رفتن به مطلب

مشکل: خاموش شدن اتوماتیک Pc بعد از چند ثانیه از روشن شدن

smv366
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اقا جان سلام مجدد یه توضیحی بهت بدم اگه سیستمی داری که سی پی یوت روش بیوفته تست کن چون اگه برد خراب باشه سی پی یوت کار نمیکنه یا طبق اعلام رفیقمون اگه پایه های cpu کج بشه هم تو محل برد هم رو خود پردازنده هر دو ایراد میدن علی الخصوص کج شدن پایه های برد

ویرایش شده توسط hx315
لینک به دیدگاه

دوستان والا همه گیج شدیم ( من و تست کننده قطعات طبقه پایین بازار کامپیوتر )

مادر بورد سالم بود .

سی پی یو هم سالمه !

فن هم سالمه !

همه رو که رو هم می ذاریم بازم تصویر نمی ده !!!!

فن رو فروشنده عوض کرد ، تصویر اومد . روی برد

مادربورد رو آوردم دفتر ، تو کیس بستم ، روز از نو روزی از نو ... 

ایراد از چیه واقعا ؟!؟

الان فن جدید رو برده و باز هم توصر نمی ده

لینک به دیدگاه

نه با پاور خودش . ولی من با یه پاور دیگه تست کردم ، همین مشکل رو داشتم

لینک به دیدگاه

با سلام . دوست عزیز اگه خواستی بیار مغازه خودم واست تست کنم . سوکت مادربوردت چیه؟ من فردیس کرج هستم . اگه خواستی در خدمتم .

۰۹۳۵۱۰۵۰۷۶۳ امینی

Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

مادر بورد سالم بود .

سی پی یو هم سالمه !

فن هم سالمه !

ایراد از چیه واقعا ؟!؟

دوست من احتمال کمی داره مشکل از فن باشه  رم ها اگه مشکلی داشته باشن این تصویر ندادنا خیلی مشهوده

چون یه بار رم های سیستم خودم دقیق هین مشکل شمارو برام ایجاد کرده بود که با تعویض رم درست شد .

ویرایش شده توسط my lion
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من این 2 روز اینجا نبودم و حالا همه مطالب را مطالعه کردم

اگر اشتباه نکنمیکی از سوکتهای رم مادربرد دچار اتصال شده یا با رمهایی که داری مادربردت سازگاری نداره

وقتی مادربردت را تست کردی از چه رمی استفاده کردی ؟ رمهای خودت بود ؟ برند رمها و فرکانسشون چی بود ؟ رمهای خودت را تست کردی ؟

سوکتهایی که برای تست مادربرد رمها را جا زدی کدام سوکتها بود ؟ همشون یا یکی را جا زدی ؟

داخل شکافهای سوکت رمها را یه نگاهی بنداز ببین همه پینهاشون سالم هستن ؟ لطفا خیلی دقت کن

لینک به دیدگاه

منم مشابه این مشکل رو داشتم زمانی که  یکی از کابل های برق ساتای  پاور رو همزمان به دی وی دی رایتر و هارد ساتا می زدم سیستم بعد از روشن شدن  خاموش می کرد... ولی وقتی از دو کابل جدا استفاده می کردم  یکی برای برق هارد و دیگری برق دی وی دی رایتر درست شد!

ویرایش شده توسط nasir1367
لینک به دیدگاه

منم مشابه این مشکل رو داشتم زمانی که  یکی از کابل های برق ساتای  پاور رو همزمان به دی وی دی رایتر و هارد ساتا می زدم سیستم بعد از روشن شدن  خاموش می کرد... ولی وقتی از دو کابل جدا استفاده می کردم  یکی برای برق هارد و دیگری برق دی وی دی رایتر درست شد!

درود بر شما،

از این مشکلات زیاد پیش میاد مخصوصا در مورد پاورهای قدیمی..... معیار همیشه انتخاب پاوری با 18 الی 28 آمپ حداقل بر روی ریل 12 ولت هستش دوست عزیزم. :)

لینک به دیدگاه

مادر بورد سالم بود .

سی پی یو هم سالمه !

فن هم سالمه !

ایراد از چیه واقعا ؟!؟

درود دوباره دوست عزیزم.... اگر به بایوس دستری داری....

اطلاعات رم و پروفایل اشو بخون.... که مطمئن شیم مشکل تایمینگ نداره.... دوستمون درست میگه این تصویر بالا نیومدنا خیلی مواقع مال رم هستش....

شاید لازم شد بایوس رو فلش کنی و پروفایل رو از xmp بزاری رو auto که فعلا تصویر بالا بیاد...  :)

لینک به دیدگاه

من که فکر میکنم مشکلتون حتما از سی پی یو هست، چون فقط در این حالته که سیستم خاموش میشه، در حالتی که برق نرسه، سیستم روشن میشه و همون اولش نمیتونه لود شه.

بهترین راه هم برای رفع مشکلتون اینه که ببینی ارتباط بین فن و سی پی یوتون وجود داره یا نه و بعد با خمیر سیلیکون جدید این ارتباط رو برقرار کنین.

.

ویرایش شده توسط nazi94
لینک به دیدگاه

من که فکر میکنم مشکلتون حتما از سی پی یو هست، چون فقط در این حالته که سیستم خاموش میشه، در حالتی که برق نرسه، سیستم روشن میشه و همون اولش نمیتونه لود شه.

