رفتن به مطلب

نصب فن روی مادربرد گیگابایت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من 4 عدد فن از برند Enermax سری Magma advanced

خریداری کردم و میخوام روی مادربرد Gigabyte h81 S2pV نصب کنم

سوالم اینه که این فن ها کانکتور های مادربرد دارن ( هنوز به دستم نرسیدن که دقیق ببینم )

ولی مادربرد من تا جایی که نگاه کردم جایی برای نصب فن نداره لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ؟

لینک به دیدگاه

اگه روی برد جایی برای نصب نداره باید تبدیل بگیرید مستقیم به پاور وصل کنید.

لینک به دیدگاه

اگه روی برد جایی برای نصب نداره باید تبدیل بگیرید مستقیم به پاور وصل کنید.

میخواستم بیشتر بدونم که با تبدیل مشکلی پیش نمیاد برای فن ؟

چون فن روی خودش 3 حالت سرعت داره که با کلید قابل تنظیم هست به شکل دستی

میخوام بدونم به نظرتون اون 3 حالت با نصب بر روی پاور هم کار میکنن ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیزم

بوردهای رده پایین نسبت به بوردهای بالاتر تععداد کانکتورهای فن کمتری دارند

مادربورد شما یک عدد کانکتور به منظور نصب فن پردازنده داره و یک عدد هم تحت عنوان System fan که به منظور وصل کردن فنهای اضافیه

برای اتصال فنهای بیشتر باید از تبدیل "مولکس به 3پین یا 4 پین استفاده کنید(اگه فنهاتون 4 پینه)" اما به این صورت امکان مدیریت سرعت گردش اون فنهای متصل به پاور رو نخواهید داشت چون پاوراین قابلیت رو نداره البته از فن کنترلر هم میتونید استفاده کنید برای این کار

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم

بوردهای رده پایین نسبت به بوردهای بالاتر تععداد کانکتورهای فن کمتری دارند

مادربورد شما یک عدد کانکتور به منظور نصب فن پردازنده داره و یک عدد هم تحت عنوان System fan که به منظور وصل کردن فنهای اضافیه

برای اتصال فنهای بیشتر باید از تبدیل "مولکس به 3پین یا 4 پین استفاده کنید(اگه فنهاتون 4 پینه)" اما به این صورت امکان مدیریت سرعت گردش اون فنهای متصل به پاور رو نخواهید داشت چون پاوراین قابلیت رو نداره

خیلی ممنون از پاسخ اقا فرجام

یعنی اصلا نمیشه سرعتشون رو کنترل کرد ؟ چون روی خود فن دکمه داره برای 3 حالت فن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنون از پاسخ اقا فرجام

یعنی اصلا نمیشه سرعتشون رو کنترل کرد ؟ چون روی خود فن دکمه داره برای 3 حالت فن

من با اون فنها کار نکردم تا به حال اما اگه خودشون دکمه تغییر حالت داشته باشن امکان مدیریت وجود داره

من با مشابهشون یعنی فنهای خنک کننده Thermaltake Frio کار کردم که فنها درجه تنظیم دور فن داشتن

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

من با اون فنها کار نکردم تا به حال اما اگه خودشون دکمه تغییر حالت داشته باشن امکان مدیریت وجود داره

من با مشابهشون یعنی فنهای خنک کننده Thermaltake Frio کار کردم که فنها درجه تنظیم دور فن داشتن

دقیقا فن های enermax خودشون دکمه سخت افزاری دارن که 3 حالت تنظیم دور داره

لینک به دیدگاه

اون سوئیچ، برای تعیین "حدّاکثر سرعت چرخش فن" هست.

اگه شما فن رو توسّط تبدیل به پاور متّصل کنید، فن به صورت دائم در حدّاکثر سرعت فعّالیّت خواهد کرد که اون "حدّاکثر سرعت" رو توسّط همون سوئیچ تنظیم می کنید.

اگه فن رو به مادربورد وصل کنید، سرعت چرخش فن، متناسب با دما، تغییر می کنه. در این حالت، باز هم "سقف سرعت" توسّط سوئیچ مشخّص میشه.

خیلی ممنون از پاسخ پس با وصل کردن به پاور بازم سرعت قابل تنظیم هست با سوویچ

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنون از پاسخ پس با وصل کردن به پاور بازم سرعت قابل تنظیم هست با سوویچ

بله هست،من از این فن استفاده میکنم و این قابلیت رو داره.

لینک به دیدگاه

اگه منظورتون تغییر سرعت متناسب با دمای کیس هست، خیر. با اتّصال به پاور، فن دائماً در حدّاکثر سرعت فعّالیّت می کنه؛ مثلاً اگه سوئیچ رو روی 1500 RPM قرار بدید، فن با سرعت ثابت 1500 RPM می چرخه، اگه روی 1800 RPM قرار بدید، با سرعت ثابت 1800 RPM می چرخه و ...

اگه می خواید از قابلیّت PWM استفاده کنید و مادربوردتون به تعداد کافی Fan Header نداره، می تونید از فن هاب استفاده کنید که در بازار موجوده.

فقط باید توجّه کنید که مجموع شدّت جریان مصرفی فن ها از یک آمپر بیشتر نشه.

طبق اطّلاعات سایت سازنده، حدّاکثر شدّت جریان مصرفی این فن، 0.2 آمپر هست و شما می تونید ۴ فن رو از طریق فن هاب به مادربورد متّصل کنید.

عزیز شما که از این فن استفاده میکنید راضی هستید ؟ من 4 عدد سفارش دادن از این فن

لینک به دیدگاه

یه بررسی کردم، اگه برای کیس می خواید، Magma Advanced مناسبه.

بله عزیز برای کسی مد نظر دارم کوگار هم خوبه ولی این تعیین سرعت رو نداره به شکل دستی و حتما برای تعیین سرعت باید PWM باشه و به مادربرد وصل بشه

بعد میزان انتقال هوا هم magma ها بهتر از cougar هستن و cougar هم فکر نکنم مثل فن های enermax پره هاشون از جاشون در بیان برای شست و شو

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...