رفتن به مطلب

پیشنهاد به کسانی که قصد تهیه بازی ها اورجینال PC دارند

WarlordMSM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

بنده این پست رو زدم تا به دوستان در مورد خرید بازی های اورجینال کمکی کرده باشم.

اگر با steam یا origin یا uplay آشنایی نداری:

برای خرید و بازی کردن بازی های اورجینال، باید از نرم افزار های نام برده استفاده کنید.

توضیح در مورد هر کدام از نرم فزارها (پلتفرم ها):

steam: استیم اولین پلتفرمی بوده که در این زمینه ساخته شده و از محبوبیت بالاتری نسبت به دو پلتفرم دیگر برخوردار است. تقریبا تمام بازی ها در فروشگاه استیم برای خرید موجود هستند و همچنین استیم دارای قسمت های وسیع دیگر مانند مکان خرید و فروش بین کاربران و فروم های مختلف هست. برای درک استیم باید با آن کار کنید و به علت گستردگی آن مدت ها طول می کشد تا با بخش ها مختلف آن آشنا باشید(اشتباه برداشت نکنید. استیم اصلا پیچیده نیست.) در استیم همیشه بازی هایی وجودئ دارند که تخفیف خورده اند(این ویژگی در دو پلتفرم دیگر کم تر دیده می شود) تنها ایراد استیم را می توان نبود بازی های جدید شرکت EA در فروشگاه آن نام برد.

origin: پلتفرم ساخت EA برای اینکه بتواند سود بیشتری از فروشش ببرد.(استیم 30 درصد قیمت بازی را برالی خود بر می دارد که حق هم دارد!) برای انجام بازی هایی مثل battlefield و FIFA مجبورید به این پلتفرم که از نظر تحریم، از استیم ما رو خیلی بیشتر تحریم کرده؛ روی بیاورید.

uplay: پلتفرم شرکت ubisoft که در آن بازی های ساخت شرکت های دیگر هم وجود دارد اما تنها دلیل روی اوردن به این پلتفرم این است که بازی های این شرکت، در استیم تخفیف کمتری می خورند.

حالا که آشنا شدید:

نحوه خرید بازی:

مراجعه به واسطه ها! چون باید بازی هارو با دلار بخرید! ولی نگران نباشید استیم هوای شما رو داره(تخفیف های فضایی هم داره)

واسطه ها اغلب فروشگاه هایی هستند که توان خرید بازی را دارند و با کمی سود(و دردسر کمتر!) آن ها را به شما می فروشند.

شما یا می توانید بازی ها را مستقیم از فروشگاه ها بخرید یا حساب خود را شارژ کنید و خودتان بازی را بخرید.

برای بازی های گران قیمت، خرید از فروشگاه به صرفه تر است و بازی های ارزان قیمت هم خرید مستقیم از استیم.

در این میان یک سری فروشگاه خیریه هم هستند که بازی را از خود استیم ارزان تر می فروشند(نه همیشه!) مانند: humble bundle و bundle stars

کلا یادتان باشید که  bundle کلمه خوبیست!

بنده در این مطلب بازی هایی که دوست دارید را ارزون تر از تمام این فروشگاه ها برایتان تهیه می کنم:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=60002&p=738842

اگر هم برای دانلود بازی مشکل دارید بهترین سایت در این زمینه  خرید دیتا(بکاپ) بازی، این سایت است:

http://steambackups.ir/

موفق باشید!

ویرایش شده توسط warlordmsm
لینک به دیدگاه

ممنون از شما دوست عزیز. خیلی وقت بود که دنبال همچین توضیح کاملی درمورد خرید ارجینال بازی می گشتم.

موفق باشید @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

عالی بود ممنون. خیلی وقت بود دنبال همچین راهنمایی هایی بودم. تشکر

ویرایش شده توسط بی بهار
لینک به دیدگاه

تمام بازی های باحال رو ورداشتن از فروشگاهها شون .دلیل رو هم نوشته کارگروه جرایم رایانه ای

لینک به دیدگاه

تمام بازی های باحال رو ورداشتن از فروشگاهها شون .دلیل رو هم نوشته کارگروه جرایم رایانه ای

هر بازی ای که بخواهید رو می فروشند. اگر بازیی در سایت قرار داده نشده و شما قصد خریدش رو دارید؛ یا باید از طریق سایت درخواست بدید یا فروشنده سایت جزو friend های استیمتون باشه و در مورد قیمت بازی مورد نظر و نحوه پرداخت سوال بپرسید

