رفتن به مطلب

مشاوره خرید سیستم با مانیتور.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل لیونی . میرم سر اصل مطلب . بیشتر کارم رندرینگ هست با جی پی یو و حتما باید gtx انویدیا به خاطر cuda هاش باشه. دیگه بقیش با خودتون.

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل لیونی . میرم سر اصل مطلب . بیشتر کارم رندرینگ هست با جی پی یو و حتما باید gtx انویدیا به خاطر cuda هاش باشه. دیگه بقیش با خودتون.

بودجه؟

لینک به دیدگاه

درود بر شما دوست عزیز،

1. بودجتون رو مشخص کنید

2. در چه رزولوشن ی رندر می کنید

3. از نرم افزار های cpu based  بیشتر استفاده می کنید و یا gpu based؟

لینک به دیدگاه

درود بر شما دوست عزیز،

1. بودجتون رو مشخص کنید

2. در چه رزولوشن ی رندر می کنید

3. از نرم افزار های cpu based بیشتر استفاده می کنید و یا gpu based؟

بودجه ۶ میلیون .گفتم جی پی یو بیسد با سایکلز رندر میکنم.شرمنده بودجه رو ننوشته بودم. بعد ویرایش که کردم فکر کنم ویرایش نکرد.

رزولوشن هم چیز ثابتی نیست که میپرسید. توی رزولوشن های متفاوت رندر میکنم

ویرایش شده توسط blender.man
لینک به دیدگاه

بودجه ۶ میلیون .گفتم جی پی یو بیسد با سایکلز رندر میکنم.شرمنده بودجه رو ننوشته بودم. بعد ویرایش که کردم فکر کنم ویرایش نکرد.

بسیار عالی

پس من در نظر میگیرم FHD  و 4K کار می کنید. براتون یک سیستم می نویسم.

لینک به دیدگاه

فقط شش میلیون با مانیتور هست بودجم. چون مانیتور هم ندارم.

لینک به دیدگاه

لوازم جانبی مثل موس و کیبر و اپیکر یا هدفن هم داشته باشه ؟؟؟

هارد چند ترا کفایت میکنه البته در نظر داشته باشید که برای سیستم عامل و برنامه ها از SSD استفاده خواهد شد پس فقط شما حجم هاردی که برای مواردی مثل آرشیو مورد نیازتون خواهد بود رو مشخص کنید

خیر بقیه موارد جانبی رو داریم.

هارد یک ترابایت sad 120 gb . البته اگه هارد هیبرید هم پیشنهاد بدید ایرادی نداره.

لینک به دیدگاه

لوازم جانبی مثل موس و کیبر و اپیکر یا هدفن هم داشته باشه ؟؟؟

هارد چند ترا کفایت میکنه البته در نظر داشته باشید که برای سیستم عامل و برنامه ها از SSD استفاده خواهد شد پس فقط شما حجم هاردی که برای مواردی مثل آرشیو مورد نیازتون خواهد بود رو مشخص کنید

خیر بقیه موارد جانبی رو داریم.

هارد یک ترابایت ssd 120 gb . البته اگه هارد هیبرید هم پیشنهاد بدید ایرادی نداره.

لینک به دیدگاه

thumb_1443516211_930--.jpg

حافظه اس اس دی ای دیتا مدل SX930 ظرفیت 240 گیگابایت

وضعیت گارانتی : با گارانتی اونگ     رنگ :

delete.png حذف

قیمت : ۵۷۶,۰۰۰ تومان

تعداد :

جمع : ۵۷۶,۰۰۰ تومان

thumb_1445432021_Trident%20Z%20Dual%20-%

F4-3000C15D-16GTZB - رم جی اسکیل تیریدنت زد 3000 مگاهرتز 16 گیگ

وضعیت گارانتی : با گارانتی شرکتی     رنگ :

delete.png حذف

قیمت : ۶۴۰,۰۰۰ تومان

تعداد :

جمع : ۶۴۰,۰۰۰ تومان

thumb_1419764465_Green%20ALL%20-%2001.jp

WD Green 2TB 64MB Buffer HDD

وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ :

delete.png حذف

قیمت : ۲۵۴,۰۰۰ تومان

تعداد :

