رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید لپ تاپ تا سه میلیون تومن

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

یکی از دوستان من میخواد به لپتاپ بهره و دو و نهصد پول داره. اومد پیش من و من گفتم کجا بهتر از فروم لیون کامپیوتر برای گرفتم مشاوره و یه خرید خوب.

بودجه رو که عرض کردم، اولویت ها برای لپتاپ به ترتیب برای دوستم این هاست؟

۱- خرابی پایین برند. من حوصله سر و کله زدن با گارانتی رو ندارم برای همین ترجیح میدم از برندی بخرم که نرخ خرابیش واقعا پایین باشه تا از سیستم هم دل چرکین نشم.

۲- قدرت بالا برای پردازش برنامه هایی مثل اتوکد که رکن اصلی کار من هست.

۳- پشتیبانی خوب از سمت کمپانی اصلی برای به روز رسانی درایور ها.

۴- و در نهایت گارانتی معتبر.

دیگه بقیه ش هم می سپارم به شما کارشناس ها

پیشاپیش هم بینهایت سپاسگزارم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز، من چند تا توصیه می کنم برای خرید و یک پیشنهاد هم بهت می دم:

1- خرابی پایین: کلا رو این قضیه زیاد وسواس نداشته باشید.. تو بازار ایران نمی شه گفت خرابی فلان برند کمتر از اون یکیه.. چون حجم فروش برندها تو بازار ایران آمار نداره که بخواید نسبت خرابی رو حساب کنید. هر کسی هم که می گه، نظر یا تجربه خودش هست و مستند به آمار رسمی نیست.

2- قدرت بالای پردازش: توصیه اکید من اینه که اولا چون واسه کار مهندسی می خواید، اینتل بگیرید و ثانیا چون قدرت بالا می خواید، سری U نگیرید.. متاسفانه بازار پر شده از پردازنده های سری U (بخاطر مصرف کمشون و سودشون واسه تولید کننده).. یه بررسی ساده تو سایتای بنچ مارک بندازید، تفاوت رو متوجه می شید.

3- درایورها الان دیگه ربطی به کمپانی ندارن، هر قطعه نوت بوک ماله یک کمپانی هست (مثلا انویدیا برای گرافیک) و شما نیازی نداری از سایت کمپانی مثلا ایسوس بخوای درایور نوت بوکت رو دانلود کنی..

4- گارانتی معتبر و پاسخگو هم تو ایران که... بگذریم. 

و اما پیشنهاد من:

اگر بتونید بودجه تون رو تا 3.400 بالا ببرید، من ASUS K550JX رو پیشنهاد می دم. با این مشخصات:

Core i7 4710HQ, 8G DDR3, GeForce GT950M 4GB, HDD 1TB, 15.6" FullHD

گارانتیش هم مختلفه.. این قیمتی که من دادم ماله آوات هست.

اگر هم نمی تونید بودجه رو بالا ببرید، برید بازار و دنباله Core i7 یا Core i5 هایی بگردید که سری U نباشند. گرافیک هم ترجیحا بترتیب سری های  950 یا 850 یا 940 یا 840 جیفورس باشه (با توجه به بودجه تون)، رم هم ترجیحا 8 گیگ باشه.

در هر صورت هم، سعی کنید بعد از خرید نوت بوک، یه SSD 128 or 256 بجای هاردش بندازید. هاردش رو هم می تونید بفروشید یا با یه باکس بصورت اکسترنال استفاده کنید. تویه نوت بوکهای فعلی، هارد بزرگترین گلوگاه هست که گند می زنه به قدرت بقیه سخت افزارها

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام لپ تاپ MSI GE40 فکر می کنم در این رنج قیمت بهترین باشه

Core i7 4700MQ

GTX 850M 2GB GDDR5

8GB RAM

1TB HDD

2KG

باتری خیلی خوب

قیمت حدود 2800

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز، من چند تا توصیه می کنم برای خرید و یک پیشنهاد هم بهت می دم:

1- خرابی پایین: کلا رو این قضیه زیاد وسواس نداشته باشید.. تو بازار ایران نمی شه گفت خرابی فلان برند کمتر از اون یکیه.. چون حجم فروش برندها تو بازار ایران آمار نداره که بخواید نسبت خرابی رو حساب کنید. هر کسی هم که می گه، نظر یا تجربه خودش هست و مستند به آمار رسمی نیست.

