رفتن به مطلب

مشکل در اورکلاک msi 5850 !!!

Xzero
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام!!

من msi 5850 دارم که بصورت کارخونه ای اور شده با فن استوک!!

core clock:765 و memory clock:1125 هستش ولی هر کاری میکنم اور نمیشه!!!

اون گزینه ی enable unoficial overclocking هم توی afterburner به 1 تغییر دادم!!!

اول روی 775/1125 امتحان کردم که هیچ مشکلی نداشت !!

ولی روی 790/1140 که میبرم توی بازی صفحه مربع مربع میشه و بعضی مواقع هم صفحه کلش قرمز میشه!!!

ممنون میشم راهنمایی کنین!!

لینک به دیدگاه

سلام!!

من msi 5850 دارم که بصورت کارخونه ای اور شده با فن استوک!!

core clock:765 و memory clock:1125 هستش ولی هر کاری میکنم اور نمیشه!!!

اون گزینه ی enable unoficial overclocking هم توی afterburner به 1 تغییر دادم!!!

اول روی 775/1125 امتحان کردم که هیچ مشکلی نداشت !!

ولی روی 790/1140 که میبرم توی بازی صفحه مربع مربع میشه و بعضی مواقع هم صفحه کلش قرمز میشه!!!

سلام دوست عزیز

جسارتا ولتاژ کارت رو تغییر می دید یا نه؟

لینک به دیدگاه

آگر کارتتون مدل مرجع است برای اورکلاک باید در حین افزایش فرکانسها ولتاژ رو هم افزایش بدید . مثلا رو کارت 5850 ساپفایر خود من برای رسیدن 950/1175 به ولتاز 1.15v نیاز است.

لینک به دیدگاه

ممنونم!!!

نه ولتاز رو تغییر ندادم!!

اخه چند نفر رو میشناسم که بدون افزایش ولتاز اور کردن!! مگه برای اینکه هسته رو از 775 بالاتر ببریم نیاز به افزایش ولتازه؟!!!

از اونجایی که شکل پشت کارتم رو با پشت کارت sapphire 5850 که مدل مرجع هست مقایسه کردم شبیه هم بودن و برای من هم مدل مرجع هست!!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من کارت 5850 زیاد اور کردم و با خیال راحت میتونم بهت بگم که حداکثر اورکلاک روی 5850 بدون افزایش ولتاژ معمولا چیزی بین 790-860 برای هسته و 1150-1200 بر روی مموری است. البته باید خوش شانس باشی که یک دونه از او کارتهای خوب گیرت بیاد تا بتونی مثلا 860-1175 روی ولتاژ مرجع بزنی و الا معمولا چیزی اون وسطاست.

اینجا استثنا هم وجود داره و ممکنه یک بردی گیرت بیاد که روی ولتاژ مرجع اصلا خوب اور نشه و حتما باید افزایش ولتاژ داشته باشی. هدفم از گفتن اینا این بود که هیچ 2 کارتی شبیه هم نیستن و حالا چون چند نفر تونستن بدون افزایش ولتاژ خوب اور کنن این اصلا دلیل نمیشه که کارت شما هم میتونه . باید با روش درست شروع کنی به اور کردن و توانایی اور کارت خودت رو پیدا کنی. اینو رو هم بدون که انهایی که مثلا روی ولتاژ مرجع 900-1200 یا بالاتر زدن و فکر میکنن پایداره کارتشونو درست تست نکردن چون این اور با ولتاژ مرجع ممکن نیست و اگر مراقب نباشن خیلی زودتر اون که فکرشو میکنن بوی سوختگی از کارت بلند خواهد شدShame%20On%20You.gif

برای تشخیص دادن مرجع بودن کارت به 2 چیز باید توجه کنی..اول اینکه که برد مرجع PCB (صفحه الکترونیک) مشکی رنگی داره و دوم اینکه روی لبه اتصال کارت به اسلات PCI-E لوگوی AMD هک شده باشه.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

ممنون!!

روی لبه ی کارت که لوگوی amd هک شده!!

اینم عکس از پشت کارت که مشکی رنگ هم هست :

frwe6occffczdprh23th.jpg

لینک به دیدگاه

چطور میشه فهمید چقدر باید ولتاز رو بالا برد؟!!

ولتاز کارت من الان توی after burner عدد 1087 رو نشون میده!!

اور ولتاز خیلی خطرناکه؟!!!

لینک به دیدگاه

اور ولتاژ منطقی به هیچ عنوان خطرناک نیست...ولتاژ تا 1.2 مشکلی نداره و اگر کولر جدا براش بخری تا 1.3 هم مشکلی نیست.. تا زمانیکه بتونی دما رو پایین نگه داری و خیلی اور ولتاژ نکنی مشکلی نیست.باید تو after burner چارت جدا بری سرعت فن تعریف کنی. بستگی به خودت داره.

