رفتن به مطلب

ارشد نرم افزار یا IT ....پارسه یا مدرسان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

لیسانس مکانیک سراسری بودم. میخام برای ارشد نرم افزار یا it سراسری اقدام کنم که آزمونش اردیبهشته

کلاسم نمیخام برم خودم میخام بخونم

پکیج پارسه بگیرم بخونم یا مدرسان شریف. یا موسسه دیگه

IT یا نرم افزار؟

لینک به دیدگاه

به مشاوره ی  مدیریت محترم پست رو ویرایش کردم

ویرایش شده توسط Lord_Crusader
لینک به دیدگاه

IT در کل آسونتره.

تا امسال که دو گرایش اصلیش یعنی شبکه و مخابرات امن، زیرگروه IT بودن ولی الان IT شده فقط گرایش فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیکی که خیلی خیلی ظرفیتش کمه و باید خیلی بخونی تا بتونی یه جای خوب در بیای.

مکانیک

بیشتر بیکار های کشور نرم افزر و ITهستند بماند چندتا آدم کج و کله ی غار نشین فکر میکنند کلا کامپیوتر رشته ی خوب و درآمد سازیه و برنامه نویسی خوبه و فلان....!

چون اون افراد فقط مدرک گرفتن وگرنه برنامه نویسی و IT منتهی به شغل های پردرآمدی میشن.

IT و سخت افزار کاری که از طرف سازمان یا شرکت دولتی یا بانک باشه بیشتر گیرش میاد ولی نرم افزار هم رقابت بیشتره و هم باید خود فرد در زمینه های مختلف استاد بشه.

لینک به دیدگاه

من توی رشته خودم (برق) هم کتاب های پارسه رو دیدم هم مدرسان.....و مدرسان خیلی بهتر بود..کتاب پارسه از لحاظ مطالب و صفحه آرایی افتتضاح بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مکانیک

بیشتر بیکار های کشور نرم افزر و ITهستند بماند چندتا آدم کج و کله ی غار نشین فکر میکنند کلا کامپیوتر رشته ی خوب و درآمد سازیه و برنامه نویسی خوبه و فلان....!

عزیزم هر رشته ای که فقط مدرک بگیری و چیزی ازش ندونی درامد ساز نیست

اگر منظورتون از درامد ساز یعنی بری سرکار دولتی که باید بگم هر مدرکی داشته باشی حتی کوزه گری برای کار دولتی پارتی لازم هست

اما اگر بخوای بری سرکار خصوصی باید کار بلد باشی نیاز به مدرک هم نیست

شما اچ تی ام ال یاد داشته باش هزار عنوان کار هست.

دوست گرامی غارنشین ها راست می گن ولی سواد ادمهایی که فکر می کنن هست و میرن توش میبینن نیست پاینه!

موفق باشید  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر دوستان لطفا بیشتر در مورد موضوع اول تاپیک بحث کنن

لینک به دیدگاه

مکانیک

اولا الان همه بیکارن شما اگه سره کاری برو دعا به جون بابات کن ......

دوما هر کسی که دوچرخه داشت که نمیره مسابقات جهانی دوچرخه سواری بحث اینکه یک سری مدرک میدن دست مردم یا بهتر بگم یک مشت ادم سطحی نگر که فکر میکنن کل زندگی در زمان حال هستش میرن دانشگاه چلغوز اباد تپه گراز ( اونم واسه وقت گزروندن ) بعد میان میگن اره کار نیست 

سوما ما الان تو دانشگاه خودمون ( مهندسی نرم افزار ) ادم داریم ترم 7 جذب یک شرکت شده تو تهران دورکاری میکنه از الان واسه خودش ماشینو و چه چه چه دستو پا کرده 

لینک به دیدگاه

اولا الان همه بیکارن شما اگه سره کاری برو دعا به جون بابات کن ......

دوما هر کسی که دوچرخه داشت که نمیره مسابقات جهانی دوچرخه سواری بحث اینکه یک سری مدرک میدن دست مردم یا بهتر بگم یک مشت ادم سطحی نگر که فکر میکنن کل زندگی در زمان حال هستش میرن دانشگاه چلغوز اباد تپه گراز ( اونم واسه وقت گزروندن ) بعد میان میگن اره کار نیست 

سوما ما الان تو دانشگاه خودمون ( مهندسی نرم افزار ) ادم داریم ترم 7 جذب یک شرکت شده تو تهران دورکاری میکنه از الان واسه خودش ماشینو و چه چه چه دستو پا کرده 

حرف زدن راحته . ما هم روزی چون شما بودیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

@};- @};- من به دلایلی چند تا از پست دوستان رو مخفی کردم @};- @};-

و اما در مورد رشته ای که میفرمایند ارشد کدوم بهتره !!

من لیسانس عمران - عمران دارم و ارشد اقلیم شناسی در برنامه ریزی محیطی - در کنار اینا کارهای نرم افزاری هم بیفته انجام میدم -

قبلش یعنی حدود 7-8 سال پیش برا خودم کار میکردم ، یعنی اینکه با لیسانس عمرانی که داشتم و تدریس در آموزشگاه های آزاد درآمدم حدود 300 هزار میشد شکر خدام

البته اینم بگم که بعد از گرفتن لیسانس عمرانم 2-3 سالی بیکار تشریف داشتم !!!  چرا ؟؟ چون توقع من از این جامعه ای که توش زندگی میکردم بالا بودش ، اتفاقاتی افتاد و به خودم اومدم و دیدم کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من

دیدم بابا منکه این توانایی هارو دارم ( نقشه کشی / اتوکد / برنامه نویسی / طراحی وب سایت / کدنویسی html / جی پی اس / برنامه های تخصصی دیگه عمرانی و .... ) رفتم دنبالشون و مدارک و مربی گریشون رو گرفتم و افتادم پی تدریس اینا /

بعدش چند سال با اداره استاندارد به عنوان مسئول کیفی همکاری کردم ( جا داره از دوست صمیمی و استاد عزیزم مهندس حسن صبحدل تشکر کنم ) / یه مدت با بنیاد مسکن کار کردم تا اینکه رفتم استخدام شدم تو یکی از ادارات

شاید بگین ربطی به سوال استارتر عزیز نداره !!!

چرا ربط داره و اونم اینکه بهترین رشته دنیارو هم بخونی اگه نتونی از توانایی هات و قدرتت در زمینه هایی که تخصص داری استفاده کنی ، بهتره دست به هیچ کاری نزنی چون هرگز موفق نخواهی شد .

متاسفانه ماها ( مخصوصا ما ایرانیها ) خیلی دوست داریم و عادت کردیم که تو مدت خیلی کم به همه چی که دوست داریم برسیم .

نه عزیزم اینجور چیزا برا کسانی هست که پارتی و پول دارن تو این جامعه !!!!!!!!!!!

راستی هرچی هستی و هرکی هستی باش ، برا خودت ، فقط خدارو همیشه یاد کن ، به هرشکلی که دوست داری و همیشه شاکرش باش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...