رفتن به مطلب

شکایت از AMD به دلیل اطلاع رسانی اشتباه در مورد پردازنده های Bulldozer

اشتراک گذاری

Recommended Posts

4c09Amd-headquarters.jpg

2485amd-bulldozer-guru3d.jpg

به نظر میرسه مشکلات AMD تمامی ندارند و هر روز باید منتظر اخبار نه چندان جالبی از سوی این کمپانی باشیم، طبق جدیدترین گزارش های منتشر شده از سمت سایت Legalnewsline، کمپانی AMD به دلیل ارائه اطلاعات نادرست در بخش مارکتینگ در رابطه با معماری و تعداد هسته پردازنده های سری Bulldozer مورد پیگیری و شکایت جدی قرار گرفته است، به نظر می رسد در پردازنده های 8 هسته ای سری Bulldozer برخی از اجزای تشکیل دهنده هسته های پردازنده به جهت اشتراک گذاری دست و پا شکسته متریال در ماژول ها مشکلاتی را به وجود آورده اند، پردازنده های سری بولدوزر در واقع از 4 ماژول (Module) اصلی تشکیل شده اند که در هر ماژول دو عدد Integer Core همراه با یک هسته ممیز شناور قرار گرفته اند، بنابراین پردازنده های 8 هسته ای بولدوزر در عملیات های پردازشی وابسته به (Integer Core) و تک هسته ای ممیز شناور برابر با یک پردازنده دو هسته ای عمل می کنند، Tony Dickey به عنوان نماینده شاکیان اصلی ادعا کرده است که پردازنده های Bulldozer به دلیل تنزل در عملکرد اجزا و متریال تشکیل دهنده قادر به پردازش مستقل و همزمان 8 دستور العمل در یک زمان نیستند، وی همچنین افزوده است که بیشتر افراد بخش فروش پردازنده اطلاعات فنی کافی از معماری و طراحی پردازنده های AMD ندارند و به اطلاعات ارائه شده توسط کمپانی در مورد محصولات اعتماد می کنند، به دلیل عدم اطلاع رسانی صحیح از شیوه عملکردی پردازنده های مورد نظر بیش از هزاران خریدار فریب خورده و دچار ضرر و زیان های فراوانی شده اند!

http://www.guru3d.com/news-story/amd-faces-lawsuit-over-core-count-on-bulldozer.html

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

الان یه سوال ینی 4 هسته ای هستن به جا 8 یا من اشتباه متوجه شدم باز.

:|

فرض کن مثل پردازنده گوشی های موبایل کار میکنن اولین معماری اگزینوس اینجوری بود که بعد شد بهترین البته برای موبایل [emoji12]

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این ادعا از نظر فنی اشتباه هست و ایشون هم به جایی نمیرسن.

ضمناً هیچ تهدید جدی در کار نیست تنها یک شهروند معمولی با ادعای مضحک شکایت کرده همین.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اخیش خیالم راحت شد.

به جان خبات از دیشب خواب نداشتم.

(:|

وب سایت extremetech هم این ادعا رو خلاف واقع خونده.

جزئیات بیشتر

لینک به دیدگاه

درود

اما به نظر من که خودم قربانی شدم توسط این سری از سی پی یو کاملا درسته

کارایی این سی پی یو در عمل با ۲ هسته ای فرقی نداره و فقط دما و برق بیشتر مصرف داشت من یک هفته میشه تغییر باندل دادم و کاملا راضی هستم

اینم یه مثال ساده برای amd :

به جای اینکه بریم سیب بخریم با هسته ای زیاد کوچولو و تلخ غیر قابل استفاده

یه زردالو با یدونه هسته خیلی بهتره حداقل هستش بزرگتره و میشه مغزشو استفاده کرد

تجربه تلخی با fx 8350 داشتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود مجدد

این همون مشکلی نبود که با دایرکتس قبلی عملا دوتا کور فعالیت می کردند و شش تای بعدی استفاده نمی شضد اما تو دایرکتس جدید این مشکل رفع شده؟؟؟  :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کارایی این سی پی یو در عمل با ۲ هسته ای فرقی نداره و فقط دما و برق بیشتر مصرف داشت من یک هفته میشه تغییر باندل دادم و کاملا راضی هستم

دوست من مشکل شما استفاده از اون پردازنده روي ارزون ترين برد با پايين ترين چيپ ساپورت کننده AM3+ يعني 760G بود !