هر کارتی با کارت دیگه فرق داره و برای کارت من الان بالاترین اور رو 950-1175 با ولتاژ 1.15 است. البته تا 1 گیگاهرتز هم راحت رفت ولی چون اون موقغ تابستون بود و اتاق خیلی گرم بود کارت خیلی خوب خنک نمیشد که من روی همین اور توقف کردم .اگر میخوای سوپر اورکلاک کنی رکورمعمول این کارت با Air-cooling یک گیگاهرتز رو هسته و 1250 گیگاهرتز رو مموری با ولتاز بین 1.25 تا 1.3 است . با اون ولتاژ خنک نگه داشتن کارت کار اسانی نیست . کیست باید جریان هوای خیلی خوبی داسته باشه و سرعت فنت هم خیلی بالا که صداش خیلی بالا خواهد بود مثل زمان بلند شدن هواپیما از رو باند @};- تازه بسته به کارتت air-cooling ممکنه جواب نده.

برو تو اینترنت بگرد و با چند تا سرچ و دیدن اورکلاکهای مختلف روش کار دستت میاد و شروع کن به اورکلاک اصولی کارتت .

منظورم هم از لوگو اون مربع سبز است

43443.jpg

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

اور ولتاژ منطقی به هیچ عنوان خطرناک نیست...ولتاژ تا 1.2 مشکلی نداره و اگر کولر جدا براش بخری تا 1.3 هم مشکلی نیست.. تا زمانیکه بتونی دما رو پایین نگه داری و خیلی اور ولتاژ نکنی مشکلی نیست.باید تو after burner چارت جدا بری سرعت فن تعریف کنی. بستگی به خودت داره.

هر کارتی با کارت دیگه فرق داره و برای کارت من الان بالاترین اور رو 950-1175 با ولتاژ 1.15 است. البته تا 1 گیگاهرتز هم راحت رفت ولی چون اون موقغ تابستون بود و اتاق خیلی گرم بود کارت خیلی خوب خنک نمیشد که من روی همین اور توقف کردم .اگر میخوای سوپر اورکلاک کنی رکورمعمول این کارت با Air-cooling یک گیگاهرتز رو هسته و 1250 گیگاهرتز رو مموری با ولتاز بین 1.25 تا 1.3 است . با اون ولتاژ خنک نگه داشتن کارت کار اسانی نیست . کیست باید جریان هوای خیلی خوبی داسته باشه و سرعت فنت هم خیلی بالا که صداش خیلی بالا خواهد بود مثل زمان بلند شدن هواپیما از رو باند @};- تازه بسته به کارتت air-cooling ممکنه جواب نده.

برو تو اینترنت بگرد و با چند تا سرچ و دیدن اورکلاکهای مختلف روش کار دستت میاد و شروع کن به اورکلاک اصولی کارتت .

منظورم هم از لوگو اون مربع سبز است

منم فهمیدم!! بله همون لوگو رو داره!!

برای شما رو حالت عادی ولتاز رو چند بود؟!!

برای من روی 1087 هستش!!

یه سئوال دیگه:

نمیشه اور رو جوری انجام داد که دسکتاپ از حالت 2D خارج نشه ؟؟!!! چون اینجوری دما توی حالت عادی خیلی میره بالا!!

لینک به دیدگاه

برای همه 5850 های مدل مرجه ولتاز رو 1.087 است.

تو after burner میتونید پروفایل برای حالت 2D و 3D تعریف کنید.... البته من خودم این کار رو کردم برنامه باگ داشت و جواب نداد. رو ورژن جدید هنوز تست نکردم

لینک به دیدگاه

برای همه 5850 های مدل مرجه ولتاز رو 1.087 است.

تو after burner میتونید پروفایل برای حالت 2D و 3D تعریف کنید.... البته من خودم این کار رو کردم برنامه باگ داشت و جواب نداد. رو ورژن جدید هنوز تست نکردم

اگه برای همه ی مدلهای مرجع ولتاز همینه پس برای چی برای من بیشتر از 775 روی هسته نمیره و برای بقیه میره؟!!

یعنی در واقع ولتاز نیست که محدودیت ایجاد میکنه؟!!

ممنون!

ویرایش شده توسط Xzero
لینک به دیدگاه

دوست عزیز گفتم که بهتون..هر کارتی با کارت دیگه تفاوت داره و هیچ 2 کارتی مثل هم نیستن همون طور مثلا 2 تا پردازنده عین هم نیستن..... شما باید تست کنی و اور کارت خودتو پیدا کنی.یک کارت ممکنه خوب اور شه و یک کارت دیگه از همون برند خوب اور نشه.

افزایش ولتاژ برای زمانی است که کارت شروع میکنه به artifact کردن و شما تو صفحه نقطه سفید میبینی. تو این مواقع معمولا باید ولتاژ رو افزایش بدی تا بتونی جلوتر بری.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

بازم ممنونم!!!

میدونم نمیشه دقیق گفت ولی میشه بگی برای اینکه به 800/1150 برسونمش باید ولتاز رو حدودا به چند برسونم!!

و اینکه توی afterburner دور فن رو چند باشه!!؟!