جمع : ۲۵۴,۰۰۰ تومان

thumb_1440921007_6000%20i7%20-%2001.jpg

BX80662I76700K - سی پی یو اینتل اسکای لیک 6700 کا

وضعیت گارانتی : بدون گارانتی     رنگ :

delete.png حذف

قیمت : ۱,۴۱۰,۰۰۰ تومان

تعداد :

جمع : ۱,۴۱۰,۰۰۰ تومان

thumb_1444299304_Z170x-Gaming%203%20-%20

GA-Z170X-Gaming 3 - مادربورد گیگابایت زد 170 ایکس گیمینگ 3

وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ     رنگ :

delete.png حذف

قیمت : ۵۹۰,۰۰۰ تومان

تعداد :

جمع : ۵۹۰,۰۰۰ تومان

thumb_1444548255_22MP57%20-%2001.jpg

22MP57HQ - مانیتور ال جی 22 اینچ مدل 22 ام پی 57

وضعیت گارانتی : با گارانتی مادیران     رنگ :

delete.png حذف

قیمت : ۵۸۰,۰۰۰ تومان

تعداد :

جمع : ۵۸۰,۰۰۰ تومان

thumb_1424518709_K2200%20-%2001.jpg

PNY Quadro K2200 4GB GDDR5

وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ :

delete.png حذف

قیمت : ۱,۶۰۰,۰۰۰ تومان

تعداد :

جمع : ۱,۶۰۰,۰۰۰ تومان

thumb_1442925865_Scout2%20-%2001.jpg

SGC-2100-KWN1 - Cooler Master CM Strom Scout 2

وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ     رنگ :

delete.png حذف

قیمت : ۳۸۵,۰۰۰ تومان

تعداد :

جمع : ۳۸۵,۰۰۰ تومان

thumb_1425107755_GREEN%20450-650%20UK%20

GREEN GP450A-UK 80Plus Gold PSU

وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ : مشکی

delete.png حذف

قیمت : ۱۸۰,۰۰۰ تومان

تعداد :

جمع : ۱۸۰,۰۰۰ تومان

مبلغ قابل پرداخت :

۶,۲۱۵,۰۰۰ تومان

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک quadro نمیخوام سرعتشون پایینه. من gtx میخوام.

Ssd 120 g بهتره.

سی پی یو هم ضعیف تر مثلا ۶۶۰۰ یا 6600k هارد هم یک ترا.

450 خیلی کمه برادر برای پاور.

کیس خیلی گرونه بی خود. کیس های بهتری هم توی رنج قیمت پایین تر هست

مانیتور هم الترا واید ال جی.

باندل هم بی زحمت 1150 ببندید. با z97 یا h97

شما سی پی یو کولر هم یادتون رفت؟

لینک به دیدگاه

سلام

اینم دوتا  سیستم پیشنهادی بنده

post-11816-0-09765500-1446231995_thumb.png

post-11816-0-87669400-1446232947_thumb.png

ویرایش شده توسط j.mohammadi
لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/product/4437/Samsung+S24D395HP+Plus+24inch+PLS+LED+Monitor/

orginal_1411815534_24D395HP%20-%2001.jpg۶۵۵,۰۰۰ تومان

http://lioncomputer.ir/product/5794/ASUS+Z170-A+LGA1151+Z170+Mainboard/

orginal_1440916944_Z170-A%20-%2001.jpg قیمت : ۵۴۵,۰۰۰ تومان

http://lioncomputer.ir/product/6658/F4-3000C15D-16GTZB+-+%D8%B1%D9%85+%D8%AC%DB%8C+%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%84+%D8%AA%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%86%D8%AA+%D8%B2%D8%AF+3000+%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%B1%D8%AA%D8%B2+16+%DA%AF%DB%8C%DA%AF/

