانم خیلی وقته حتی توی GTA V هم فقط توی Session های خصوصی خودمون بازی می کنیم پابلیک ها پر از چیترن

به عنوان مثال میگم برنامه نویس های سرور میتونن تنظیم کنن اگه کسی از ترایگر دیوار عبور کنه کیک بشه یا مثلا اگه کسی پرواز کنه xyz در z با سرعت بیشتر 1 حرکت کنه کیک بشه

من چندتا از اسکریپت های ورد اف وارکرفت برای سیستم انتی رو دیدم واقعا فوق العاده عملکرده 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به عنوان مثال میگم برنامه نویس های سرور میتونن تنظیم کنن اگه کسی از ترایگر دیوار عبور کنه کیک بشه یا مثلا اگه کسی پرواز کنه xyz در z با سرعت بیشتر 1 حرکت کنه کیک بشه

من چندتا از اسکریپت های ورد اف وارکرفت برای سیستم انتی رو دیدم واقعا فوق العاده عملکرده 

آره این موارد رو می تونن فیکس کنن ولی هنوز نکردن! جالبه که بازیشون با اینکه نا تمامه بیشتر از 1 میلیون نسخه هم فروخته یکم هزینه امنیت نمی کنن

اما اصل مشکل ESP هست که هنوز هیچ بازی حتی بازیهای بزرگ مثل بتلفیلد هم نتونستن فیکسش کنن

ESP عملا بازی رو نابود می کنه چون براحتی چیتر جای پلیرها و آیتم ها رو پیدا می کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آره این موارد رو می تونن فیکس کنن ولی هنوز نکردن! جالبه که بازیشون با اینکه نا تمامه بیشتر از 1 میلیون نسخه هم فروخته یکم هزینه امنیت نمی کنن

اما اصل مشکل ESP هست که هنوز هیچ بازی حتی بازیهای بزرگ مثل بتلفیلد هم نتونستن فیکسش کنن

ESP عملا بازی رو نابود می کنه چون براحتی چیتر جای پلیرها و آیتم ها رو پیدا می کنه

اره بازیشو یکم گیم پلیشو دیدم بیخیال شدم خیلی باگ داره

با توجه به اینکه دنیا اینترنت رو به سمت 100 مگ و بالاتر برده بازی ها باید برن به سمت سرور ساید شدن مثل کلش اف کلنز یا هیروز اف استرم یا ...

دراین حالت اول پردازش های بازی به سمت سرور ارسال میشه و در سرور پردازش میشه سپس برای خود کاربر یا بقیه کاربر ها به نمایش درمیاد مثلا اگه کسی اسپید هک بزنه تاثیری نداره چون دستور اول در سرور پردازش میشه و سپس انجام میشه مثلا تو هیروز اف استرم شما پینگ بالایی داشته باشید میتونید این رو احساس کنید حتی بلیزارد تو این بازی از استریم و کش هم استفاده کرده که واقعا سرعت عملکرد رو بالا میبره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...