رفتن به مطلب

مشاوره خرید سیستم با مانیتور.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

زیبایی بصری و کیفیت نمایشگر و موش و صفحه کلید و نیز میزو صندلی برای کسی که زیاد پای رایانه می‌نشینه اهمیت داره. البته با حفظ تعادل و توجه به بودجه.

برای زیبایی البته نیازی به کابل اسلیو(که با پوزش از دوستان مشتاق مودینگ به نظرم شبیه کش تنبان می‌آد :) ) و کیس گران‌قیمت نیست.

کاری به پیکربندی پیشنهادی رایانه ندارم. ولی خوب بود با استدلال پاسخ می‌دادی. 

درود بر آقای بهمنیان عزیز،

بسیار تشکر می کنم از نظرات مستدل جنابعالی.... قبلا هم چندین مورد از نظرات تخصصی شما در مورد مانیتور های حرفه ای رندرینگ و سنسورهای حرفه ای کالیبریشن بسیار استفاده کرده بودم...

خوشحال شدم اینجا دیدمتون.

آرزوی موفقیت روز افزون برای شما دارم.

دوست دار شما

رضا  :)

ویرایش شده توسط rezalastbb
لینک به دیدگاه

دوست عزیز، شما خودتون فرمودین دوستمون میخوان اور کنن، من فکر نمیکنم اورکلاکری سری RM کورسیر رو پیشنهاد بده  :-?

بعد چرا مین بورد Ranger که با توجه به امکاناتش که صرفا برا گیم طراحی شده و البته برا اور،، ولی بردهای خوش قیمت تر از این برد هم میشه برا اور استفاده کرد. :)

در ضمن با صحبتتون در خرید سری 1150 به جای 1151 موافقم  @};-

درود بر شما دوست عزیزم،  :)  :)

1. در مورد پاور بیشترین اهمیت در انتخاب پاوری با ریل 12 ولت با حداقل 18 آمپ هستش.... فکر نکنم هیچ کدوم از ما اونقدر حرفه ای اور کنیم که تفاوتی بین rm, hx و یا ax برای ما ایجاد بشه... البته شخصا عاشق ax هستم.... بینظیر هستش...

2. در مورد مادربورد شخصا اعتراف می کنم که ایسوس دوست دارم و جانب داری می کنم ولی به تجربه دیدم که امکانات مادربورد ها اونقدر با هم فرقی نداره.. نهایتا 5 الی 10 درصد متفاوت باشند با هم... و رینجر الان خیلی ارزون شده پس انتخاب خوبیه... اتفاقا مشتریان من برا رندرینگ ازش استفاده کردند و می کنند.

3. شما بزرگوارید... صحبت و تبادل نظر با امثال شما هستش که من رو اینجا نگه داشته.

براتون آرزوی موفقیت می کنم دوست عزیزم.

لینک به دیدگاه

خیلی خیلی ممنون. ولی مثل اینکه یادتون رفت من با کارت گرافیک رندر میکنم. چقدر به سی پی یو اهمیت میدید؟

به علاوه برای رندرینگ با کارت گرافیک حجم vram تا جای ممکن باید بالا باشه.

کیس مهم نیست زیاد و گفتم کارت گرافیک مهم تره. من سی پی یو هم برام مهمه ولی دیگه انقدر مانور زیاد نیاز نیست روش بدم.

.

اصل بحث رو روی کارت گرافیک بزارید. در هر صورت از کمک همتون ممنونم.

کیس فول تاور برای من زیاده. همون kendomen ti بهترین گزینس.

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk

درود بر شما،

بهتون پیشنهاد می کنم حتما نظرات جناب بهمنیان رو جویا شوید. ایشان استاد ما هستند.  :)

ویرایش شده توسط rezalastbb
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...