A039376_1_1.jpegقیمت : ۶۴۰,۰۰۰ تومان

A039376_1_1.jpeg

http://lioncomputer.ir/product/5797/BX80662I76700K+-+%D8%B3%DB%8C+%D9%BE%DB%8C+%DB%8C%D9%88+%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%84+%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%DB%8C+%D9%84%DB%8C%DA%A9+6700+%DA%A9%D8%A7/

orginal_1440921007_6000%20i7%20-%2001.jpقیمت : ۱,۴۱۰,۰۰۰ تومان

http://lioncomputer.ir/product/4628/DeepCool+GAMER+STORM+Maelstrom+120K+AiO+Liquid+CPU+Cooler/

http://lioncomputer.ir/product/5103/Zotac+GTX+970+AMP%21+Extreme+CORE+Edition+4GB+GDDR5/

orginal_1417429400_MealStorm%20120K%20-%قیمت : ۱۸۵,۰۰۰ تومان

http://lioncomputer.ir/product/5103/Zotac+GTX+970+AMP%21+Extreme+CORE+Edition+4GB+GDDR5/

orginal_1425802139_GTX%20970%20Extreme%2قیمت : ۱,۴۱۸,۰۰۰ تومان

http://lioncomputer.ir/product/5885/DeepCool+KENDOMEN+Ti+Case/

2cz4llv.jpgقیمت : ۱۷۹,۰۰۰ تومان

http://lioncomputer.ir/product/5269/Cooler+Master+G650M+80Plus+Bronze+Power+Supply/

orginal_1432196889_G650M%20-%2001.jpg قیمت : ۳۰۵,۰۰۰ تومان

http://lioncomputer.ir/product/5174/Seagate+Hybrid+1TB%2B8GB+SSHD+Drive/

orginal_1389685898_2224342-a.jpgقیمت : ۲۴۷,۰۰۰ تومان

http://lioncomputer.ir/product/4874/Samsung+850+EVO+250GB+SATA3+SSD/

orginal_1421746993_850%20EVO%20-%2001.jp قیمت : ۳۸۵,۰۰۰ تومان

http://lioncomputer.ir/product/1413/ASUS+24X+DVD-RW+Internal+Drive/

orginal_1344862232_DRW-24B5ST%20-%2001.jقیمت : ۵۴,۵۰۰ تومان

جمع کل : ۶,۰۲۳,۵۰۰ تومان

ممنون. فقط یه سوال. اگه باندل ۱۱۵۰ ببندم و با تغییر قطعات ۹۸۰ بگیرم بهتره یا با باندل ۱۱۵۱ ۹۷۰؟ شما تفاوت رو روی گیم در نظر بگیر . روی رندر که مشخصه ۹۸۰ باشه بهتره.

سلام

اینم دوتا سیستم پیشنهادی بنده

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

درود دوباره،

اینم ست آپ پیشنهادی بنده.... تقریبا همچین سیستم رندرینگی برای یکی از مشتریان ام بستم (سیستم ایشون 11 میلیون قیمتش بود و لوازم جانبی خاص لازم داشتن).... البته مال شما ضعیف تره با توجه محدودیت بودجه....

1. بهتون پیشنهاد می کنم مانیتورهای سری pb و یا pa ایسوس بردارید و نه lg

2. در این مرحله مانیتور رو بودجشو جدا کردم

3. اگر نهایتا 6 مقدوره دستگاهتونو میشه سبک تر کرد.

4. از اسمبل ام برای مشتری به اسم مارک II براتون عکس گذاشتم.

ویرایش شده توسط rezalastbb
لینک به دیدگاه

درود دوباره،

اینم ست آپ پیشنهادی بنده.... تقریبا همچین سیستم رندرینگی برای یکی از مشتریان ام بستم.... البته مال شما ضعیف تره با توجه محدودیت بودجه....

4. از اسمبل ام برای مشتری به اسم مارک II برات عکس گذاشتم.

عکس لود نمیشه

لینک به دیدگاه

عکس لود نمیشه

لود شد

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از همگی.

