رفتن به مطلب

بحث و تبادل اطلاعات در رابطه با مادربردهای LGA 1151

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

این تاپیک همونطور که اسمش پیدا هدفش مرتفع سازی سوالات و افزایش اطلاعاتمون در رابطه با مادربردهای نسل ششم اینل ( skylake ) هستش و هرکسی سوالات پیش آمده رو میتونه مطرح کنه

لینک به دیدگاه

اولین سوال رو خودم دارم :D

مادربرد ASUS B150 مناسب گیم هست و آیا DDR4 رو کاملاََ ساپورت میکنه ؟

برای GTX 970 مناسبه ؟ :-?

لینک به دیدگاه

درود خیر DDR4 رو ساپورت نمیکنه اگه پردازنده ضریب بسته میخواید بگیرید با رم DDR4 باید مادربورد با چیپ H170 تهیه کنید اگرم ضریب باز بردارید مادربورد با چیپ Z170

لینک به دیدگاه

درود تا اونجای که من میدونم کسی که خودش اطلاعات زیادی در مورد موضوع داره از این تایپیک ها میزنه حالا بگذریم

عنوان تایپیک عوض بشه بهتره

دومین سوالم خودم میپرسم آیا واقعا skylake غیر از مصرف کمتر و ddr 4 و خالی کردن جیب مردم تفاوت دیگه ای با haswell داره ???

ویرایش شده توسط EdrisRezai
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود تا اونجای که من میدونم کسی که خودش اطلاعات زیادی در مورد موضوع داره از این تایپیک ها میزنه حالا بگذریم

عنوان تایپیک عوض بشه بهتره

دومین سوالم خودم میپرسم آیا واقعا skylake غیر از مصرف کمتر و ddr 4 و خالی کردن جیب مردم تفاوت دیگه ای با haswell داره ???

کلا تفاوت کارایی بین نسل اول ddr4 با نسل آخر ddr3 ناچیزه در صورتی که اختلاف قیمتی نزدیک 2 برابری دارن

الان اول راه ddr4 هستیم تا زمانی که رمهای ddr4 با فرکانسهای 4000 به بالا وcl کمتر ارائه نشن ارزش ارتقا ندارن

بنچمارکهای زیادی هست توی اینترنت مقایسه DDR3 و DDR4

مثلا این یه نمونه ببین رم 1600 با cl 11 از رم ddr4 بای 2133 با cl15 کارایی بهتری داره

DDR3-1600 C11: 1600/11 = 145.5

DDR4-2133 C15: 2133/15 = 142.2

این لینک بررسی توی چندتا نرم افزار مختلف

The Intel 6th Gen Skylake Review: Core i7-6700K and i5-6600K Tested

DDR4 هنوز اول راهه حداقل تا اواخر 2016 باید صبر کرد نسل بعدی ddr4 بیاد

در مورد cpu هم همین شرایط وجود داره اختلاف کارایی بین 6700k و 4790k رو ببینید به نظر بنده کسی که i7 نسل قبل یا حتی 2 نسل قبل رو داره نیازی به ارتقا نداره

لینک به دیدگاه

کلا تفاوت کارایی بین نسل اول ddr4 با نسل آخر ddr3 ناچیزه در صورتی که اختلاف قیمتی نزدیک 2 برابری دارن

الان اول راه ddr4 هستیم تا زمانی که رمهای ddr4 با فرکانسهای 4000 به بالا وcl کمتر ارائه نشن ارزش ارتقا ندارن

بنچمارکهای زیادی هست توی اینترنت مقایسه DDR3 و DDR4

مثلا این یه نمونه ببین رم 1600 با cl 11 از رم ddr4 بای 2133 با cl15 کارایی بهتری داره

DDR3-1600 C11: 1600/11 = 145.5

DDR4-2133 C15: 2133/15 = 142.2

این لینک بررسی توی چندتا نرم افزار مختلفThe Intel 6th Gen Skylake Review: Core i7-6700K and i5-6600K Tested

DDR4 هنوز اول راهه حداقل تا اواخر 2016 باید صبر کرد نسل بعدی ddr4 بیاد

در مورد cpu هم همین شرایط وجود داره اختلاف کارایی بین 6700k و 4790k رو ببینید به نظر بنده کسی که i7 نسل قبل یا حتی 2 نسل قبل رو داره نیازی به ارتقا نداره

دقیقا منظور منم همین بود

این نسل یکسال دیگه ارزش خرید داره و جای رشد زیادی داره

مخصوصا به خاطر قیمت هاش

لینک به دیدگاه

خب حالا این وسط یکی که سیتمش دیگه جوابش کرده و میخواد سیستم جدید بگیره تکلیفش چیه ؟ یه سال صبر کنه یا نسل قبلی رو بخره ؟