لینک به دیدگاه

سلام دوستان، بنده سی دی کی اورجینال برای فیفا ۱۶ خریدم. فایلای دانلودشو از یه سایت ایرانی دانلود کردم، جطوری می تونم بدون اینکه از اوریجین دوباره دانلود کنم، اونو بهش اضافه کنم؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان، بنده سی دی کی اورجینال برای فیفا ۱۶ خریدم. فایلای دانلودشو از یه سایت ایرانی دانلود کردم، جطوری می تونم بدون اینکه از اوریجین دوباره دانلود کنم، اونو بهش اضافه کنم؟

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی

به نظر شما راهی هست که فایل بازی های آنلاک شده (همون فایل هایی که اسکیدرو قبل از کرک شدن بازی برای دانلود میذاره ) رو بجای فایل های اورجینال استیم استفاده کنیم و دیگه لازم نباشه از استیم دانلود کنیم .

ویرایش شده توسط my lion
لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی

به نظر شما راهی هست که فایل بازی های آنلاک شده (همون فایل هایی که اسکیدرو قبل از کرک شدن بازی برای دانلود میذاره ) رو بجای فایل های اورجینال استیم استفاده کنیم و دیگه لازم نباشه از استیم دانلود کنیم .

بله ممکنه، ولی نیاز به فایل app_manifest بازی موردنظرتون دارید

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

توضیحات خوبی بود از طرف استارتر ، حالا جزییات هم کم کم گفته بشه ، بطور مثال یک بازی از طریق همین روشها بطور فرضی خریداری بشه آشناتر بشیم .

انصافا عذاب وجدان گرفتیم اینقدر بازی مفتی بازی کردیم:دی

لینک به دیدگاه

خب توضیحات بسیار خوب بودن

استفاده از واسطه مناسب هست ولی روش جدید تری هست برای خرید بازی که ارزون تر در بیاد سایت g2a بهترین سی دی کی ها رو ارزون میفروشه

باید اکانت خودتون رو توی لون شارژ وبازی مورد نظر خودتون رو از اونجا بخرید کد میده و بازی رو روی استیم با سی دی کی میگیرید (بازی ها بصورت گیفت هم هستن)

حالا چرا ارزون تر میده؟

خب دو نوع سایت g2a فروش داره یکی خود سایت میفروشه

یکی هم مردم گیفت کارت هایی که دارن و نمیخوان رو میفروشن

آنهایی که g2a میفروشه هیچ مشکلی پیش نمیارن و معتبر هستن (آگه از بقیه خواستید بگیرید به میزان رضایت مندی افراد از اون ها دقت کنید)

حالا سایت g2a رو آگه هر روز چک کنید تخفیفی یک دفعه برای 24 ساعت میزاره که سر آدم سوت میکشه مثلا اساسین جدید بعد از یک هفته منتشر شدنش 50% تخفیف خورد

تمامی چنل های یوتیوب معتبر هم این سایت رو پیشنهاد دادن و این سایت قابل اطمینان هست

حالا میگید به مشکل چطوری پول بریزم توش خب همین جا هست که خیلی از فروشنده ها سپد میکنن

علت:

ویزا کارت یا پی پال نمیصرف بگیرید

و فروشگاه هایی که خدمات اینترنتی انجام میدن امتناع میکنن از پرداخت برای گیمینگ

تعداد کمی فروشگاه هستن که خرید میکنن برای شما

من با فروشگاه های خدمات اینترنتی جهانی زیادی حرف زدم تا آخر سر تونستم یکی رو پیدا کنم که با قیمت خوب خدمات با کیفیت ارائه میکند

توجه داشته باشید من اعلام کردم که اگر میخواهید خرید کنید از این سایت از خود سایت خرید کنید در موارد اندکی فروشنده های متفرقه در این سایت سی دی کی هاشون بعد از 2 3 ماه از بین میره

من راه پیشنهادی خودم رو بهتون اعلام کردم چون وظیفه داشتم این راه رو هم بگم که بتونید ارزون تر خرید کنید و سود خوبی کنید توی خرید بازی ها

بنده هیچ مسولیتی در قبال خرید شما و مشکل در خرید شما ندارم

فقط گفتم بدونید ولی خودم از این راه زیاد خرید میکنم

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی

از اینکه دیر جواب میدم معذرت می خوام. من خودم موفق نشدم ولی دوستان تونستن. بهترین راهی که سراغ دارم، پیدا کردن یه دوست هم محله ای باشه که بازی شما رو داشته باشه. بعدش استفاده از دانلود شبانه هست که اونم اگه نداشتید، به یک دوست مراجعه کنید. راه آخر خرید از همین steambackups.ir هست.

ویرایش شده توسط warlordmsm
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...