یه سوال. از همین لیون بخرم؟ یا برم بازار ولی عصر؟ به جز ولی عصر بازار کامپیوتر دیگه ای هست؟ لیون سیستم رو برای شهرستان در خوزستان چقدر و با چه زمانی میفرسته؟ مرکز اصلی کامپیوتر تهران کجاست؟ یا ایران؟

لینک به دیدگاه

حضوری برو لیون  اگه کل سیستم رو ازشون بخری یه تخفیف خوب هم بت میدن

post-11816-0-86370000-1446238200.jpg

ویرایش شده توسط j.mohammadi
لینک به دیدگاه

دوستان ریش سفید بهتر میتونن پیشنهاد بدن قطعات رو  .

فقط به نظر من بیشترین هزینه رو رو گرافیک و سی پی یو و مادربرد بزارید دوست عزیز بقیه قظعات هم مهم هستند ولی راحت تر بعدا میتونید ارتقا یا تغییر بدید .

لینک به دیدگاه

نه دیگه کلا 1150 رو کم کم باید فراموش کنید .قطعات همین سیستم رو خیلی راحت میتونید تغییر بدید مثلا CPU I5 بگیرید و با مبلغی که آزاد میشه میتونید 980 ببندید روسیستم SSD رو هم میتونید 120 گیگ همین مدل رو بگیرید 

به هر حال تسمیم گیرنده نهایی شما هستید . ولی در کل به نظر بنده همین کانفیگ خیلی خوبه بعدا هم میتونید گرافیک رو به 980 ti ارتقاع بدید 

درضم اصلا لزومی نداری 730 تمن پول کیس بدید  

درود بر شما دوست عزیز،

با وجود تمام احترامی که برای شما قائل هستم ولی با بعضی از نظرات شما مخالف هستم.

1. چرا lga1150 رو باید فراموش کرد؟ با توجه به اینکه Skylake در سری اینتل تاک هستش و هنوز گرون و با تیک بعدی اینتل پردازنده های 14 نانومتری ارزانتر هم خواهد شد.

2. به فرض مثال 6700k چه برتری یی نسبت به 4790k دارد؟ چه ارز نظر اورکلاکینک و چه عملکرد؟ به غیر از مصرف پایین تر

3. دوست عزیزم با توجه به تجربه ام میگم که مهمترین اقلامی که باید در ست آپ بیشترین هزینه رو براش کرد نه کارت گرافیکی، نه سی پی یو هستند. در هر صورت هر سال و یا 2 سال مجبور به تعویض هستید برای برای کیس و پاور نه!

4. مهمترین اقلام به ترتیب مانیتور، پاور و کیس هستند.

5. بسیاری از مشتریان من بابت کیس خوب، کابل اسلیو و 600 الی 700 تومان صرفا برای فن پول خرج می کنند. میدونید چرا؟ چون برای کسی که 24/7 دارد کار رندرینگ می کند تمامی عوامل اهمیت دارد،. مخصوصا وقتی شما دارید در ghz4.80 اورکلاک رندرینگ می کنید بین یک فن دیپ کول 14 تومانی و فن کورسیر 75 تومانی pwm از زمین تا آسمان در کارائی و خنک کنندگی و سطح نویز (به جرات مهمترین نکته برای شخص رندر کننده در اتاق در مجاورت کامپیوتر) تفاوت وجود دارد. برای کسی که طولانی مدت با کامپیوتر کار می کند زیبایی بصری یک اصل هستش... علاوه بر افزایش کارائی با ایجاد روحیه مثبت در فرد در طول زمان باعث هزینه ی کمتر می شود چون تغییرات کیس و فن هاتون کمتر می شود.

6. شما برای 700 تومان یک کیس استیل مشکی با پانل آلومینیوم میگیرید که ماژول وار طراحی شده، حجم هوای خوبی رو برای رندرینگ داخل کیس وارد می کند و برای امثال من که واترکولینگ می کنند از لحاظ فضا ایدئال می باشد...

7. در ضمن کسی که کار رندرینگ می کنه hyper tbreading  می کنه.... حتی یک سی پی یو i7 رده پایین بهتر از i5 هستش. هیچ وقت برا رندرینگ در صورت امکان سراغ i5 نرید که پولش آزاد بشه برای کارت گرافیک بالاتر! گلوگاه میشه....

مرسی که به صحبت های من گوش کردید...