من قصد دفاع از AMD و معماري شکست خوردش ندارم ولي همين پردازنده رو من با چند تنظيم ساده تا 40-35 درصد کارايي بهتر نسبت به حالت اوليه اش گرفتم! روي خيلي از آيتم ها جاي کار کردن داشت اين پلتفورم تا بشه ازش کارايي مطلوب تري گرفت!

لینک به دیدگاه

درود مجدد

این همون مشکلی نبود که با دایرکتس قبلی عملا دوتا کور فعالیت می کردند و شش تای بعدی استفاده نمی شضد اما تو دایرکتس جدید این مشکل رفع شده؟؟؟  :-?

گمون نکنم !!!

لینک به دیدگاه

درود مجدد

من با ویندوز ۱۰ تست کردم تفاوتی ندیدم

تو بنچمارک های dx 12 سی پی یو i3 با fx 8350 یه میزان فریم میداد

لینک به دیدگاه

درود مجدد

لینک به دیدگاه

درود مجدد

لینک به دیدگاه

درود

درود

من با پردازنده‌های ۸۳۲۰ و ۸۳۵۰ زیاد سر و کار داشتم. جدا از این که این مشکل رو هرگز ندیدم، کارایی به قیمت‌شون حرف نداره. با یک‌ کولر ایستاده‌ی کوچک مشکل دما وصدای فن که به‌نظر من بزرگترین نقطه ضعف‌شون هست بر طرف می‌شه.

لینک به دیدگاه

دوست من مشکل شما استفاده از اون پردازنده روي ارزون ترين برد با پايين ترين چيپ ساپورت کننده AM3+ يعني 760G بود !

من قصد دفاع از AMD و معماري شکست خوردش ندارم ولي همين پردازنده رو من با چند تنظيم ساده تا 40-35 درصد کارايي بهتر نسبت به حالت اوليه اش گرفتم! روي خيلي از آيتم ها جاي کار کردن داشت اين پلتفورم تا بشه ازش کارايي مطلوب تري گرفت!

درسته مین من این سی پی یو رو محدود کرده بود اما فقط در اور کلاک نه کارایی معمولی

مشکل از خود سی پی یو رو نمیشه با یه مین ۷۰۰ تومنی حل کرد من در بنچمارک ها و بررسی های زیادی دیدم که تفاوت یه مین گرون قیمت و معمولی با fx 8350 تفاوتی ندارن وفقط در اورکلاک ثبات بیشتری داره دو برابر اینتل مصرف برق و دما داره ولی نصفشم کارایی نداره

اصلا این معماری و سی پی یو ارزش یه مین گرون قیمت نداره من همون هزینه تغییر مین رو دادم تغییر باندل پرفرومنسی که گرفتم بدون اور دو برابر amd هست خودم فکر نمیکردم انقدر تفاوت باشه

الان به intel ایمان اوردم فعلا تا ببینم amd با zen دوباره چه کاا ر میکنه

لینک به دیدگاه

درود

من با پردازنده‌های ۸۳۲۰ و ۸۳۵۰ زیاد سر و کار داشتم. جدا از این که این مشکل رو هرگز ندیدم، کارایی به قیمت‌شون حرف نداره. با یک‌ کولر ایستاده‌ی کوچک مشکل دما وصدای فن که به‌نظر من بزرگترین نقطه ضعف‌شون هست بر طرف می‌شه.

درود برادر سعید

این مشکلاتی که من بیان کردم در گیم خودشو نشون میده و به شدت گلوگاه ایجاد میکنه

نه در کار کرد عادی و معمولی ویندوز

در مولتی تسکینک نرم افزاری fx 8350 بهتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان عزیز

درسته که پردازنده های 8 هسته ای ام دی کارایی خوبی ندارن اما این مشکل رو ندارن و صرفاً یه ادعای بدون پشتوانه فنیه

AMD خودش همون اول گفته بود که قضیه هسته ها از چه قراره اما اینطور نیست که 4 هسته رو به عنوان 8 هسته ای فروخته باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

amd کم مشکل داشت اینم روش اضافه شد :-?

مشکلی نیست این قضیه، یکی رفته دادگاه شکایت کرده همین، خیلی ساده اوکی میشه و تموم. به هیچ عنوان پرونده حساسی نیست و صرفاً یه ادعای بی سر و ته و غیر فنیه.