2- قدرت بالای پردازش: توصیه اکید من اینه که اولا چون واسه کار مهندسی می خواید، اینتل بگیرید و ثانیا چون قدرت بالا می خواید، سری U نگیرید.. متاسفانه بازار پر شده از پردازنده های سری U (بخاطر مصرف کمشون و سودشون واسه تولید کننده).. یه بررسی ساده تو سایتای بنچ مارک بندازید، تفاوت رو متوجه می شید.

3- درایورها الان دیگه ربطی به کمپانی ندارن، هر قطعه نوت بوک ماله یک کمپانی هست (مثلا انویدیا برای گرافیک) و شما نیازی نداری از سایت کمپانی مثلا ایسوس بخوای درایور نوت بوکت رو دانلود کنی..

4- گارانتی معتبر و پاسخگو هم تو ایران که... بگذریم. 

و اما پیشنهاد من:

اگر بتونید بودجه تون رو تا 3.400 بالا ببرید، من ASUS K550JX رو پیشنهاد می دم. با این مشخصات:

Core i7 4710HQ, 8G DDR3, GeForce GT950M 4GB, HDD 1TB, 15.6" FullHD

گارانتیش هم مختلفه.. این قیمتی که من دادم ماله آوات هست.

اگر هم نمی تونید بودجه رو بالا ببرید، برید بازار و دنباله Core i7 یا Core i5 هایی بگردید که سری U نباشند. گرافیک هم ترجیحا بترتیب سری های  950 یا 850 یا 940 یا 840 جیفورس باشه (با توجه به بودجه تون)، رم هم ترجیحا 8 گیگ باشه.

در هر صورت هم، سعی کنید بعد از خرید نوت بوک، یه SSD 128 or 256 بجای هاردش بندازید. هاردش رو هم می تونید بفروشید یا با یه باکس بصورت اکسترنال استفاده کنید. تویه نوت بوکهای فعلی، هارد بزرگترین گلوگاه هست که گند می زنه به قدرت بقیه سخت افزارها

موفق باشید

سلام و ممنون بابت پاسخ. متاسفانه من باید لپ‌تاپ رو تا ظهر می‌گرفتم و تحویل دوستم می‌دادم ولی چون تا اون موقع پاسخی اینجا نگرفته بودم به توصیه یه فروشنده لپ‌تاپ k555lb رو گرفتم که پردازنده‌ش از سری U هست. ای کاش یکم بیشتر صبر کرده بودم :(

درایور گرافیک اینترگریتد اینتل هم روی ویندوز ده نصب نمیشد (از سایت اینتل گرفتم) ولی روی ۸.۱ نصب شد. روی ویندوز ده توی دیوایس منیجر می‌زد که درایور استاندارد مایکروسافت که خب مشخص بود نصب نشده (خطا می‌داد که سیستم شما حداقل‌های لازم رو نداره (منظورش سخت‌افزار بود که ترسیدم نکنه پرازنده خراب باشه) ولی وقتی دیدم روی اوبونتو سالمه احتمال دادم که هنوز سازگاری لازم با ویندوز ده رو نداره).

درایور گرافیک انویدیا رو هم از روی سایت انویدیا گرفتم. بنچ‌مارکی هم که از گرافیک گرفتم راضی‌کننده نبود. البته با همون برنامه روی اوبونتو بنچ‌مارک گرفتم و نتیجه خیلی عالی بود. نمی‌دونم به خاطر چی بود ولی هرچی باشه فکر کنم عیب از سخت‌افزارش نیست چون روی اوبونتو خیلی خوب جواب داد.

ایشالا خریدهای بعدی از محضرتون استفاده می‌کنم. خیلی لطف کردید و بابت توضیحاتتون بی‌نهایت سپاسگزارم. @};- @};- @};-

سلام لپ تاپ MSI GE40 فکر می کنم در این رنج قیمت بهترین باشه

Core i7 4700MQ

GTX 850M 2GB GDDR5

8GB RAM

1TB HDD

2KG

باتری خیلی خوب

قیمت حدود 2800

ممنون بابت پیشنهادتون. این خرید که گذشت، ایشالا برای خریدهای بعدی باز هم مزاحمتون میشم. @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...