ویرایش شده توسط rezalastbb
لینک به دیدگاه

سلام بچه ها این مانیتور خوبه برا گیمhttp://lioncomputer.ir/product/5778/مانیتور+ال‌ای‌دی+BenQ+مدل+DL2020/ خیلی کیفیت واسم مهم نیس همون اندازه ریزولیشن که ذکر کرده واسم مکفیه فقط کیفیت مانیتور رو میخوام بدونم چون بودجه خرید مانیتورم در این حده

ممنون میشم راهنماییم کنین

لینک به دیدگاه

:) درود

بنده میخواستم یکی یکی جواب سولاتتون رو بدم ولی دیدم زیبایی بصری سوالاتتون از بین میره این کارو نکردم  :laughing:

شما واقعا دلتون خوشه و نفستون از جای گرمی در میاد. طرف بودجش محدود به شش میلیونه و سیستمی می خواد که مانیتور داشته باشه بعد شما سیستمی پیشنهاد میدید که مانیتور نداره و بعد از زیبایی بصری حرف میزنید ..

زیبایی بصری  =))   :clapping:

استارتر محترم شما دیگه نیازی به مانیتور ندارید برید کیس 730 تمنی بگیرید با پاور 500 تمنی و کابل های اسلیوی که مشتری های ایشون خوششون میاد بعد از زیبایی بصری کیس لذت ببرید

زیبایی بصری و کیفیت نمایشگر و موش و صفحه کلید و نیز میزو صندلی برای کسی که زیاد پای رایانه می‌نشینه اهمیت داره. البته با حفظ تعادل و توجه به بودجه.

برای زیبایی البته نیازی به کابل اسلیو(که با پوزش از دوستان مشتاق مودینگ به نظرم شبیه کش تنبان می‌آد :) ) و کیس گران‌قیمت نیست.

کاری به پیکربندی پیشنهادی رایانه ندارم. ولی خوب بود با استدلال پاسخ می‌دادی. 

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود دوباره،

اینم ست آپ پیشنهادی بنده.... تقریبا همچین سیستم رندرینگی برای یکی از مشتریان ام بستم (سیستم ایشون 11 میلیون قیمتش بود و لوازم جانبی خاص لازم داشتن).... البته مال شما ضعیف تره با توجه محدودیت بودجه....

4. از اسمبل ام برای مشتری به اسم مارک II براتون عکس گذاشتم.

دوست عزیز، شما خودتون فرمودین دوستمون میخوان اور کنن، من فکر نمیکنم اورکلاکری سری RM کورسیر رو پیشنهاد بده  :-?

بعد چرا مین بورد Ranger که با توجه به امکاناتش که صرفا برا گیم طراحی شده و البته برا اور،، ولی بردهای خوش قیمت تر از این برد هم میشه برا اور استفاده کرد. :)

در ضمن با صحبتتون در خرید سری 1150 به جای 1151 موافقم  @};-

ویرایش شده توسط Solo
لینک به دیدگاه

درود بر شما دوست عزیز،

با وجود تمام احترامی که برای شما قائل هستم ولی با بعضی از نظرات شما مخالف هستم.

1. چرا lga1150 رو باید فراموش کرد؟ با توجه به اینکه Skylake در سری اینتل تاک هستش و هنوز گرون و با تیک بعدی اینتل پردازنده های 14 نانومتری ارزانتر هم خواهد شد.

2. به فرض مثال 6700k چه برتری یی نسبت به 4790k دارد؟ چه ارز نظر اورکلاکینک و چه عملکرد؟ به غیر از مصرف پایین تر

3. دوست عزیزم با توجه به تجربه ام میگم که مهمترین اقلامی که باید در ست آپ بیشترین هزینه رو براش کرد نه کارت گرافیکی، نه سی پی یو هستند. در هر صورت هر سال و یا 2 سال مجبور به تعویض هستید برای برای کیس و پاور نه!

4. مهمترین اقلام به ترتیب مانیتور، پاور و کیس هستند.