فردا منم میرم دادگاه شکایت میکنم اینتل پردازنده 85 نانومتری رو به عنوان 14 نانومتری فروخته، اره در همین حد :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شمارو به این مقاله مرجوع می کنم ... یه نگاه بندازین بد نیست دوست عزیز!  ^_^

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=47127

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

درسته مین من این سی پی یو رو محدود کرده بود اما فقط در اور کلاک نه کارایی معمولی

مشکل از خود سی پی یو رو نمیشه با یه مین ۷۰۰ تومنی حل کرد من در بنچمارک ها و بررسی های زیادی دیدم که تفاوت یه مین گرون قیمت و معمولی با fx 8350 تفاوتی ندارن وفقط در اورکلاک ثبات بیشتری داره دو برابر اینتل مصرف برق و دما داره ولی نصفشم کارایی نداره

اصلا این معماری و سی پی یو ارزش یه مین گرون قیمت نداره من همون هزینه تغییر مین رو دادم تغییر باندل پرفرومنسی که گرفتم بدون اور دو برابر amd هست خودم فکر نمیکردم انقدر تفاوت باشه

الان به intel ایمان اوردم فعلا تا ببینم amd با zen دوباره چه کاا ر میکنه

عزیزم برعکس گفتی !

کارایی درست اما دما چنین نیست.

به غیر از سندی بریج بعد اون سری که خیلی خنک بودن، آی ویبریج و هاسول دمای بیشتری داره به نسیت AMD !!!

همون 8350 رو با فن 60-70 تومنی به راحتی میتونی تا 4500 اورکلاک کنی دمات هم از 45-50 بیشتر نمیره ولی همین 4670K خودم با واتر کولر 450 تومنی هم نمیتونم جلوی دماش رو بگیرم.

حتما میدونین که ihs در AMD لحیم هست ولی در اینتل خمیر !

ماجرا وقتی جالب تر میشه که همین واتر کولر رو وقتی میبندی به کارت 290X با مصرف بالای 300 وات دماش از 55 بیشتر نمیره ولی روی 4670K من که 100 وات مصرف داره دماش رو نمیشه کنترل کرد.!

اون ادعا شکایت هم درست نبوده به دلیلی که در لینک زیر توضیح داده شده :

لینک توضیحات 

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه

عزیزم برعکس گفتی !

کارایی درست اما دما چنین نیست.

به غیر از سندی بریج بعد اون سری که خیلی خنک بودن، آی ویبریج و هاسول دمای بیشتری داره به نسیت AMD !!!

همون 8350 رو با فن 60-70 تومنی به راحتی میتونی تا 4500 اورکلاک کنی دمات هم از 45-50 بیشتر نمیره ولی همین 4670K خودم با واتر کولر 450 تومنی هم نمیتونم جلوی دماش رو بگیرم.

حتما میدونین که ihs در AMD لحیم هست ولی در اینتل خمیر !

ماجرا وقتی جالب تر میشه که همین واتر کولر رو وقتی میبندی به کارت 290X با مصرف بالای 300 وات دماش از 55 بیشتر نمیره ولی روی 4670K من که 100 وات مصرف داره دماش رو نمیشه کنترل کرد.!

اون ادعا شکایت هم درست نبوده به دلیلی که در لینک زیر توضیح داده شده :

لینک توضیحات 

در مورد دما شما مشخصات سیستم منو نگاه کن با کولر

دمای سی پی یو 4690k در لود ۱۰۰٪ ۵۰ بیشتر نمیره

Fx 8350 در لود کامل ۶۱ درجه

نکته جالن اینجاست اینتل با خنک کننده خودش راحت دما کنترل میکنه مگر اینکه اور کلاک کنیم

اما amd مخصوصا سری vishera و phenom 2 با فن خودشون در حالت معمولی دما تا ۷۸ میرفت