اگه ولتاز رو بالا ببریم و دقیق نتونیم هسته و حافظه رو یه جوری استیبل کنیم در صورتیکه دما زیاد بالا نره هم امکانش هست مشکلی پیش بیاد برای کارت؟!!

ویرایش شده توسط Xzero
لینک به دیدگاه

چو ن کارت شما رو ولتاژ مرجع جواب نداد ولتاژ 1.1 رو انتخاب کنید و شاید یک خورده بالاتر. البته اینو بگم بهتون ممکنه کارتتون جز اون دسته ای باشه که اصلا خوب اور نمیشه که این دیگه به شانس و اقبال خودتون بر میگرده.

به منظور تست نرمافزار occt را دانلود کنید و تست گرافیکش رو برای 20 دقیقه رو همون 1024x768 انجام بدبد و همچنین یادتون نره که گزینه Error scan رو تیک بزنید . اگر بعد 20 هیچ اروری نگرفتید کارت 80% پایدار است. برای %100 پایداری باید از کارتتون تو نرمافزار 3dmark 06 هم یک تست بگیرید تا پایداری گرافیک درکارهای real-world performance هم تایید بشه. اگر در هنگام تست هنگ نکرد و تست تموم شد میتونید بگید که کارتتون 100% پایدار است.

به 2 تا نکته باید توجه کنید : 1. اول از همه حتما چارت فن رو تنظیم کنید تا کارتتون زیاد داغ نکنه چون این تستا خیلی سنگین هستن.

2. گاهی اوقات بعد از اورکلاک و افزایش ولتاژ ممکنه کارتتون Artifact نشون نده و شما فکر کنید پایدار است ولی شما باید حتما تست دوم رو انجام بدید. به دلیل وجود قابلیت Error-Correction در سری 5000 این کارتها اگر زیاد اور شن اولش artifact نشون نمیدن بلکه شما score تون تو برنامه 3dmark میاد پایینتر یا به عبارت دیگر عملکرد کارت ضعیفتر میشه. یعنی مثلا شما ممکنه تا 800-1150 اور کنی و score 13000 بگیری تو 3dmark ولی وقتی بری 810-1150 ممکنه تو OCCT ارور نیگیری ولی score کارتت تو 3dmakr میاد رو 12600 یا کمتر.این یعنی کارت اورش پایدار نیست و باید افزایش ولتاژ بدی یا فرکانس برگردونی رو قبلی.

یک مدت که با این روش کار کنی همه چیز دستت میاد.

اینم یک عکس از چارت کات خودم....شما بر اساس نیازت تنظیم کن

641076.jpg

اینو هم بگم من فقط دارم راهنمایی میکنم و مسئولیت اورکلاک کارتتون با خودتونه @};-

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

سلام.من یه گرافیک msi 5770 pmd1g دارم که میخوام اورش کنم.میشه به من بگید که رو چه فرکانسی نتظیمش کنم و بیشترین فرکانسی که کارت توش پایدار هستش چقدره؟؟

ممنون.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اینکه من الان بیام بهتون بگم هر کارتی چقدر اور میشه تقریبا غیر ممکنه.....شما باید بری تو اینترنت سرچ کنی و بیبنی متوسط اورکلاک رو این کارت برای کاربرای دیگر چقدر بوده و بعد شروع کنی بر طبق اون کارت خودتو اور کنی. استفاده از تجربیات بقیه بهترین راه است که هم صرف وقت رو کاهش میده و هم درصد اشتباه رو. من خودم چون 5850 درام و در مورد سری 5800 بسیار تحقیق کردم و ازمایش کردم با کم و کیف این سری آشنایی کامل دارم و برای راهنمایی هر کمکی باشه میکنم ولی روی سری 5700 زیاد کار نکردم و شما باید خودت تحقیق کنی . البته روش تست اورکلاک همونیی که گفتم و برای همه یکسانه.

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...

سلام

تست پایداری با نرم افزار های مثل 3dmark و امثال آن یک جور نادیده گرفتن مشکلاتی است که در اور کلاک ممکنه پیدا نشه.

تست پایداری با این نرم افزار ها فقط کارت رو تحت استرس شدید قرار می دند نمونش هم furMark است.

من این قبول دارم که باید این نرم افزار ها هم تست بشه ولی این یک اشتباهی است که به نظر من جاافتاده . تست پایداری کارت گرافیک تنها به این ها وابسته نیست و حتما نیز باید در سایر موارد از قبیل گیم نیز تست بشه!

تخت استرس قرار دادن با تست کردن واقعی و عملیات پردازش تفاوت هایی می کنه. زیرا شاید برای اون نوع مدل تست به خوبی کار کنه ولی برای نمونه تست دیگه باعث خطا بشه.

در واقع تست پایداری کارت گرافیک رو روی همه این مجموعه باید انجام بدیم.

اگر دقت کرده باشید وقتی مثلا از نرم افزار MSI afterburner استفاده می کنید هنگام تست پایداری (حرف K) در توضیحاتش می گه که تست رو نیز بر روی یک 3d apps نیز انجام بدین تا مطمین از پایداری کارتتون بشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...