5. بسیاری از مشتریان من بابت کیس خوب، کابل اسلیو و 600 الی 700 تومان صرفا برای فن پول خرج می کنند. میدونید چرا؟ چون برای کسی که 24/7 دارد کار رندرینگ می کند تمامی عوامل اهمیت دارد،. مخصوصا وقتی شما دارید در ghz4.80 اورکلاک رندرینگ می کنید بین یک فن دیپ کول 14 تومانی و فن کورسیر 75 تومانی pwm از زمین تا آسمان در کارائی و خنک کنندگی و سطح نویز (به جرات مهمترین نکته برای شخص رندر کننده در اتاق در مجاورت کامپیوتر) تفاوت وجود دارد. برای کسی که طولانی مدت با کامپیوتر کار می کند زیبایی بصری یک اصل هستش... علاوه بر افزایش کارائی با ایجاد روحیه مثبت در فرد در طول زمان باعث هزینه ی کمتر می شود چون تغییرات کیس و فن هاتون کمتر می شود.

6. شما برای 700 تومان یک کیس استیل مشکی با پانل آلومینیوم میگیرید که ماژول وار طراحی شده، حجم هوای خوبی رو برای رندرینگ داخل کیس وارد می کند و برای امثال من که واترکولینگ می کنند از لحاظ فضا ایدئال می باشد...

7. در ضمن کسی که کار رندرینگ می کنه hyper tbreading می کنه.... حتی یک سی پی یو i7 رده پایین بهتر از i5 هستش. هیچ وقت برا رندرینگ در صورت امکان سراغ i5 نرید که پولش آزاد بشه برای کارت گرافیک بالاتر! گلوگاه میشه....

مرسی که به صحبت های من گوش کردید...

خیلی خیلی ممنون. ولی مثل اینکه یادتون رفت من با کارت گرافیک رندر میکنم. چقدر به سی پی یو اهمیت میدید؟

به علاوه برای رندرینگ با کارت گرافیک حجم vram تا جای ممکن باید بالا باشه.

کیس مهم نیست زیاد و گفتم کارت گرافیک مهم تره. من سی پی یو هم برام مهمه ولی دیگه انقدر مانور زیاد نیاز نیست روش بدم.

.

اصل بحث رو روی کارت گرافیک بزارید. در هر صورت از کمک همتون ممنونم.

کیس فول تاور برای من زیاده. همون kendomen ti بهترین گزینس.

درود

بنده میخواستم یکی یکی جواب سولاتتون رو بدم ولی دیدم زیبایی بصری سوالاتتون از بین میره این کارو نکردم :laughing:

شما واقعا دلتون خوشه و نفستون از جای گرمی در میاد. طرف بودجش محدود به شش میلیونه و سیستمی می خواد که مانیتور داشته باشه بعد شما سیستمی پیشنهاد میدید که مانیتور نداره و بعد از زیبایی بصری حرف میزنید ..

زیبایی بصری =)) :clapping:

استارتر محترم شما دیگه نیازی به مانیتور ندارید برید کیس 730 تمنی بگیرید با پاور 500 تمنی و کابل های اسلیوی که مشتری های ایشون خوششون میاد بعد از زیبایی بصری کیس لذت ببرید

زیبایی بصری و کیفیت نمایشگر و موش و صفحه کلید و نیز میزو صندلی برای کسی که زیاد پای رایانه می‌نشینه اهمیت داره. البته با حفظ تعادل و توجه به بودجه.

برای زیبایی البته نیازی به کابل اسلیو(که با پوزش از دوستان مشتاق مودینگ به نظرم شبیه کش تنبان می‌آد :) ) و کیس گران‌قیمت نیست.

کاری به پیکربندی پیشنهادی رایانه ندارم. ولی خوب بود با استدلال پاسخ می‌دادی.

دوست عزیز، شما خودتون فرمودین دوستمون میخوان اور کنن، من فکر نمیکنم اورکلاکری سری RM کورسیر رو پیشنهاد بده :-?

بعد چرا مین بورد Ranger که با توجه به امکاناتش که صرفا برا گیم طراحی شده و البته برا اور،، ولی بردهای خوش قیمت تر از این برد هم میشه برا اور استفاده کرد. :)

در ضمن با صحبتتون در خرید سری 1150 به جای 1151 موافقم @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...