رو چه حسابی داغتر تر intel هست؟!؟

لینک به دیدگاه

شکایت در مورد این مسئله بوده که AMD از پردازنده های سری FX-8000 به عنوان محصولاتی با 8 هسته مجزا با قابلیت عملکرد مستقل نامبرده در صورتی که تمام هسته ها کاملا در ارتباط با یکدیگر عمل می کنند و شرایط اشتراک پذیری عملکرد دارند و یکی از هسته ها فارغ از هسته های دیگه عملکردی مشابه با هسته های اصلی پردازنده ندارد، اما مسئله اصلی این هست که کدام تعریف در رابطه با هسته پردازنده مورد قبول خواهد بود، از یک نظر کاملا حق با فرد شاکی هست و اونم در صورت اینه که AMD قادر به اثبات اطلاعات گفته شده قبلی براساس تعریف خودشان از هسته های پردازنده نباشند، که فکر کنم به دادگاه نرسه و فرد شکایت کننده از لحاظ مالی تامین میشه، اگر هدفش از مطرح کردن این مسئله گرفتن پول باشه!

@};-

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

شکایت در مورد این مسئله بوده که AMD از پردازنده های سری FX-8000 به عنوان محصولاتی با 8 هسته مجزا با قابلیت عملکرد مستقل نامبرده در صورتی که تمام هسته ها کاملا در ارتباط با یکدیگر عمل می کنند و شرایط اشتراک پذیری عملکرد دارند و یکی از هسته ها فارغ از هسته های دیگه عملکردی مشابه با هسته های اصلی پردازنده ندارد، اما مسئله اصلی این هست که کدام تعریف در رابطه با هسته پردازنده مورد قبول خواهد بود، از یک نظر کاملا حق با فرد شاکی هست و اونم در صورت اینه که AMD قادر به اثبات اطلاعات گفته شده قبلی براساس تعریف خودشان از هسته های پردازنده نباشند، که فکر کنم به دادگاه نرسه و فرد شکایت کننده از لحاظ مالی تامین میشه، اگر هدفش از مطرح کردن این مسئله گرفتن پول باشه!

@};-

به نظر هیچ نیازی به اثبات علمی نیست هر کودکی میتونه با یه بنچمارک ساده از این سی پی یو متوجه تو خالی بودن سی پی یو بشه حالا چه ۱ هسته چه ۱۶ هسته مهم کارایی قدرت سی پی یو هست نه هسته الکی

سر من کلا رفته من باید از کجا خسارت بگیرم :)

۷۰۰ تومن پول سی پی یو دادم فقط کیسمو داغ کرد و پول برقمون زیاد میمومد

لینک به دیدگاه

به نظر هیچ نیازی به اثبات علمی نیست هر کودکی میتونه با یه بنچمارک ساده از این سی پی یو متوجه تو خالی بودن سی پی یو بشه حالا چه ۱ هسته چه ۱۶ هسته مهم کارایی قدرت سی پی یو هست نه هسته الکی

سر من کلا رفته من باید از کجا خسارت بگیرم :)

۷۰۰ تومن پول سی پی یو دادم فقط کیسمو داغ کرد و پول برقمون زیاد میمومد

دوست عزیز کسی صحبتی در مورد عملکرد پردازنده های AMD نکرده، با توجه به پول پرداختی و عملکرد نهایی گزینه های کاملا مناسبی در پردازش های مولتی تریدینگ هستند، تنها در مبحث گیمینگ دچار ضعف هستند که دلیلش هم واضحه به خاطر ساختار ترکیبی هسته ها و استفاده اشتراکی از کش موجود، ماژول ها در پردازش های Single Threading ضعیف هستند، از آنجایی که اکثر کاربران سیستم های High-End گیمر هستند، ضعف معماری بیشتر به چشم میاد!

@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

يه مثال ساده ميتونه کمک کنه به درک اين مطلب.(البته جسارت نباشه به دوستاني که وارد هستن و فقط براي درک مطلب براي دوستان مبتدي)

فکر مي کنم همه از عوارضي ها عبور کرده باشيم. در معماري بولدوزر شرکت AMD تقريبا اتفاق زير مي افته.

فکر کنيد که يه اتوبان داريم دو لاين داره که به يک گيت عوارضي ختم ميشه! خب همه خودرو ها بايد از اين يک گيت مشترک عبور کنن که سرعت کاهش پيدا مي کنه!

تقريبا نقطه مقابل اين مساله در پردازنده هاي اينتل و مدلهايي که از هايپر تريدينگ پشتيباني مي کنن اتفاق ميافته!

فکر کنيد از تک گيت خروجي عوارضي مسير پيش رو به دو لاين افزايش پيدا کنه! براحتي خودرو ها مي تونن سرعت بگيرن.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...