رفتن به مطلب

مشکل با گرافیک و چند مانیتور و dvi

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام 

من میخوام از 3 مانیتور استفاده کنم روی گرافیک 970

مشکل اول : فعلا دوتا مانیتور وصل کردم یکی به dvi-d , یکی دیگه به dvi-i ولی تصویری که از dvi-i میاد هم تراکم پیکسلی کمتری داره و هم دقت تصویر پایینی داره 

درقسمت سایه یا کیفیت های بالا و رنگ امیزی بعضی پیکسل ها باهم یک رنگ هستن درصورتی در dvid هرپیکسل رنگ خودشو داره

جای مانیتور هارو عوض کردم مشکل بوده پس مشکل از مانیتور نیست - کابل هارو عوض کردم نشد - گرافیک هم عوض کردم نشد پس نتیجه میگیریم کلا مشکل از dvi-i هست

حالا اول از همه اینکه چطوراین مشکل حل کنم ؟

سوال دوم : وقتی از کابل dvi استفاده میکنم و از مانیتور عکس یا فیلم میگیرم تصویر نویزداره ولی با کابل hdmi نویز نداره این چطور حل میشه ؟

سوال سوم : داخل بازی اگر بخوام بازی بین 3 تا مانیتور تقسیم بشه به صورت واید باید چیکارکنم ؟الان بازی روی یک مانیتور فول اسکرین میشه اگه دستی هم بزرگش کنم سایز ها بزرگ میشه و با تناسب واید نمیشه

سوال چهارم : الان رزولیشن 1920x1080 هست چطور میتونم بکنم 5760x1080 ؟ 

سوال پنجم : کارت گرافیک من دوتا پورت dvi بیشتر نداره چجوری 3 تا مانیتور dvi وصل کنم بهش ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...