رفتن به مطلب

modem asus config

EVGA OC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان عزیز به دادم برسید من هزار تا مودم کانفیگ کردم همینو موندم. اشتراک پدیده رایان هستش ولی هرکار میکنم کانفیگ نمیشه .جالبه وقتی از قسمته ویزارد میرم توی تنظیمات بعدش میرم منوآل اشتراکش رو پیشگامان توسعه که همون پدیده رایان هست میزارمش vpi و vci رو 0 و 35 میزاره خودش در صورتیکه 8 و81 هست وبعدش دستی هم سیو میکنم8 و 81 از قسمته wanبازم اینترنت اکسس نمیده ppoeرو تعغییر میدم هر کار میکنم نمیشه که نمیشه.

ویرایش شده توسط gtx taitan II
لینک به دیدگاه

ویزارد رو بیخیال شو توی قسمت دستی 0 35 ست کن، بعدشم ببین NAT تیک خورده؟

یه مورد دیگه، مودم رو بگذار روی حالت Bridge بعد ریستش کن، بعد یه کانشکش از ویندوز بگیر ببین کانکت نمیشه بازم

لینک به دیدگاه

پشت مودم یه سوراخ کوچیک هست با یه سوزن فشار بده و 7 ثانیه نگرش دار تا کل مودم ریست بشه البته باید به اداپتور متصل باشه

بعد وارد تنظیماتش که شدی هیچ کاری لازم نیست انجام بدی فقط یوزر و پسورد را وارد کن و save کن همین

لینک به دیدگاه

پشت مودم یه سوراخ کوچیک هست با یه سوزن فشار بده و 7 ثانیه نگرش دار تا کل مودم ریست بشه البته باید به اداپتور متصل باشه

بعد وارد تنظیماتش که شدی هیچ کاری لازم نیست انجام بدی فقط یوزر و پسورد را وارد کن و save کن همین

واقعا!!!!!!!!!!!!!!به همین راحتی!!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

یه مورد دیگه، مودم رو بگذار روی حالت Bridge بعد ریستش کن، بعد یه کانشکش از ویندوز بگیر ببین کانکت نمیشه بازم

این کارو کردم ولی ارور خطو داد در صورتیکه یک مودم دیگه رو همین خط جواب میده وقتی میزارمش

لینک به دیدگاه

vpi vciرو هم تغییر ندم؟

لینک به دیدگاه

این natکجا هست؟

لینک به دیدگاه

نه دیگه، وقتی مود مودم رو بگذاری روی Bridge دیگه چطوری می خوایی vpi vci رو تغییر بدی؟، vpi vci رو فقط موقعی می تونی تغییر بدی که مود دوم یعنی Routing فعال باشه، یعنی فقط توی همین حالت میتونی ببینی گزینه هاش رو.

توی Manual دستگاه دنبال کلمه ی NAT بگرد پیداش می کنی. فعالش کن.

لینک دقیق مودمت رو بگذار از سایت ASUS

یه مطلب دیگه، حالا این به مشکل شما مربوط نمیشه ولی ADSL mode رو بگذاری روی ADSL G.dmt

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

ASUS خودش بصورت پیشفرض تنزیماتش درست هست و فقط username و password نیاز داره

من دقیقا 2 روز پیش برای دوستم نصب کردم که مدل N12E بود با 2 تا انتن سعنی 300Mbit

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییه همتون. فردا میرم امتحان میکنم نتیجشو خبر میدم

لینک به دیدگاه

من دقیقا 2 روز پیش برای دوستم نصب کردم که مدل N12E بود با 2 تا انتن سعنی 300Mbit

اگه اینطوری بشه که عالی میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این راه هم جواب نداد

لینک به دیدگاه

ختم تاپیک

فهمیدم مشکل از کجاست:

اشتراک پدیده رایان باید قبله نصب و کانفیگ مودم جدید بهش اطلاع داد.همچین چیزیرو قبلا جایی ندیده بودم ~x(  ~x(

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...