لینک به دیدگاه

اگر نسل قبلی رو بخرید بازم ضرر نکردید سیستم SKYLAKE معمولا برای بودجه های بالا توصیه میشه تو گیمینگ یک 4790 خیلی بیشتر از حد نیازم هست به زور به 30% لود میرسه اگر بودجه زیاده خرید skylake پیشنهاد میشه اگرم بودجه محدوده haswell دست کمی نداره

لینک به دیدگاه

اگر نسل قبلی رو بخرید بازم ضرر نکردید سیستم SKYLAKE معمولا برای بودجه های بالا توصیه میشه تو گیمینگ یک 4790 خیلی بیشتر از حد نیازم هست به زور به 30% لود میرسه اگر بودجه زیاده خرید skylake پیشنهاد میشه اگرم بودجه محدوده haswell دست کمی نداره

درست ضرر نمیکنه  اما ارتقا برای یکی دو سال دیگه چی ؟

بودجه زیاد نیست حداکثر 4تومن

خودم نظرم روی skylake هستش . i5 6400 . h170 pro gaming و gtx 970 . 8GB Ram DDR4 .

اما با همین بودجه میشه haswell+DDR3 قوی تر بست . انتخاب سخته :-?

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اینجا مربوط به سیستم 1151 هست شما سیستم 1150 پیشنهاد میدی واقعا که

علی جون خودتو ناراحت نکن

:D

ولی قبول کن خیلی گرون در میاد 1151

لینک به دیدگاه

دوستان این مادربرد http://lioncomputer.ir/product/5888/ASUS+Z170-K+LGA1151+Z170+Mainboard/#prettyPhoto ارزش خرید داره برای نسل ddr4 چون برای گیم میخوام و هزینم اینقدره چون میخوام سی پی یو i5 skylake

روش ببندم.

سوال دوم مثلا رم هشت گیگ ddr4 با فرکانس 2666 هست بعد قابلیت اجرا روی مادربرد با فرکانس 1600 یا 2000 داره یا نه ؟

ممنون

لینک به دیدگاه

درود

نظر شخصی بنده:

خودم یک هفته پیش میخواستم یک سیستم 1151 جمع کنم

ولی وقتی بنچمارک ها نگاه کردم نظرم عوض شد

تفاوت 4460 با 6500 ناچیز بود!
ضمن اینکه هر چیزی تازه میاد یه سری ایرادات داره

و باید کمی بیشتر برای نسخه های اصلاح شده و قیمت های پایین تر صبر کرد

لینک به دیدگاه

دوستان این مادربرد http://lioncomputer.ir/product/5888/ASUS+Z170-K+LGA1151+Z170+Mainboard/#prettyPhoto ارزش خرید داره برای نسل ddr4 چون برای گیم میخوام و هزینم اینقدره چون میخوام سی پی یو i5 skylake

روش ببندم.

سوال دوم مثلا رم هشت گیگ ddr4 با فرکانس 2666 هست بعد قابلیت اجرا روی مادربرد با فرکانس 1600 یا 2000 داره یا نه ؟

ممنون

مجبوری مگه skylake بگیری فریب تبلیغات نخور

بد نیست یه نگاهی به بنچمارک ها بندازی برادر

haswell ارزش خریدش خیلی بیشتره  البته دست دوم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اینجا مربوط به سیستم 1151 هست شما سیستم 1150 پیشنهاد میدی واقعا که

درود دوست عزیز اگر بودجه بیشتر بود قطعا skylake پیشنهاد میدادم ولی وقتی با 4تومن میشه یه 4790k/4790 خرید خیلی بهتر از i5-6400 اه

لینک به دیدگاه

شما متن تایپک رو بخون>>>

بحث و تبادل اطلاعات در رابطه با مادربردهای LGA 1151

الان چه ربطی به بودجه داشت؟

در جواب ایشون من پاسخ دادم

درست ضرر نمیکنه  اما ارتقا برای یکی دو سال دیگه چی ؟

بودجه زیاد نیست حداکثر 4تومن

خودم نظرم روی skylake هستش . i5 6400 . h170 pro gaming و gtx 970 . 8GB Ram DDR4 .