بهترین راه هم برای رفع مشکلتون اینه که ببینی ارتباط بین فن و سی پی یوتون وجود داره یا نه و بعد با خمیر سیلیکون جدید این ارتباط رو برقرار کنین.

.

درود بر شما،

اتفاقا من هم همون اول اینو میگفتم... چون اگر پین ها کج باشه برق درست نیاد یکم طول میکشه و دستگاه بالا نمیاد..

لینک به دیدگاه

اولا از همهخ دوستانی که نظر می دن ممنونم ،

واقعا من کم آوردم دیگه .

تا الان خلاصه می گم این کار ها رو کردیم : ( فقط یه نکته اونم اینکه دستگاه  6-7 ماهی کار کرده ، پس رم و پاور و  ... کانفلیکت ندارند )

1- سیم پاور رو عوض کردیم

2- جای دستگاه رو عوض کردیم !!!

3-با پاور دیگه ای تست کردیم .

4-رم دستگاه رو عوض کردیم ( در سوکت های مختلف و تعداد مختلف )

5-فن دستگاه رو عوض کردیم

mb: aSUS H97PRO

cpu I5

( گرافیک آن بورد )

باز هم بعد از چند ثانیه خاموش می شه !

ولی همینو وقتی فرستادم بازار ایران ، گفتن آقا اینکه درسته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

والا 

الان من یه کارت گرافیک قدیمی هم داشتم ، انداختم

یه تغییر پیش اومد اونم اینکه ، حالا تصویر می ده ، بجای 5 ثانیه ، 15 ثانیه بعد خاموش می شه .

و رو این تصویر گیر می کنه :

Nvidia Geforce 8400Gs VGA Bios

Version 62.98.71.00.31

Copyright C 1996-2009 Nvidia Crop

-

و همینجا خاموش می شه باز . 

من دیگه نمی دونم چی کر کنم واقعا

لینک به دیدگاه

یکچیزی میگم امیدوارم نخندی :D اون سه راهی! یا کابل برق که به پاور میره هم چک کن...
گاهی بعضی مشکلات از چیزای ساده شروع میشه :D

---

گرچه من فکر میکنم مشکلت پاوره!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

مشکل حل شد.

چیزی که به من گفتن ، اتصال از مادربورد بوده .

خرابی خاصی نگفتن که داشته ، اتصالی داشته یه قسمتی .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش منم دقیقا همین مشکلو داشتم...منم اولین بار که خاموش شد فک کردم سوخت ولی وقتی برق پاور رو خالی کردم و دوباره روشن کردم دقیقا به همون اندازه(حدود ده دقیقه)روشن بود و بعد خاموش شد...دفعه ی سوم که این کار رو کردم در حد صدم ثانیه فقط چراغ هاش روشن شد و بعد خاموش کرد...ولی خودم مشکلش رو پیدا کردم و مشکلش هم ازسخت افزار نبود...مشکلش یه بد افزار بود که وقتی پاکش کردم سیستم دوباره به حالت قبل برگشت و روشم میموند ولی وقتی که فلشم رو که اون بد افزار روش بود به سیستم وصل میکردم دوباره خاموش میشد و وقتی پاکش میکردم درست میشد...به نظر من تا الان فقط داشتی لقمه رو دور سرت میچرخوندی ...اون کسی هم که برات درستش کرده صد در صد همون بد افزار رو پاک کرده

لینک به دیدگاه

داداش منم دقیقا همین مشکلو داشتم...منم اولین بار که خاموش شد فک کردم سوخت ولی وقتی برق پاور رو خالی کردم و دوباره روشن کردم دقیقا به همون اندازه(حدود ده دقیقه)روشن بود و بعد خاموش شد...دفعه ی سوم که این کار رو کردم در حد صدم ثانیه فقط چراغ هاش روشن شد و بعد خاموش کرد...ولی خودم مشکلش رو پیدا کردم و مشکلش هم ازسخت افزار نبود...مشکلش یه بد افزار بود که وقتی پاکش کردم سیستم دوباره به حالت قبل برگشت و روشم میموند ولی وقتی که فلشم رو که اون بد افزار روش بود به سیستم وصل میکردم دوباره خاموش میشد و وقتی پاکش میکردم درست میشد...به نظر من تا الان فقط داشتی لقمه رو دور سرت میچرخوندی ...اون کسی هم که برات درستش کرده صد در صد همون بد افزار رو پاک کرده

شاید . البته بدون هارد هم من همین مشکل رو داشتم . فقط رم و سی پی یو و مادربورد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بد افزار روی رم میمونه و بعد از خاموش کردن پاک نمیشه...به خاطر همین بود که رم رو در میاوردی روشن میموند... من علاوه بر پاک کردنش از روی هارد بایوس رو هم ریست کردم تا درست شد

لینک به دیدگاه

بد افزار روی رم میمونه و بعد از خاموش کردن پاک نمیشه...به خاطر همین بود که رم رو در میاوردی روشن میموند... من علاوه بر پاک کردنش از روی هارد بایوس رو هم ریست کردم تا درست شد

البته من رم رو هم عوض کردم و همین مشکل رو داشت ! :دی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...