اما با همین بودجه میشه haswell+DDR3 قوی تر بست . انتخاب سخته :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بره 1155 بخره بابا ولمون کنید جون هرکی دوس دارید چطور فرقی نداره ادم باید امتحان کنه 1151 و DDR4 رو X99 2011V3 هم محشره هرکسی توان مالی داره پیشنهاد میکنم طرف 1150 نره دیگه

بعضی دوستان مدام تو گوش دوستان دیگر میخونن که تفاوتی نداره و چنان وچنین عقل سلیم حکم میکنه که کسی میخواد سیستم بخره الان فقط 1151 DDR4 @};-

دوست من عقل سلیم چنین حکمی نمی کنه معمولا برای اکثرا خریداران جیب حکم می کنه، وقتی تفاوت کارایی محسوسی وجود نداره چرا باید هزینه بیشتری کنن؟

مسلما همه ما دوست داریم بهترین، جدیدترین و قوی ترین رو داشته باشیم نمونه اش خود من با اینکه نیاز مبرم ندارم اما به خاطر علاقه همیشه بروز هستم

مقایسه هارو پست قبلی قرار دادم و توضیح هم دادم که چرا از نظر قیمت خرید ddr4 به صرفه نیست شرکت ها هم می دونن چون استقبال از ddr4 با این شرایط مناسب نیست دارن مادربردهای 1151 با ساپورت ddr3 رو به بازار می فرستن

اینکه شما همیشه دوست داری بروز باشی معنیش این نیست که همه باید همینطور باشن هرکسی براساس بودجه و نیازش خرید می کنه دیگه

ما هم صرفا داریم نظرات شخصی خودمون رو می نویسیم نه بیشتر

لینک به دیدگاه

این دوستانی ک پیشنهاد میکنن با 4تومن یکی بره 1150 بگیره میدونن ک یک گزینه به نام صبر هم وجود داره

کسی ک بودجشو داره ک بره حالشو ببره و کسی هم ک بودجش خیلی خیلی محدوده ک چاره ای جز سوکت قدیمی نداره

اما کسی ک یک بودجه متوسط داره مثل 4تومن  چرا باید بره 1150 بگیره ... بهتره یا بودجشو افزایش بده و یا بین 6ماه تا یک سال وایسه ک قیمتا بیاد پایین

**البته با 4تومن هم میشه تقریبا سیستم 1151 خوب بست (البته بدون مانیتور)

لینک به دیدگاه

دوست من عقل سلیم چنین حکمی نمی کنه معمولا برای اکثرا خریداران جیب حکم می کنه، وقتی تفاوت کارایی محسوسی وجود نداره چرا باید هزینه بیشتری کنن؟

مسلما همه ما دوست داریم بهترین، جدیدترین و قوی ترین رو داشته باشیم نمونه اش خود من با اینکه نیاز مبرم ندارم اما به خاطر علاقه همیشه بروز هستم

مقایسه هارو پست قبلی قرار دادم و توضیح هم دادم که چرا از نظر قیمت خرید ddr4 به صرفه نیست شرکت ها هم می دونن چون استقبال از ddr4 با این شرایط مناسب نیست دارن مادربردهای 1151 با ساپورت ddr3 رو به بازار می فرستن

اینکه شما همیشه دوست داری بروز باشی معنیش این نیست که همه باید همینطور باشن هرکسی براساس بودجه و نیازش خرید می کنه دیگه

درود

البته هیچ مادربرد High End از سوکت 1151 از رمهای‎ ‏DDR3 پشتیبانی نمی کند که خود گواه بر این است که کم کم رم های DDR3 در حال از رده خارج شدن هستند!!!

و اگر یک کاربر بخواهد یک سیستم High End‏ و بروز از سوکت 1151 تهیه کند ناخوداگاه مجبور به خرید رم های DDR4 میشود!

شادکام باشید ‎ ‎:D :D

لینک به دیدگاه

درود

البته هیچ مادربرد High End از سوکت 1151 از رمهای‎ ‏DDR3 پشتیبانی نمی کند که خود گواه بر این است که کم کم رم های DDR3 در حال از رده خارج شدن هستند!!!

و اگر یک کاربر بخواهد یک سیستم High End‏ و بروز از سوکت 1151 تهیه کند ناخوداگاه مجبور به خرید رم های DDR4 میشود!

شادکام باشید ‎ ‎:D :D

من از شادکامی قیمت های ایران کم کم دارم شاد روان میشم

انشالله سال بعد skylake دست دو میگیرم دی:)

هرکی خرید از الان رو فروشش به من سال بعد حساب کنه :-))

لینک به دیدگاه

مادربردی هست که هم از DDR3 و هم از DDR4 ساپورت کنه ؟ که الان رم DDR3 بگیریم و بعدا به DDR4 ارتقا بدیمش ؟

لینک به دیدگاه

مادربردی هست که هم از DDR3 و هم از DDR4 ساپورت کنه ؟ که الان رم DDR3 بگیریم و بعدا به DDR4 ارتقا بدیمش ؟

بله هست اما فقط ddr3L ولتاژ پایینتری دارند و خیلی ام کم هستند اصلا ارزش خرید نداره چنین حرکتی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...